Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nantong WT2

Recommended Posts

Ženski turnir u Kini sa dvije zvjezdice došao je do 1/8 finala,pratio sam taj turnir koliko sam mogao i odigrao ovaj triple:

07:00h  Dumbauskaite/Zobnina  1,57

08:00h Dabizha/Mastikova   1,72

10:00h Wang/X.Xia  1,16  

4/10

bet365

Znači ovako, Dumba/Zobnina su par i Ukrajine i igraju cijeli turnir dobro.Ove godine imaju omjer 3-3,jer je Dumbauskaite igrala sa drugom partnericom.H2H je 1-0 za Ukrajinski par i dobile su ih 21-13 21:26 prije tjedan dana.Izraelke su dosta neiskusne i očekujem da će to Ukrajinke rutinski dobiti.

Ruski par Dabizha/Mastikova,njih stalno forsiram jer su jedan kompletan par,za ovu razinu turnira mogu očekivati gotovo na svakom turniru završnicu završnicu,imaju omjer 17-4 ove godine i dobile su Australke 29.04 rezultatom 21-12 19-21 15-10 očekujem i danas da dobiju.Koef. je nešto u padu,jer Australke su također dobar par,ali fali im konstantnost u mečevima,puno padova imaju u svojoj igri.

Za Wang/Xia nemam šta puno reći Kineske rutinerke,također ako e podbace idu do završnice.Ukratko to su neka moja mišljenja koja nadam se da će se sprovesti i prolazan tiket.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost (Ruskinje 3.set 14-13 mp i izgube 14:16)

• darko56 unpinned and locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use