Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP 250 Istanbul

darko56

Recommended Posts

13:00 John Millman-Dušan Lajović   2  1,50    5/10 bet365

Lajović je u ovdje u Istanbulu igrao 1/4 finale gdje je izgubio od argentinca Schwartzman-a.Iskustvo na ovoj podlozi i kvaliteta je apsolutno na Dušanovoj strani,on ima idealnu igru za ovu podlogu,te mu uvjeti odgovaraju.

Millman je imao bljesak prošli tjedan,igrao je finale Budimpešta i izgubio od talijana M.Cecchinata.Lajović je po meni malo prevelik zalogaj za Millmana,vjerujem da će srbin odigrati jedan kvalitetan meč i proći u naredno kolo.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

18:00h Malek-Jaziri-Laslo Djere   1   1,68  5/10  pinnacle

U 1/2 finalu turnira sastaju se tunižanin Malek Jaziri i srbin Laslo Djere.

Malek me iznenađuje kako se snalazi na zemlji,nakon vrlo dobrih igara na hardu ove sezone se pokazalo da ima igru i za clay.

Igrao je protiv vrlo zahtjevnih igrača ove sezone na ovoj podlozi i pobjeđivao ih.Neki od njih su M.Fucsovics.M.Zverev,E.Escobedo,T.Sandgren,M.Čilić i J.Vesely.

Najviše me je fascinirao u meču protiv G.Dimitrova gdje je pokazao svoju kvalitetu i snagu,nažalost nije uspio tu odličnu igru okruniti pobjedom,te je propustio MP.

Laslo Djere je ovaj turnir odigrao dosta dobro.Jučer je u meču protiv P.Lorenzi imao puno oscilacija,te je odigrao jedan jako težak i fizički iscrpljen meč,u jednu ruku i računam da je Djere dosta umoran,jer meč je trajao 3h i 15min,meč prije 2h i 15min.

Očekujem jedan težak meč,i pobjedu tunižanina.Malek igra strpljivo i gradi svaki poen,ima odličan forehand dok backhand igra većinom slice,teško mu je poentirati.Uzimam Jazirija za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use