Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Jinjiang WT 2 M/W

Recommended Posts

05:00h Mastikova/Dabizha-Nagata/Kumada  1   1,50   5/10  bet365

1/8 finala turnira u Kini gdje se sastaju Ruskinje Mastikova/Dabizha i japanke Nagata/Kumada.

Ovo igram na temelju viđenog u prošlim susretima.Oba para sam gledao dosta puta i ruskinje su po meni ovdje favoriti.

Ksenia Dabizha je visoka 182cm,dok je Daria Mastikova je visoka 178cm.Ove sezone imaju 15-3 omjer. Osvojile su turnir WT1 Langkawi (Malezija),WT2 Phnom Penh (Kambodža)  su bile na 3.mjestu,i u WT1 Aydin (Turska) su izgubile u finalu i osvojile srebro.

Japanke ove sezone imaju omjer 10-11,imaju jedno 1/2 finale na WT1 Tua Chau Island (Vijetnam).

Po meni sve osim pobjedi Ruskinja bi bilo za mene veliko iznenađenje.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost 

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use