Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Mersin WT3

Recommended Posts

09:30h J.Stubbe/M.V Iersel-M.Bonnerova/S.Nakladalova   1    1,66  5/10  bet365

Oba tima su prve svoje susrete izgubile,tako da im je ovaj meč od velike važnosti.

Nizozemke Stubbe/Iersel su kvalitetniji i igraniji tim.J.Stubbe je visoka 185cm,dok je Van Iersel visoka 180 cm.Obe igračice imaju izvrstan servis što je bitno.

Bonnerova/Nakladalova češki par koji je u slaboj formi imaju 4 poraza u nizu.Bonnerova je visoka 175cm,dok je Nakladalova visoka 172cm.

Po meni su u ovom trenutku bolji par nizozemke i uzimam ih za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

• darko56 pinned and locked this topic

11:30 M.Ermarcora/Pristauz T.Telsnigg-N.Zemljak/J.Pokersnik  1  1,83 5/10 bet365

Ovo je bitan susret za oba tima jer su prve susrete izgubili,a susreću se austrijanci M.Ermarcora/Pristauz i slovenci Zemljak/Pokersnik.

Ermacora je visok 203cm i vrlo dobro obavlja svoj posao u bloku,dok je Pristauz visok 193cm i iza pokušava čitati protivničke napade,kako bi mogli izgradei kontra napad,i jedan i drugi su dobri na servisu i prijemu što je dosta važno.

Slovenci nisu igrali zajedno od 09.09.2017.g. zbog ozljede Nejca Zemljaka i to je jedan od razloga što tipujem na austrijance,budući da sam vidio prvi meč i forma Zemjljaka je jako upitna.

Sve to vrijeme je Pokeršnik igrao sa Bozenk-om i nisu imaoli neke rezultate.Inače slovenci su dosta kvalitetan par ali ja vjerujem da gube ovaj meč.Pokeršnik je visok 199c,a N.Zemljak 188cm.

Gledao sam oba tima i austrijanci su više pokazali u prvom meču kojeg su nesretno izgubili 15-13 u 3.setu i zato ih igram za 5u.

Sretno tko prvom meču isprati!

EDIT: Lost (užasan 1.set austrijanaca,a u drugom setu su vodili 3 poena razlike, u par navrata i 19:18 i na svoje greške ispali.Iznenadili su me slovenci kako su dobro servirali imali u 2 setu 2 asa)

Double:

14:00 Elize Maia/Maria Clara-Hjortland/Kjolberg  1   1,25

14:00h Pardon/Tiegs-Caluori/Gerson  1   2,00

5/10 bet365

Neću puno dužiti.Brazilke su apsolutni favoriti protiv norvežanki,gledao sam norvežanke i dosta slabo igraju,po meni nemaju nikakve šanse za pobjedu.

Pardon/Tiegs amerikanke koje igraju iznenađujuće dobro na ovom turniru sa svojih AVP američkih turnira došle su u europu i vrlo dobro se snalaze.Gledao sam Caluori/Gerson i izgubile su nevjerojatno od ruskih klinki Bocharove/Voronine koje imaju  16 i 18 god.,u tom susretu su imale nekoliko poena prednosti i hrpu MP i sve su uspjele izgubiti.Vjerujem da amerikanke mogu odigrati jedan kvalitetan meč i proći u 2.rundu.Iskusne su igrale su na američkom collegu na Floridi.Po meni je ovaj koef krivo postavljen,po meni bi trebao biti u najmanju ruku obrnut koef.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost

15:00h  Bocharova/Voronina-Menegatti/Giombini  2  1,83  5/10 bet365

Bocharova i Voronina klinke od 16 i 18 god. mlade igračice koje puno osciliraju,razlika u kvaliteti je dosta velika.

Talijanke su kvalitetan par,igraju vrlo dobro na ovom turniru,u solidnoj su formi.Dugo igraju zajedno i perfektno se poznaju,ovaj koef. je po meni prevelik i moram uzeti za 5u jer sam dosta uvjeren da talijanke ovo mogu dobiti.

Gledao sam oba tima i previše griješe mlade ruskinje,ako danas budu tako pristupile po meni talijanke ne bi smjele imati većih problema.

Menegatti je visoka 1,80 cm,a Giombini 183cm,obe mogu izađi u blok,ali većinom je to Giombini.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use