Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 08.01.2008. (Listić dana)

Pauk78

Recommended Posts

Ne sviđa mi se današnja ponuda pa ću za siću probati:

Roddick

-4,5/ Nadal - Monfils 1

Boston (NHL)

12,5/ Anderson 2

Btw. više puta sam se opekao kada sam igrao protiv Cibone doma pa bi sugerirao oprez. Očekujem jako nizvjesnu utakmicu i lako moguće da ode i u produžetke... Ja sam probao 2/1 poluvrijeme/kraj u doubleu sa 2/1 Maccabi-Oly.

Ne sviđa mi se današnja ponuda pa ću za siću probati:

Roddick

-4,5/ Nadal - Monfils 1

Boston (NHL)

12,5/ Anderson 2

Btw. više puta sam se opekao kada sam igrao protiv Cibone doma pa bi sugerirao oprez. Očekujem jako nizvjesnu utakmicu i lako moguće da ode i u produžetke... Ja sam probao 2/1 poluvrijeme/kraj u doubleu sa 2/1 Maccabi-Oly.

Mislis da bi Anderson mogao u over?Razmisljam da odigram to ili Kus under ili pak Rozić8,5 over...

Joj sad sam se sav izgubio neznam vise sta da odigram od tih igraca a htio bi vuce me....

Pomozi Gorane!! ;D ;D

Hm...

Ja ću danas sa manjim ulogom budući da mi se ne sviđa ponuda, a i realno gledano utakmica Cibona-Unicaja je jako škakljiva i mislim da su šanse gotovo izjednačene...

Spletom okolnosti sam prisustvovao na utakmici Cibona - Hemofarm budući da sam tih par dana bio u Zagrebu kod i to je bila odlična utakmica jer sa singlao 2/1 (6,75) i pogodio. Cibona se je dugo patila i uspjela pobjediti 79-75, međutim pobjednika se nije znalo do zadnjih sekundi. U toj utakmici je briljirao Prkačin sa (ako se dobro sjecam) 17 postignutih poena...

E sad, slučajno sam bio i u Zadru prošli tjedan i nisam niti znao da je utakmica Zadar-Cibona dok nisam vidio utakmicu u ponudi kladionice, pa sam otišao pogledati i to kad sam već imao priliku. Do 15minute Cibona je igrala vrlo dobro i ako se ne varam i vodila 27-21 ali onda se je desila poznata crna rupa i na poluvremenu su uspjeli gubiti sa 10ak poena razlike. 3/4 su igrali loše i Zadar je par puta bio i na 17ak poena razlike, ali onda je Cibona proigrala i opasno se približila Zadru, međutim nisu uspjeli dovesti pobjedu Zadra u pitanje. O suđenju u toj utakmici bi se moglo diskutirati, ali unatoč tome Cibona si nije smjela dopustiti toliki pad u drugoj i u trecoj četvrtini.

Svidjela mi se je igra Kusa koji je postigao 10 poena, ali je bio "mozak" gotovo svakog napada, međutim Anderson je u 23 minute postigao 18 poena što je odličan prosjek. Pitanje je kako će se snaci protiv Unicaje, ali očekujem da će dobiti oko 30minuta a u tom periodu bi trebao preći granicu... (12,5 - HL)

Nebi preporučio nikakav ozbiljniji ulog u ovoj utakmici jer je pitanje pobjednika IMO krajnje neizvjesno, a klađenje na igrače je pomalo rizično jer je pitanje kakav će im biti dan...a uvijek postoji i opasnost od ozljede koja ako se desi na početku utakmice a igrao se over automatski znači i promašaj.

Po meni je od svega najbolji izbor Anderson, međutim možda sam u krivu...

Da imas pravo...

Gledao sam tekmu Cibone protiv Zadra i ta njihova crna rupa ako je ponove danas bi ih mogla kostati..

Citao sam negdje da je Perasović izjavio da se uigravaju vec 4 dana sa Andersonom pa mi se cini da bi on danas mogao vuci igru Cibone i tako preci u over...Nije bas suter kao Marshall ali puno je jaci i eksplozivniji i to je njegov veliki plus...30 min kao sto ti kazes ce dobiti sigurno a jos igraju i kod kuce pa ce se htjeti pokazati publici a i publika ce ga malo povesti...zato vjerujem u ovaj pick...

Ispricavam se ako je netko jucer odigrao onaj moj Racing ali ja sam ne nekm listicima odigrao 1X... ;D

I jos bi predlozio 1 par a to je Nadal-Monfils under 20,5

Mislim daj je Rafa puno agresivnije i u prva dva kola je doslovno samljeo svoje protivnike...

Dok Monfils varira i nije bas u formi trenutno i ako mu je Devilder napravi brejk koji je nijem na hardu

onda ga i Rafa moze dobiti 6-4 6-4!

VAMOS RAFA!!  ;D

moji parovi za danas

BOSTON - Preuzeto od Goksima

N. prkacin (9,5) vise, ne znam zasto je ovako mala granica ali.......

Valengra 1 - mnogo su bolji od storhamara i ocekujem pobjedu

HV 71 1x - Hv jeste u maloj krizi, zbog toga je tu dvoznak

mannenhiem 1x - ima seriju pobjeda, ali nije ni nurnberg za odbaciti zato je tu 1x

SRETNO NAM SVIMA !!!

Boston je u banani , zadnje dvije-tri tekme su izgubili i meni odnijeli pare >:( nije ni Ottawa sjajna ali Boston je zadnje dvije izgubio doma i danas opet igraju doma pa nebi baš na njih stavljao

Boston je druga ekipa u NHL-u, a Ottawa tek 27, dakle postoji razlika u klasi a uz to Boston igra pred svojom publikom. Slažem se da je Boston zadnjih par utakmica podbacio, međutim do utakmice sa Buffalom su imali niz od 10 pobjeda za redom, i vjerujem da će se večeras vratiti na pobjedničke staze, međutim NHL kao i NBA znaju biti nepredvidivi, pa rijetko kada nešto iz NHL-a i NBA-a igram za veće uloge...

Btw. ja dobro prošao na betfairu sa Unicajom  ;D (meni dosta za danas)

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=511.msg3639#msg3639

I za večeras tko se želi igrati na liveu ili uplatiti sada:

Porto - Setubal

"Trener domaćih je danas odlučio odmoriti 10 igrača, te tako u konkurenciji

za današnju utakmicu nisu: Bruno Alves, Fernando, Fucile, Helton, Hulk,

Lisandro, Lucho González, Raul Meireles, Rodríguez i Rolando, uglavnom svi

članovi prvih 11. U momčad su se nakon ozljeda vratili Tomás Costa, Ventura,

Candeias i Sapunaru i oni bi mogli danas zaigrati, a pozvano je i 5 juniora

koji bi trebali dobit šansu: Dias, Diogo Viana , Ivo Pinto, Josué i Sérgio

Oliveira. Setubal nema nikakvih problema i dolazi u najjačem sastavu."

evo i sastava:

Porto:

Golmani: Nuno i Ventura.

Obrana: Pedro Emanuel, Sapunaru, Benitez, Stepanov i Ivo Pinto.

Vezni red: Pelé, Dias, Guarin, Josué, Sérgio Oliveira i Tomás Costa.

Napad: Candeias, Diogo Viana, Farias, Mariano Gonzalez i Rabiola.

Setubal:

Golmani: Bruno Vale i Pedro Alves.

Obrana: Janício, Robson, Auri, Cissokho, Anderson i André Marques.

Vezni red: Bruno Ribeiro, Sandro, Ricardo Chaves, Elias i Regula.

Napadaci: Carrijo, Bruno Gama, Mateus, Leandro Lima, Leandro Branco i Laionel.

Par je gotovo svugdje bonus tip, a i koeifcijent za X2 je pao u germaniji sa 3,45 na 2,92 a i HL i druge klad. su smanjile koeficijent na X2 (na betfairu je trenutno oko 2,90)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use