Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 7.4.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Radnik Bijeljina - Krupa 1 1,80 bet365

Nemam vremena za pisanje detaljnije analzile, ocekujem da ce kvota do sutra ici ispod 1,50 pa ovo treba uzeti sto prije. Razlog je jasan, Krupa u srijedu igra 1/2 finale kupa BiH. U ligi za prvaka bez bilo kakvog motiva, cuvat ce Starcevic sigurno sve bitnije igrace. Radnik u drugom dijelu sezone ostavio mozda i najbolji utisak od svih ekipa. 

Atlanta United - LA FC // Over 3,5 bet365 - 1,90 (23:00 CET)

Dovoljno je vidjeti kvotu na marginu od 2,5 gola i sve će vam biti jasno. Ovdje svi očekuju golove i napadački nogomet, pa tako i kladionice i mislim da će u ovom susretu pasti mnoštvo pogodaka.

Atlanta pod vodstvo Tata Martina je vjerovatno najofanzivnija ekipa na domaćem terenu u cijeloj ligi. Pored toga skoro na svokom susretu, na novo izgrađenom stadionu imaju ogromnu podršku u prosjeku od 50k navijača. Vjervatno imaju najbolji napada u ligi koji predvode Villalba, "playmaker" Miguel Almiron i sjajni napadač Martinez. Svi oni MOGU POSTIZATI GOLOVE!

LA FC je nova franšiza u MLS ligi. Vrlo simpatičan, zanimljiv i tim koji igra vrlo ofanzivan nogomet. Sjajan susret su odigrali prošle sedmice u gradskom derbiju protiv LA Galaxya gdje su vodili 3:0 pa je onda na scenu stupio Zlatan. :D

Njihov najbolji igrač u napadu je fenomenalni Carlos Vela, igrač koji bi u mnogim vrhunskim evropskim ekipama imao mjesta i igrač koji je prošlo kolo postigao dva fantastična gola.

Očekujem napadačku igru sa obje strane i očekujem golove što je običaj u MLS-u. Oni igraju nogomet zbog publike i mislim da bi ovo moglo proći. Sretno!

9fac8aa6d1cff09a22aca53d9cb73b3e.jpg

Premier liga

Everton - Liverpool (13:30)
Sudac: Michael Oliver (3.56)
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: 1.19
e3gHdd5.png

Bournemouth - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Jonathan Moss (3.42)
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: 1.75
9jSSazT.png

Brighton - Huddersfield (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (3.45)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.69
PpSouuO.png

Leicester - Newcastle (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.69)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 1.39
l8cwjZf.png

Stoke - Tottenham (16:00)
Sudac: Graham Scott (1.94)
Prosjek ekipe 1: 1.31
Prosjek ekipe 2: 1.26
SAuEz1N.png

Watford - Burnley (16:00)
Sudac: Paul Tierney (2.58)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.84
dxti5qL.png

WBA - Swansea (16:00)
Sudac: Roger East (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.81
Prosjek ekipe 2: 1.16
9x36iiO.png

Manchester City - Manchester United (18:30)
Sudac: Martin Atkinson (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.48
Prosjek ekipe 2: 1.71
Ph6xDlM.png

Primera

Alaves - Getafe (13:00)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.13)
Prosjek ekipe 1: 2.83
Prosjek ekipe 2: 3.40
AIwcDR3.png

Celta Vigo - Sevilla (16:15)
Sudac: Alfonso Álvarez Izquierdo (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.53
v4wVzFI.png

Betis - Eibar (18:30)
Sudac: David Medié Jiménez (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 2.03
VYArSJ4.png

Barcelona - Leganes (20:45)
Sudac: Ricardo De Burgos (4.53)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 2.80
moCAkxW.png

Serie A

Benevento - Juventus (15:00)
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.31)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.60
ukTLDDW.png

Roma - Fiorentina (18:00)
Sudac: Michael Fabbri (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.20
Prosjek ekipe 2: 2.10
jVlIdCK.png

SPAL - Atalanta (18:00)
Sudac: Antonio Damato (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 1.43
YhiQJrz.png

Sampdoria - Genoa (20:45)
Sudac: Davide Massa (3.73)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.20
AHBdh4f.png

Bundesliga

Augsburg - Bayern (15:30)
Sudac: Markus Schmidt (4.80)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 1.36
pTUHvOW.png

M'gladbach - Hertha (15:30)
Sudac: Bibiana Steinhaus (2.17)
Prosjek ekipe 1: 1.43
Prosjek ekipe 2: 1.48
YI18aq9.png

Koln - Mainz (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (3.20)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 1.79
LMldZIG.png

Freiburg - Wolfsburg (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.54
Prosjek ekipe 2: 1.85
iI6Ivon.png

Hamburger - Schalke (18:30)
Sudac: Christian Dingert (3.92)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 2.04
ShGPbDs.png

(Koeficijenti 6.4. u 13:54 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Nakon reprezentativne stanke pred nama je uzbudljiv a rekao bi i odličan period za klađenje budući da smo pred samim finišom nogometne sezone u nacionalnim prvenstvima, te UEFA natecanjima a uz to pred nama je i play off u NBA-u i NHL-u. Nakon toga slijedi prava poslastica, Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. 

Pozivam sve da se angažiramo sljedeće tjedne te da probamo naći što bolje tpove i podijeliti informacije na vrijeme. Naime, završnice prvenstava su jako zahvalne za igranje i u velikoj većini slučajeva rezultati znaju biti prema očekivanjima, i mislim da to trebamo iskoristiti. Ono što je možda i najbitnije jest da koeficijenti znaju drastično pasti na dan utakmice, pa je jako bitno da gledamo tjednu a ne samo današnju ponudu. Sljedeći period možete očekivati i više prijedloga od mene, a nadam se da će se i drugi pridružiti. 

Po pitanju kartona, mislim da ćemo imati neke zanimljive susrete kod direktne borbe za opstanak ili Europsku Ligu/Ligu Prvaka međutim mislim da, što se toga tiće, trebamo biti strpljivi a siguran sam da će biti odličnih utakmica za kartone. :)

Pozivam sve članove da pridonesu radu foruma te podijele svoja razmišljanja za utakmice koje su pred nama te da jedni drugima pomognemo informacijama, analizama i tipovima, jer je forum tome i namjenjen. Uz sve to nadam se da ćemo se kao i do sada lijepo družiti a nadam se i slaviti dobitke ;)

On 3/30/2018 at 5:39, IzudinB said:

Premier liga

bzjIZwJ.png

(Koeficijenti 30.3. u 14:39 CET)

Pozvao bi na oprez sve one koji se namjeravaju kladiti na Liverpool. Naime koeficijent je u zadnih par dana narastao sa 1,57 na 2,00! Razlog tome je, vjerujem, utakmica igrana u srijedu protiv Manchester Cityija gdje su se igrači unatoč spektakularnoj pobjedi itekako istrošili i pitanje je mogu li se regenerirati i fokusirati na još jedan derbi u svega dva dana. 

l073YKH.png

(Koeficijenti 6.4. u 21:55 CET)

Napominjem da se danas igraju posljednje utakmice regularne sezone u NHLu te definitivno treba obratiti pažnju na ove utakmice. U trenutku pisanja ovog teksta razrade još nisu dodane u bet365 ponudu pa više od mene ako nađem nešto zanimljivo ;)

STIGLA POTVRDA! EVO TKO ĆE ZA HRVATSKU IGRATI U SUBOTU Borna Ćorić se nakon poraza skroz otvorio i otkrio svoju slabu točku: 'A već sam vidio kraj...'

Kukuškin je u ovom meču jednostavno bio bolji, a ja sam olako propustio dva oduzimanja servisa u drugom setu, kazao je hrvatski tenisač Borna Ćorić koji je izgubio od Kazaahstanca Mihaila Kukuškina u Davis cup dvoboju Hrvatska - Kazahstan (1-1) u Varaždinu.

Borna je ubilježio i treći poraz u isto toliko međusobnih mečeva protiv Kukuškina.

"Očito nemam igru za njega, a njemu moja igra jako odgovara jer ima odgovor na svaki moj udarac. Ima jako neugodan i nizak bekend koji jako teško vraćam, a time automatski i neutralizira moj bekend, pa sam bio prisiljen riskirati dosta forehandom. Ima i neugodan retern, a čak mi i njegov servis ne odgovara, prekasno ga vidim. Ma jednostavno, sve mi kod njega smeta", kazao je Borna, koji je ipak propustio priliku u drugom setu.

"Olako sam propustio ta dva breaka u drugom setu. Činilo se da ga imam, u prva dva seta sam bio i pametan i agresivan, već sam vidio kraj meča, a trenutak kasnije bilo je 1-1 u setovima te mi je bilo jasno da ću za pobjedu morati igrati barem još tri sata. Njega je u drugom setu malo poljubila i sreća, a ja sam bio previše nervozan da bi kapitalizirao svoju prednost. Nisam bio fizički na razini koju sam želio". izjavio je Borna.

Hrvatski izbornik Željko Krajan potvrdio je da će u subotu u paru igrati Ivan Dodig i Nikola Mektić.

"Ivan i Nikola su u dobroj formi i ja ne vidim razloga da iz rasparimo, pogotovu jer su imali četiri dana da se upoznaju. Činjenica je da nikad nisu igrali zajedno, ali po onom to sam vidio, to neće biti problem", kazao je Krajan, koji je prokomentirao i prvi dan dvoboja s Kazahstancima.

"Borna je odigrao dobro, ali odlučilo je to što je zbilja vrlo lako ispustio dva breaka u drugom setu. Da je bilo 2-0 sigurno bi sada drugačije pričali. Kukuškin je pokazao ono što smo znali za njega, vrlo je kvalitetan i neugodan igrač, kome se danas sve poklopilo nakon prvog seta. O Marinu neću trošiti riječi jer je razlika u kvaliteti između njega i Popka bila više nego očita", izrekao je Krajan.

Mihail Kukuškin je oduševio 20-tak kazahstanskih novinara koji su ga pljeskom dopratili na novinsku konferenciju u Varaždin Areni.

"Jako sam zadovoljan današnjim mečem i, osim prvoga seta, mislim da sam bio na vrlo visokoj razini. Bio je to vrlo kvalitetan meč u kojem sam ja  nakraju pobijedio jer sam uspio nametnuti svoj ritam" kazao je kazahstanski tenisač Mihail Kukuškin, koji će se, ako ne bude promjene, u nddjelju suprostaviti Marinu Čiliću.

"Ja sigurno neću izjaviti da ću pobijediti Čilića. On je treći tenisač svijeta, a igra se u Hrvatskoj. Ja samo mogu reći da ću dati sve od sebe, pokušat ću igrati svoj najbolji tenis i vidjeti ćemo za što će to biti dovoljno", izjavio je najbolji kazahstanski tenisač.

U subotu će veliki ulog biti bod u igri parova. Za Hrvatsku su najavljeni Ivan Dodig i Nikola Mektić, a za Kazahstan Aleksandr Nedovjesov i Timur Habibulin. Dvoboj u varaždinskoj Areni započinje u 15 sati.

Pobjednik varaždinskog meča će u polufinalu Davis Cup, u rujnu ove godine, igrati protiv boljeg iz dvoboja SAD - Belgija koji se igra u Nashvilleu.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/tenis/davis-cup/stigla-potvrda-evo-tko-ce-za-hrvatsku-igrati-u-subotu-borna-coric-se-nakon-poraza-skroz-otvorio-i-otkrio-svoju-slabu-tocku-a-vec-sam-vidio-kraj/7214160/

Ovo će biti prvi susret Hrvatske i Kazahstana, ali niti jedan tim nije nepoznat u četvrtfinalima. Hrvatska će željeti da osigura mjesto u polufinalu po drugi put u tri godine, dok se Kazahstan nada da će po prvi put osigurati poziciju u polufinalu. Ovo će biti jedan interesantan meč i vjerujem u pobjedu Hrvatske.

FWSMjtf.png

(Koeficijenti 7.4. u 09:05 CET)

Stoke - Tottenham

Stanje u Stoke Cityju sve je alarmantnije i teže, a silazak u drugu ligu sve je realniji scenarij za taj klub.

Na pretposljednjem se mjestu nalazi Stokeu, a niti poslije ovog vikenda neće krenuti put gore na ljestvici. Jer, na njihov stadion dolazi Tottenham, a naša je prognoza da će gosti uzeti puni plijen.

Tottenham je sve sigurniji na svojoj četvrtoj poziciji (ima osam bodova više od Chelseaja), što znači da će i iduće sezone nastupati u Ligi prvaka. Cijele sezone Tottenham igra dobro i možemo ga nazvati «odličnom okladom», a takav je posebno posljednjih tjedana.

U posljednjih pet utakmica Tottenham je u prvenstvu ostvario svih pet pobjeda, s tim da su posljednje tri bile izražene hendikepima (Huddersfield 2-0, Bournemouth 4-1 i Chelsea 3-1).

U ranijem dijelu sezone Tottenham je pred svojim navijačima razbio Stoke (bilo je 5-1). Danas možda neće biti nova epizoda «razbijanja», ali Tottenham je svakako favorit. 

HSV - Schalke 04

Pretpostavljamo da igrači Hamburga nisu izgubili vjeru u sebe i da se i dalje nadaju ostanku u Bundesligi, no Hamburg nikada nije bio bliže ispadanju.

Taj ugledni njemački klub zadnjih je sezone izgubio veliki dio tog ugleda i stalno je plesao po rubu ispadanja. Ipak, Hamburg se svih tih godina i spašavao, no ovaj put sumnjamo u sretan kraj za klub sa sjevera Njemačke.

Hamburg je trenutačno posljednji na ljestvici, a do spasa ga dijeli sedam bodova. Nadalje, Hamburg je u vrlo lošem ritmu: u posljednjih sedam utakmica je dva puta remizirao i pet puta izgubio.

Posljednji je put Hamburg pobijedio krajem studenoga prošle godine!

Baš negdje u tom trenutku sezone Hamburg je gostovao kod Schalkea, današnjeg suparnika, te je izgubio utakmicu u Gelsenkirchenu 2-0.

Danas su relacije i odnosi slični. Čak štoviše, Schalke je podigao formu (trenutačno je drugi na ljestvici), dok je Hamburg dodatno propao. I što onda preporučiti nego li novi poraz i nove teške trenutke za Hamburg.

Roma - Fiorentina

U subotnjem susretu 31. kola talijanske Serie A na Olimpicu će Roma igrati protiv Fiorentine i tražiti u tih 90 minuta otriježnjenje od gostovanja na Camp Nou.

Roma je prije nekoliko dana igrala kod Barcelone i izgubila 4-1, makar je takav rezultat definitivno bio nerealan odraz onoga što se događalo na travnjaku. Roma je ostavila mnogo bolji dojam od takvog poraza...

No, igrači Rome nemaju vremena za žaljenje već moraju nastaviti s dobrim igrama u Serie A kako bi ostali u krugu četiri najbolje momčadi koje će i iduće sezone igrati u Ligi prvaka.

Roma je definitivno imala previše domaćih kikseva u sezoni (čak pet poraza), a Fiorentina je u najboljoj seriji u sezoni. Ima pet pobjeda zaredom i u tom pobjedničkom nizu od 450 minuta je primila jedan jedini pogodak.

Zadnjih sezona Romi je ipak ugodno igrati protiv ovog suparnika pa su tako Rimljani slavili i u prvom dijelu sezone u Firenci (4-2). I za ovu subotu prognoziramo pobjedu, realno, boljeg sastava - Rome.

LOKOMOTIVA Bolnica na Kajzerici, na Hajduk bez čak sedmorice igrača

“Bolnica” na Kajzerici i dalje je prenapučena! Iako se očekivalo da će se barem netko od šestorice ozlijeđenih igrača Lokomotive oporaviti do subotnjeg okršaja s Hajdukom na Poljudu, to se nije dogodilo, pa fizioterapeuti i liječnici Lokosa posljednjih tjedana možda imaju i više posla od trenera Gorana Tomića koji, pak, na raspoložbi za splitski sudar ima samo 17 igrača, u zapisniku će ostati jedno prazno mjesto...
- Iz te kože ne možemo. Protiv Osijeka smo ostali i bez kartoniranog Karačića, a nitko se od ozlijeđenih još nije oporavio. Nadali smo se da će se barem Luka Ivanušec vratiti u radni ritam, ali ništa od toga, opet ga neću moći koristiti - kaže strateg Lokomotive.
Što se zapravo događa s nadarenim Lokomotivinim igračem? Nakon kup-dvoboja s Hajdukom u Kranjčevićevoj više nije zaigrao...
- Sve je krenulo na pripremama, tada je imao problema s kurjim očima i žuljevima, pa je preskočio veći dio pripremnog razdoblja. Nije, dakle, ušao posve spreman u drugi dio sezone i nakon utakmica s Dinamom i posebno s Hajdukom u Kupu, kad je odradio 120 minuta po onom blatu u Kranjčevićevoj, osjetio je bol u mišiću. Taj ga mišić još uvijek muči, neće ga biti ni na Poljudu, to je za nas svakako veliki hendikep. No, idemo dalje, ozračje u svlačionici je dobro, iako su nam rezultati slabiji od prikazanih igara u posljednje dvije utakmice, bodovno smo trebali biti bolje nagrađeni - smatra Tomić.
Općenito ovoga proljeća Lokomotiva kudikamo bolje izgleda na travnjaku nego što to pokazuje položaj na ljestvici. Konkretno, teorijski još niste osigurali ostanak u Prvoj HNL - devet kola prije kraja imate devet bodova viška od posljednjeg Rudeša, a osam od predzadnje Cibalije... Postoji li kod vas strah od ispadanja?
- Ne, nema straha. Svjesni smo da igramo dobro i da smo trebali imati više bodova, pa vjerujem da ćemo to nadoknaditi u dolazećim utakmicama. Štoviše, očekujem da ćemo se približiti gornjem domu ljestvice. A u svemu ovome ima i dobrih strana. Primjerice, željeli smo ovoga proljeća postepeno davati minutažu našim vrlo mladim igračima, no spletom okolnosti su, primjerice, Kastrati i Krajinović, postali standardni i nezamjenjivi igrači, a zapravo su još uvijek djeca! I to je naš golemi, neprocjenjivi dobitak.
Imate li možda u mislima da je ovaj okršaj u Splitu svojevrsni uzvrat za Kup?
- Hajduk je sam po sebi veliki izazov igračima, tako da nam neće trebati dodatna motivacija, niti posebno podsjećanje na ispadanje iz kupa. Igranje na Poljudu svakom igraču predstavlja golemo zadovoljstvo, idemo odigrati najbolje što možemo i skupo prodati svoju kožu.
Hoćete li napasti Splićane na Poljudu?
- Moramo biti taktički mudri, odigrat ćemo pravu utakmicu za bodove. Nećemo srljati, ali nećemo se, bome, ni povući! Pokazali smo da možemo ravnopravno igrati s Hajdukom i vjerujem da ćemo opet dobro odigrati, a valjda će ovaj put i nas sreća malo pomaziti, pa da iz Splita odemo neporaženi. 

Izvor: lutrija.hr

MAN.CITY – MAN.UTD

Manchester City je otprije stavio hipoteku na titulu prvaka, ali naravno da je ovo utakmica u kojoj ne smije biti nikakvog popusta i relaksacije, neovisno o tome što se igra točno između dva teška ispita sa Liverpoolom u četvrtfinalu Lige prvaka (isti problem imaju i Reds, koji također u subotu igraju sa Evertonom). Za Građane je obračun sa Unitedom vrijedan kao trofej, pobjedom bi mogli već ove subote mogli otvoriti šampionski šampanjac, nema bolje prilike za proslavu od gradskog derbija. Naime, u slučaju uspjeha, City bi i matematički postao nedostižan svima, a naravno da se još od Božića zna kako je taj rasplet Premiershipa bio samo pitanje vremena…

Manchester United je razočarao, završit će sezonu bez ijednog trofeja, što je težak udarac za Mourinha, ali ostaje ipak utješna nagrada – zauzeti bar 2. mjesto u Premiershipu, a ne treba sumnjati da bi pobjeda u domu Cityja bila kao melem na sve otvorene rane Crvenih vragova. Uostalom, sa gostovanja su ove sezone donijeli 27 bodova iz 15 mečeva.

Brojke: Samo 7 od zadnjih 47 derbija završilo je remijima, United je dobio 25, a City 15. U prvom meču ove sezone City je slavio na Old Traffordu sa 2:1 golovima Davida Silve i Otamendija, privremeno je izjednačio Rashford.

AUGSBURG – BAYERN

Augsburg je pravo malo čudo iz bavarske provincije, standardni je prvoligaš već 8 godina, a tako će biti i sljedeće, jer se nalazi u sredini poretka, na sigurnoj udaljenosti od opasne zone i može bez ikakvog tereta odigrati zadnjih preostalih kola Bundeslige. Mogli su čak i više kotirati, ali za to im je nedostajao nešto bolji učinak upravo pred svojim navijačima gdje su dosad dobili samo 5 od 13 mečeva (uz 4 remija i 5 poraza). Ovaj susret je za Augsburg, kao i cijelu regiju, prava fešta, tim bolje što mogu igrati lišeni imperativa.

Bayern igra Bundesligu kao „trening-kamp“ jer je titula već davno osigurana, a u ovom meču će posve sigurno trener Heynckes kalkulirati sa postavom, jer se igra točno između dva ogleda sa Sevillom u Ligi prvaka. No, svakako treba istaći da – nakon čudesnog trijumfa od 6:0 nad Dortmundom u derbiju – Bayern pobjedom u ovom meču matematički osigurava titulu. Jer, imaq 17 bodova prednosti, 6 kola prije kraja, te bi trijumfom mogao otvoriti šampanjac, neovisno o ishodu meča Hamburg – Schalke, koji se igra tri sata kasnije,

Brojke: U 17 međusobnih službenih ogleda nikada nije završilo neriješeno, s tim što je, naravno, Bayern dobio 14, a domaćini samo 3 utakmice. Gosti su slavili pritom u svih 5 posljednjih susreta, ove sezone na terenu lidera bilo je laganih 3:0.

HAJDUK – LOKOMOTIVA

Hajduk ima i drugi domaći ispit nakon reprezentativne pauze, poslije jadranskog derbija sa Rijekom nastavlja se bitka za 2. mjesto u kojoj Bijeli nemaju prava na kiks. Ne treba ni podsjećati da su ove sezone imali već problema sa autsajderima na Poljudu, izgubili su od Rudeša, jedva slomili Istru onim epskim golom Letice. Zato Željko Kopić mora maksimalno mobilizirati Bijele jer i ovakve mečeve ne može dobiti ako ne daju 100 posto na terenu.

Lokomotiva je jedna od rijetkih momčad koja nemaju rezultatskih imperativa u finišu HNL-a, iako bi ih neka dublja kriza još uvijek mogla uvući u zonu bitke za opstanak, no to nije realno. Zanimljivo je da su Zagrepčani dosad bili bolji u gostima nego doma, sa putovanja su donijeli 16 bodova sa 13 gostovanja, a provjera u Splitu uvijek je inspirativna.

Brojke: Hajduk je već dobio najvažniju utakmicu sa Lokomotivom ove sezone, slavio je nakon drame i jedanaesteraca u polufinalu Kupa u Kranjčevićevoj prije samo 3 tjedna. U prvenstvu pak dobio oba meča u ZG (3:1, 2:0), ali Lokomotiva ga je već zakočila na Poljudu, bilo je 2:2 kad je Capan izjednačio u samom finišu.

BENEVENTO – JUVENTUS

Benevento je napravio najveći uspjeh samim plasmanom u Serie A, ali je od početka bio nespreman za taj izazov, srušio je sve negativne rekord po rezultatima, te je još tijekom jeseni bilo jasno da će se vratiti u niži rang. Iako ima fanatične navijače, ni na svom stadionu nije uspio napraviti pomak, izgubio je 10 od 14 utakmica dosad, primivši 30 golova. Naravno, ta negativna bilanca će se dodatno pogoršati ove subote.

Juventus se nalazi u tjednu velikih obračuna sa Realom, zato je za Torineze zaista ova utakmica stigla kao naručena, jer je nemoguće i zamisliti lakši prvenstveni ispit, a svaki će do kraja biti presudan u trci sa Napolijem za titulu. Ipak,, Mandžukić i društvo ne smiju olako shvatiti ni ovaj zadatak, dovoljno je podsjetiti kako su nedavno prosuli dva velika bodova odigravši 0:0 u Ferrari kod SPAL-a. Sad su, pobjedom nad Milanom (3:1) opet vratili plus 4 u odnosu na Napoli i to je kapital kojeg moraju sačuvati.

Brojke: Vjerovali ili ne, na poluvremenu meča ovih rivala u Torinu vodio je Benevento golom Cicirettija, ali su u nastavku Higuain i Cuadrado ipak režirali preokret za minimalnu pobjedu Juventusa – 2:1.

Izvor: psk.hr

United - City

Zašto obje ekipe MORAJU da slave?!

Šokantan poraz od Liverpoola uzdrmao je čitav klub. Nevjerovatno je kako jedan poraz faktički može pokvariti čitavu sezonu iz snova. Nije isto ispasti u polufinalu ili izgubiti u finalu ili ipak ispasti dostojno u četvrtfinalu. Poraz od Liverpoola im je pokvario dostojanstvo, zasigurno. 

Poznavajući Guardiolu, on će učiniti sve što je potrebno, da psihički ponovo digne ekipu i da se taj poraz od Liverpoola zaboravi. Ja vjerujem kako je on svjestan da jedino pobjedom danas može i izbacti Liverpool u srijedu, jer i mnogo iskusnije i veće ekipe od Citya bi psihički pale nakon dva vezana slaba rezultata u tako važnom dijelu sezone.

Guardiola će ići na sve ili ništa, što može biti mač sa dvije oštrice jer i sa druge strane Mourinho vreba na pobjedu kojom bi popravio sezonu, ma koliko god to bizarno zvučalo. Jer pobjediti budućeg prvaka Engleske, u velikom derbiju mjenja mnoge stvari iz perspektive navijača i smanjuje pritisak od strane medija.

Danas očekujem golove, mnogo golova i malo kalkulacija. Jer kao što rekoh, Guardiola nema šta izgubiti, krenut će na pobjedu jer sa njom može MNOGO dobiti.

Ovo je neko moje viđenje ovog meča :)

Manchester City - Manchester United BTTS (1.80) bet365

Ovo je najveća utakmica ovog vikenda, iako je tu derbi između Evertona i Liverpoola, ali u Manchester derbiju su veći ulozi. City je poražen od Liverpoola kao što svi već znamo sa 3-0 na Anfieldu i to je dokazalo da je City pobjediv ove sezone. Građani mogu osigurati titulu sa pobjedom u ovoj utakmici i oni sigurno žele da to urade pred još jedan također veliki uzvratni susret u Ligi prvaka protiv Redsa. Građani će biti bez Aguera, ali još uvijek imaju veliku kvalitetu u napadu i bez njega. Tu su Sane, De Bruyne, Sterling, Jesus, Silva. Unitedu je nakon sramotnog poraza protiv Seville kod kuće ostala samo Premier liga u kojoj se može boriti i moraju se boriti za to drugo mjesto, jer im je Liverpool samo dva boda iza leđa na trećoj poziciji, iako Manchester United ima utakmicu manje. United se također bori i u FA kupu, no Premier liga je prioritet i dok god imaju teoretsku šansu za osvajanjem titule, oni će težiti ka tome, no moje mišljenje je da su te šanse zaista minimalne i da bi bilo svjetsko čudo kada bi se nešto sem osvajanja titule Cityja dogodilo u Premier ligi. Mislim da će ovo biti jedan interesantan meč i zaista se nadam da Mourinho neće igrati defanzivno, jer bi to bilo potpuno bezazleno. Sve što mi je potrebno ovdje je da oba tima daju gol, a vjerujem da su oni i više nego sposobni da to urade. Prvi Manchester derbi ove sezone se završio sa 2-1 u korist Manchester Cityja na Old Traffordu, tako da očekujem nešto slično i ovdje. Sretno!

ZHdNk1K.png

(Koeficijenti 7.4. u 11:48 CET)

Benevento - Juventus | Juventus AH -1.5 (1.91) bet365

Inače ne igram mnogo na utakmice u Seriji A. Više volim odigrati neku nižu ligu nego li Seriju A, ali ovdje vidim pravu vrijednost oklade, jer postoji ogromna razlika u kvaliteti. Juventus ne smije kiksati u ovoj utakmici i moraju pobijediti kako bi nastavili biti prvi na tabeli, jer im je Napoli samo četiri boda iza njih. Oni su najbolja ekipa u Seriji A u ovom trenutku i vjerujem da će ovo biti jedna lagana pobjeda. Za Juventus neće biti dostupni samo Bernardeschi i Barzagli. Mandžukić se vraća u ekipu. Nekoliko važnih izostanaka za Benevento u ovoj utakmici, gdje će biti bez braniča Letizije i veznjaka D'Alessandra. Također je još nekoliko njihovih igrača van terena. Vjerujem da će ovo biti jedna velika pobjeda Juventusa. Oni su sigurno ispali iz Lige prvaka, jer su kod kuće izgubili od Real Madrida sa 3-0, tako da se oni sada bore za titulu Serije A. Mislim da neće propustiti šansu da se vrate sa velikom pobjedom nakon tog poraza od Real Madrida, jer igraju protiv najgoreg tima u Seriji A. Sretno!

L5TERnp.png

(Koeficijenti 7.4. u 11:48 CET)

Walsall - Bury 1 (2.25) bet365

Nakon pet poraza u nizu, Bury se sada može računati kao klub koji je već ispao iz lige, jer mislim da nema šanse da u posljednjih šest utakmica stignu deficit od 12 bodova. Menadžer Ryan Lowe je bio jasan nakon posljednjeg poraza kod kuće protiv Rochdalea, gdje je rekao da je nastup njegovog tima šokantan i da njegovi igrači imaju manjak želje za igrom. Jarmaine Beckford, koji je još uvijek najbolji strijelac tima, iako ga nema na terenu od listopada će i dalje biti van terena, dok će Bury također biti bez Craig Jonesa i Eoghan O'Connella. Walsall je izgubio četiri utakmice u nizu. Uglavnom, jer je raspored bio težak i igrali su protiv timova koji se bore za promociju u veću ligu.

Vhj2TVc.png

Mislim da će oni ovdje ostvariti pobjedu, jer se nalaze samo dva boda iznad zone ispadanja. Vrijeme je da i oni uzmu neke bodove, nakon niza teških utakmica. Nemaju problema sa momčadi i ovo mi je odličan koeficijent na njih. Sretno!

qdTFawb.png

(Koeficijenti 7.4. u 12:19 CET)

Zadnja noć NHL sezone (sutra samo jedna tekma).
Prošle sezone je na zadnjem vikendu sezone palo u prosjeku 5,0 golova po meču.
Dakle ako netko misli da je vrijeme za opuštanje i golijade neka bude na oprezu.

Moja mišljenja za 3 glavna meča danas.
Philadelphia - NY Rangers - prije 8 godina Phily je izbacila Rangerse iz playoffa pobjedom
na zadnji dan sezone. Tog se golman Rangersa Lundqist sjeća i moguće da će mu to biti motiv
da to isto napravi krvnicima. Nema dražeg nego divizijskim rivalima naštetiti.
Ne znam... Phily treba samo bod za playoff, ali mislim da Rangersi neće lako ložiti oružje.

Florida - Buffalo - tu sam odigrao na golove Buffala jer ako Phily dođe i do boda Florida je gotova.
Buffalo igra s mladim igračima koji su jučer namučili Tampu (7:5). 

Colorado-St. Lo - direktna borba u zadnjem meču za playoff. St. Lo treba bod za prolazak.
Colorado pobjedu u regularnom vremenu. St. Lo igrao sinoći danas igraju opet u gostima
i to u Denveru (visoka nadmorska visina). Najbolji igrač Colorada i čak NHL ove sezone 
Nathan Mackinnon u zadnjih 9 utakmica nema gola. Ako on danas ne bude raspoložen
teško će Colorado pobjediti. Tako da tipujem da će on zabiti pa neka se dokaže.

+ vjerujem da će Tampa pobjediti u gostima Carolinu. Treba im za prvo mjesto u konferenciji.
No tu je i golijada moguća.

prije sat vremena, cullinan said:

Zadnja noć NHL sezone (sutra samo jedna tekma).
Prošle sezone je na zadnjem vikendu sezone palo u prosjeku 5,0 golova po meču.
Dakle ako netko misli da je vrijeme za opuštanje i golijade neka bude na oprezu.

Moja mišljenja za 3 glavna meča danas.
Philadelphia - NY Rangers - prije 8 godina Phily je izbacila Rangerse iz playoffa pobjedom
na zadnji dan sezone. Tog se golman Rangersa Lundqist sjeća i moguće da će mu to biti motiv
da to isto napravi krvnicima. Nema dražeg nego divizijskim rivalima naštetiti.
Ne znam... Phily treba samo bod za playoff, ali mislim da Rangersi neće lako ložiti oružje.

Florida - Buffalo - tu sam odigrao na golove Buffala jer ako Phily dođe i do boda Florida je gotova.
Buffalo igra s mladim igračima koji su jučer namučili Tampu (7:5). 

Colorado-St. Lo - direktna borba u zadnjem meču za playoff. St. Lo treba bod za prolazak.
Colorado pobjedu u regularnom vremenu. St. Lo igrao sinoći danas igraju opet u gostima
i to u Denveru (visoka nadmorska visina). Najbolji igrač Colorada i čak NHL ove sezone 
Nathan Mackinnon u zadnjih 9 utakmica nema gola. Ako on danas ne bude raspoložen
teško će Colorado pobjediti. Tako da tipujem da će on zabiti pa neka se dokaže.

+ vjerujem da će Tampa pobjediti u gostima Carolinu. Treba im za prvo mjesto u konferenciji.
No tu je i golijada moguća.

Mislim da će biti zanimljiva, efikasna noć u kojoj neće biti pretjeranih iznenađenja. Koeficijenti na one koji bi, iz nekih razloga, trebali dobiti su poprilično mali a ostaje za vidjeti i hoće li baš svi uspjeti u tome. 

Julerašnji dan je bio realan, 4/4 iako je Tampa nakon vodstva 4-2 uspjela gubiti, ali u zadnjoj trećini su vratili stvari na svoje. Play off će biti jako zanimljiv i tada očekujte tipove od mene ;)

Meni se sviđa oklada na Winnipeg. Chicago je igrao jučer i zasluženo izgubio. Imali su duplo manje udaraca na gol od St.Louisa. Imaju nekih izostanaka i još su nakon utakmice morali putovati na ovo gostovanje. Winnapeg ima dan odmora više, igra pred svojim navijačima za zatvaranje regularnog dijela sezone a usudio bi se reći i da su kvalitetnija momčad. 

UFC 223 

B.Rawlings-A.Evans-Smith 2 1,53

Magomedsharipov-Bocnhiak 1 1,13

Total: 1,73

Vjerojatno dvoboj za ostanak u UFCu za ove dvije borkinje, Mislim da je Australka jednostavno losiji borac, nema nijedan skill koji bi se mogao naglasiti, osrednji stand up, osrednji cardio, dosta lose hrvanje, osrednji jitsu, a i rezultati su u skladu s tim. Nije da Ashlee briljira, al i zadnja 2 poraza je imala solidne ispite i opcenito kroz UFC karijeru je imala teze ispite i nije bas dozivila sve i jedan poraz kao sto je slucaj s Australkom, vjerujem da Ashlee dolazi ovdje do pobjede, a vjerojatno se oprastamo od Beca kao dijela UFC rostera. 

Najmanja kvota dana uz Khabiba je vcrs na jos jednog Dagestanca kojem su jedva nasli protivnika. Razlog? Nitko se ne zeli boriti s covjekom nakon njegove dvije borbe u UFCu, nevjerojatan borac, nevjerojatan stand up i odlican grapling, jako visok za ovu kategoriju i dobiva doslovce jedinog covjeka koji se htio boriti s njim, kvota sve govori, kvaliteta je na strani Sharipova i trebao bi ovdje upisat laganu pobjedu.

E.Dunham-O.Aubin-Mercier 2 2,16

2 borca unutar finih nizova, 3 pobjede ima Kanadanin, dok je Dunham imao remi u zadnjem mecu a prije toga 4 pobjede. Meni je ovo cisti 50-50 mec i s toga vidim value u ovoj vecoj kvoti na Oliviera, dva borca slicnih kvaliteta gdje je po meni Olivier taj koji je fizicki jaci i mislim da ce to presuditi u grapling okrsajima, ova kvota po meni ima value i s toga cu ovo staviti u singl.

Isplati se probati:

R.Namajunas-J.Jedrzejczyk Round 1 Namajunas 8,00

Revans borbe za titulu zenske slamke gdje je Rose priredila veliko iznenadenje nokautiravsi Poljakinju u prvoj rundi, u najavi ove borbe Joanni su svi bili krivi osim nje same. Optuzila je tesko rezanje kila za taj poraz sto se cesto moze protumaciti kao nesigurnost koja se vec par puta znala desiti prvacima koji su za sebe mislili da su nedodirljivi, a onda su im uslijedili porazi, dobar primjer su R.Rousey, J.Aldo, A.Silva...Ovo je jedna mentalna igra, gdje su oni koji si psihicki najjaci uvijek na vrhu, a Rose mi djeluje mentalno jako(mozda i poremeceno :D) u svakom slucaju djeluje kao zena na misiji kao i prvi puta, ne trazi izgovore dok je Poljakinja ta koja je prosli put tapkala na udarce i sigurno se jos uvijek prisjeca te nesretne noci i svog krvnika i mislim da bi Rose ako je opet dohvati u prvoj rundi, mogla ovo zavrsiti jer ce se Poljakinja jednostavno predati. Svakako malo hazarderski tip, ali zato ga idem s manjim ulogom.

Uzivajte u borbama veceras tko prati i sretno! 

prije 3 sati, Goksim said:

Mislim da će biti zanimljiva, efikasna noć u kojoj neće biti pretjeranih iznenađenja. Koeficijenti na one koji bi, iz nekih razloga, trebali dobiti su poprilično mali a ostaje za vidjeti i hoće li baš svi uspjeti u tome. 

Julerašnji dan je bio realan, 4/4 iako je Tampa nakon vodstva 4-2 uspjela gubiti, ali u zadnjoj trećini su vratili stvari na svoje. Play off će biti jako zanimljiv i tada očekujte tipove od mene ;)

Meni se sviđa oklada na Winnipeg. Chicago je igrao jučer i zasluženo izgubio. Imali su duplo manje udaraca na gol od St.Louisa. Imaju nekih izostanaka i još su nakon utakmice morali putovati na ovo gostovanje. Winnapeg ima dan odmora više, igra pred svojim navijačima za zatvaranje regularnog dijela sezone a usudio bi se reći i da su kvalitetnija momčad. 

Evo za što sam se ja odlučio. Kako sam i rekao, očekujem izuzetno realne i očekivane rezultate. Nadam se i očekujem da će biti 3/3 ali nisam sve stavio na isti listić. U slučaju da bude 2/3 jedan listić je dobitan a sa 3/3 su svi.

qDKROKG.png4NJEXrd.pngIVF2bFb.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use