Jump to content
Želimo vam puno sreće, zdravlja, uspjeha, lijepih trenutaka, pogođenih parova i dobitnih listića u novoj 2025. godini! Sretna nova godina! 🎅 🎄 ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Challenger Karshi

darko56

Recommended Posts

07:00h Cem Ilkel-Jared Hiltzik  1   1,69  5/10  pinnacle

U Uzbekistanu na hardu u 1. kolu sastaju se turčin Cem Ilkel i amerikanac Jared Hiltzik.

Oba igrača nisu u najboljoj formi,ali ja prednost dajem Ilkel-u iz nekoliko razloga.Ilkel ima 23.g. i najbolje mu odgovara ova podloga,a to je brži hard kao ovaj u Karshi-ju.Ilkel je na ovom turniru igrao prošle godine finale i izgubio od Egora Gerasimova 6:3 7:6 (7:4),te brani dosta bodova.Cem ima 4 poraza u nizu ali to su mečevi na clay-u.

Jared Hiltzik ima omjer na hardu 60-65 na hardu,a najviše mu odgovaraju dvoranski uvjeti.Ima dosta kvalitetan forehand i solidan servis,a backhand mu je slaba karika,što će Ilkel morati iskoristiti.

Ako Ilkel odigra jedan dobar meč kako zna,mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

08:00h Khumoyun Sultanov-Carlos Purkiss Boluda  2   1,77  5/10  pinnacle

U 1/4 finalu susreću se domaći igrač Khumoyun Sultanov i španjolac Carlos Purkiss-Boluda.

Sultanov je došao do 1/4 finala pobjedama protiv  K.Kravchuk-a 7:6 (7:3) 6:3 i Viella Martineza 6:1 7:5.Gledao sam zadnji meč protiv španjolca i razočaran sam igrom uzbekistanca,inače nisam nikad gledao Sultanov-a.On se nalazi na 844. mjestu ATP-a i ima 19.god.Sultanov je jedan prosječan igrač bez nekih kvaliteta,servis dosta slab,forehand i backhand isto dosta slabi,najveća kvaliteta mu je kretnja jer može dosta toga istrčati.

Purkiss-Boluda je dobio E.Tyurnev-a i T.H.Yang dva jako zahtjevna meča koja su išla u 3.seta.Boludu sam gledao protiv T.H.Yang-a  i odigrao je kvalitetan meč.Španjolac ima kvalitetan forehand i u svakom poenu pritišće protivnika.Backhand i servis su solidni.Boluda ima 25.g. i nalazi se na 275 mjestu ATP liste.Ove sezone ima omjer na hardu 16-3,što govori da je u jako dobroj formi.

Po meni je Boluda puno više pokazao,trenutno je u boljoj formi i kvalitetniji igrač.Po ovom koef. ga moram uzeti za 5u.Sretno tko isprati!

08:00h Carlos Boluda Purkiss-Sergey Betov  2   2,62  4/10  bet365

Purkiss-Boluda je dobio E.Tyurnev-a i T.H.Yang dva jako zahtjevna meča koja su išla u 3.seta.Boludu sam gledao protiv T.H.Yang-a  i odigrao je kvalitetan meč,a jučer protiv Sultanova je odigrao jedan dosta slab meč.1 set je gubio *1:4 i 30-40 bp i još 2 bp i nije iskoristio za dvostruki break 1:5*, tu kreće polako raspad Sultanova,do tad je Sultanov igrao stvarno predobro šetao ga i zabijao mu winnere i asove,to je bio ključ meča jer se od tog gema Sultanov nije mogao resetirati u glavi i kao da je na terenu bio neki drugi igrač,sve je loptice bacao van hrpa UE. Španjolac ima kvalitetan forehand i u svakom poenu pritišće protivnika.Backhand i servis su solidni.Boluda ima 25.g. i nalazi se na 275 mjestu ATP liste.Ove sezone ima omjer na hardu 16-3,što govori da je u jako dobroj formi,ali po meni to sve nije dovoljno za odličnog bjelorusa.

Betov je iskusni Bjelorus ima 30.g. a ove sezone ima omjer 20-4 tj. 11-2 na hardu i 9-2 u dvorani. Ovdje je prošao kroz 3. kola kvalifikacija (P.Tsoy 6:1 7:5,V.Manafov 7:6 (7:5) 2:6 6:3,N.Shofayziev 6:4 6:2),a onda redom do 1/2 finala izbacivao D.Karimov-a 7:6 (7:4),A.Šetkić-a 6:4 4:6 7:6 (7:4) i jučer U.Ignatik-a 6:3 7:6 (7:1).Gledao sam ga jučer i igra stvarno vrlo dobro.Servis ima jako dobar ne daje protivnicima puno šanse za bp,agresivan je u izmjenama i što je najbitnije pogađa.

Iskreno ovaj koef. mi nije jasan po meni bi bili realni koef. 1,83-1,83 ili 1,72-2,00 na Betov-a,no vidjet ćemo ovo moram uzeti bar za 4u.Sretno tko isprati!  

08:00h Carlos Boluda Purkiss-Sergey Betov  +3,5   2  1,80  6/10  bet365

Purkiss-Boluda je dobio E.Tyurnev-a i T.H.Yang dva jako zahtjevna meča koja su išla u 3.seta.Boludu sam gledao protiv T.H.Yang-a  i odigrao je kvalitetan meč,a jučer protiv Sultanova je odigrao jedan dosta slab meč.1 set je gubio *1:4 i 30-40 bp i još 2 bp i nije iskoristio za dvostruki break 1:5*, tu kreće polako raspad Sultanova,do tad je Sultanov igrao stvarno predobro šetao ga i zabijao mu winnere i asove,to je bio ključ meča jer se od tog gema Sultanov nije mogao resetirati u glavi i kao da je na terenu bio neki drugi igrač,sve je loptice bacao van hrpa UE. Španjolac ima kvalitetan forehand i u svakom poenu pritišće protivnika.Backhand i servis su solidni.Boluda ima 25.g. i nalazi se na 275 mjestu ATP liste.Ove sezone ima omjer na hardu 16-3,što govori da je u jako dobroj formi,ali po meni to sve nije dovoljno za odličnog bjelorusa.

Betov je iskusni Bjelorus ima 30.g. a ove sezone ima omjer 20-4 tj. 11-2 na hardu i 9-2 u dvorani. Ovdje je prošao kroz 3. kola kvalifikacija (P.Tsoy 6:1 7:5,V.Manafov 7:6 (7:5) 2:6 6:3,N.Shofayziev 6:4 6:2),a onda redom do 1/2 finala izbacivao D.Karimov-a 7:6 (7:4),A.Šetkić-a 6:4 4:6 7:6 (7:4) i jučer U.Ignatik-a 6:3 7:6 (7:1).Gledao sam ga jučer i igra stvarno vrlo dobro.Servis ima jako dobar ne daje protivnicima puno šanse za bp,agresivan je u izmjenama i što je najbitnije pogađa.

Iskreno ovaj koef. mi nije jasan po meni bi bili realni koef. 1,83-1,83 ili 1,72-2,00 na Betov-a,no vidjet ćemo ovo moram uzeti bar za 4u,i sigurnija opcija na +3,5 Betov 6u.Sretno tko isprati!  

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.1. u 17:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.1. u 17:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.1. u 17:07 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.1. u 17:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Svako pise  o onome sto mu  nedostaje!!! Salim se ! Ima ona recenica iz filma "Ko to tamo peva ": " I tata bi  sine !!!"
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use