Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak - 16.01.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

1.) Skijaški skokovi u Poljskoj (Zakopane)

Na Ammana igram već 2 skakaonice i nikako da bude prvi a stalno je na postolju. Prošlu subotu je skočio 10 metara više od Schlir. i koef. nakon prve serije (live) je bio samo 1,15 da će biti prvi., međutim u ludom scenariju koji se dešava jako jako rijetko Schilenzauer je skočio rekord skakaonice u drugom pokušaju i za nekoliko bodova odnio pobjedu. U nedjelju je Amman bio treći...

Realno gledano trenutno je Schilenzauer u najvećoj formi, međutim ima već dvije pobjede za redom (pred domacom publikom) a i dojma sam da njemu više leže skijaški letovi i "veće skakaonice" dok je Amman nekako najjaci na H134 i H140. Loitzl je osvojio turneju 4 skakaonice, a nakon toga je Schli. slavio dva puta za redom. Mislim da će se pobjednika odlučivati između Ammana, Schilenzauera i Loitzla, međutim Amman već dugo nije slavio a stalno je jako blizu + i dalje je prvi u ukupnom poretku.

Očekujem da će slaviti u petak ili u sbotu (dva dana za redom se skace). Trenutno William Hill daje 4,00 na Ammana

Na kvalifikacijama je Schil. skočio 134,5 dok je Amman skočio 132 metra, međutim u toj fazi rijetki daju maksimum budući da se top 10 automatsi kvalificira u utrku te im ovo više služi kako bi "osjetili" stazu...

2.) Također... bet365 daje 2,75 da će Amman osvojiti "World Cup 2008/09 - Overall". Ima još dosta do kraja, međutim mislim da je ovaj koeficijent VB jer je Amman stalno u vrhu (gotovo uvijek na postolju) a i prednost od 77 bodova nije tako mala...

1.   Ammann Simon            SUI    1017

2.   Schlierenzauer Gregor    AUT    940

3.   Loitzl Wolfgang            AUT    801

Ali normalno, ovaj bet treba čekati do sredine treceg mjeseca...

3.)Također mislim da je VB i koef. od 2,25 da će Lindsey Vonn biti prva u Svjetskom kupu na kraju sezone. Trenutno:

Riech 729

Poutiainen 644

Vonn 616

Zettel 571

Person 542

Od svih njih borba bi se trebala voditi između Vonn i Riesch, međutim ono što je bitno jest da sada dolaze brze discipline u kojima je puno bolja Vonn, pa prednost od 113 bodova i nije nedostižna. Također Vonn vrlo dobro skija i u slalomu koja je najjača Rieschina disciplina.

Više o Vonn i disciplinama koje joj leže imate na http://www.lindseyvonn.com/

Ja sam Vonn odigrao na par listića, sa još nekoliko ovotjednih parova, pa ako to prođe onda čekam Vonn...

4.) Super Kombinacija - Wengen

Evo rezultata treninga Downhilla

IMO realne sanse imaju Ivica Kostelic, Bode Miller i B.Raich, medutim evo vremena sa treninga:

Miller +1.95

Kostelic +1.99

Raich +3.22

http://live.fisski.com/live1320.htm

http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?cal_suchsector=AL&event_id=24693

Ono sto je bitno jest da su u zadnjih sat vremena gotovo sve online kladionice spustile koeficijent na Kostelica na 3,50.

Trenutno unibet (http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/) daje 5,50 na Kostelića, a William Hill (http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/william-hill/) 5,00 i koeficijent ce do utrke sigurno pasti...

Pocinje u 10:30

Evo na bwinu sam naletio na jedan IMO lijepi ValueBet...

U nedjelju muški voze slalom, dok je u subotu na rasporedu spust. Dok je drugdje koeficijent da će Kostelić biti na postolju oko 1,70-1,80 bwin daje čak 2,70 da će Kostelić biti na postolju u njegovoj najjačoj disciplini, u slalomu...

Danas je u kombinaciji bio četvrti i opet mu je za dlaku pobjeglo postolje, međutim slalom je odvozio vrlo dobro...

Ovih 2,70 je must take IMO, iako u skijanju i zimskim sportovima ništa nije sigurno...

Vjerujem da će koeficijent pasti...

goskime koji je aman nakon prve "voznje", ja sam vidio neki rezultat i bio je skroz los....ali nisam bas siguran

tek treći put u ovoj sezoni da nije na postolju. Završio je tek peti  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Drugi skok mu je bio solidan (127m), ali prvi je skroz podbacio i skočio samo 117m. Ok tada je puhao vjetar i večina je skakala 10% slabije od rezultata sa treninga ali unatoč tom eje užasno podbacio... Prvi put da vidim da je toliko slabo skočio...

Međutim sutra opes skaču na istoj skakaonici, i ja ću opet igrati na njega, a zbog ovog lošijeg rezultata bi i kladionice trebale dati lijepi koeifcijent... Iako i Schil. ima dosta realne šanse biti prvi sutra...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use