Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 15.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Sa zadovoljstvom objavljujem da imamo novu nagradnu igru Najbolji listić, te ovim putem pozivam sve članove foruma da postave svoje besplatne prognoze za vikend! U nagradnoj igri može sudjelovati svaki član foruma i onaj koji to postane. 

Nagrađujemo 5 najboljih prognoza sa po 50€, odnosno 40€, 30€, 20€ i 10€ za klađenje. 

Također napominjem kako smo dogovorili i ekskluzivnu promociju sa bet at home kladionicom gdje svaki novi član dobiva 5€ za klađenje, bez depozita, potpuno besplatno. UZMI BESPLATNU OKLADU BEZ DEPOZITA

Uz navedeno, pozivam sve članove da pridonesu radu foruma i postave svoje prognoze i razmišljanja. 

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Newcastle - Arsenal (14:30)
Sudac: Anthony Taylor (3.35)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 1.59
8YthX07.png

Manchester United - WBA (17:00)
Sudac: Paul Tierney (2.69)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 1.85
6uyv77L.png

Primera

Eibar - Alaves (12:00)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.47)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 2.83
SUhIBAq.png

Atletico Madrid - Levante (16:15)
Sudac: Jesus Gil Manzano (5.69)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 3.00
KbE1ITL.png

Getafe - Espanyol (18:30)
Sudac: Mario Melero Lopez (5.63)
Prosjek ekipe 1: 3.40
Prosjek ekipe 2: 2.39
wmkgWWe.png

Malaga - Real Madrid (20:45)
Sudac: Ricardo De Burgos (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 1.77
9wE7qQM.png

Serie A

Fiorentina - SPAL (12:30)
Sudac: Daniele Orsato (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 2.58
3fmCcdE.png

AC Milan - Napoli (15:00)
Sudac: Luca Banti (3.36)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.45
9wWbv49.png

Bologna - Verona (15:00)
Sudac: Rosario Abisso (3.46)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 2.58
BXeq33i.png

Sassuolo - Benevento (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.92)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 1.97
9p7KaHy.png

Juventus - Sampdoria (18:00)
Sudac: Maurizio Mariani (4.77)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.84
ZhzQ8p4.png

Lazio - AS Roma (20:45)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.36)
Prosjek ekipe 1: 1.77
Prosjek ekipe 2: 1.29
K05lb9z.png

(Koeficijenti 12.4. u 17:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Padova - Albinoleffe // Pobjeda domaćina bet365 - 1,57 (20:30)

Suret Italijanske Serie C. Padova je najbolja ekipa u ligi te se nalaze na prvom mjestu i gledajući njihove naredne mečeve, ovo je za njih vrlo važan susret  gdje mogu napraviti veliki iskorak ka osvajanju prvenstva, Pobjedom u ovoj utakmici dolaze vrlo bliozu svog cilja, jer Reggiana ima tešku utakmicu protiv Bassana i imaju zaostatak od 7 bodova za Padovom. Nakon ovog kola ostaju samo tri kola do kraja i u slučaju da Reggiana kiksa protiv Bassana, Padova bi ovom pobjedom izborila promociju u Seriju B.

Padova će nastupiti u punom sastavu, i mislim da će pred domaćim navijačima tražiti plasman u Seriju B.

de866a40c9a8182f5e1b7faff0a9640a.jpg

Link to comment
Share on other sites

On 4/12/2018 at 8:56, IzudinB said:

Lazio - AS Roma (20:45)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.36)
Prosjek ekipe 1: 1.77
Prosjek ekipe 2: 1.29
K05lb9z.png

(Koeficijenti 12.4. u 17:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Možda i najveći gradski derbi je pred nama. Lazio i Roma, veliki rivali a rekao bi i nepriatelji susrest će se u nedjelju u večernjem terminu. Napominjem da se radi o večernjem terminu, budući da zbog sigurnosti isto već duuugo nije bio slučaj i često smo ovaj derbi gledali u 12:30 ili 15:00 zbog sigurnosnih razloga. Odvijanje utakmice u večernjem terminu samo može pridonjeti tenzijama, atmosferi te posljedično broju kartona na utakmici. 

Vjerujem da je prosjek kartona koje momčadi imaju u sezoni irelalvantan za ovu utakmicu, budući da se zna što ovaj gradski derbi znači za obje momčadi. Isto tako moram napomenuti da dugo nisam vidio granicu 5,5 kartona za ovu utakmicu. Obično je granica 6,5, 7,0 a bilo je slučajeva da je granica bila čaj i 7,5 kartona. Dakle granica je izuzetno niska za derbi ove kategorije, ali postoji i razlog za to a razlog je Paolo Mazzoleni. Sudac, koji mi je prije dvije sezone bio, najdraži sudac u Seriji A, i koji mi je dobio puno lijepih dobitaka. Bio je nevjerojatan revolveraš na kartonima, te najstroži sudac u te dvije sezone u Serije A. Što se desilo u međuvremenu jako je zanimljivo pitanje, međutim ne očekujte isti stil suđenje i pristup Mazzolenija danas. Obično suci ostaju vjerni svom kriteriji, te uz manje fluktuacije, drže do svojih principa, međutim Mazzoleni je odlučio ići u krajnost te od najstrožeg suca lige postati jedan od najtolerantnijih sudaca Serije A ove sezone. 

Vjerujem da ga danas očekuje izuzetno zahtjevan posao te sumnjam da će moći čuvati kartone u džepu. Siguran sam da će oprostiti par karton, ali isto tako vjerujem da će biti dvoznamenkast broj situacija za žuti a možda i crveni karton te očekujem da će u konačnici kartone vaditi minimalno šest puta, što je za derbi ovog ranga malo. Svakako ne propustite pogledati ovu utakmicu za koju očekujem da će biti itekako sadržajna i zanimljiva...

Link to comment
Share on other sites

FK Željezničar suspendovao Zeca i Crnova

Krilni napadači Asim Zec i Ivan Crnov su suspendovani iz prvog tima Fudbalskog kluba Željezničar do kraje sezone, a razlozi su zasad nepoznati.

"Zbog neprofesionalnog ponašanja i ponašanja nedoličnog igraču FK Željezničar Asim Zec i Ivan Crnov suspendovani su i udaljeni iz prvog tima. Ovaj dvojac će tako do kraja sezone trenirati odvojeno od ekipe", navodi se u saopštenju "plavih".

Saznajemo da su odluku juče donijeli sportski direktor Saša Papac i šef stručnog štaba Admir Adžem dan nakon prve utakmice polufinala Kupa BiH, u kojoj su "plavi" pred domaćim navijačima odigrali protiv Slobode 0:0.

"Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali ni igrom protiv Slobode, čijem se golu u prvom poluvremenu nismo uspjeli približiti. Evidentno je da imamo problema u igri, a ako ima neka utjeha to je da smo izašli u djelimično kombinovanom sastavu", rekao je Adžem, čija će ekipa u nedjelju na "Koševu" odigrati prvenstveni vječiti derbi sa Sarajevom, koji će propustiti veznjak Sinan Ramović. On se povrijedio u 11. minutu protiv Tuzlaka i umjesto njega priliku je dobio Crnov. 

Izvor: http://24sata.info/sport/premijer-liga-bih/314718-fk-zeljeznicar-suspendovao-zeca-i-crnova.html

Link to comment
Share on other sites

Čabraja počinje sa treninzima, Menalo pauzira još dvije sedmice

Dobre vijesti za Široki Brijeg

NK Široki Brijeg već duže vrijeme je bez Luke Menala i Dejana Čabraja koji su zaradili neugodne povrede koje su ih odvojile od terena.

Jučerašnji pregledi u Zagrebu pokazali da Menalu slijedi još minimalno dvije sedmice stanke. Ovaj sjajni mladi nogometaš povrijedio se u duelu sa Krupom, a uskoro će početi sa laganim fitnesom.

Na drugoj strani ekipi Gorana Sablića danas će se pridružiti Dejan Čabraja koji već duže vrijeme radi po posebnom programu sa različitim fazama opterećenja. Uskoro će imati individualne treninge, a njegov povratak na teren očekuje se tek na ljeto.

Tim sa Pecare trenutno se nalazi na trećem mjestu Premijer lige, mjestu koje vodi u Evropu, a u nedjelju će na svom stadionu ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/cabraja-pocinje-sa-treninzima-menalo-pauzira-jos-dvije-sedmice/273736

Link to comment
Share on other sites

Celtic - Rangers | Pobjeda domaćina + Više od 8 kornera (2.44) bet365

Ova dva tima se susreću po četvrti put ove sezone. Ovaj put u kupu. Prošlu utakmicu sam prognozirao kartone i kartoni su naravno lagano prošli, a sada ću nešto malo drugačije. Ekipa Celtica može osvojiti ligu sa pobjedom protiv Hiberniana u sljedećem kolu, ali do tada su se fokusirali na poznati Old Firm derbi. Celtic je u tri susreta sa Rangersom ostvario dvije pobjede i jedan remi. Te dvije pobjede su bile u gostima. Možda Celtic neće proći ove sezone bez poraza, no oni su i dalje u odličnoj formi i bolji su od bilo kojeg tima u Škotskoj. Oni imaju niz od osam pobjeda zaredom u Škotskom kupu što je zaista impresivno. Celtic je u posljednjih pet utakmica kod kuće ostvario tri pobjede i dva ramija, dok je Rangers u gostima ostvario četiri pobjede i jedan remi, ali sve ove pobjede su bile protiv ekipa koje su na dnu tabele u Škotskom Premiershipu. Mislim da je Celtic ovdje mnogo bolja ekipa od Rangersa, što pokazuje i stanje na tabeli. Celtic je doživio samo dva poraza u 33 kola u ligi, dok je Rangers odmah iza njih doživio čak devet poraza i 13 bodova su u zaostatku za Celticom. Celtic će se nadati pobjedi u ovoj utakmici, jer će Moussa Dembele da igra protiv svojih omiljenih protivnika. Francuz je postigao dva gola u prošlom kolu ovog natjecanja i on bi trebao da briljira u ovoj utakmici. On je postigao šest golova u osam utakmica protiv Rangersa. Celtic je ostvario pobjedu u četiri od pet međusobnih utakmica sa Rangersom i mislim da će to biti slučaj i ovdje. Pokazali su da im nitko ništa ne može u ovoj ligi. Kada su u pitanju korneri, Celtic je i tu najbolji u ligi. Oni prave po 7 kornera u u prosjeku po utakmici, dok Rangers pravi oko 6 kornera u prosjeku. Na ovim utakmicama često bude jako puno kornera, budući da se igra po krilima, ubacuje, te da se često igra po zraku i puca na gol iz daljine. Što se tiče izostanaka, Craig Gordon se vraća u momčad ovog vikenda, dok Stuart Armstronga još uvijek prate i mislim da bi i on trebao biti u sastavu, no ništa još nije sigurno.

grPAS09.pngk1l2IXF.pngS0iIUt8.png

(Koeficijenti 14.4. u 15:49 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Werder - RB Leipzig 1 (2.80) bet365

RB Leipzig je igrao u Francuskoj u četvrtak, gdje je izgubio 5-2 od Marseillea. Mislim da ih je ta utakmica mnogo istrošila, dok je Werder imao cijeli tjedan da se pripremi za ovu utakmicu. Werder ima 6 pobjeda, jedan remi i dva poraza u posljednjih devet utakmica, dok su također postigli dva ili više golova u šest od tih devet utakmica. Werder je pobijedio posljednje četiri utakmice zaredom. U posljednjoj utakmici kod kuće su pobijedili Frankfurta, koji je na petoj poziciji. RB Leipzig nije konstantan u gostima, gdje imaju samo dvije pobjede u 9 gostujućih utakmica. U posljednjoj utakmici su poraženi sa 4-1 kod kuće, dok je ranije bilo 5-2 protiv Marseillea, što sam već spomenuo. Mislim da Werder ovdje ima dobru šansu da nastavi svoj dobar niz i ostvari pobjedu kod kuće protiv umornog Leipziga. Sretno!

PYZjoF7.png

(Koeficijenti 14.4. u 16:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Sarajevo - Željezničar under 2.5 (1.52) bet365

Na jučerašnjem beogradskom derbiju nije bilo sreće sa ovim tipom koji je pao u 90+8 minutu i to golom iz diskutabilnog penala, vjerujem da će danas biti više sreće. Najzanimljivija i najveća utakmica u bh. fudbalu, ali već dugi, dugi niz godina, po pravilu jedna od najneatraktivnijih i najnegledljivijih, barem što se tiče dešavanja na terenu. Vjerovali ili ne, u posljednjih 7 susreta na Koševu, pala su ukupno tek TRI GOLA, nešto bolji golgeterski bio je jedino zadnji derbi na Grbavici na kojem su pala 3 gola, i to je bio tek drugi takav slučaj u 16 njihovih duela još od 2012. godine. Željo svakako u mnogo boljem položaju i raspoloženju dočekuje ovaj susret, pošto vodi veliku borbu sa Zrinjskim na šampionsku titulu, a jučerašnjom pobjedom protiv Krupe, Željo je pao na drugo mjesto i jasno je koliko je ulog u igri za njih. Sarajevo iza sebe ima razočaravajuću sezonu, mnogo kikseva na Koševu, i kako stvari stoje, teško da se mogu pomjeriti sa skromnog 4. mjesta. Međutim, nema sumnje da će učiniti sve što mogu kako ljuti gradski rival ne bi stigao do pehara, kao što su i prošle sezone, kada su pobjedom na Koševu u pretposljednjem kolu prelomili šampionsku trku u korist Zrinjskog. Kada se sve u uzme u obzir, zaista ne vjerujem da će sarajevski rivali drugi put zaredom odigrati utakmicu sa 3+ gol(ov)a.

BwVCu3z.png

Link to comment
Share on other sites

Newcastle - Arsenal

Nogometaši Arsenala čak su jedno vrijeme u uzvratnom ogledu četvrtfinala Europa lige kod CSKA strahovali za prolaz iako su dobili prvu utakmicu 4-1.

CSKA je vodio 2-0 i prijetio trećim pogotkom, ali je na kraju ipak završilo s hepiendom za Arsenal koji je izjednačio na 2-2 i plasirao se u polufinale.

U Europa ligi Arsenal pokušava spasiti siromašnu sezonu gdje je u svakom pogledu podbacio u domaćem prvenstvu (trenutačno je šesti). U nedjelju, u 33. kolu, Arsenal, pak, odlazi u goste kod Newcastlea i predviđamo novu lošu gostujuću utakmicu za Wengerovu momčad.

Ove sezone Arsenal u gostima ima čak osam poraza (uz tri pobjede i četiri remija), dok je Newcastle kao domaćin dosad ostvario šest pobjeda, četiri remija i šest poraza.

No, Newcastle ima tri pobjede zar edom (doma 3-0 protiv Southamptona i 1-0 protiv Huddersfielda, te 2-1 kod Leicestera), a ima i tri pobjede u nizu na domaćem terenu (još treba dodati slavlje 1-0 protiv Manchester Uniteda).

Dakle, osim tri vezane domaće pobjede, u ta tri nastupa Newcastle nije primio niti jedan pogodak. Niti Arsenal se neće naigrati...

Milan - Napoli

U nedjelju na San Siro stižu nogometaši Napolija s nadom da će pobijediti i tako nastaviti borbu s Juventsom za tron ljestvice.

Veliki dio sezone Napoli je boravio na prvom mjestu, no posljednjih je nekoliko tjedana donijelo zaokret i sada Juventus ima velika četiri boda prednosti (81-77).

Mogao je Juve otići i na veći bodovni plus, ali je u prošlom kolu Napoli pomalo čudesno okrenuo na svom San Paolo stadionu protiv Chievo 0-1 u 2-1. Ta je utakmica idealni prikaz sadašnjeg Napolija: muči se, ali se odbija predati u toj utrci s Juventusom.

Milan je bez pobjede u posljednje tri utakmice. Poslije poraza od Juventusa (3-1) uslijedila su dva remija (Inter 0-0 i Sassuolo 1-1, na samom kraju te utakmice Milan je spasio Nikola Kalinić).

Napoli je jedina momčad u ligi koja je i dalje bez poraza u gostima (12 pobjeda i tri remija). Premda je očigledan pad u Napolijevoj igri za nas su južnjaci i dalje «debelo» ispred Milana i ne možemo predložiti ništa drugo osim pobjede gostiju.

U prvom dijelu sezone Napoli je na San Paolo stadionu pobijedio Milan 2-1.

Lazio - Roma

Ove se nedjelje igra i veliki rimski derbi Serie A na Olimpicu. Rim će u nedjelju biti posebno podijeljen: igraju Roma i Lazio.

Veliki susret ove dvije strane dočekuju u potpuno različitim raspoloženjima. U Romi i dalje traje delirij nakon što je klub senzacionalno izbacio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.

Na drugoj strani - šok i nevjerica. Lazija više nema u Europa ligi i to nakon što je pobijedio u prvom susretu Red Bull Salzburg doma 4-2. No, u gostima je potučen do nogu (4-1) i pitanje je kakva je trenutačno atmosfera u drugom rimskom klubu.

Ovih 90 minuta je i velika borba za pozicije na ljestvici, jer se i Roma i Lazio bore za ulazak u Ligu prvaka iduće sezone. Nalaze se u ovom momentu na trećem i četvrtom mjestu, imaju identičnih 60 bodova.

Uoči ovakvih utakmica vrlo često je glavno pitanje psiha igrača «zaraćenih» strana, a u ovom trenutku Roma je negdje blizu samog vrha, a Lazio debelo, debelo ispod. Zaboravite umor, iscrpljenost ili bilo što drugo. Na krilima velike pobjede protiv Barçe, nogometaši Rome će ostvariti novi uspjeh...

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

PSG – MONACO

PSG je domaćin u velikom derbiju prvenstva Francuske, koji će na simboličan način označiti i primopredaju naslova, jer još aktualni šampion  stiže u goste – novome. Znalo se od samog početka, još dolaskom Neymara i Mbappea da će ova sezona ponuditi pravi monolog ekipa sa Parka prinčeva koja na domaćoj sceni nije imala dostojnog rivala, ali će svejedno na kraju ostati gorčina zbog debakla u Ligi prvaka. Ipak, barem još ove nedjelje, Cavani i društvo imaju vrhunski motiv da prvenstveni trijumf obilježe još jednom pobjedom koja bi imala i poseban značaj. Naime, imaju 14 bodova više od Monaca, a do kraja je ostalo 6 kola, dakle, jasno je da bi pobjedom upravo nad najbližim rivalom mogli konačno otvoriti pobjednički šampanjac.

Monaco je, imajući u vodi superiornost PSG-a, nadomak svog maksimu, osvajanja 2. mjesta, koje, jasno, nema samo značaj prestiža, nego i onaj vrlo konkretni, vodi izravno u Ligu prvaka, što je prioritetni zadatak za Danijela Subašića i ostale. Na Parku prinčeva su ipak apsolutni autsajderi, kao i svi prethodni gosti u okviru Le Championnata, ali mogu igrati bez pritiska, jer uoči ovog kola su imali 7 bodova više od Marseillea i Lyona, koji se bore za 3. mjesto.

Brojke: Prije samo 2 tjedna PSG je potukao Monaco u finalu Liga kupa sa 3:0 osvojivši prvi trofej sezone (Cavani 2 gola, Di Maria jedan). Bila je to 5. uzastopna pobjeda Parižana u međusobnim ogledima, a ranije su ove sezone dobili i prvenstveni meč u Kneževini sa 2:1.

JUVENTUS – SAMPDORIA

Juventusu, nakon četvrtfinala Lige prvaka sa Realom, ostaje još jedan ključni zadatak – obrana titule, preciznije, osvajanje već 7. scudetta u seriji, čime bi nastavio svoju apsolutnu vlast u talijanskom nogometu koja traje od 2011. godine. „Stara dama“ ove sezone ima po prvi put i zaista ozbiljnog rivala u Napoliju, ali ni Plavi teško mogu pratiti njihov ritam. Ovo će biti tjedan odluke, jer se u 7 dana igraju 3 kola, s tim što je sljedećeg vikenda upravo u Torinu zakazan i meč godine, kad stiže Napoli i tad će biti vjerojatno donesena konačna presuda. No, prije toga Mandžukićeva momčad mora nadmašiti Sampdoriju doma, a prije nego dočekaju Napoli, još će posjetiti Crotone.

Sampdoria je bila dugo jedan od hitova sezone u Serie A, ali je u ožujku upala u krizu, izgubila 3 meča zaredom (primivši 11 golova), što je Đenoveze gurnulo ispod zone bitke za Europsku ligu. No, kad se tome malo tko nadao, „oživjeli“ su prilično iznenađujućim trijumfom kod Atalante u Bergamu (2:1), te će u finišu sezone ipak pokušati doći do promocije na međunarodnu scenu, uostalom,  nemaju što izgubiti, pogotovo u Torinu. Prošlog vikenda su odigrali teški gradski derbi, bez golova sa Genoom (0:0).

Brojke: Juventus je imao niz od 5 uzastopnih pobjeda nad Sampdorijom, koji je prekinut upravo ove jeseni u Genovi, kad su domaćini trijumfirali sa 3:2 golovima Zapate, Torreire i Ferrarija, tek u finišu su zaostatak smanjili Higuain i Dybala.

SCHALKE – DORTMUND

Schalke ima na svom stadionu ispit koji je po svim kriterijima – najvažniji ove godine. Naime, rurski derbi sa Dortmundom je već sam po sebi „utakmica sezone“ za oba suparnika i susjeda, koje dijeli tek 20-ak kilometara udaljenosti, a sve dobiva još dvostruko veći značaj kad se zna da je riječ o lovu na bodove izravnih rivala za plasman u Ligu prvaka. „Rudari“ su sa relativnom skromnom momčadi zasjeli u top kvartet, što je za njih pravi uspjeh, pokušat će ju finišu Bundeslige zadržati 2. mjesto, koje su i zaslužili iz jednostavnog razloga jer su imali manje kikseva od svih konkurenata. Zanimljivo je da su u veliku seriju od 6 pobjeda zaredom krenuli nakon poraza od Bayerna, te se vinuli do viceliderske pozicije. Međutim, porazom u Hamburgu prošle subote propustili su prvu meč loptu, a ovo je druga, u kojom bi pobjedom praktično zapečatili “Champions” za narednu sezonu.

Dortmund je ponudio puno više razočaranja ove sezone, ispao je odmah u skupini Lige prvaka, a onda i u osminu finala EL i to od Salzburga. Očekivalo se da će Gotze, Reus i ostali biti najbliži Bayernu, ali i tu su se kompromitirali, te u zadnjih 5 kola moraju tražiti onaj minimalni cilj, povratak u LP. Uglavnom, ako igdje postoji čisti – troznak, onda je to ovaj meč Bundeslige, s tim što je ishod čak i važniji Dortmundu s obzirom da je zaostao u poretku. Svakako im je ohabrenje prošlonedjeljni trijumf nad Stuttgartom od glatkih 3:0, iako nije sve izgledalo baš tako sjajno kako sugerira konačni omjer, pogotovo prije sretnog pogotka Pulišića za vodstvo (kasnije su omjer zaokružili Batshuayi i Phillpp).

Brojke: Vjerovali ili ne, sva 4 posljednja derbija završila su neriješeno, a posebno će se pamtiti onaj iz prošle jeseni u Dortmundu, kad su domaćini vodili 4:0 do 60. minute, a onda Schalke sve nadoknadio – 4:4!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

GOŠK Gabela - Vitez 1 (1.40) bet365

Vitez je odavno izgubio sve šanse za opstanak u Premijer ligi, imaju samo 8 bodova na svom kontu u 26 utakmica i oni jedva čekaju da se ova sezona završi. S druge strane, GOŠK-u ne gori pod nogama, ali bi kiksom u ovoj utakmici ostavili kakvu-takvu šansu Čeliku da ih sustigne. Imaju vrlo dobar učinak na svom terenu u posljednje vrijeme (5 1 0), a prije mjesec dana su u Gabeli savladali Vitez sa 2:0. Vitez niže poraze u gostima, nevjerovatan je podatak da su u svih 13 gostujućih utakmica ove sezone poraženi, sa gol razlikom 0:25! Iskreno, mislim da je ovo čist zicer i koeficijent uopšte nije loš, pošto sam očekivao nešto između 1.25-1.30.

F3y0Zbq.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use