Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 6.5.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

HAJDUK UOČI DOLASKA RUDEŠA POHARALE OZLJEDE, REKORD JE PRED RUŠENJEM, ALI IMA I JEDAN PROBLEM Evo kako je Kopić odgovorio na pitanje o ostanku u klubu

Uoči nedjeljne utakmice s Rudešom (17.00), trener Hajduka Željko Kopić je bio na raspolaganju novinarima. Kakva je atmosfera nakon Koprivnice i 0:0 i ukupnih događanja unutar kluba:

- Imamo još danas i sutra trening, imamo određenih problema što se tiče ozljeda, ići će veći broj igrača na put iz razloga što spajamo gostovanje s Istrom. I nemam još jasnu sliku, prenosi Slobodna Dalmacija.

A atmosfera, da vas podsjetimo?

- Dosta smo razgovarali prije Koprivnice, igrači su davali naznake da će napraviti sve da budemo na najvišoj razini, ali je nedostajalo one prave, ultimativne energije da se do kraja napravi sve da pobijedimo. Opet smo razgovarali nakon Koprivnice i nadam se da ćemo protiv Rudeša biti bolji u tom kontekstu želje za pobjedom.

Rudeš se podigao?

- Do ovog trenutka su jako puno napravili dobroga, osvojili puno bodova i ekipa su koja želi igrati. Žele sudjelovati u ofenzivnoj organizaciji igre. To im je odlika. Bit će to kvalitetna utakmica.

Shvatili smo, nisu bunkeraši kakvi vam zagorčaju život. Nego, četiri utakmice su pripreme za finale kupa? Možemo li ih tako tretirati?

- U više navrata sam rekao da kao čovjek koji predstavlja klub želim da na svakoj utakmici izvedemo ekipu koja najkvalitetnije može odgovoriti visokom zahtjevu. One jesu sve priprema za utakmicu koja nosi trofej, ali nam je svaka bitna. I moramo napraviti u svakoj sve da pobijedimo.

Ozljede vas muče? Nejasno je još tko može, a tko ne može?

- Pa, vidjet ćemo... Evo nam je i Almeida počeo trenirati s ekipom. Ne bih nikoga otpisivao. Budući da spajamo ta dva gostovanja, Rudeš i Istru, Zagreb i Pulu, cijelu bih situaciju ostavio otvorenom, i odgovor na pitanje tko je spreman za prvu, a tko za drugu utakmicu. Ići će na put više igrača baš zbog toga što selimo pet dana...

Ovo su utakmice karaktera, a oni, Rudeš, imaju veći motiv?

- Ne slažem se. Poštujem motiv svake ekipe koja igra u ligi. Oni sve još više dižu na svoju potenciju, ali nitko ne smije imati veći motiv od nas! U Koprivnici smo, da se vratim na utakmicu, imali posjed od 80 posto u trenutku, a od 15. do 45. minute gotovo 90 posto što je raritetan podatak za HNL.

- Na kraju smo se zaustavili na ukupnih 73 ili 74 posto, što kazuje kakva je to bila utakmica. Imali smo stabilnost, ali energija do kraja nije bila prava, to je to. Ne znači da nismo bili motivirani, ali unutarnje stanje nas nije dovelo da budemo na najvišoj razini. Želim da imamo veću energiju. Da smo utakmicu u trenutku otvorili golom, sve bi imalo drugačiji tijek...

Da se vratimo na jalovost, na napadačko pitanje. Futacsa ćete vraćati kroz igru, a nije fizički top-spreman. Da mu ne bi ta muka utjecala na psihu kad vidi da je pomalo nemoćan?

- Slažem se s vama i kontekst pitanja je jasan. Uvijek je pitanje kako to raditi. U idealnim okvirima možda bismo radili drugačije. Ali, nije idealno, a s Futacsem moramo malo žuriti. Imamo mlade, a Said se davao na maksimum za ekipu, pa se ozlijedio pred Koprivnicu... Činimo sve da Marka dobijemo čim prije u punoj snazi.

- Za to služe pripremne utakmice kad je pripremni period. Mi smo sad krenuli od Rijeke da Futacs igra što više. Jednostavno radimo sve da ga dobijemo na pravi način što prije možemo. Želimo da osjeti našu podršku, napokon ozlijedio se na utakmici igrajući za Hajduka i čekamo da nam dade sve što može.

Koliko ste zadovoljni učinkom veznog reda, jer asistencije dolaze samo s krila, Juranović, Fomitschow i Gyurcso?

- Uvijek je bitno imati u ekipi one koji statistički dokazano mogu zabijati. To bude određena garancija... A što se tiče asistencija, znate kako je to, kad igramo protiv ekipa kao što su Slaven, Cibalia..., u dva bloka što se brane, 3 – 6 – 1, teško je kroz središnjicu doći do pravih akcija. Inače, uvijek sam govorio da želim aktivne bokove. Ujedno, Caktaš se dokazao kao vezni koji je zabio određeni broj golova. Bilo bi dobro da mu se netko priključi...

Da, nije zabranjeno da se trgnu. Nego, kažite nam što se tiče prijelaznog roka, pojavila kombinacija da biste ga vi zajedno sa Sašom Bjelanovićem osmišljavali? Koliko je to točno i možete li nam to komentirati?

- Ja sam fokusiran na ovih pet utakmica, kad podvučemo crtu vidjet ćemo kako ćemo raditi iduću sezonu. Zasad nemam što reći o tome.

Ali, do kraja sezone je samo 19 dana. Ugovor vam je do kraja sezone. Imate li s kim uopće pričati oko toga? Je li osjećate neizvjesnost? Imate li još kakve ponude?

- Svi znamo da je situacija u klubu specifična i ne treba od toga bježati. Ali ja sam samo trener i ne mogu odgovarati na pitanja koja idu van moje domene. Bilo kakve druge opcije nisu mi ni na kraj pameti. Ja ću sezonu odraditi do kraja i nakon toga vidjeti kakva je odluka ljudi u klubu i nakon toga ću imati jasnu sliku. Bilo kakvi razgovori danas u tom smjeru za mene su nepotrebni, jer nemam ništa drugo na pameti osim ovih utakmica koje su pred nama.

Tu je kvaka 9, piše na ekranu, vidimo da je to preostali broj tisuća gledatelja u Poljudu do rekorda?

- Da, to je taj kontekst i naša želja da dovedemo publiku. U tom kontekstu imamo dvije utakmicu u gostima da privučemo publiku u Poljud. Sve sam time kazao, svaka nam je utakmica bitna i želimo bodove...

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-uoci-dolaska-rudesa-poharale-ozljede-rekord-je-pred-rusenjem-ali-ima-i-jedan-problem-evo-kako-je-kopic-odgovorio-na-pitanje-o-ostanku-u-klubu/7317051/
 

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Manchester City - Huddersfield (14:30)
Sudac: Mike Dean (3.61)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.63
44RSybH.png

Arsenal - Burnley (17:30)
Sudac: Andre Marriner (2.60)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 1.75
hBBqb0E.png

Chelsea - Liverpool (17:30)
Sudac: Anthony Taylor (3.36)
Prosjek ekipe 1: 1.14
Prosjek ekipe 2: 1.14
Ok9vWaR.png

Primera

Malaga - Alaves (12:00)
Sudac: José González González (4.10)
Prosjek ekipe 1: 2.46
Prosjek ekipe 2: 2.80
BdrXspO.png

Atletico Madrid - Espanyol (16:15)
Sudac: José Munuera Montero (5.47)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 2.37
rR4M2L3.png

Las Palmas - Getafe (18:30)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.32)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 3.54
RB0m2sM.png

Barcelona - Real Madrid (20:45)
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (5.12)
Prosjek ekipe 1: 1.62
Prosjek ekipe 2: 1.68
aa7TBiC.png

Serie A

Udinese - Inter (12:30)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.88)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.89
IvP4tOi.png

Chievo - Crotone (15:00)
Sudac: Davide Massa (3.65)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 1.80
QleUfwE.png

Lazio - Atalanta (15:00)
Sudac: Luca Banti (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 1.60
EZMgIMu.png

Napoli - Torino (15:00)
Sudac: Daniele Doveri (4.94)
Prosjek ekipe 1: 1.54
Prosjek ekipe 2: 1.89
xVbukNL.png

SPAL - Benevento (15:00)
Sudac: Marco Guida (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 2.03
KNog9D3.png

Cagliari - AS Roma (20:45)
Sudac: Marco Di Bello (4.21)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 1.29
c9nKJ41.png

(Koeficijenti 4.5. u 15:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Real Madrid over 4.5 zutih kartona SS 10/10

Penal samo takav i velika greska od strane Supersporta, siguran sam da ova granica nece docekati pocetak meca. bet365 recimo koji je najmerodavniji drzi 6.5, znaci ovde imamo granicu za cela 2 kartona nizu. Neka posebna analiza i nije potrebna kad govorimo o El Clasicu, dodacu samo da sudi Hernandez Hernandez, ove seozne je na proseku od 5.7 kartona po mecu, svi derbi mecevi u ovom kolu su dosli u ne bas najbolje vreme jer je dosta toga reseno (derbi Galicije Celta-La Coruna sad kad je La Coruna ispao, svejedno ocekujem rat na terenu, ko je uzeo over na 4.5 kod bet365 je ulovio dobar value, onda Villareal-Valencia itd), ali ipak je ovo El Clasico i igra se za cast i pobedu protiv najveceg domaceg rivala.

SS ne racuna direktni crveni, ali svejedno uzimam uz taj rizik. Sretno svima koji budu uhvatili...

3yTgRbo.png?1

Link to comment
Share on other sites

Cardiff - Reading 1 (1.33) bet365

Cardiff City može zapečatiti svoju automatsku promociju u Premier ligu kada budu dočekali Readinga u posljednjoj utakmici Championship sezone. Cardiff je održao taj bod prednosti nad trećeplasiranim Fulhamom u posljednjih nekoliko tjedana i sada im treba samo ta pobjeda protiv Readinga i vraćaju se u Premier ligu. Readingu je također potrebna pobjeda kako bi osigurali svoj status u Championshipu. Reading bi mogao ispasti iz lige ako Barnsley i Burton ostvare pobjedu na svojim utakmicama.

Z0aZxMA.png

Cardiff se vratio na pobjedničke puteve prošlog tjedna sa pobjedom od 2-0 nad Hull Cityjem u gostima. Sean Morrison je postigao po gol u oba poluvremena i to je pomoglo Cardiffu da ostvari treću pobjedu u četiri utakmice. Reading je pretrpio četvrtu utakmicu u nizu bez pobjede, gdje su izgubili od Ipswich Towna sa uvjerljivih 4-0. Reading je uspio osvojiti samo jedan bod protiv Sunderlanda u tom periodu. Prethodna međusobna utakmica ova dva tima se igrala na Madejski stadionu, gdje je Reading ostvario minimalnu pobjedu od 1-0. Vjerujem da će Cardiff ovdje ostvariti pobjedu i osigurati direktnu promociju u Premier ligu!

YAWV4bg.png

(Koeficijenti 5.5. u 16:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Derby - Barnsley 1 (1.80) bet365

Ova utakmica bi mogla biti jedna od najzanimljivijih utakmica u posljednjem kolu Chmapionshipa, jer bi rezultat mogao imati utjecaja na obje ove ekipe na tabeli. Sa Derbyjom, koji ima realne šanse sa bodom koji im treba da osiguraju mjesta koja vode u doigravanje i Barnsleyem koji se nalazi odmah iznad zone ispadanja, samo ih gol razlika dijeli od te zone, tako da oba tima ovise o rezultatima. Derby je izgubio jednu od posljednjih 15 utakmica protiv Barnsleya, činjenica koja govori kolika je razlika u kvaliteti ova dva tima. Već su igrali dva puta ove sezone, uz Barnsley koji je pobijedio u Liga kupu, dok je Derby ostvario pobjedu nad njima na Oakwellu (stadion Barnsleya) u ligi.

VEt2GPi.png

Izvor: bet365

Derby u ovu utakmicu ulazi nakon teškog remija od 1-1 protiv Aston Ville. Činilo se da je Cameron Jerome svojim golom donio pobjedu Derbyju, ali je rezultat izjednačio Lewis Grabban u 84. minuti susreta. Barnsley je prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede nakon što su pobijedili Brentforda sa 2-0. Kieffer Moore i Oliver McBunrie su postigli za Barnsley, što je utušilo svaku nadu Brentforda za doigravanja. Prethodni međusobni susret je kao što sam već i spomenuo bio na Oakwellu, gdje je u prosincu Derby slavio pobjedu od 3-0. Posljednju utakmicu na ovom stadionu je pobijedio Derby sa 2-1. Vjerujem u pobjedu Derbyja u ovoj utakmici! Sretno!

qemYkN4.png

(Koeficijenti 6.5. u 00:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

17:00 Toulouse - Lille Zbroj zutih kartona -3,5+ over - 1,70 Supersport

Borba za opstanak, obje ekipe na samom dnu tabele, tako da u ovom mecu igram na over kartona. Toulouse je zasad dobio najvise zutih kartona u ligi 86 uz 2 crvena, kuci 41 zuti i 1 crveni. Lille je ekipa sa najmanje zutih u ligi, svega 58 uz 6 crvenih, a kao gosti dobili su 34 zuta i 4 crvena sto je prosjek od 2 kartona po mecu. Utakmicu ce suditi  Clement Turpin , ove sezone u svim takmicenjima podijelio 86 zutih i 4 crvena, u Ligue 1 dao je 54 zuta i 3 crvena na 15 utakmica.

21:05 Marseille - Nice Zbroj zutih kartona -4,5+ over - 2,10 SS

Jos jedan mec gdje je borba u pitanju. Marsej se bori za Ligu prvaka, mada igraju i finale EL pa ako osvoje sigurni su, no ko zna.Sto se tice lige, trenutno su 4 ekipa sa 1-2 boda minusa u odnosu na Monaco i Lyon. Nica sa druge strane borba za EL koja im bjezi 1 bod. Kako je ovo derbi juga odlucio sam se na kartone. Marseille je cudno za neke, jedna od top ekipa za zute kartone. Trenutno su na 81 zutom i 2 crvena kartona, a kao domacini imaju 35 zutih i 1 crveni karton, i to je dovoljno za drugo mjesto po kartonima u ligi. Odma na trecem mjestu po kartonima ide Nica sa 77 zutih i 4 crvena, kao gosti 44 zuta i 2 crvena. Prvi mec bilo je 5 zutih i 1 crveni karton. Utakmicu ce suditi  Antony Gautier  koji je ove sezone u svim takmicenjima podijelio 85 zutih i 3 crvan na 22 utakmice, a u Ligue 1 podijelio je 81 zuti i 3 crvena kartona na 21 utakmici. Prosle sezone je sudio ovaj mec 7 Maja i u tom mecu Marseille je slavio 2:1 a podijelio je 6 zutih kartona.


12:00 Valencia B - Sabadell X - 3,10 SS

Dva kola do kraja obje ekipe su u sredini tabele.Ima raznih kombinacija, ali ako gledamo rezultate ovih momcadi, onda bi x na ovom mecu rijesio obje ekipe muka. Valencia jos uvijek nije osigurala opstanak, ali bod iz ovog meca donosi im upravo to.Sabadell je tik iznad Valencije sa bodom prednosti i njima je to taman za opstanak. Trener domacih Miguel Grau  u danasnjem mecu nema problema sa izostancima, dok gostujuci trener Toni Seligrat u ovom mecu nece moci racunati na Marc Martínez (sredina,27/0) i Guillemenot (napadac,23/1). Prvi mec ovih ekipa zavrsen je 1:1, a zanimljivo da su i prosle sezone oba duela zavrsila x.

 

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Burnley 1 (1.50) bet365

Iza Arsenala je najgora sezona u posljednjih 20-25 godina, dok je Burnley napravio najveći uspjeh u istoriji plasmanom u Ligu Europe, tako da Gunnersi zapravo nisu izrazit favorit u ovom duelu, ali ova utakmica je posebna po tome što je oproštajna Arsenea Wengera na Emiratesu, pred Arsenalovim navijačima, koji su ga žestoko kritikovali posljednjih godina, a nezadovoljstvo je posebno kulminiralo ove sezone, ali bilo kako bilo, Francuz je živa legenda londonskog kluba i danas će sigurno biti emotivan dan za mnoge navijače Arsenala, pa i njegove kritičare. Ovo će mu biti 1.200 utakmica na klupi Arsenala, u čak 22 godine dugom mandatu, što se ne viđa često u profesionalnom fudbalu, a kamoli top ligama. U domaćem taboru danas neće moći računati na kapitena Koscielnog, koji je doživio tešku povredu na susretu protiv Atletica u četvrtak, zbog čega će propustiti i Svjetsko prvenstvo, Mohameda Elnenyja te duže odsutnog Santija Cazorlu. Burnley dolazi bez Defoura i Meeja, dva važna igrača, te veznjaka Bradyja i Arfielda, takođe bitnih igrača u rotaciji. Iako Burnley još zapravo može prestići Arsenal na šestom mjestu, mislim da će igrači Arsenala biti silno motivisani kako bi legendarnog menadžera ispratili pobjedom sa domaćeg terena.

3sCeR2w.png

Link to comment
Share on other sites

SPAL - Benevento 1 (1.45) bet365

Ovo je po meni fiks dana. Duel dva debitanta u Serie A, od kojih se evidentno bolje snašao SPAL, za kojeg je današnja utakmica rezultatski neuporedivo bitnija nego za Benevento, koji je rekordnom serijom poraza u ligama petice zapečatio sebi sudbinu već u prvom dijelu sezone. Domaći su nakon 6 remija u nizu poraženi od Rome, a zatim su u prošlom kolu savladali Veronu u gostima i definitivno ih gurnuli u Serie B. Benevento je 'hit sezone' u ligama petice, ali naravno ne zbog uspjeha, već zbog nestvarnog niza od 14 uzastopnih poraza koji su prekinuli tek mjesec dana prije Nove godine, i to protiv Milana, da bi pretposljednjeg dana prošle godine upisali i prvu pobjedu, te kasnije još 4, ali naravno, sve to je bilo premalo za bilo šta više od začelja tabele.

8JJEqcc.png

SPAL danas neće moći računati na Borriella, a upitni su Lazzari i Meret, dok je Benevento u većim kadrovskim problemima pošto su bez Anteia, Brignole i Cataldija, trojice bitnih igrača, a upitni su i Đuričić i Guilherme. Benevento je u gostima osvojio samo 4 boda i imaju daleko najgori gostujuči učinak u ligi. Kao što rekoh, ovaj duel je od mnogo većeg značaja za SPAL, koji prosto ne smije propustiti današnji zicer, jer bilo šta osim pobjede u ovom susretu moglo bi ih u konačnici skupo koštati, tako da mislim da ovdje ne bi smjelo biti iznenađenja.

XSeEVS8.png

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Real Madrid oba daju gol & više od 2.5 gola (1.50) bet365

Utakmica kao stvorena za ovu vrstu igre, u posljednjih 10 godina gotovo da se na prste jedne ruke mogu prebrojati utakmice na kojima nije došla opklada over 2.5 & BTS. Susret lišen takmičarskog značaja, što dodatno ide u prilog ovom tipu, mada naravno, El Clasico je uvijek dvoboj na kojem je na talonu prestiž, te svakako da se ne može nazvati nebitnom utakmicom, međutim, Barca je već osigurala naslov u La Ligi, dok Real dolazi na Camp Nou nakon teškog i napornog uzvrata protiv Bayerna u Ligi prvaka, i sigurno im je prioritet odmoriti i sačuvati igrače za finale protiv Liverpoola u Kijevu krajem mjeseca. Barcelona nema kadrovskih problema dok je Real bez Carvajala, dok su upitni Varane i Isco, dok ovih dana čak kruže i glasine da će Zidane poštediti Ronalda, Modrića i Ramosa, mada, teško je vjerovatno da će izaći na Camp Nou sa gotovo rezervnim sastavom, no vjerovatno će ipak odmoriti one koji su se najviše 'potrošili' protiv Bayerna.

6VeFKhb.png

Iako je ovo utakmica bez rezultatskog značaja i za jedne i za druge, mada je u igri svakako prestiž, kao i u svakom El Clasicu, Barca želi da završi ovu sezonu bez poraza i tako postane prva ekipa iz liga petica koja je osvojila titulu neporažena još od nepobjedive generacije Arsenala 2003/04, te da pobjedom protiv najvećeg rivala stavi jagodu na šlag na šampionskoj torti, a igrači Reala, kojima je već u mislima veliko finale protiv Liverpoola, u kojem će imati priliku da se po treći uzastopni put popnu na evropski tron, bez sumnje će htjeti da ublaže gorak ukus neuspjeha u La Ligi pobjedom na terenu najljućeg protivnika.

HtiohOA.png

Link to comment
Share on other sites

Bolton-Nottingham Forrest 1 @1,90

 

Zadnje kolo Championshipa, bit ce baš vatreno jer još je dosta nepoznanica. Dok Boltonovi rivali u borbi za opstanak igraju mahom s timovima koji se bore ili za play-off ili za direktnu promociju Bolton igra s Forrestom koji se ne bori ni za šta i već su na odmoru praktički. Bolton takvu priliku danas jednostavno mora iskoristiti i osigurati si i sljedecu sezonu u drugom razredu engleskog nogometa. Nema previše filozofiranja u zadnjem kolu, Boltonu stvarno treba pobjeda i po ovakvoj kvoti to se mora uzeti.

 

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, mone said:

Bolton-Nottingham Forrest 1 @1,90

 

Zadnje kolo Championshipa, bit ce baš vatreno jer još je dosta nepoznanica. Dok Boltonovi rivali u borbi za opstanak igraju mahom s timovima koji se bore ili za play-off ili za direktnu promociju Bolton igra s Forrestom koji se ne bori ni za šta i već su na odmoru praktički. Bolton takvu priliku danas jednostavno mora iskoristiti i osigurati si i sljedecu sezonu u drugom razredu engleskog nogometa. Nema previše filozofiranja u zadnjem kolu, Boltonu stvarno treba pobjeda i po ovakvoj kvoti to se mora uzeti.

 

Sretno!

Nevjerojatan preokret kojim je Bolton ostao u ligi!!!

Link to comment
Share on other sites

Latvija - Finska // over 5,5 bet365 - 2,20 (20:15 CET)

Svjetsko prvenstvo u hokeju, Latvijici su jedna od najlošijih ekipa na turnir, što naravno ne važi za Fince koji su poznati kao odlično hokejisti. Ovdje očekujem demoliranje Latvije, jer je otvaranje turnira i evropski igrači su željni dokazivanja koje može doći do izraza protiv slabijih reprezentacija što Latvija svakako jeste.

6d1f1a80ae4bb11ca56d6728bda350f6.jpg

Izvor: bet365

Finska ima nekoliko sjajnih igrača koji nastupaju u NHL-u a branit će boje svoje reprezentacije. Prije svega vrijdi spomenuti dva sjajna hokejista iz Caroline, Teräväinena i Ahoa koji su bili najbolji strijelci kluba u minuloj sezoni,  zatim Mikael "MG" Granlund i Mikko Rantanen, koji iza sebe imaju odličnu sezonu u Coloradu.

Ovo jeste poprilično visoka margina, ali po ovom koeficijentu vrijedi probati. Kada imate sudar ovakve dvije ekipe, gdje je razlika u kvaliteti ogromna, vrlo je vjerovatno da će pasti veliki broj golova. U prvom kolu Finska je npr. "natrpala" Južnu Koreu rezultatom 8:1. Sretno!

c81307e637e1334f6101ff167e59b8ba.jpg

Link to comment
Share on other sites

Slovačka - Švicarska // Pobjeda gosta bet365 - 1,62 (20:15 CET)

Slovaci su sinoć u veečrnjem terminu odigrali težak meč protiv najvećih rivala Čeha, te su tijesno slavili nakon produžetaka. Za razliku od njih Švicarska je odigrala susret u dnevnom terminu, te su svakako imali više vremena za odmor, što je često presudan faktor u utakmicama koje se igraju "dan za dan".

c9228d7c9d21496ff018961e8620e638.jpg

Izvor: bet365

Prema meni Švicarska ima bolju ekipu ovdje, imaju jaku ligu te svi koji zaslužuju mjesto u reprezentaciji dobili su poziv. Uz grupu "domaćih" igrača tu su dva pojačanja iz NHL-a prije svega riječ je o Ninu Niederraiteru koji je glavna napadačka opcija Minesotte te Andrighettu koji nastupa za Coloradu. Svi koji prate NHL znaju kvalitete ova dva igrača.

Ovdje očekujem težak meč, sa malo golova a prednost dajem Švicarcima. Tip koji vam predlažem je konačna pobjeda Švicarske jer ipak ne bih riskirao sa pobjedom u regularnom vremenu, jer je i koeficijjent od 1,62 sasvim dovoljan. Sretno!

8325cecc0d59bb9a4fa858fcd14be300.jpg

Link to comment
Share on other sites

Barcelona-Real race to 5 corners Real 5,00 (b365)

2-0 vodi Barcelona u kornerima, ali crvenim kartonom Roberta vjerujem da ce Real imat vise pritiska i stvarati prilike i samim time i kornere. Npr, Betfair za istu okladu daje koeficijent 3,2 pa jednostavno ovo moram uzeti. Iako je prvenstvo rijeseno, ovo je ipak El Clasico i Real ce dati sve od sebe da uzme ovdje sva 3 boda od ljutog rivala.

Link to comment
Share on other sites

prije 18 sati, crash1 said:

Slovačka - Švicarska // Pobjeda gosta - 1,62 (20:15 CET)

Slovaci su sinoć u veečrnjem terminu odigrali težak meč protiv najvećih rivala Čeha, te su tijesno slavili nakon produžetaka. Za razliku od njih Švicarska je odigrala susret u dnevnom terminu, te su svakako imali više vremena za odmor, što je često presudan faktor u utakmicama koje se igraju "dan za dan".

c9228d7c9d21496ff018961e8620e638.jpg

Izvor: bet365 online kladionica">bet365

Prema meni Švicarska ima bolju ekipu ovdje, imaju jaku ligu te svi koji zaslužuju mjesto u reprezentaciji dobili su poziv. Uz grupu "domaćih" igrača tu su dva pojačanja iz NHL-a prije svega riječ je o Ninu Niederraiteru koji je glavna napadačka opcija Minesotte te Andrighettu koji nastupa za Coloradu. Svi koji prate NHL znaju kvalitete ova dva igrača.

Ovdje očekujem težak meč, sa malo golova a prednost dajem Švicarcima. Tip koji vam predlažem je konačna pobjeda Švicarske jer ipak ne bih riskirao sa pobjedom u regularnom vremenu, jer je i koeficijjent od 1,62 sasvim dovoljan. Sretno!

8325cecc0d59bb9a4fa858fcd14be300.jpg

 

prije 18 sati, crash1 said:

Latvija - Finska // over 5,5 - 2,20 (20:15 CET)

Svjetsko prvenstvo u hokeju, Latvijici su jedna od najlošijih ekipa na turnir, što naravno ne važi za Fince koji su poznati kao odlično hokejisti. Ovdje očekujem demoliranje Latvije, jer je otvaranje turnira i evropski igrači su željni dokazivanja koje može doći do izraza protiv slabijih reprezentacija što Latvija svakako jeste.

6d1f1a80ae4bb11ca56d6728bda350f6.jpg

Izvor: bet365 online kladionica">bet365

Finska ima nekoliko sjajnih igrača koji nastupaju u NHL-u a branit će boje svoje reprezentacije. Prije svega vrijdi spomenuti dva sjajna hokejista iz Caroline, Teräväinena i Ahoa koji su bili najbolji strijelci kluba u minuloj sezoni,  zatim Mikael "MG" Granlund i Mikko Rantanen, koji iza sebe imaju odličnu sezonu u Coloradu.

Ovo jeste poprilično visoka margina, ali po ovom koeficijentu vrijedi probati. Kada imate sudar ovakve dvije ekipe, gdje je razlika u kvaliteti ogromna, vrlo je vjerovatno da će pasti veliki broj golova. U prvom kolu Finska je npr. "natrpala" Južnu Koreu rezultatom 8:1. Sretno!

c81307e637e1334f6101ff167e59b8ba.jpg

Oboje lagano prošlo. Nadam se da je neko ispratio.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use