Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Challenger Surbiton

darko56

Recommended Posts

Počela je travnata sezona ako izuzmem ITF turnire u Australiji ovo je prvi turnir ove sezona na travi koji se odigrava u Velikoj Britaniji u mjestu Surbiton.Pratio sam turnir od početka i mogu reći da su tereni jako dobri.

Prošle godine je ovaj turnir osvojio Y.Sugita,a u finalu je dobio J.Thompson-a  7:6 7:6.Turnir je dosta jak što nije nimalo čudno jer je nagradni fond 127 000e.

Screenshot_17.png

13:30h J.Chardy-D.Evans  over 22,5  gemova   1,75   5/10   Pinnacle

Pratio sam turnir i nekako većina mečeva ide u over,jer je trava dosta brza,pogotovo kod servisa gdje i malo slabiji serviseri lupaju aseve.Tako da s obzirom da su i Chardy i Evans obojica dobri serviseri,ovaj meč vidim over gemova.Evans je puno više pokazao cijeli turnir,dok je Chardy jučer odigrao jedan čudan meč koji je jedva dobio u 3. setu TB je spašavao 2 MP i na kraju dobio.

H2H 1-0 Chardy u DC 2017.g. i Chardy je dobio glatko 3-0,no danas očekujem jedan totalno drugačiji meč,gdje će Evans po meni imati svoje šanse,sad je pitanje da li će ih iskoristiti.

Uzimam over za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

• darko56 unpinned and locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use