Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Francuska - Australija 1 + BTTS (3.10) 1xbet

Na papiru ovo je jedna od lakših skupina i Francuska bi trebala lagano da prođe. Ova Francuska je jedna od najjačih posljednjih godina i oni su jedan od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva 2018. Postoji niz zemalja koje idu u Rusiju sa ekipom punom talenata i Francuska će morati da dobije ravnotežu u timu ako bi željeli da idu daleko u ovom natjecanju. Didier Deschamps je čovjek zadužen da uspostavi tu ravnotežu. Ovo je njegov treći veliki turnir u Francuskoj i napredovali su svaki put. Dosegli su četvrtfinale Svjetskog prvenstva 2014. godine i do finala Europskog prvenstva 2016. godine, izgubivši na produžetke od Portugala. Unatoč ovom napredovanju, uvijek su se mučili u grupnim fazama, nakon što su dva puta bili prvi u skupini u devet nastupa. Međutim, ova godine su izvučeni u relativno jednostavnoj skupini i trebali bi imati dovoljno da pobijede Australiju i steknu samopouzdanje. Australija se na Svjetsko prvenstvo kvalificirala preko doigravanja. Završili su treći u vrlo teškoj kvalifikacijonoj skupini, iza Japana i Saudijske Arabije. Na kraju su završili sa isto bodova kao i Saudijska Arabija, ali zbog lošije gol razlike, morali su igrati protiv Hondurasa. Oni su pobijedili Hondurasa sa 3-1 u dvije utakmice i osigurali svoje četvrto uzastopno Svjetsko prvenstvo, ukupno njihovo peto do sada. Unatoč tome što su uspjeli dosegnuti pet Svjetskih prvenstava, Australija se mučila u svakom od njih. Sveukupno su uspjeli da ostvare samo dvije pobjede i u skupinama su napredovali samo jednom u svojoj povijesti, i to 2006. godine. Čudno, ali Australija neće imati menadžera koji ih je vodio u kvalifikacijama. Ange Postecoglou je napustio ulogu glavnog trenera nakon što su pobijedili Honduras. Bert van Marwijk će sada voditi momčad na Svjetskom prvenstvu nakon što mu je predana štafeta u siječnju. Australiji nedostaje kvalitete tijekom cijelog terena sa vrlo malo igrača koji se ističu. Tim Cahill se i dalje smatra jednim od najboljih igrača unatoč tome što sada ima 38 godina. Napadač je vodeći strijelac Australije svih vremena i igrao je najviše utakmica za njih. 

Postoje dobri razlozi zbog kojeg se očekuje velika pobjeda Francuske, a kombinirana prijetnja Griezmanna, Mbappea i Lemara nam govori da će ova utakmica biti bogata golovima. Očekujem da će Francuski trio probiti obranu protivnika više od jednog puta, dok Australija ima dobar gol rekord protiv velikih svjetskih ekipa. Tako da bi i oni trebali postići barem taj utješni pogodak, zbog činjenice da su ključni braniči Francuske u ovoj utakmici pod znakom sumnje. Očekujem pobjedu Francuske, ali vjerujem da će oba tima dati gol. Sretno!

Evo zvaničnih asastava za današnju utakmicu:

Francuska: Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez - Tolisso, Kanté, Pogba - Mbappé, Griezmann, Dembélé.

Australija: Ryan, Behich, Milligan, Sainsbury, Risdon, Mooy, Rogic, Jedinak, Kruse, Nabbout, Leckie.

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/1xbet/

(Koeficijenti 16.6 u 10:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Evo još jedan za večerašnju utakmicu

Mislim da je odlična kombinacija. Hrvatska treba pobjediti samo jedno poluvrijeme. Očekuje se izuzetno ofanzivna postava a u tom scenariju za očekivati je da ćemo prvi doći do 5 kornera. Ne očekuje se da će Nigerija doći do tog broja uopće. O kartonima smo već raspravili misim i igram ih prvenstveno zbog izuzetno niske granice. bet365

QDnRKRk.png

Koeficijent 9,50 koliko bet365 daje na ovo je IMO jednostavno previše. Hrvatska će igrati izuzetno ofanzivno prema najavama. Vjerujem i nadam se da će na poluvremenu voditi a pitanje je kojim rezultatom. Bookijima je rezultat 1:0, kao i uvijek, najizgledniji, međutim daju preveliki koeficijent za rezultat 2:0 na poluvremenu i to moram probati. 

Naravno, ovo nije sigurna oklada ali mislim da su šanse daleko veće od 10% da će Hrvatska voditi na poluvremenu sa 2-0.

UvLLSQl.png

Mislim da imamo OGROMNU GREŠKU KLADIONICE! 

Mišljenja su dobrodošla

Bet at home je granicu za posjed lopte Hrvatske protiv Nigerije, kao i par drugih kladionica, postavio na realnih 56,5%. 

lSomFdi.png

Unibet je granicu postavio na masivnih 65,5% a taj posjed lopte niti jedna Njemačka, Argentina ili Španjolska ne prelaze često! Zanimljivo je i da daju čak 1,28 na to da će Hrvatska imati veći posjed lopte.

IxBOqyf.png

prije 3 minute, Goksim said:

Mišljenja su dobrodošla

Bet at home je granicu za posjed lopte Hrvatske protiv Nigerije, kao i par drugih kladionica, postavio na realnih 56,5%. 

Unibet je granicu postavio na masivnih 65,5% a taj posjed lopte niti jedna Njemačka, Argentina ili Španjolska ne prelaze često! Zanimljivo je i da daju čak 1,28 na to da će Hrvatska imati veći posjed lopte.

Zadnju protiv Senegala su imali 65% a prije toga protiv još protiv Perua 60%. Ako već najavljuju pobjedu takvu kakvu najavljuju, što je i karakteristika hrvatske javnosti pred prvi susret na bilo kojem takmičenju onda je možda i moguć toliki posjed. Mada je mislim da će ovo bit teška utakmica, jer vidimo da do sada na SP favoriti nisu nikog nadigrali, tako da, sviđa mi se under na 65,5 po tom koeficijentu.

Just now, crash1 said:

Zadnju protiv Senegala su imali 65% a prije toga protiv još protiv Perua 60%. Ako već najavljuju pobjedu takvu kakvu najavljuju, što je i karakteristika hrvatske javnosti pred prvi susret na bilo kojem takmičenju onda je možda i moguć toliki posjed. Mada je mislim da će ovo bit teška utakmica, jer vidimo da do sada na SP favoriti nisu nikog nadigrali, tako da, sviđa mi se under na 65,5 po tom koeficijentu.

Imati 65,5% znači imati takvu dominaciju i stjerati protivnika u svoji 20 metara svih 90 minuta. Nešto slično kako Barcelona igra. Jednostavno, razlika u granicama između bet at home i Unbet kladionice je ogromna i netko je pogriješio a koliko sam istražio bet at home je bliži granicama drugih kladionica. 

Over 56,5% kod bet at home mi izgleda izgledno, ali još izgledniji mi je ovaj under. 

prije 8 sati, sestincan said:

Messi 2.5+ suteva u okvir  1,8 bet365 online kladionica" rel="">bet365

S ovog meca sam pronasao meni jako zanimljiv i nadam se dobitan tip. Na prvi pogled sto se mene tice ovo je zicer, jer Messi je jednostavno Messi. Sigurno ce sve na ovom prvenstvu ovisiti o njemu kada je  argentina u pitanju. Ocekujem dobro otvaranje prvenstva od strane argentinaca, iako igraju protiv neugodnog i discipliniranog  Islanda. 

imao je 3 suta u okvir jel tako ? na bet365 su prvo oznacili kao dobitno, sad idem pogledati i vidim da su mi oznacili kao gubitno ?

prije 34 minute, stiporavlic said:

imao je 3 suta u okvir jel tako ? na bet365 online kladionica" rel="">bet365 su prvo oznacili kao dobitno, sad idem pogledati i vidim da su mi oznacili kao gubitno ?

tako je 3 suta je imao a tako je navedeno i u službenoj statistici, meni je oznaceno dobitno i odmah sam sve uložio, ako ti nisu ispravili kontaktiraj ih... evo i dokaza https://resources.fifa.com/image/upload/eng-07-0616-arg-isl-fulltime-pdf-2958227.pdf?cloudid=hmxx74lllmizrstuf6sb

prije 20 sati, Goksim said:

Da upravo gledam i baš sam se iznenadio da je granica samo 2,5 kartona. To se stvarno rijetko viđa i ne vidim previše razlgoa za tako niskom granicom. Nisam siguran da će granica dočekati utakmica, pa kome se kartoni sviđaju bolje ih uplatite što prije. Naime, uz i minimalnu promjenu koeficijenta na over 3,0 granica će biti postavljena na 3,5. 

hK2T1qL.png

Slazem se, mislim da je ovo bezobrazno niska granica za jedan mec gde se uzimaju jako bitni bodovi, pogotovo sada kad je ARG odigrala X sto znaci da ce grizti protiv HRV i NIG. Navijam za HRV i kartone naravno jer sam ovo ispratio: 

yMrGRAF.png?1

Sretno svima!

prije 5 sati, Goksim said:

Mišljenja su dobrodošla

lSomFdi.png

IxBOqyf.png

fvfUlUz.png

Lagano ;)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use