Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Challenger Francavilla

darko56

Recommended Posts

12:00h Kimmer Coppejans-Andrea Collarini   1   1,63  6/10 pinnacle

Challenger u Italiji Francavilla nagradnog fonda 43 000e

Meč između belgijanca K.Coppejans i argentinca A.Collarini.Kimmer igra dobar tenis ove sezone i ima igru za clay.Drži visoki ritam u poenima,lijepo se kreće u polju tj. brz je na nogama i teško mu je zabiti poen.U izmjenama strpljivo gradi poen agresivan je i voli igrati napadački tenis,i ima solidan servis.H2H između ova dva igrača je 1-0 za Coppejans-a 7:5 6:4 ali to je meč iz 2014.g.

Collarini je dobar igrač i može namučiti svakog protivnika ali nije u formi i većinu svojih mečeva igrao je ove godine na ITF što je niži rang.Igra lijevom rukom zato je neugodan,ali nekako mu ne dajem previše šanse u današnjem meču.

Ako bude na svojoj razini Coppejans mišljenja sam da ne bi trebao imati većih problema da prođe u sljedeće kolo.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

14:40h Tallon Griekspoor-Gianluca Quinzi  1  1,97  5/10  pinnacle

Meč polufinala između nizozemca Tallon Griekspoor i talijana Gianluca Quinzi.

Griekspoor cijeli tjedan igra jako lijep tenis i zanimljiv za gledanje.U svakom poenu je maksimalno agresivan i drži protivnike 2m od osnovne linije.U izmeni udaraca svojim forehandom pokušava nametnuti ritam i poentirati,a na servisu je dosta siguran.Gledao sam obojicu i na temlju viđeno po meni je Griekspoor puno kvalitetniji.Griekspoor ove sezone ima omjer na clay-u 9-2,jučer je pomeo Coppejansa 6:0 6:1,odigrao je fenomenalan meč.

Griekspoor je 97. godište koji je najveću pobjedu u karijeri ostvario ove godine u Rotterdam-u gdje je dobio Stana Wawrinku 4:6 6:3 6:2.Momak koji ima potencijala da igra i na ATP razini,dosta je stabilan u glavi i ne boji se potezati.

Quinzi lijevak,dosadni talijan koji samo ubacuje loptice u teren,i forehand-om voli napasti.Servis ništa posebno da se ne može reternirati.

Po meni je Griekspoor u ovom trenutku kvalitetniji igrač i u boljoj je formi.Uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use