Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 24.4.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Liverpool - Roma // Oba daju & over 2,5 golova bet365 - 1,95

Jeste veliki ulog, jeste polufinale Lige prvaka ali ove dvije ekipe i jesu najluđe ekipe da se izrazim tako, na koje se može kladiti i ovdje me ništa, ama baš ništa ne može iznenaditi pa tako i neka golijada. Mislim da svi sve znate i o Liverpool a i o Romi, jer nakon senzacijonalne pobjede nad Barcom svi su samo o tome pisali, i u detalje analizirali igru ove ekipe u tom meču.

Mislim da će Roma pokušati na isti način igrati ovdje, s tim da bekovi neće biti onako ofanzivno postavljeni kao protiv Barce, osim ako za to en bude potrebe. Prvom prilikom kada Kolarov ode na malo duži izlet na protivničku polovicu, Salah će to kazniti.

Sa druge strane koliko god izgledala solidno, idbrana Liverpoola trenutno ima samo jednog vrhunskog nogometaša a to je van Dijk. Uz dužno poštovanje Lovrenu, Džeko bi mu mogao stvarati velike probleme, jer je poznato da Lovren često kiksa u zraku što je Džekino glavno oružje. 

Mislim da golova ne bi trebalo izostati, a rani pogodak Rome bi ovaj dvomeč pretvorio u nešto nevjerovatno, uvjeren sam u to.

d1ca56294d88b128fb574350c46a7630.jpg

Liverpool - Roma manje od 3.5 gola (1.57) bet365

Utakmica u kojoj svi očekuju spektakl i goleadu, s obzirom na stil igre koji gaje i jedni i drugi, ali ja mislim da će baš suprotno očekivanja, biti duel sa manjim brojem golova. Jednostavno, ogroman ulog je u igri, toga su svjesni u oba tabora, i stoga mislim da će u skladu s time biti više taktičkog nadmudrivanja i opreznije igre. Koliko god Liverpool igrao dopadljivo i atraktivno, Klopp je svjestan slabosti svoje defanzivne linije i da je ovo prilika koja mu se pruža jednom u životu, te da svaki primljen gol na domaćem terenu može skupo da ga košta. S druge strane, vjerujem da bi u Romi bili zadovoljni neriješenim rezultatom, pa i sa minimalnim porazom uz postignut gol. Dakle, vjerujem da će golova biti, možda i na obe strane, ali koeficijent na ovu opkladu je sasvim pristojan, a na talonu je ipak finale Lige prvaka i mislim da ćemo gledati drugačije utakmice od Liverpoolovih sa Cityjem (iako su obe zapravo došle under 3.5) i Rominih protiv Barce. U posljednjih 5 međusobnih susreta sve utakmice su završene sa manje ispod ove granice, dvije u Ligi prvaka početkom 2000-ih, te tri prijateljske utakmice kasnije.

reD4yfo.png

Liverpool - Roma 1 (1.50) bet365

Liverpool će ugostiti Romu u polufinalu Lige prvaka. Domaći teren, navijači, forma, motivacija i atmosfera u timu su dovoljan razlog da vjerujem u pobjedu Redsa u ovoj utakmici. Liverpool će igrati u Ligi prvaka i sljedeće sezone, tako da će Premier liga biti njihov drugi plan. Vidjeli smo atmosferu u prethodnim kolima, kada su igrali protiv Manchester Cityja. Mislim da će i ovdje biti slična situacija ili čak i bolja. Liverpool igra zaista sjajan nogomet, njihov najbolji igrač Salah je jednostavno nezaustavljiv i vjerujem da će uspjeti da postignu par golova na Anfieldu. Mislim da će Kloppova ekipa da krene napadački od prve minute, jer oni moraju imati pozitivan rezultat za drugu utakmicu. Za Romu je također ova utakmica vrlo važna, ali moram reći da su i utakmice u Seriji A za njih u ovom trenutku također vrlo važne. Napravili su veliko iznenađenje u prošlom kolu protiv Barcelone, ali nisam siguran koliko su spremni da to urade ponovo. Oni će ovdje biti pod velikim pritiskom, njihova obrana nije ništa specijalno, a igrat će protiv tima sa jednim od najboljih napada na svijetu. Roma će svoje šanse tražiti u uzvratu, jer vjerujem da neće uspjeti ostati neporaženi na Anfieldu. Liverpool će u ovoj utakmici biti bez Matipa, Lallane i Cana. Na drugoj strani Roma će biti bez Defrela, dok će ostali biti na raspolaganju protiv Liverpoola.

jtFkQKL.png

(Koeficijenti 24.4. u 07:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Liverpool - Roma

U utorak će prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka na Anfieldu odigrati nogometaši Liverpoola i Rome.

Obje momčadi su bile, doslovno, u ekstazi tijekom četvrtfinalnih ogleda. Pogotovo to možemo reći za Rimljane koji su kreirali pravo malo nogometno čudo i poslije poraza 4-1 pobijedili Barcelonu na svom Olimpicu 3-0.

Kod Liverpoola je taj golemi zanos trajao tijekom svih 180 minuta borbe protiv Manchester Cityja jer su pobijedili i u prvoj (3-0), a potom i u drugoj utakmici (2-1).

Atmosfera je, možemo slobodno reći, pobjednička u oba sastava, no ova prva utakmica, i zato jer se igra na Anfieldu, ipak stavlja Liverpool u poziciju favorita. Isto tako, individualne mogućnosti Liverpoola, a tada prvenstveno mislimo na Salaha (nekadašnjeg igrača Rome), Firmina ili, pak, Sanea su veće od onoga što nudi Roma.

Po nama je favorit za prolaz u finale Liverpool pa je, shodno tome, pogotovo favorit u ovom prvom susretu. Isto tako, očekivano je možda da obje ove utakmice budu bogate pogocima. Iako su treneri s obje strane dobri taktičari, u načelu imamo dvije napadačke momčadi i logično je očekivati golove...

Izvor: lutrija.hr

LIVERPOOL – ROMA

Liverpool je domaćin prvog susreta polufinala dviju momčadi koje su već nadmašile sva očekivanja plasmanom među 4 najbolja. Reds su blistali od samog početka, prošli su skupinu zajedno sa Sevillom bez ikakvih problema (eliminiravši Spartak i Maribor), potom su u osmini pregazili Porto na „Dragau“ sa 5:0 te im je u uzvratu bilo dovoljno 0:0. No, pravo čudo izveli su Salah i društvo u četvrtfinalu, kad su izbacili favorizirani Manchester City i to dvostrukom pobjedom – bilo je 3:0 u furioznoj partiji na „Anfieldu“, te 2:1 na Etihadu! Momčad karizmatičnog Nijemca Jurgena Kloppa će tražiti prednost za uzvrat na „Olimpicu“, za očekivati je da će od starta napasti Talijane! Liverpool ima 5 naslova prvaka Europe, zadnji put je slavio 2005. u onom legendarnom finalu u Istanbulu, kad je nadoknadio 0:3 protiv Milana i slavio nakon jedanaesteraca…

Roma je pokazala dva lica ove sezone – prilično blijedo u Serie A i ono sjajno u Ligi prvaka. Jer, „Vučica“ je srušila sve prognoze kad je u skupini LP izbacila Atletico i bila pobjednik ispred Chelseaja. Potom se prilično namučila u osmini sa Šahtarom, ali je golom Džeke (1:0) nadoknadila zaostatak iz Harkova (1:2). Naravno, sve to bilo je samo uvertira za najveću senzaciju sezone, kad je nakon 1:4 srušila Barcelonu u uzvratu sa 3:0 pogocima Džeke, De Rossija i Manolasa!

Brojke: Sastali su se dosad 5 putau službenim utakmicama, ali svakako je bio najvažniji onaj prvi meč, u finalu Kupa prvaka 1984. godine i to na rimskom „Olimpicu“ kad je bilo 1:1 u regularnom tijeku i nakon produžetaka, a onda je u seriji jedanaesteraca trijumfirao Liverpool! Nakon toga su se sreli u Kupu UEFA 2001. (Liverpool je prošao sa 2:0 i 0:1), a isti rasplet zbio se i godinu kasnije u Ligi prvaka (0:0 i 2:0 za Liverpool).

Izvor: psk.hr

Bristol Rovers - Wigan 2 (1.57) bet365

Bristol Roversi se nalaze sredini tabele i sa preostale tri utakmice oni se nemaju za što boriti. Nemaju nikakve motivacije za ovu utakmicu. Imaju dosta bodova više u odnosu na zonu ispadanja, dok također imaju dosta bodova manje u odnosu na pozicije koje vode u veću ligu, tako da je ova sezona za njih bukvalno i završena. Dolaze u ovu utakmicu nakon četiri utakmice bez pobjede, a u prošlom kolu su izgubili od Rotherhama sa 2-0. Oni su pobijedili samo jednu utakmicu u posljednjih osam, što pokazuje da domaćini nisu u svojoj najboljoj formi. 

lywYTJB.png

Na drugoj strani, Wigan dolazi da potvrdi svoje vodstvo na tabeli ove lige. Gosti imaju tri boda više od drugoplasiranog Blackburna. Generalno su najbolji tim u ovoj ligi, ali ništa još uvijek nije potvrđeno, dok kraja sezone. Sa nizom od pet utakmica bez poraza, gdje su ostvarili četiri pobjede iz posljednjih pet utakmica, u kojima nisu primili niti jedan gol, a postigli su pet u posljednje tri utakmice. Wigan je trenutno u najboljoj formi i nadaju se da će završiti prvi na ovoj tabeli i direktno se promovirati u Championship. Gosti su favoriti u ovoj utakmici i to s pravom. Wigan jednostavno ima bolju momčad, kvalitetniju i sa mnogo samopouzdanja, jer žele završiti sezonu kao prvaci. Wigan je u prvoj utakmici između ova dva tima ostvario pobjedu od 3-0 kod kuće i mislim da bi ovo mogla biti još jedna slična pobjeda, jer je ovo vrlo važan meč za goste. Sretno!

ralpTgq.png

(Koeficijenti 24.4. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Derby - Cardiff // AH 0.0 Cardiff bet365 - 1,820 (20:45)

Svake godine u završnici Championshipa aktivno se uključim u praćenje istog, jer je po meni nivo na kojem se igra nogomet u Championshipu pred kraj prvenstva i u playoffu odma iza najjačih evropskih liga.

U zadnje vrijeme što sam imao priliku pratiti rezultate i gledati utakmice, primjetio sam jednu stvar da je Derby "čokerska" ekipa, nešto slično kao Tottenham. Bez obzira na odlične igre tokom cijele sezone, vrlo vjerovatno će ostati bez nastupa u playoffu, rekao bih i zasluženo.

U zadnja tri susreta, odigrali su tri teška meča (bez obzira što je Burton na začelju tabele) i upisali su sva tri poraza. Prvo su izgubili od prvaka Wolvesa, očekivano rekao bih, zatim su iznenađujuće poraženi od Burtona koji je bodove spasa tražio i pronašao protiv ekipe iz samog vrha prvenstva i na lraju, u zadnjem kolu izgubili su protiv direktong konkurenta Middlesbrough. Kao što rekoh, ovkva ekipa i ne zaslužuje igranje u Premierligi.

Oni se nalaze na ovoj poziciji najviše zahvaljujući furioznom startu prvenstva, a u 2018. godini su upisali samo tri pobjede i kao što rekoh, poraženi su od glavnih konkurenata u utakmicama u kojim bi morali slaviti. 

Ovdje bih se usudio odigrati i čistu dvojku na Cardiff koji bi pobjedom ovdje pobjegao Aston Villi na vjerovatno, četiri nedostižna boda. Ulog je veliki, igranje u Premierligi je u pitanju i mislim da će Cardiff učiniti sve da se odlijepi od pratioca dva kola prije kraja prvenstva i tako osigura diretnu promociju.

fdb864b7747560808a31fffce7206f4d.jpg

FaOvRHy.png

Mislim da je ovo jako lijep i izgledan kombo. Naime, Liverpool igra daleko bolji nogomet od Rome koja je napravila senzaciju izbacivši Barcelonu ali i kojoj realno po kvaliteti nije mjesto u polufinalu Lige Prvaka. Liverpool igra stvarno odličan nogomet i mislim da bi trebali slaviti pred svojim navijačima. Očekujem ofenzivniju postavu Liverpoola te njihovu dominaciju i veći broj prilika pred Rominim golom a vjerujem da će to rezultirati sa nekoliko kornera. 

U svakom slučaju ovaj tjedan ćemo uživati u odličnom nogometu! :)

prije 18 minute, Indijanac said:

Evo ko se javio vidim da ti stalno nesto pises, ali nista sam ne predlazes.

Analize za ovakve utakmice ne vrijede i nemaju smisla, niti zelim pisati jedne te iste fraze ko je nakraju svega neznace nista.

"neznace nista"
Čovječe, niko ne kaže da će 100% biti onako kako neko napiše, međutim uz svaki prijedlog treba i analiza odnosno zašto misliš da će biti x2.. svašta

• Goksim locked this topic
  • Goksim unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use