Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.6.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

ENGLESKA – NIGERIJA

Utakmica se igra na Wembleyu (London).

Koliko smo puta već najavljivali „Gordi Albion“ kao favorita za naslove itd…, a svaki put se ta priča pretvarala u – promašaj. Osim domaće krune iz 1966. i to pod čudnim okolnostima, Engleska nikada nije osvojila ništa, osim epiteta „domovine nogometa“. Istina, ima impresivan podatak da već 9 godina nisu izgubili niti jednu utakmicu u kvalifikacijama, ovaj ciklus su također prošli „sa pola snage“, ali što vrijedi kad na velikim natjecanjima već po tradiciji podbace, dovoljno je reći da su ispali u skupini 2014., a na Euru 2016. u osmini ih je eliminirao Island. Ok, uzdaju se u golove Harryja Kanea, imaju čvrstu momčad, uz pokoje novo ime kao Rashford, ali nemamo dojam da će Gareth Southgate dovesti Englesku naročito daleko. Naravno, skupinu na SP bi apsolutno morali proći, ali veliki je upitnik dokle će stići. A ovo će im biti prava provjera,

Jer, Nigerija nije nikakav autsajder kako bam se čini na prvi pogled. Bili su pobjednici kvalifikacijske skupine ispred Alžira, Kameruna i Zambije, a uz to su „Super Eagles“ svladali lani i Argentinu u prijateljskom ogledu. Uz uobičajene atletske potencijale, njemački strateg Tohr im je usadio taktičku disciplinu, preporodio selekciju koja je prije toga propustila čak dva plasmana na kup Afrike. Doslovce lete na krilima iz Premiershipa, tandema Iwobi – Moses iz Arsenala i Chelseaja, a režiser igre nam je također jako dobro znan iz istog prvenstva, to je Jan Obi Mikel. Za nas je naravno ovaj meč posebno zanimljiv jer je Nigerija naš rival na SP.

Brojke: Nigerija je već zakočila Engleze i to u jedinom međusobnom službenom susretu, u skupini SP 2002. godine bilo je 0:0.

AUSTRIJA – NJEMAČKA

Austrija nije uspjela u kvalifikacijama za SP, razočarali su i eliminirani iza Srbije i Irske, sad su na novom početku i sa novim izbornikom, Francom Fodom. On je za ovaj mini ciklus pripremnih ogleda izabrao najjači sastav, koji je već u srijedu igrao sa Rusima, a u subotu će u Klagenfurtu imati veliki, najveći test, protiv svjetskih prvaka, svojih susjeda i vječnih rivala. Alaba, Arnautović i ostali svakako imaju kvalitetu stvoriti probleme favoritima.

Branitelji naslova svjetskog prvaka opet su „broj jedan“ ili barem u ravnini sa Španjolskom i Brazilom na vrhu rang liste favorita. Mnogi su pretpostavljali da je nakon poraza u polufinalu Eura 2016. od Francuza stigao kraj ere izbornika Lowa, ali su se ljuto prevarili u računici, „Elf“ je opet dominirao u skupini kvalifikacija, upisao svih 10 pobjeda u 10 nastupa, postigavši 43 gola (!!), te usput regenerirao svoje snage, usput osvojivši Kup konfederacija lani i to u skoro rezervnoj postavi.. Tako primjerice, u Rusiji uopće neće biti heroja iz Rija, Gotzea, strijelca pobjedničkog pogotka u finalu sa Argentincima, ali Njemačka ima super momčad od sva 23 koji će nastupiti na SP. Teško je i nabrojiti sve adute kao Muller, Ozil, Kroos, Khedira, Reus, Sane itd… tu se jednostavno radi o višku „materijala“ i jedini pravi problem za Lowa bit će kako izabrati početnu postavu. OK, ima i jedan stvarni minus, a to je što je Neuer, vjerojatno najbolji golman svijeta, preskočio cijelu sezonu. Sve ostalo djeluje – savršeno.

Brojke: Njemačka je svladala Austriju u svih 5 službenih susreta u zadnjem desetljeću. Počelo je na Euru upravo u Austriji 2008. (1:0), potom su ih po dvaput svladali u skupinama kvalifikacija za Euro 2012. (6:2 i 2:1), te Svjetsko prvenstvo 2014. (3:0 i 2:1).

BELGIJA – PORTUGAL

Utakmica se igra u Bruxellesu.

Već godinama se priča o „zlatnoj generaciji“ Belgije, zaista fantastičnom skupu sjajnih igrača svjetske klase, ali Belgija taj skup majstora još nije pretvorila u jednako vrijednu – momčad. U ovim kvalifikacijama su blistali, upisali 9 pobjeda i jedan remi, zabili 43 gola, Lukaku je postao najbolji strijelac selekcije svih vremena. De Bruijne, Kompany, Hazard i ostali na papiru izgledaju baš zastrašujuće, no hoće li izbornik Roberto Martinez konačno pronaći pravu kemiju? U tom cilju je, očito, eliminirao Nainggolana, kao remetilački faktor u svlačionici, makar je veznjak Rome svakako trebao biti unutar početnih 11. Kritičari upiru prstom i u organizaciju obrane kao ključni problem, kojeg Belgija mora riješiti ako želi napraviti toliko željeni iskorak. Jedno je sigurno: ovo im je definitivna prilika generacije, za njih vrijedi „sad ili nikad“!

Aktualni prvaci Europe, momčad koja za lidera ima Cristiana Ronalda, peterostrukog osvajača Zlatne lopte i, uz Messija, čovjeka koji je obilježio cijelu jednu nogometnu epohu. Dakle, apsolutno ništa ne manjka ekipi izbornika Fernanda Santosa, koja je snagu pokazala i u ovim kvalifikacijama, nanizala je 9 pobjeda zaredom, od kojih je presudna za 1. mjesto bila ona u zadnjem kolu nad Švicarskom. Problem efikasnosti i „umiranja u ljepoti“, koji je povijesno pratio Portugal, definitivno je izbrisan. Jer, nije to samo Ronaldo, već i cijela galerija pouzdanih aduta, kao što su tercet Silva (Bernardo, Adrien i Andre), Manuel i Bruno Fernandes, stari dobri Quaresma. Pitanje je obrane -Pepe, Fonte i Bruno Alves pucaju od iskustva, ali zajedno imaju 105 godina.

Brojke: Portugal je dobio sva 3 posljednja međusobna meča, ali u zadnjih 11 godina odigran je samo jedan i to 2016. godine, završilo je 2:1.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Austrija - Njemačka 2 (1.50) bet365

Prijateljska utakmica između komšija, koji se nalaze u potpuno različitim raspoloženjima, jer je samo jedna od ovih država prošla na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, pogađajte koja. Austrijanci nisu uspjeli da se kvalificiraju na Svjetsko prvenstvo, dok su se Nijemci perfektno kvalificirali. U posljednja tri kola kvalifikacija Austrija nije izgubila utakmicu, ali to nije pomoglo, ali su slavili u četiri prijateljske utakmice nakon toga. Njemačka na drugoj strani, ostaje bez trijumfa u sve četiri prijateljske utakmice, dok su remizirali čak tri puta. Posljednji put su se ove dvije države susrele u kvalifikacijama za posljednje Svjetsko prvenstvo, kada je Njemačka slavila u oba navrata. Austrijanci su počeli igrati mnogo bolje na kraju kvalifikacija i nakon tog perioda su ostvarili šest pobjeda zaredom ili sedam utakmica bez poraza, ali to je slaba utjeha, jer nakon Europskog prvenstva prije dvije godine, nećemo ih gledati na Svjetskom u Rusiji ovog ljeta. Nijemci nisu imali nikakvih problema u kvalifikacijama sa deset pobjeda su ostvarili prvo mjesto u skupini. To su ostvarili zaista na jedan nevjerojatan način, a na Svjetsko prvenstvo u Rusiju idu sa ciljem da obrane titulu koju su osvojili prije četiri godine u Brazilu. Igrali su četiri utakmice i remiziriali u prve tri, ali su izgubili protiv Brazila, koji je i glavni favorit za osvajanje ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva. Remizirali su protiv Engleske, Francuske i Španjolske. Austrijanci igraju prilično dobro u posljednje vrijeme, ali njihovi protivnici u tim utakmicama i nisu bili baš jaki, dok je Njemačka kao što sam spomenuo bez pobjede u četiri prijateljske utakmice i to protiv jakih rivala. Međutim, Njemačka se priprema za Svjetsko prvenstvo i oni moraju trijumfovati u ovoj utakmici kako bi vratili dobru atmosferu u tim, tako da očekujem da će Njemačka pobijediti ovu utakmicu.

Austrija: Lindner – Bauer, Prodl, Dragovic, Hinteregger – Baumgartlinger, Grillitsch – Schopf, Alaba – G.Burgstaller, Arnautovic

Njemačka: Neuer – Kimmich, Rudiger, Ginter, J.Hector – Khedira, Gundogan – T.Muller, Draxler, Reus – Ti.Werner

ChYc20e.png

(Koeficijenti 1.6 u 15:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Engleska - Nigerija // Pobjeda domaćina bet365 - 1,44 

Bez puno razmišljanja i okolišanja, "kec k'o kuća" na Engleze po primamljivoj kvoti ako uzmemo u obzir da igraju kod kuće i da igraju u najjačem sastavu protiv selekcije koja je ralno mnogo slabija od njih. Englezi će sutra istrčati u formaciji 3-4-3 sa kojom bi i trebali igrati u Rusiji. Ekipa koja bi sutra mogla istčati je: Pickford, Stones, Maguire, Walker, Young, Trippier, Dier, Lingard, Dele, Kane i Sterling. Moćna ekipa koja bi mogla i na SP dogurati daleko ukoliko se sve karte poslože, što je uvijek neizvjesno kada su u pitanju Englezi.

Nigerija je odigrala već dva pripremna susreta ali sa slabijim igračima, remizirali su protiv Konga 1-1 a protiv Atletico Madrida su poraženi u susretu gdje su igrali mladi igrači koji su tražili svoju šansu za finanlni sastav za Rusiju. Poslije ove utakmice Nigerija će odigrati još jedan susret sa Češkom. 

Mislim da Nigerija nema šta tražiti protiv Engleza, igrači će više biti fokusirani na to da ne zarade bespotrenu povredu te će vjerovatno svoju pravu snagu pokazati proitiv Češke a zatim i u Rusiji. 

ea3e8ecf4a2e6acd8d9c97bcb1d01783.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cordoba - Gijon 1 (1.57) bet365

Cordoba je vrlo blizu osiguravanja statusa u Segundi, jer sve što Jose Ramonova ekipa mora uraditi jeste da ostvari tri boda iz svog posljednjeg meča ove sezone protiv Gijona na svom stadionu. U stvari, jedan bod bi bio dovoljan za Cordobu kako bi završila svoj zadatak ove sezone, ali samo ako bi tri tima poslije njih izgubila bodove danas, što se možda neće dogoditi, ali ta tri tima su Leonesa, Albacete i Almeria.

NnT1JSz.png

Cordoba je provela skoro dvije trećine sezone u zoni ispadanja, ali to se promijenilo nakon što su zaposlili Jose Ramosa Sandovala kao novog menadžera kluba u veljači, a u posljednjih 14 utakmica je ekipa zabilježila devet pobjeda i samo tri poraza, dok su dva puta izgubili. Sada će ići po svoju četvrtu pobjedu u nizu, nakon što su pobijedili lidera Rayo Vallecana u gostima sa 2-1, zatim Almeriju kod kuće sa 2-0 i Reus Deportiu prošle nedelje sa 2-1 u gostima. Jose Ramos Sandoval na raspolaganju ima cijelu momčad. Gijon nema šanse za direktnu promociju u La Ligu nakon što je Rayo Vallecano osvojio sva tri boda kod kuće protiv Luga 27. svibnja, ali gosti će ići u doigravanja, tako da se očekuje od Ruben Baraje, menadžera Gijona da će odmoriti neke igrače iz prve momčadi u današnjoj utakmici i zbog toga mislim da će ovo biti pobjeda domaćina, dok će motivacija igrača gostujućeg tima biti pod znakom pitanja. Alberto Guitian, Juan Rodriguez, Sergio Alvarez i Nano će sigurno da propuste ovu utakmicu zbog ozljeda. Gosti su ostvarili pobjedu kod kuće od 2-1 protiv Granade prošle nedelje, ali su doživjeli tri poraza u nizu u prethodne tri utakmice u ligi protiv Zaragoze, gdje su izgubili sa 2-1, zatim Barcelone B, gdje su izgubili sa 3-2 kod kuće, i Tenerifea 18. svibnja sa 1-0 u gostima. Njihovi rezultati kod kuće su mnogo bolji nego oni koje imaju u gostima, gdje su ostvarili šest pobjeda, pet remija i čak devet poraza. Vjerujem da će Cordoba uspjeti ostvariti pobjedu i uzeti sva tri boda koja su im od vitalnog značaja za ostanak u Segundi! Sretno!

SlqGiw9.png

(Koeficijenti 2.6 u 15:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Belgija - Portugal oba daju gol (1.83) bet365

Belgija počinje pripreme za SP utakmicom protiv aktuelnog europskog prvaka Portugala, koji će imati težak zadatak da ponovi sličan uspjeh i u Rusiji. Ove sedmice su ispustili vođstvo od 2:0 u prijateljskoj utakmici protiv Tunisa, tako da su brige opravdane.

Portugalci još uvijek nemaju standardnu defanzivnu četvorku, ali imaju problem sa vremešnom odbrambenom linijom, dok Cristiano Ronaldo tek treba da im se pridruži, pošto je dobio produžen odmor nakon finala Lige prvaka prošle subote. U odsustvu najboljeg igrača, Bernardo Silva će biti udarna igla u napadu.

Andre Silva i Joao Mario su se upisali u strijelce u prošloj utakmici, tako da se i večeras od njih očekuje ofanzivni doprinos, a s obzirom na to da Belgijanci i nisu baš uigraniji, pošto su posljednju utakmicu odigrali još prije dva mjeseca, a Roberto Martinez nije defanzivno nastrojen trener, možemo očekivati golove na obe strane.

U pripremnom duelu prije Eura 2016, igrali su u Portugalu, a domaćin je slavio sa 2:1. Romelu Lukaku predvodi napad "crvenih vragova", a Belgijanci su postigli gol u 19 od posljednjih 20 prijateljskih utakmica, dok su u kvalifikacijama 43 puta pronašli put do mreže u 10 susreta, a kako portugalska defanzivna linija nije najčvršća, opklada na oba daju gol se čini sasvim realnom, a koeficijent je više nego solidan.

HvoasMa.png

Link to comment
Share on other sites

Island - Norveška oba daju gol (1.90) bet365

Fudbal na Islandu je doživio pravu renesansu u posljednjih nekoliko godina pošto su se sa 131 mjesta na FIFA rang listi popeli na 22. mjesto na svijetu, a ovog ljeta će nastupiti na prvom svjetskom prvenstvu u svojoj istoriji. Norvežani nisu uspjeli izboriti vizu za Rusiju, ali daleko od toga da će biti lak zalogaj.

Norveška je upisala nekoliko pobjeda u posljednjim mečevima pod vođstvom selektora Larsa Lagerbacka, te će nastojati da zadrže pobjednički momentum. Island je zabilježio veliki uspjeh na Euru u Francuskoj gdje ih je u četvrtfinalu zaustavio domaćin. U kvalifikacijama za SP plasirali su se kao prvoplasirani u grupi ispred Hrvatske, sa 7 pobjeda u 10 utakmica. Posljednje četiri utakmice Islanda završile su sa 3+ golova na semaforu.

Norveška je završila tek na četvrtom mjestu u svojoj grupi, sa samo 13 bodova iz 10 utakmica, te su ostali iza Njemačke, Sjeverne Irske i Češke. Nakon završetka kvalifikacija, razočarali su i u prijateljskim utakmicama koje su uslijedile, da bi nakon toga slavili sa 4:1 protiv Australije, te 1:0 protiv Albanije, što im je sigurno značilo na polju samopouzdanja.

Nema sumnje da će biti izuzetno motivisani da protiv učesnika SP, i to na njihovom terenu, pokažu šta znaju, a imaju odličan međusobni omjer protiv Islanda (18 pobjeda, 5 remija, 7 poraza). Posljednji put su se susreli prije dvije godine, kada su Norvežani slavili sa 3:2. U šest od posljednjih osam njihovih duela, oba tima su postigla gol, uz prosjek od 2.63 gola po utakmici.

1gKcmeX.png

Link to comment
Share on other sites

 Montenegro - Slovenia  1     2.24 pinnacle

Ova utakmica mi je zanimljiva, jer je kvota na domaci tim vrlo dobra. Moji Slovenci idu u ovu utakmicu  sa potpuno prenovljenim timom.  Puno novih igrača iz slovenske lige, Oblak nije igrao več prema Austriji i Belorusiji, jer je ''bio'' ozlijeđen. A za Atletiko je bio spreman. Na relaciji trener - igrači je došlo do nekih tenzija, kad je birao novog kapetana. Taka se je govorilo i sad čemo vidjeti koliko utakmica če preživjeti Kavčič na klupi Slovenije, jer mislim da ušao u prevelike cipele. Mislim da takvu kvotu na pobjedu domačeg tima bi bio grijeh propustiti :)

Vrijedi pokušati i hendikep da se odigra.

 

Sretno

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use