Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 10.6.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Austrija - Brazil

U Beču će u nedjelju prijateljsku utakmicu odigrati nogometne reprezentacije Austrije i Brazila.
Austrijski nogometni puk silno je žalostan što će Svjetsko prvenstvo proći bez njihove reprezentacije, budući je objektivno Austrija mogla (skoro pa i trebala) pronaći svoje mjesto na tom velikom natjecanju.
No, u izjednačenoj skupini Austrija je imala jednu crnu rupu i na kraju je skupo platila nekoliko slabijih rezultata. A, da je Austrija jaka pokazala je u prethodnim prijateljskim sudarima. Austrijanci, naime, imaju niz od pet pobjeda i to protiv nekih izuzetno uglednih suparnika.
Pobjeđivali su Austrijanci s 2-1 Urugvaj, pa 3-0 Sloveniju, 4-0 Luksemburg, 1-0 Rusiju i na kraju s 2-1 svjetske prvake Nijemce.
No, i njihov današnji suparnik Brazila igra dobro u posljednjoj fazi priprema za SP (Japan 3-1, Engleska 0-0, Rusija 3-0, Njemačka 1-0 i Hrvatska 2-0).
Brazil uistinu izgleda čvrsto na terenu. Dominantno u sredini terena, a prema naprijed je dovoljan jedan bljesak Neymara ili Firmina za pobjedu. Brazil je u prednosti u ovoj utakmici.

Brann - Valerenga

Brann, vodeća momčad norveškog prvenstva, ove nedjelje na domaćem travnjaku igra susret 13. kola protiv Valerenga.
Nije Brann samo vodeći na ljestvici, već uistinu možemo govoriti o dominaciji tog sastava u dosadašnjih dvanaest kola. U posljednjem nastupu Brann je u gostima pobijedio prvaka Rosenborg i na ljestvici mu pobjegao na šest bodova prednosti.
Brann još nije izgubio u prvenstvu, ima devet pobjeda i tri remija, dok je pred svojim navijačima ostvario četiri pobjede i jedan remi uz razliku pogodaka 10-1.
Jedino što je malo poremetilo sjajan ritam Branna jest poraz u Kupu (od Lillestroma 4-1). Ali, ne vjerujemo da će to posrnuće uopće usporiti Brann koji će i danas trijumfirati u prvenstvu.
Valerenga uopće nije loša: šesta je na ljestvici, ima pobjeda (šest) jednako kao i kombinirano remija i poraza (po tri), a u gostima čak najčešće pobjeđuje (tri slavlja uz remi i dva poraza).
Mislimo da je sasvim normalno nastaviti vjerovati Brannu jer barem na startu sezone stvarno izgleda moćno u norveškom okruženju.

Lillestrom - Odd BK

Jedna od nedjeljnih utakmica 13. kola norveškog prvenstva je ona između Lillestroma i Odda.
Niti jedna od te dvije momčadi nije ničim zadovoljila dosad u prvenstvu. Lillestrom je tek trinaesti na ljestvici, a Odd deveti, s tim da je nedavno Lillestrom apsolutno bljesnuo i pokazao da ima «krvi» u toj momčadi.
Naime, na ovom terenu je Lillestrom u Kup ogledu čak s 4-1 svladao Brann, vodeću momčad prvenstva koja još niti jednom nije izgubila ove sezone.
Ta je pobjeda valjda popravila barem za malo turobnu dotadašnju atmosferu u klubu i moguće je da će Lillestrom od tog slavlja krenuti uspješnijim putem. Ta je pobjeda, ali i domaći teren, razlog zašto ipak malo više vjerujemo u Lillestrom koji prošle sezone u 180 međusobnih minuta nije postigao niti jedan pogodak protiv Odda (obje je utakmice Odd dobio s 1-0).
Postoji još jedan razlog zašto smo najbliže znaku 1. Odd je i ove sezone vrlo slab i plah gost (četiri poraza u pet dosadašnjih prvenstvenih utakmica u gostima).

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Austrija - Brazil | BTTS (1.91) 1xbet

Brazil je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva i oni će željeti da nastave svoju nevjerojatnu formu protiv Austrije. Neymar se vratio u momčad Brazila i vjerojatno će igrait protiv Austrije. Bit će ovo jedna vrlo zanimljiva utakmica dva tima koja su u odličnoj formi. S obzirom da su obje reprezentacije u golgeterskoj formi, vjerujem da će ova utakmica biti bogata golovima. Uprkos tome što se Austrija nije kvalificirala, oni su željni da dokažu svijetu zašto će nedostajati na Svjetskom prvenstvu. Pobijedili su neke zaista velike ekipe i imaju sedam pobjeda u nizu. U tih sedam pobjeda, na četiri su oba tima dala gol. Inače su primali gol protiv jačih ekipa iako su na kraju izlazili kao pobjednici. Vjerujem da će ovo biti jedna dobra utakmica, možda pobjeda Brazila, ali mnogo mi je sigurnija oklada na to da će oba tima dati gol, dok su koefiijenti najbolji na 1xBet kladionici

Oba-tima-daju-gol-1.png?resize=640%2C68

(Koeficijenti 10.6 u 13:54 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use