Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Burnley - Chelsea (20:45)
Sudac: Robert Madley (3.27)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.18
isMQiw0.png

Leicester - Southampton (20:45)
Sudac: Roger East (3.27)
Prosjek ekipe 1: 1.48
Prosjek ekipe 2: 1.45
YCA9Bj9.png

Primera

Alaves - Girona (19:30)
Sudac: Pablo González Fuertes (5.69)
Prosjek ekipe 1: 2.77
Prosjek ekipe 2: 2.75
CT8sZuN.png

Real Sociedad - Atletico Madrid (19:30)
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.88)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 2.44
W7wK98n.png

Real Betis - Las Palmas (21:30)
Sudac: José Sánchez Martínez (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.33
JPz569T.png

Levante - Malaga (21:30)
Sudac: Jaime Latre-Santiago (5.56)
Prosjek ekipe 1: 2.94
Prosjek ekipe 2: 2.41
T6AMOXp.png

(Koeficijenti 18.4. u 13:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahce - Besiktas

Uzvratnu polufinalnu utakmicu turskog Kupa u četvrtak igraju nogometaši Fenerbahcea i Besiktasa.

Drama iz prve utakmice (koja je završila bez pobjednika 2-2) sigurno će se nastaviti i u uzvratu. Sumnjamo da u ovom ogledu dva turska velikana bilo tko može «razbiti» suparnika i lako proći u finale. Žestoka će borba ovdje trajati do zadnjih sekunda ogleda...

Ne bi dali prednost Fenerbahceu niti zbog domaćeg terena, već bi najradije predložili utakmicu uz oba daju, jer su takvo što ove dvije momčadi ispunjavale u svim međusobnim ovosezonskim utakmicama.

Prva u Kupu je, dakle, završila 2-2, dok je Besiktas u prvenstvu doma pobijedio 3-1, a Fenerbahce je na ovom stadionu bio bolji s 2-1.

Da ne govorimo kako će nastati totalna ludnica na travnjaku čim se postigne prvi pogodak. Oba daju je uvjerljivo najbolja oklada u ovih žestokih 90 minuta koji su pred nama...

Midtjylland - Brondby

Nakon četvrtka u danskom bi prvenstvu situacija na samom vrhu mogla biti barem malo jasnija.

Na rasporedu je veliki derbi. Međusobno igraju dvije momčadi koje love naslov prvaka, Midtjylland na svom stadionu dočekuje Brondby. Te su dvije momčadi, prije međusobnih 90 minuta, potpuno izjednačene na vrhu ljestvice (po 69 bodova).

Obje su momčadi i u sjajnoj formi. Pobjeđuju uglavnom svakoga tko im se nađe na putu, no moramo se vratiti na prvi dan ožujka kada je na ovom stadionu Brondby, u vrlo tvrdoj i žestokoj utakmici, slavio s 1-0.

Inače, i na startu sezone je Brondby bio bolji od velikog ovosezonskog rivala. Slavio je na domaćem travnjaku sa čak 4-0.

Te dvije pobjede ipak nešto otkrivaju. U tim je međusobnim duelima prednost ipak na strani Brondbyja pa ćemo se i za danas držati te kratke, ali moguće važne tradicije.

Ne vjerujemo niti u mnogo golova, a najbliže smo opciji X2.

Real Betis - Las Palmas UD

Iako je još šest kola do kraja španjolske Primere šanse Malage i Las Palmasa za ostanak u eliti su svakom novom utakmicom sve manje.

Prije ovog kola Las Palmasu je nedostajalo čak deset bodova kako bi izašao iz opasne zone ispadanja. To je i više od tri pobjede, a, primjerice, posljednju je pobjedu ta momčad u Primeri ostvarila početkom veljače!

Nakon toga Las Palmas u prvenstvu ima četiri remija i šest poraza.

Lako je moguće kako su igrači Las Palmasa u međuvremenu prilično i izgubili vjeru u spas od ispadanja. Forma je vrlo loša, predstave su gubitničke, a u takvoj su atmosferi otputovali i u Sevillu kod Betisa.

A, Betis? Sjajno igra u drugom dijelu sezone, pogotovo zadnjih tjedana budući je ostvario pet pobjeda u zadnjih pet utakmica! I sasvim je normalno zbog toga domaću momčad proglasiti favoritom ovog susreta.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

BURNLEY – CHELSEA

Burnley je hit sezone u Premiershipu, momčad od koje se očekivalo da u najboljem slučaju izbori opstanak, nalazi se na korak do – Europske lige! U seriji je od čak 5 uzastopnih pobjeda, u kojoj je triput slavio na gostovanjima (West Ham, WBA, Watford), dok je na svom Turf Mooru srušio Everton, a prošlog vikenda i Leicester sa 2:1 golovima Wooda i Longa. I dok su lani do spasa došli skoro isključivo domaćim bodovima, ovaj put su potpuno preokrenuli tendenciju, te osvojili čak više bodova vani (27) nego doma (25).

Chelsea očajnički pokušava spasiti sezonu, u Premiershipu ima samo još teoretske izglede dohvatiti Ligu prvaka, što naravno podrazumijeva obvezu da slavi u Burnleyu, a onda ih u nedjelju čeka i polufinale FA Kupa sa Southamptonom na Wembleyu. Momčad Antonija Contea je u 33 dosad odigrana kola izgubila čak 9 mečeva, zaista nije opravdala epitet branitelja krune, a što je još gore, čak i 4. mjesto izgleda u ovom trenutku nedostižno. Uz takav rasplet, niti eventualni trofej u Kupu ne bi mogao sezoni dati pozitiivnu ocjenu.

Brojke: Burnley je šokirao Chelsa upravo u 1. kolu ove sezone, nokautirao prvake na Stamford Bridgeu u senzacionalnoj utakmici, kad je u prvom poluvremenu poveo sa 3:0 golovima Vokesa (2) i Warda, a završilo je 3:2. Uz to, lani je na Turd Mooru zaustavio buduće šampione na 1:1!

CLUB BRUGGE – CHARLEROI

Club Brugge je apsolutno dominirao u regularnoj sezoni prvenstva Belgije, osvojio čak 12 bodova više od najbližih pratitelja. Međutim, za mini Ligu za prvaka se zbroj prepolovio, a potom su lideri izgubili dva meča zaredom: u gostima kod Genta, a potom i u subotu u Bruxellesu od Anderlechta i začas se sav taj kapital istopio. Ovu 4. (od ukupno 10) etapu play offa je momčad našeg trenera Ivana Leke dočekala sa samo 3 boda viška, koje mora braniti do kraja, s tim što će, jasno, u nastavku imati povoljan raspored, te glavne rivale dočekati na svom stadionu. U tom finišu ovo bi trebao biti jedan od lakših zadataka, pogotovo kad se zna da je Brugge u 16 nastupa pred svojim navijačima u prvenstvu ove sezone upisao impresivni score: 14 pobjeda i 2 remija!

Charleroi je također loše otvorio Ligu za prvaka, izgubio je kod Standarda u Liegeu, potom i od Anderlechta doma, gdje je potom uspio upisati prvi bod, remijem 2:2 sa Genkom. No, s ovako skromnim učinkom je pao na 5. mjesto, teško će se uključiti u trku za Europsku ligu, pogotovo jer u četvrtak vjerojatno slijedi novi poraz.

Brojke: Sastali su se već 3 puta ove sezone: u prvenstvu je Brugge slavio kao gost sa 2:1, potom i u Kupu doma sa čak 5:1, ali onda je pred svojim navijačima kiksao u ligaškom meču (3:3).

REAL S. – ATLETICO

Real Sociedad je, poput svojih susjeda i vječnih rivala iz Bilbaoa bio razočaranje sezone, pao u donji dom poretku, točno u zoni gdje je i Athletic, a zaista se nitko neće radovati zbog činjenice da im barem opstanak nije ugrožen. Ekipi iz San Sebastiana ostaje tek prilika da u finišu prvenstva koliko-toliko poprave blijed dojam, pogotovo pred svojim navijačima, gdje su dosad već doživjeli 6 poraza, a to je zaista rijedak slučaj.

Atletico je polufinalist Europske lige, a u domaćoj brani 2. mjesto i to pred susjedima iz Reala – dakle, Simeoneova momčad ima još i te kako velikih, ozbiljnih motiva u posljednjih 40-ak dana klupske sezone. Kao po običaju, jednako moćno djeluju u gostima kao na svom Metropolitanu, sa putovanja su ove sezone već donijeli 33 boda iz 16 mečeva, dakle, osvajali više od 2 u prosjeku. I u Baskiji apsolutno mogu do punog plijena, a što je važno, u finišu ih čeka relativno laganiji raspored, neće biti iznenađenje ako dobiju sve do kraja. Svakako mogu sačuvati aktualna 4 boda viška nad Realom i u konačnom poretku biti viceprvaci! Pogotovo ako “prežive” u San Sebastianu.

Brojke: Atletico je svladao Real u 4 od zadnjih 5 mečeva (uz jedan poraz), ali se najesen silno namučio u Madridu i dobio 2:1 golom Griezmanna, svog nekadašnjeg suigrača, u 88. minuti.

BETIS – LAS PALMAS

Betis ima prvu pravu meč loptu za osiguranje plasmana u Europskoj ligi, što bi bila najbolja nagrada za ovu sjajnu sezonu zeleno-bijelih! Naime, momčad iz Seville zauzima 5. mjesto u ovom trenutku, s tim što ima utakmicu manje od svih rivala koji su već odradili svoje mečeva 33. kola, te bi pobjedom napravio 4 boda prednosti nad najbližim pratiteljem, Villarrealom, a susjedima iz Seville bi odmakao na čak 7 bodova viška! Domaćini ovaj meč dočekuju u top formi, naime, u seriji su od 5 uzastopnih pobjeda u kojoj su doma svladali Espanyol i Eibar, a pritom i ttiput slavili vani, kod Alavesa, Getafea i Girone. Sergio Leon, Sanabria i ostali imaju sad idealnu priliku doći i do 6. trijumfa u nizu, koji bi ih zaista doveo na korak do Europe.

Jer, Las Palmas im definitivno ne bi trebao biti teška prepreka, gosti sa otoka tonu prema Drugoj ligi, nalaze se na pretposljednjem mjestu, zaostaju čak 10 bodova za zonom spasa, a nakon ovog meča ostat će im na raspolaganju još samo 5 utakmica. Dakle, prilično je jasno da će klub – koji je još lani sa Livajom i Boatengom bio pravi hit – ovog puta seliti u niži rang. Od našeg tandem tu je ostao samo Halilović, a da se Las Palmas predao govori i brojka da je u zadnjih 10 kola bez pobjede, upisao je u tom intervalu 6 poraza uz 4 remija. Ukupno je izgubio 21 od 32 odigrane utakmice u La Ligi, postigavši mizerna 22 gola (slabija od njih je samo Malaga – 20).

Brojke: Svih 5 prethodnih susreta ovih rivala završilo je pobjedama domaćih momčadi. Tako je Betis lani slavio u Sevilli sa 2:0, ali nakon toga je dvaput gubio u Las Palmasu, prošle sezone sa 1:4, a ove sa 0:1!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Slaven Belupo - Inter Zaprešić // AH +0.5 Inter Zaprešić bet365 - 1,975 (18:00 CET)

Slaven Belupo se nalazi u veoma neugodnoj situaciji nakon četiri uzastopna poraza, gdje su primili čak 13 golova u zadnja četiri susreta. Trener je optužio igrače zbog nedostatka zajedništva i traži neposrednu reakciju momčadi u današnjem susretu, ali njegov najbolji igrač i vrhunski strijelac danas je suspendiran - Ivanovski (24/13). Ivanovski je postigao najmanje jedan gol u 4 od zadnjih pet utakmica i bio je jedini solidan igrač na terenu u nedavnom porazu protiv od Lokomotive (2 gola).

Dalje, suspendovani su također defanzivac Goda (16/1) i napadač Doležal (9/0). Veznjak  Vidović (25/1) se vraća nakon što je porpustio zadnju utakmicu. Inter Zaprešić izgubio je prethodne dvije utakmice, nakon nekih kvalitetnih predstava (protiv Dinama 0:0) i dugo je imao aktivan rezultat protiv Hajduka Split u zadnjem kolu. Ipak mnogo je realnije očekivati da će Inter tražiti bodove protiv direktnih rivala za petu poziciju na tabeli.

Branič Grgić (21/0) je suspendiran je dok je vrhunski strijelac Andrić (16/6) dostupan za ovu važnu utakmicu nakon što je propustio prethodna 4 susreta. Takođe Mazalović (24/2) se vraća u ekipu nakon odustva u posljednjem krugu zbog suspenzije. Prednost dajem Zaprešiću bez obzira na velik koeficijent i mislim da neće izgubiti danas. Sretno!

f1e60e43b9552790255ef3d8c92f5060.jpg

Link to comment
Share on other sites

Etar - Septemvri // Oba tima daju gol bet365 - 1,90 (16:15 CET)

U posljednje tri utakmice između ova dva tima ova opklada je prolazila, a susret je završen rezultatom 3:3 što je potvrda da oba tima odgovaraju jedan drugom, tako da kažem. Etar je ekipa koja bez problema postiže golovom pogotovo kod kuće. 

Stil igre kojeg je implementirao legendarni Balakov je preporodio ovu ekipu i sa njim igraju vrlo lijep i lepršav nogomet,. Zadnji susret gdje nisu postigli pogodak je bio protiv Ludogoretsa, ali to je sasvim razumljivo s obzirom na razliku u kvaliteti.

Septemvri je u dobroj formi nisu izgubili ni jedan susret od posljednjih 6 utakmica, a glavni igrač ekipe je bivši nogometaš CSKA-a Galchev koji organizira sredinu i dijeli lopte napadačima te im olakšava posao. Trebali bi uspjeti postići pogodak ovdje, bez sumnje.

9e1624e29fb159b958c06468c67119dd.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Burnley - Chelsea | Više od 2.5 (2.10) bet365

Burnley je bio fantastičan u posljednjih mjesec dana, gdje su prekinuli niz od 10 utakmica bez pobjede. Pobijedili su posljednjih pet utakmica u Premier ligi u nizu i sa 52 boda osvojena oni se nalaze samo dva boda iza šestoplasiranog Arsenala u ovom trenutku i mjesta koje vodi u Europsku ligu sljedeće sezone. Postigli su 11 golova u tih pet pobjeda, nakon što su pobijedili 2-1 četiri te utakmice, dok su West Hama pobijedili sa 3-0 u gostima. Njihov napad izgleda odlično u ovom trenutku, mislim da će uspjeti postići gol ili dva protiv vrlo slabog Chelseaja u posljednje vrijeme. Chelsea se pati u posljednje vrijeme. Remizirali su protiv West Hama kod kuće sa 1-1, zatim izgubili od Tottenhama kod kuće također sa 3-1, dok su u posljednjoj utakmici gubili sa 2-0 od Southamptona, ali su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist kada je Giroud uspio da postigne dva gola nakon što je ušao sa klupe. Navijač sam Chelseaja i sve to stoji, ali kada se igra kladionica ne treba se igrati navijački. Čak i na startu sezone Burnley je postigao tri gola u Chelseaju u prvom poluvremenu, oni su pobijedili tu utakmicu sa 3-2, a Chelsea je uspio postići ta dva gola. Znači pet golova u prošloj utakmici, očekujem nešto slično i u ovoj, možda nešto manje golova, ali sigurno više od 2.5. Sretno!

XCxFUyo.png

(Koeficijenti 19.4. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

canada "u18" - USA "u18" (wc u Rusiji)

USA "u18" -) 2.10

Ameri igraju vec cijeu sezonu skupa (USHL), to je kao nekakva development liga. USA drzi apsolutni rekord svjetskih do 18godina, osvojili su vec 14, za razliku od kanade koja od 2013nista vise nego srebro. prosle godine su se sreli 2x i oba puta su slavili Ameri i to bez nekih problema (7-2 i 10-3). Jedinu primremnu utakmicu su Ameri dobili 15-0 protiv Francuske(prvi put ce nastupiti u A grupi), dok je kanada dobila finsku jedva i slovacku koja opet nema neku perspektivnu generaciju. Ja mislim da je koif. odlican i da ovo treba odigrat, cak mozda i na neki veci ulog.

 

Rapperswil - EHC Kloten (swi1, repesaz za ulazak/opstanak, 4 utakmica,((2-1))

Rapperswil 1.90 ili 1.55 moneyline

Danasnji domacin je dobio prve dve utakmice sa 4-0 i 4-1, jednu doma drugu u gostima, zadnju je dobio kloten na domacem ledu u produzetku 3-2. Kloten je zaista los vec cijele sezone, cak ni dolazak poulina iz medvescaka ih nije digao, iako ne znam sta se dogadja sa kevinom jer brani zaista malo ili ga cak uopce nema u ekipi. Igraju na 4 pobjede i mislim da danas Rappeswil nece napraviti pogresku i da ce dobiti domacu utakmicu, imaju prakticki cijelu domacu ekipu, jako su homogeni i strasna domaca ekipa.

 

*Austrija - Slovenija ( prijateljska utakmica)

Austrija je izgubila zadnji friendly game sa kazahstanom i to sa 5-0.Polako su se okupili iako ce jos uvijek igrati bez igraca iz salzburga. Oni naime igraju A diviziju ove sezone, sto Slo nece jer su prosle godine ispali a i danasnji mec igraju bez bekova (kovacevic,repe,podlipnik,robar) te napadaca (mursak,jeglic).Predlazem probati na Austriju koja drzi jako lijep koificient od 3.00, igraju doma i sigurno ce biti motivirani dobiti susjede koji ih konstanto buse vec neko vrijeme.

Link to comment
Share on other sites

Leicester - Southampton | Više od 2.5 gola (1.85) bet365

Leicester je siguran od ispadanja u ovom trenutku, uprkos tome što su izgubili dvije utakmice u nizu u ligi, oni ostaju u gornjem dijelu tabele. Mislim da će oni postići nekoliko golova i nastaviti svoj niz u ovoj utakmici protiv jedne od najslabijih obrana u ligi u ovom trenutku i to kažem jer je Southampton upropastio 2-0 protiv Chelseaja u samo osam minuta, vrijeme koje je bilo potrebno da prime tri gola, gdje su na kraju izgubili sa 3-2. Igrali su vrlo dobro u gostima protiv Arsenala prije utakmice sa Chelsejem, gdje su postigli dva gola, a mogli su postići još više, ali još jednom je njihova obrana bila vrlo loša i primila je tri gola sa lakoćom protiv rezervne ekipe Arsenala, koja se nije baš ni trudila. Sada je Southampton pet bodova daleko od zone ispadnaja, tako da očekujem jednu otvorenu utakmicu od njih, mislim da će uspjeti da postignu gol, ali će sigurno također i primiti nekoliko golova, jer je Leicester mnogo bolja ekipa u ovom trenutku u mnogo boljoj formi. Otkako je Mark Hughes trener Southamtona, oni igraju vrlo otvoreno, ali imaju slabu obranu kao što sam već i rekao. Mislim da će i ovdje biti više od 2.5 gola. Sretno!

hDeDNAP.png

(Koeficijenti 19.4. u 14:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

PAO - Real Madrid  KI 1 1.57  SS

Prvu utakmicu prije dva dana u Atena domaćini su pregazili Real. Danas nam slijedi novi meč i očekujem ponovno pobjedu Grka, imaju priliku otić na 2:0 i na korak do F4 u Beogradu. Zadnji puta je Real slavio u Ateni prije pet godina. PAO je po meni kvalitetnija momčad, spoj domaćih igrača i sjajnih Amerikanaca predvođenih sa Jamesom u grotlu svoje dvorane teško da mogu izgubit ovako važan današnji meč.

CSKA - Khimki  h(-10.5) 2  1.85  SS

Gosti su pokazali prije dva dana da se mogu nositi sa odličnim CSKA. Vodili su veći dio utakmice, ali su na kraju pali i izgubili. Danas CSKA bez svog najboljeg igrača De Coloa, te iskreno ne vidim da ovaj meč mogu izgubiti sa više od 10 peona razlike, čak bi rekao da bi mogli i iznenadit favoriziranog domaćina.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use