Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 06.01.2009. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Par dana nisam bio previše prisutan na forumu budući da nisam bio doma, pa sam se tu i tamo logirao sa nekog kompa ili sa mobitela...

...još jednom bi iskoristio priliku i  zaželio svim članovima i posjetiteljima foruma i portala SvijetKladjenja.com puno zdravlja, sreće, ljubavi, novaca, uspjeha i svega što si i sami želite...i naravno puno lijepih dobitaka na kladionici  ;D

Za utorak mi je u oko zapeo trenutno jedan par... Naime radi se o skijaškim skokovima koje sam do ove godine jako slabo pratio, ali spletom okolnosti su mi ove sezone postali jako zanimljivi, i u početku sam imao jako lijepi niz od 4 skakaonice gdje sam pogađao pobjednika. Nažalost, nakon Oberstdorfa tj. zadnje dvije skakaonice nisam pogodio pobjednika, ali se nadam da će se to u utorak promjeniti...

Do sada najbolji dojam je IMO ostavio Amman (gledajući cijelu sezonu, ne zadnje tri skakaonice). Ima najviše pobjeda, i najčešće je bio najveći favorit 1.mjesto te je imao najveću konstantu a kada nije bio prvi gotovo uvijek je bio tu negdje tj. u prva tri... U Obersdorfu je slavio, a nakon toga je vrlo tijesno izgubio od Loitzla te je bio drugi u Garmischu da bi u Innsbrucku podbacio i bio tek osmi. Očito mu nije bio dan jer je u drugoj seriji jako loše skočio i ostvario manju udaljenost od prvog skoka, dok su gotovo svi skakali za po nekoliko metara više u drugom skoku u odnosu na prvi...

Loitzl mu u ukupnom poretku bježi za oko 15 bodova (ako se dobro sjećam), i u Bischofshofenu će Amman morati briljirati te se nadati lošijem Loitzlovom rezultatu ukoliko želi osvojiti 4 skakaonice...

ljestvicakl1.jpg

By goran91415

Trenutno se koeficijent na Ammana kreće oko 4,00 dok bwin (http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/bwin/) daje 5,50 što je IMO ipak previše za ne odigrati. Skijaški skokovi su dosta nepredvidivi za klađenje i često finese odlučuju (pola metra, metar, bodovi sudaca)… ali smatram da je koeficijent prevelik da nebi odigrao jer Amman je makar uz bok Loitzlu i Schlierenzaueru, a također je lako moguće da će Loitzl kalkulirati jer ima solidnu prednost, te će naravno gledati skočiti što bolje, ali neće previše riskirati i možda će igrati na “sigurnije” kako se nebi desilo da ima problema sa prizemljenjem što bi mu moglo odnjeti jako puno bodova…

Očekujem da ćemo gledati jednu zanimljivu utrku i smatram da je lako moguće da Amman odnose pobjedu. Da je koeficijent oko 3,00 kao što se je u prijašnjim utrkama kretao na njega vjerojatno ovo nebi igrao, međutim vjerujem da je ovih 5,50 valuebet i da se isplati odigrati.

http://svijetkladjenja.com/2009/01/05/skijaski-skokovi-bischofshofen-06012009-simon-amman/

Također bwin daje 1,85 da će Amman biti u prva tri što je odličan koeficijent (do sada je uvijek koef. da će biti u prva tri bio oko 1,25-1,35 za Ammana, ali očito mu bookmakeri ne vjeruju previše nakon jednog slabog dana...)

Vjerujem i da bi Kostelić mogao pobjediti. Biti će silno motiviran a koeficijent 6,20 koji sam ulovio na betfairu je vrijedan rizika... Također bwin i fortuna daju 2,10 da će biti u prva tri i mislim da bi ovo trebalo proći...

misliš da se odigra kombinacija amman-kostelić?

Pa ja sam na jednom singlao Ammana da će biti prvi. Na drugom sam odigrao da će Amman i Kostelić biti u prva tri, a na trećem listiću sam za siću odigrao da će Kostelić biti prvi (6,20)...

E sad.. ako npr. Amman podbaci onda padam na dva mjesta, ali eto nadam se da neće a i nije mi neka ponuda sutra pa sam se koncentrirao na zimske sportove...

ima neke košarke, ako želiš podijelit ću s tobom

Slobodno napiši ovdje svoja razmišljanja, ako nađeš vremena...

Evo kao primjer onog doublea o kojem sam govorio (Kostelić i Amman u prva tri) samo da napišem da npr. SuperSport daje 1,60 da će Ivica biti na postolju, a za Ammana 1,40. Dakle to bi bilo 2,24.

bwin daje 2,10 za Ivicu i 1,85 za Ammana i to ispada 3,88 što je velika razlika. Mislim da bi ovo moglo lako proći, a tečaj je jako dobar...

Pozdrav svima ja se vratio  ;D ;D

Odlucio sam se danas probati ovako:

Amman-prva tri

Kostelic-prva tri

Usput kad pocinje malonogometno dvoransko prvenstvo? ;D

Kako si Gorane??

Nadam se da ćeš pogoditi  ovaj zimski double ;D

Evo nakon kraće pauze (budući da nije bilo neke ponude oko nove godine) danas sam prvi dan u ovoj godini nešto ozbiljnije uplatio...

Nažalost sada će trebati makar 2-3 tjedna da se Lige Petice "zalaufaju" i da se pohvate forme ekipa, te transferi i sl... tako da ću sljedeća 2-3 tjedna nogomet igrati sa nešto manjim ulozima...

Btw. zasada Ivica vrlo dobro stoji i ako ovako odveze i drugu vožnju mislim da bi morao biti na postolju...

velika šteta za ammana danas ali svejedno odličan tip

Ma šteta mi je i za njega, a i za Kostelića jer sam oba singlao da će biti prvi i oba su bili drugi a k tome Kosteliću je pobjeglo prvo mjesto za 0,05 sekundi, a meni je pobjeglo 300€...

Ali svejedno moram biti zadovoljan...

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=511.msg3598#msg3598

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use