Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 07.01.2009. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Kakvi su koeficjenti u tom media betu ja sam ga vidio tu u Bjelovaru ali nikad nisam usao unutra?

Moj listic:

espoo

dinamo

Khimik Yuzhny

Racing-Valencia

Gledao sam malo ovaj par i tako me vuce na jedinicu....nisam ga jos odigrao ali cini se da budem kao valuebet...evo i zasto.Valencija ce odmarati neke igrace a to su Joaquín, Baraja, Moretti, Mata, Curro Torres i Hugo Viana.Ali pogledajte jos nesto sto mi je jako upalo u oci a to su medusobni ogledi na Racingovom stadionu:

25/11-07  Racing Santander vs. Valencia 1:0

28/10-06  Racing Santander vs. Valencia 1:0

19/03-06  Racing Santander vs. Valencia 2:1

20/02-05  Racing Santander vs. Valencia 1:0

pa na strani:

01.11.2008. Valencia - Racing 2:4 Španija 1

12.04.2008. Valencia - Racing 1:2 Španija 1

17.03.2007. Valencia - Racing 0:2 Španija 1

Znaci od posljednjih 8 utakmica Racing je slavio cak 7 puta!! ;D

tipsarevic (-3,5)      1      1,85

vaxjo                      1      1,35

santander                1X    1,65  (top 6 ponuda)

dinamo                    1      1,40

mora                      1      1,50

espoo                      1      1,65 

koef. i nisu nesto al posto mi je to jedina kladionica u blizini neman bas izbora..

Sa malim ulogom sam probao da Zagreb gubi sa 21 poen ili više. Koeficijent je 10, dok npr. Stanleybet daje 8,00 da će izgubiti sa 26 ili više poena...

Vjerujem da će domačin biti puno motiviraniji, a Zagreb ovdje nebi trebao imati previše motiva jer će teško proći i prioritet im je NLB liga, a uz sve Zagreb zna ponekad i izgubiti sa velikim razlikama, pa...

Sa malim ulogom sam probao da Zagreb gubi sa 21 poen ili više. Koeficijent je 10, dok npr. Stanleybet daje 8,00 da će izgubiti sa 26 ili više poena...

Vjerujem da će domačin biti puno motiviraniji, a Zagreb ovdje nebi trebao imati previše motiva jer će teško proći i prioritet im je NLB liga, a uz sve Zagreb zna ponekad i izgubiti sa velikim razlikama, pa...

Čini se da ću ovo pošteno fulati... Dobro pa nije neki ulog...

http://live.fibaeurope.com/netcasting/default.asp?game_number=6496-F-9&microsite_scope=undefined

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use