Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Cork - Sligo 1 (1.44) bet365

Cork u ovu utakmicu ulazi samo tri dana nakon što su pobijedili St. Patricksa sa 1-0. Ovog puta će dočekati Sligo Roverse, gdje će Irski šampioni pokušati da stave pritisak na lidere Dundalk. Cork je vrlo jaka ekipa kod kuće već godinama. Oni imaju dva strijelca Graham Cumminsa koji je postigao pet golova i Kieran Sadliera koji je postigao šest golova. Da li će obojica započeti ovu utakmicu nije poznato, ali vjerujem da će jedan od njih ponovo zabiti. Sligo se trenutno nalazi gdje se i očekuje od njih, na osmoj poziciji. Nisu pokazali neku formu ove sezone do sada, ali su ostvarili pobjedu u posljednjoj utakmici u subotu protiv drugoplasiranog Limericka. Cork je mnogo bolja ekipa u ovom duelu i imali su više dana za odmor. Mislim da će ovo biti pobjeda domaćina. Sretno!

9Kr51sx.png

(Koeficijenti 16.4. u 16:56 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Primera

Deportivo La Coruna - Sevilla (19:30)
Sudac: David Medié Jiménez (4.31)
Prosjek ekipe 1: 2.84
Prosjek ekipe 2: 2.56
qKfjbqW.png

Celta Vigo - Barcelona (21:00)
Sudac: David Fernández Borbalán (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 1.58
nPhlLmV.png

Villarreal - Leganes (21:30)
Sudac: David Jesus Trujillo (5.60)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.84
hDm8x6c.png

(Koeficijenti 16.4. u 17:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Accrington - Yeovil // -1.00 AH Accrington bet365 - 1,800 (20:45)

Accrington osvojit će plasman u League One po prvi put u svojoj povijesti sukoliko slave nad Yeovil Townom.

Oni su bili su sjajnoj formi gdje su slavili u 9 domaćih utakmica za redom prije nego što su remizirali 1-1 s Exeter Cityjem. Najveći razlog za ovu seriju su njihovi napadači: BillyKee koji je postigao 22 pogotka, Kayden Jackson 15 i Sean McConville 11. 

Yeovil, iako ne i matematički, vjerovatno ostaje u ligi. Previše momčadi nalazi se ispod te je teško vjerovati da će ispasti.

U Yeovilu imaju dugačak popis ozljeda: glavni vratar Artur Krysiak, James Bailey, Dan Alfei i Jake Gray defintivno neće igrati. Nathan Smith je također upitan. Međutim, najbolji napadač Zoko vjerojatno će igrati i predstavljati će velike probleme obrani Accringtona.

U seriji Accringtona oni su samo u dva navrata slavili sa po jednim golom razlike a u ostalih 7 utakmica slavlje je uvijek bilo zagarantovano sa pobjedom od dva ili više golova. Nadam se da će i večeras biti tako. Sretno!

291a35204291f3ed83d811b6f4b160f5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Carl Zeiss Jena - Magdeburg // AH -0,5 Magdeburg bet365 - 2,050 (19:00)

Jena je vrlo jaka ekipa kod kuće (9-6-2)  već su pobijedili trećeplasiranu ekupi Wehena i lidera Paderborna. Pobjedom u prošlom kolu i matematički su osigurali ostanak u ligi te će do kraja prvenstva igrati "revijalno".

Domaćini nemaju imperativ pobjeda, a gosti bi pobjedom u ovom susretu osigurali izravnu promociju i ostali bi u utrci kako bi osvojili naslov. Jena je izgubila tri od posljednjih pet utakmica, i zbog odličnog prvog dijela sezone ostaju u ligi.

Rezervni vratar Coppens  je u posljednjih šest krugova primio 13 golova (šest protiv Paderborna), a tu su još probloemi i sa defanzivcima Slamarom (32)  koji je suspendiran a njegova zamjena Gerlach (21) je povrijeđen.

Na drugoj strani Magdeburg igra u sjajnoj formi, nemaju problema sa ozlijedama a u zadnjih 7 utakmica su upisali 5 ppobjeda i dva remija. Bez obzira na visok koeficijent, mislim da Magdeburg može ovdje da slavi.

aba8d5433c0b200cca8e01a5c2a49cfd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Inter M. - Cagliari

U utorak će utakmicu 33. kola talijanske Serie A na San Siru odigrati nogometaši Intera i Cagliarija.

Inter je i dalje u aktivnoj borbi za jedno od prva četiri mjesta, a unatoč tome što ne igra dobro u posljednje vrijeme i jako sporo skuplja bodove suparnici mu nisu pobjegli. Naime, i Lazio i Roma su u sporom ritmu, a uz to su, kako je Inter i želio, odigrali neodlučeno u međusobnom duelu.

Inter je bez pobjede u posljednje tri utakmice. I ne samo to. U te tri utakmice nije zabio niti jedan pogodak (0-0 protiv Milana i Atalante te poraz kod Torina od 1-0).

Klub sa San Sira se mora trgnuti, ovo je zadnji trenutak da u pravom smislu krene loviti jednu od pozicija koja garantira Ligu prvaka, a 90 minuta protiv Cagliarija, i to pred svojim navijačima, skoro je pa idealan scenarij za ugrabiti tri boda.

Cagliari i dalje vodi svoju borbu za ostanak u eliti, trenutačno je pet bodova iznad drugoligaške provalije. No, realno ne bi smio stvarati ogromne probleme Interu, kao što ih nije kreirao niti kada je bio domaćin i izgubio od današnjeg suparnika 3-1.

Brighton - Tottenham

Nogometaši Tottenhama u utorak odlaze na gostovanje kod Brightona i nadaju se osvajanju tri boda.

Vrlo lijepu i dugu pobjedničku seriju imao je Tottenham prije utakmice protiv Manchester Cityja tijekom prošlog vikenda. No, taj je ogled Tottenham izgubio (3-1) i sada traži bodove koji bi ga vratili u ozbiljnu borbu za drugo ili treće mjesto na ljestvici.

Brighton bi mogao biti dobar suparnik preko kojeg se može do tri boda, pogotovo stoga što je novi prvoligaš od početka ožujka ipak upao u dosta slabije razdoblje sezone.

Brighton, inače trinaesti na ljestvici, je izvukao samo remi doma protiv Huddersfielda (1-1), a uz to je u posljednje četiri utakmice gubio. Izgubio je Brighton, inače, i u prvom dijelu sezone kada je gostovao kod Tottenhama (bilo je 2-0).

Poslije Cityja najviše gostujućih pobjeda (deset) u cijeloj Premierligi ima upravo Tottenham i očekujemo novu dobru predstavu Kanea i društva ovog utorka.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Deportivo La Coruna - Sevilla BTTS (1.53) bet365

Pobjeda u posljednje dvije utakmice ne znači da je La Coruna u formi. Njihova situacija im dozvoljava da igraju bolje u odnosu na ostale ekipe u zoni ispadanja, jer oni izgledaju jedina ekipa koja ima šanse da preživi u La Ligi. Pobjeda protiv Malage od 3-2, zatim 2-3 protiv Bilbaoa, sljedeća na redu je Sevilla. Primijetio sam da koeficijenti padaju i mislim da bi La Coruna mogla nastaviti dok god ih drži to motivaciono raspoloženje, jer je imalo mnogo utjecaja na njihovu igru. Iskreno, gosti nisu ni blizu svog nivoa, nakon što su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih osam utakmica na svim natjecanjima, dok su izgubili četiri od tih osam utakmica. Liga prvaka je za njih gotova, sada se samo bore za mjesta koja vode na Europska natjecanja. Sa pet uzastopnih loših rezultata, mislim da će Sevilla da se bori za bodove u ovoj utakmici, no mislim da bi igra na pobjednika u ovoj utakmici bila vrlo riskantna, jer obje ekipe se bore za bodove. Mislim da će ovo biti velika borba i da će pasti golova sa obje strane, jer vjerujem da će obje ekipe krenuti u napad od samog početka i da će utakmica biti otvorena. Sretno!

J7RQFe4.png

(Koeficijenti 17.4. u 18:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use