Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.5.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Atletico Madrid - Arsenal

Arsenal je na pladnju imao sve u prvom polufinalnom susretu Europa lige protiv favoriziranog Atletica.

Imao je igrača više već od desete minute (isključenje Vrsaljka), imao je vodstvo 1-0, inicijativu i brojne prilike. Imao je čak i pozitivnu, pobjedničku atmosferu unutar momčad, a i s tribina. No, na kraju je opet na površinu isplivao taj gubitnički mentalitet kluba.

Iz ničega je Atletico došao do izjednačenja. I Madriđani imaju lijepih 1-1 prije uzvrata i domaće utakmice.

Ono što prvo želimo napomenuti u ovom slučaju je sljedeće. Ove sezone u Primeri Atletico kao domaćin ima 12 pobjeda, pet remija i nula poraza! I primio je samo četiri pogotka u tih 17 utakmica!

Arsenal u gostima u Premierligi? Samo tri pobjede, uz četiri remija i čak deset poraza. I uistinu bi se jako iznenadili da Arsenal zakomplicira ovo polufinale i da zaprijeti prolaskom u finalnu utakmicu.

Nama je Atletico ogromni favorit. I sigurno pobjeđuje i prolazi dalje… 

RB Salzburg - Marseille

Velika dva pogotka prednosti stekli su nogometaši Marseillea u prvoj polufinalnoj utakmici Europa lige.

Realno, austrijski prvak Red Bull Salzburg je zaslužio bolji rezultat, no bez obzira na tih 2-0 poslije 90 minuta igre nismo sigurni koliko se Marseille može komotno osjećati uoči uzvrata.

Kroz cijelu Europa ligu RB Salzburg je pokazao mnoge odlike, konkretnu igru, a kruna svega su bila izbacivanja Borussije Dortmund i Lazija. Uostalom, u četvrtfinalu protiv Lazija je nadoknadio dva gola minusa iz prve gostujuće utakmice, makar je tom prilikom lovio zaostatak u situaciji kada je zabio dva gola u gostima (Laziju nije pomoglo 4-2 na Olimpicu).

Naš favorit za današnju pobjedu je Red Bull Salzburg, ali moramo priznati da je Marseille ipak znatno bliže prolasku u finale i ne vidimo ovu utakmicu kao pobjedu Austrijanaca od dva gola ili više.

No, ne zaboravimo sljedeće. RB Salzburg ove sezone kao domaćin u svojoj Bundesligi ima 12 pobjeda, četiri remija (bez poraza), a na ovom je stadionu Marseille već izgubio ove sezone u skupini Europa lige (bilo je 1-0 za Salzburg).

Izvor: lutrija.hr

ATLETICO – ARSENAL

Madriđani su u Londonu dokazali na najbolji način da su zaista prvi favorit za osvajača Europske lige, odigrali su 1:1, a taj remi dobiva na značaju kad se zna da su čak 80 minuta igrali sa desetoricom! Naime, već u 9. minuti je naš Vrsaljko dobio drugi žuti, isključujući karton, ostavio goste brojčano inferiornima.

Naravno, uslijedila je totalna dominacija Topnika, sreća i čudesne obrane Oblaka čuvale su goste, sve do neobranjivog pogotka Lacazettea u 60. minuti. No, Atletico se, kao i uvijek, nije predavao, a jedinu pravu priliku znao je iskoristiti, Griezmann je kaznio gaf reprezentativnog kolege Koscielnog, te u 82. minuti poravnao!

Nakon toga je Oblak još jednom zablistao obranio Lacazetteov šut glavom u sami kut, tako je Atletico ostao neporažen i sad na svom Metropolitanu ima veliku priliku za finale!

SALZBURG – MARSEILLE

Marseille je na najbolji način iskoristio prednost domaćeg terena, u paklenom ozračju pred 60.000 navijača na „Velodromeu“ pobijedio je 2:0 i napravio divovski korak prema finalu u Lyonu (kojeg bi, dakle, igrao praktično kao domaćin). Francuzi su dominirali i zaslužili prednost, ali treba reći da su poveli neregularnom golom: nabačaj Payeta iz slobodnog udarca je Thauvin zahvatio glavom, ali lopta mu se odbila od ruke u mrežu za 1:0. Bio mu je to, inače, već 22. pogodak ove sezone, za njega svakako najbolje u karijeri. Payet je bio asistent i kod drugog pogotka, u 63. minuti, kojeg je realizirao N’Jie, neposredno nakon što ga je trener Rudi Garcia uveo u igru.

Imao je i Salzburg par prilika, mogao je zabiti bar jedan gol koji bi bitno promijenio sliku ovog polufinala, ali je vratar OM-a, Pele, bio nesavladiv.

Tako Marseille stiže u Austriju sa velikim plusom, ali ipak, podsjetimo da je Salzburg u četvrtfinalu nadoknadio 2:4 protiv Lazio, slavio 4:1 (zabivši 3 gola u 5 minuta), stoga tračak nade postoji…

Izvor: psk.hr

Aluminij - Olimpija 2 (1.22) bet365

Olimpija je imala vodeću poziciju, ali su je u posljednja tri kola izgubili. Odigrali su tri remija protiv Gorice i Domžalea kod kuće, te Celja u gostima. Mislim da je vrijeme da se momčad Olimpije probudi i ostvari pobjedu nad osmoplasiranim Aluminijom i tako se vrati na prvu poziciju, jer imaju utakmicu manje od Maribora koji se nalazi na prvoj poziciji sa samo dva boda više od njih.

AKEVidZ.png

Izvor: bet365

U ovoj utakmici je Olimpija očigledni favorit, samo im u korist ne ide što se Aluminij nalazi na jednoj poziciji više od zone ispadanja, ali imaju pet bodova više, dok im rezultati i nisu baš sjajni u posljednje vrijeme nakon što su u posljednja čeitri kola osvojili samo dva boda. Ostalo je samo šest kola do kraja, sedam sa ovom utakmicom i vjerujem da će Aluminij morati da traži te bodove spasa u nekoj drugoj utakmici, jer je ovo jedinstvena šansa Olimpije da pređe ponovo u tu vodeću poziciju. Oni imaju mnogo bolju obranu u odnosu na ostale timove u ovoj ligi i kao što vidite oni su primili samo 13 golova u 29 utakmica. Po mom mišljenju ovo je zicer, jer motivacije sigurno neće nedostajati u Olimpiji. Prvo mjesto je ja mislim dovoljna motivacija za ostvarivanje nova tri boda. Sretno!

25GK7q8.png

(Koeficijenti 3.5. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Atletico Madrid - Arsenal 1 (1.80) bet365

Nevjerojatna nogometna utakmica nas očekuje na Metropolitano stadionu večeras. Arsenalu je ovdje potrebna pobjeda ili remi od 2-2 i više kako bi prošli dalje, ali mislim da to neće biti lagan posao protiv jedne od najboljih obrana u Europi. Atletico Madrid je dostigao finale Lige prvaka dva puta u četiri godine i izgleda da su blizu da ponovo budu u finalu, ali ovog puta u Europskoj ligi. Igrali su vrlo dobro ove sezone, pogotovo kada su igrali pred svojim navijačima. Atletico nije primio gol u posljednjih 11 utakmica kod kuće i to će biti njihov glavni cilj pred ovu utakmicu sa Arsenalom, da ne prime gol! Atletico je pobijedio 15 od posljednjih 16 domaćih utakmica u Europskoj ligi. Oni su jedan od najjačih timova kod kuće u svijetu i očekujem njihovu pobjedu u ovoj utakmici. Na drugoj strani Arsenal je u promjenjivoj formi i mislim da neće proći pored Atletica. Arsenal je međutim neporažen u posljednjih pet utakmica u Europskoj ligi, ali oni ne igraju baš dobro u gostima ove sezone, gdje su pobijedili samo dvije od posljednjih 12 utakmica u svim natjecanjima. Atletico Madrid nema mnogo igrača koji nedostaju. Filipe Luis i Juanfran su ozlijeđeni, dok je Sime Vrsaljko suspendiran. Na drugoj strani za Arsenal, Mohamed Elneny i Santi Cazorla su ozlijeđeni i neće biti u mogućnosti da im pomognu protiv Atletica. Pierre-Emerick Aubameyang je još jedan igrač koji će nedostajati Arsenalu, jer je igrao za Dortmund u europskim natjecanjima.

Mogući sastavi: 

Atletico Madrid: Oblak; Hernandez, Godin, Gimenez, Partey; Koke, Niguez, Gabi, Correa; Griezmann, Costa

Arsenal: Ospina; Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal; Ramsey, Xhaka, Wilshere; Ozil, Mkhitaryan; Lacazette

nlFzV6T.png

(Koeficijenti 3.5. u 14:48 CET)

prije 1 sat, IzudinB said:

Aluminij - Olimpija 2 (1.22) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Olimpija je imala vodeću poziciju, ali su je u posljednja tri kola izgubili. Odigrali su tri remija protiv Gorice i Domžalea kod kuće, te Celja u gostima. Mislim da je vrijeme da se momčad Olimpije probudi i ostvari pobjedu nad osmoplasiranim Aluminijom i tako se vrati na prvu poziciju, jer imaju utakmicu manje od Maribora koji se nalazi na prvoj poziciji sa samo dva boda više od njih.

AKEVidZ.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

U ovoj utakmici je Olimpija očigledni favorit, samo im u korist ne ide što se Aluminij nalazi na jednoj poziciji više od zone ispadanja, ali imaju pet bodova više, dok im rezultati i nisu baš sjajni u posljednje vrijeme nakon što su u posljednja čeitri kola osvojili samo dva boda. Ostalo je samo šest kola do kraja, sedam sa ovom utakmicom i vjerujem da će Aluminij morati da traži te bodove spasa u nekoj drugoj utakmici, jer je ovo jedinstvena šansa Olimpije da pređe ponovo u tu vodeću poziciju. Oni imaju mnogo bolju obranu u odnosu na ostale timove u ovoj ligi i kao što vidite oni su primili samo 13 golova u 29 utakmica. Po mom mišljenju ovo je zicer, jer motivacije sigurno neće nedostajati u Olimpiji. Prvo mjesto je ja mislim dovoljna motivacija za ostvarivanje nova tri boda. Sretno!

25GK7q8.png

(Koeficijenti 3.5. u 13:15 CET)

Just now, IzudinB said:

Atletico Madrid - Arsenal 1 (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nevjerojatna nogometna utakmica nas očekuje na Metropolitano stadionu večeras. Arsenalu je ovdje potrebna pobjeda ili remi od 2-2 i više kako bi prošli dalje, ali mislim da to neće biti lagan posao protiv jedne od najboljih obrana u Europi. Atletico Madrid je dostigao finale Lige prvaka dva puta u četiri godine i izgleda da su blizu da ponovo budu u finalu, ali ovog puta u Europskoj ligi. Igrali su vrlo dobro ove sezone, pogotovo kada su igrali pred svojim navijačima. Atletico nije primio gol u posljednjih 11 utakmica kod kuće i to će biti njihov glavni cilj pred ovu utakmicu sa Arsenalom, da ne prime gol! Atletico je pobijedio 15 od posljednjih 16 domaćih utakmica u Europskoj ligi. Oni su jedan od najjačih timova kod kuće u svijetu i očekujem njihovu pobjedu u ovoj utakmici. Na drugoj strani Arsenal je u promjenjivoj formi i mislim da neće proći pored Atletica. Arsenal je međutim neporažen u posljednjih pet utakmica u Europskoj ligi, ali oni ne igraju baš dobro u gostima ove sezone, gdje su pobijedili samo dvije od posljednjih 12 utakmica u svim natjecanjima. Atletico Madrid nema mnogo igrača koji nedostaju. Filipe Luis i Juanfran su ozlijeđeni, dok je Sime Vrsaljko suspendiran. Na drugoj strani za Arsenal, Mohamed Elneny i Santi Cazorla su ozlijeđeni i neće biti u mogućnosti da im pomognu protiv Atletica. Pierre-Emerick Aubameyang je još jedan igrač koji će nedostajati Arsenalu, jer je igrao za Dortmund u europskim natjecanjima.

Mogući sastavi: 

Atletico Madrid: Oblak; Hernandez, Godin, Gimenez, Partey; Koke, Niguez, Gabi, Correa; Griezmann, Costa

Arsenal: Ospina; Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal; Ramsey, Xhaka, Wilshere; Ozil, Mkhitaryan; Lacazette

nlFzV6T.png

(Koeficijenti 3.5. u 14:48 CET)

Odigrao sam ovo na bet at home kladionici čisto jer sam tamo imao više eurića, ali koeficijenti su nešto bolji na bet365, barem na Atletico Madridu. Sretno nam!

xHCOJrg.png

Toronto - Cleveland k1 (1,38) bet365

Strašno je i pomalo nevjerojatno kako je Toronto izgubio prvu utakmicu i srušio me na par listića a koliko znam nisam nažalost jedini. Toronto je bio prvi favorit za osvajanje konferencije i koeficijent na prolaz protiv Clevelanda je bio 1,50 dok serija nije počela. Budući da je Cleveland napravio "break" stvari trenutno izgledaju drugačije, međutim ono što je za današnju utakmicu možda i najbitnije jest to da bi drugi poraz Toronta doma te 2-0 u seriji za Cleveland značilo i ispadanje Raptorsa. 

Zašto su izgubli prvu utakmicu? Imali su vodstvo 10ak razlike te konstantno vodili cijelu utakmicu da bi prerano zaključili da je utakmica gotova. U jednom trenutku koeficijent je bio 1,03 na pobjedu Toronta na live klađenju. Mislim da to najbolje dočarava koliko su male šanse bile da će izgubiti tu utakmicu. Ipak, uz produžetak te promašeni šut za pobjedu u produžetku isto su uspjeli. 

Očekujem fantastičnu atmosferu te maksimalno nabrijane i motivirane Raptorse koji su svjesni važnosti ove utakmice te koliko su uprskali u prošloj. Cleveland ovisi o LeBronu, sumnjam da se iznenađenje večeras opet može ponoviti i i dalje mislim da će Toronto proći dalje, ali nakon ovog "brejka" ovo će biti jako zanimljiva a mislim i duga serija. @darko56 što misliš, hoće nam se iskupiti za kiks u prošloj utakmici?

Pittsburg - Washington k1 (1,62) bet365

Pittsburg je fantastično otvorio seriju, pobjedom u prvoj utakmici koju su igrali u Washintonu. Tu utakmicu gubili su 1-0 do zadnje trećine u kojoj su slavili sa 3-1 te upisali pobjedu ukupnim rezultatom 3-2. Nakon toga poraženi su 4-1 u drugoj utakmici koja se igrala u Washingtonu i vjerujem da su tada svi navijači Pittburga bili zadovoljni budući da su od 2 utakmice u gostima upisali 1 pobjedu i ostalo je samo odraditi sve pred svojim navijačima. Ipak, prošlu utakmicu Pittsburg je izgubio 4-3. Što reći o toj utakmici u kojoj je Pittsburg dominirao i vodio 3-2 do zadnje trećine u kojoj su uspjeli primiti dva gola, od kojih posljednji u zadnjoj minuti. I ovdje, kao i kod Raptorsa sumnjam da ćemo gledati drugo slavlje gostiju za redom. 

bYMUSwe.png

prije 5 sati, Goksim said:

Toronto - Cleveland k1 (1,38) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Strašno je i pomalo nevjerojatno kako je Toronto izgubio prvu utakmicu i srušio me na par listića a koliko znam nisam nažalost jedini. Toronto je bio prvi favorit za osvajanje konferencije i koeficijent na prolaz protiv Clevelanda je bio 1,50 dok serija nije počela. Budući da je Cleveland napravio "break" stvari trenutno izgledaju drugačije, međutim ono što je za današnju utakmicu možda i najbitnije jest to da bi drugi poraz Toronta doma te 2-0 u seriji za Cleveland značilo i ispadanje Raptorsa. 

Zašto su izgubli prvu utakmicu? Imali su vodstvo 10ak razlike te konstantno vodili cijelu utakmicu da bi prerano zaključili da je utakmica gotova. U jednom trenutku koeficijent je bio 1,03 na pobjedu Toronta na live klađenju. Mislim da to najbolje dočarava koliko su male šanse bile da će izgubiti tu utakmicu. Ipak, uz produžetak te promašeni šut za pobjedu u produžetku isto su uspjeli. 

Očekujem fantastičnu atmosferu te maksimalno nabrijane i motivirane Raptorse koji su svjesni važnosti ove utakmice te koliko su uprskali u prošloj. Cleveland ovisi o LeBronu, sumnjam da se iznenađenje večeras opet može ponoviti i i dalje mislim da će Toronto proći dalje, ali nakon ovog "brejka" ovo će biti jako zanimljiva a mislim i duga serija. @darko56 što misliš, hoće nam se iskupiti za kiks u prošloj utakmici?

Pittsburg - Washington k1 (1,62) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pittsburg je fantastično otvorio seriju, pobjedom u prvoj utakmici koju su igrali u Washintonu. Tu utakmicu gubili su 1-0 do zadnje trećine u kojoj su slavili sa 3-1 te upisali pobjedu ukupnim rezultatom 3-2. Nakon toga poraženi su 4-1 u drugoj utakmici koja se igrala u Washingtonu i vjerujem da su tada svi navijači Pittburga bili zadovoljni budući da su od 2 utakmice u gostima upisali 1 pobjedu i ostalo je samo odraditi sve pred svojim navijačima. Ipak, prošlu utakmicu Pittsburg je izgubio 4-3. Što reći o toj utakmici u kojoj je Pittsburg dominirao i vodio 3-2 do zadnje trećine u kojoj su uspjeli primiti dva gola, od kojih posljednji u zadnjoj minuti. I ovdje, kao i kod Raptorsa sumnjam da ćemo gledati drugo slavlje gostiju za redom. 

bYMUSwe.png

Stvarno nemam pojima,nisam baš u košarci kao u tenisu i nekim sportovima..To sam odigrao čisto na osjećaj i neku logiku,i na kraju sam izašao sa 12e plusa,a imao sam i 120e plusa,čista greška moja kod Cash outa,ali nisam imao nikakvu sumnju da će izgubiti nakon onoliko dominacije kroz cijeli susret,ali dogodilo se jbga.

prije 5 sati, Goksim said:

Toronto - Cleveland k1 (1,38) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pittsburg - Washington k1 (1,62) bet365 online kladionica" rel="">bet365

bYMUSwe.png

Zapratio! Sretno nam!

Screenshot_3.png.bec04cd6eaf06ad4351e83a04ca3251b.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use