Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.6.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Dundalk - Limerick | Asian Hendicap -2.00 (1.50) bet365

Dundalk će ugostiti Limericka na Oriel Parku. Dundalk je trenutno na drugoj poziciji, samo jedan bod iza lidera Cork Cityja. Niti jedna od ekipa u ovoj ligi nisu ni blizu razine ova dva prva tima, a njihov rekord kod kuće to i pokazuje. 10 pobjeda kod kuće iz 12 utakmica, pet pobjeda u nizu pokazuje kakva je sila Dundalk na domaćem terenu. Na startu sezone su pobijedili Limericka sa 8-0 kod kuće. 

VsQ3N7L.png

Dundalk je pobijedio posljednjih osam utakmica protiv Limericka. Limerick se nalazi na drugom mjestu od pozadi i tamo se nalaze sa razlogom. Njihova forma u gostima nije tako loša, ali su tri od četiri pobjede koje imaju ove sezone došle u gostima. Mislim da oni ipak nemaju šanse protiv Dundalka. Limerick će također biti bez glavnog strijelca MOrriseya koji je postigao pet golova, zajedno sa Connor Ellisom, Karl O'Sullivanom i braničem Darren Dennehyjem. 

AheOrIm.png

(Koeficijenti 8.6 u 15:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska - Senegal

U petak će hrvatska reprezentacija u Osijeku imati posljednju provjeru prije odlaska na Svjetsko prvenstvo.
Suparnik u prijateljskom ogledu je Senegal, a sam izbornik Zlatko Dalić je najavio da je to «prava generalna provjera za utakmicu protiv Nigerije» i to «protiv vrlo sličnog suparnika».
Isto tako, Dalić je najavio da će se gotovo isključivo ići na «pobjedu i rezultat», a upravo vam to predlažemo za ovih 90 minuta. No, morate znati i sljedeće.
Senegal je ozbiljnija i bolja reprezentacija od Nigerije. U posljednjim prijateljskim utakmicama Senegal nije briljirao (Uzbekistan 1-1, Bosna i Hercegovina 0-0 i Luksemburg 0-0), ali je vidljivo da i sami vrlo teško gube. Isto tako, u ovoj će utakmici za Senegal igrati sjajni napadač Liverpoola Mane i njega se Hrvatska posebno treba čuvati.
No, ne bi uopće trebalo biti sporno tko je kvalitetnija reprezentacija u ovoj usporedbi. Nekoliko koraka je Hrvatska ispred, a i domaća atmosfera i teren sigurno će obaviti manji, ali važan dio posla.

Švicarska - Japan

U Luganu će ovog petka reprezentacije Švicarske i Japana obaviti posljednju provjeru prije odlaska na Svjetsko prvenstvo.
Prije svega, apsolutno moramo pohvaliti napredak švicarske reprezentacije koja raste iz godine u godinu i u ovom je trenutku definitivno ozbiljno izgrađena momčad koja se ne mora pribojavati baš nikoga na svijetu.
I posljednje prijateljske utakmice su pokazale istinitost tih riječi. Pobijedila je Švicarska s 1-0 Grčku, potom je sa čak 6-0 razbila Panamu i na kraju ostvarila najbolji rezultat od svih, neodlučenih 1-1 kod Španjolske u Villarrealu.
Švicarska igra, uvjereni smo, dodatno će ići prema naprijed i mišljenja smo da će ta momčad biti ugodno iznenađenje na Svjetskom prvenstvu, a potvrda kvalitete dogodit će se i u današnjem ogledu protiv tek osrednjeg Japana.
Japanska je igra premekana za Švicarsku, a i zadnji rezultati Japanaca nisu pretjerano pozitivna najava ovog meča (porazi od Ukrajine 2-1 i Gane 2-0).

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Poljska - Čile 1 (2.11) 1xbet

Poljska se za Svjetsko prvenstvo kvalificirala na vrlo lagan način, gdje su u svojoj skupini završili na prvom mjestu, pobijedivši osam od deset utakmica. Nakon što su dominirali u svojoj skupini, Poljska je napredovala na FIFA-inoj ljestvici, što im je omogućilo mnogo bolje izvlačenje za Svjetsko prvenstvo. Sistem Poljske je proradio, oni su izvučeni sa Senegalom, Kolumbijom i Japanom u skupini H. Njihova momčad je zajedno već nekoliko tjedana i oni će biti željni igre. Nakon vrlo dobrih kvalifikacijskih utakmica, Poljska je puna samopouzdanja, ali će se suočiti sa teškim izazovom Čileom. Protiv Litvanije će igrati za nekoliko dana i ovo su posljednje šanse gdje će menadžer Poljske imati priliku da testira svoju momčad. Otkako se nisu uspjeli kvalificirati na Svjetsko prvenstvo, Čile je pod vodstvom novog menadžera. Reinaldo Rueda je novi menadžer na klupi Čilea i on će gledati da obrani njihovu titulu sa Kupa Amerike u 2019. godini. Međutim, on nema svoju cijelu momčad na raspolaganju u ovoj utakmici. Ključni igrači Arturo Vidal i Alexis Sanchez će nedostajati i ovo će biti potpuno drugačija dinamika Čileove momčadi. Uprkos njihovim izostancima, Čile je pobijedio vrlo jaku ekipu Srbije u prošloj utakmici i prouzročili su im mnogo problema. Junior Fernandes, koji trenutno igra u Turskoj, odigrao je nevjerojatnu utakmicu u kojoj je bio igrač utakmice za Čile. S tim da se Poljska priprema za Svjetsko prvenstvo i da u ovom meču imaju mnogo bolju momčad nego Čile koji će biti bez svoja dva glavna igrača. Alexis Sanchez i Arturo Vidal će izostati iz ove prijatesljke utakmice. Vjerujemo da će ovdje poljska reprezentacija sa Robertom Lewandowskim na čelu uspjeti da ostvari pobjedu, a najbolji koeficijenti su u 1xbet kladionici.

Poljska: Szczesny, Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrzejcyzk, Krychowiak, Zielinski, Rybus, Blaszczykowski, Grosicki, Lewandowski.

Čile: Arias, Albornoz, Medel, Maripan, Roco, Pulgar, Reyes, Valdes, Fernandes, Mora, Sagal.

Pobjeda-Poljske.png

(Koeficijenti 8.6 u 17:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

CLE Cavaliers vs GS Warriors - CLE Cavaliers +4,5 @1.90 bet365

Ova finalna serija je vjerovatno i završena, GS za dvije klase bolji tim, u to nema sumnje. Ali, mislim da bi večeras mogao Cleveland slaviti. Prije svega, sramota neviđena bi bila da Cavsi dožive 'metlu'. Ipak, koliko god je GS kvalitetniji, Cavsi bi morali doći do bar jedne pobjede. Sa druge strane, NBA je jedna velika mašina za pravljenje novca. Povratak serije u 'The Bay' nikome ne bi štetio. Imali bismo još jedan 'spektakl' za gledatelje širom svijeta, a Warriorsi bi naslov tako proslavili kući. 

Ipak, ne očekujem da Warriorsi večeras puste Clevelandu pobjedu, ali za očekivati je da ne idu 100% jer kažem i poraz njima večeras više donosi dobroga, kako njima tako i cijeloj NBA organizaciji. Hendikep +4,5 čisto da se malo osiguramo. :) Srećno.

m9VZzkX.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use