Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Langkawi WT1

Recommended Posts

Turnir 1. kategorije koji se održava u Maleziji.Na ovom turiniri su timovi niže kategorije,jer ovi najbolji timovi izbjegavaju ove slabe turnir i logično odazivaju se samo najjače turnire.

04:10h Pokersnik D./Bozenk-Becker P./Stadie E.  2    2,00  4/10   bet365

Slovenski tim Pokersnik D./Bozenk koji ove sezone su krenuli igrati zajedno.Njihov omjer je 1-5 i to su dobili meč protiv anonimnog para japanaca Nishimura/Koshikawa.Gledao sam ih 2 puta i Bozenk je u timu slaba karika,po njegovoj igri se vidi da je neiskusan i nezna u napadu prepoznati situaciju,i u većini slučajeva odigra krivo.Pokersnik je iskusan i njega će danas trebati izbjegavati njemci.

Becker/Stadie su prošli ovdje dva kola kvalifikacija i ušli u ždrijeb po skupinama.Visoki su 189cm i 190cm,solidan su tim i po meni kvalitetniji od današnih protivnika.Obojica imaju dobar servis i moraju forsirati Bozenk-a i mislim da ovo dobijaju.Uzimam ih za 4u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won :)

Langkawi (Ž)

05:30 Kendall B./Weiler S.-Suzuki Ch./Murakami R.  2  1,57  5/10 bet365

Susret između australki i japanki u dodatnoj rundi ovog turnira.Par koji pobjedi ide u 1/4 finale koje se igra poslije ovog meča kroz 2-3h.

Ovdje igram na japanke koje su po meni kvalitetniji i bolji par,brze su i mogu stvarno čuda spasiti i izgraditi puno kontra napada,te jako dobro čitaju protivničke napade.Ove sezone imaju omjer 5-3.

Jedini međusobni susret su igrale početko godine u Shepparton-u gdje su japanke slavile  21:15 21:19.

Australke ove sezone imaju omjer 3-3,nemaju nastupe protiv nekih ozbiljnijih parova.

Vjerujem da će japanke proći u 1/4 finale i uzimam ih za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use