Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Liga prvaka

FC Barcelona - AS Roma
Referee: Danny Makkelie (NED)
2tpHPnP.png

Liverpool FC - Manchester City FC
Referee: Felix Brych (GER)
b3fYGD8.png

Serie A

Benevento - Verona (17:00)
Sudac: Daniele Doveri (4.69)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 2.55
zOm7sNY.png

AC Milan - Inter (18:30)
Sudac: Marco Di Bello (4.55)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.79
Qn0hG8I.png

Chievo - Sassuolo (18:30)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 2.21
BBgVMIz.png

Torino - Crotone (18:30)
Sudac: Marco Guida (4.42)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.83
BirZUdg.png

(Koeficijenti 3.4. u 12:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Roma 1/1 (1.61) bet365

Roma nije imala sreće sa izvlačenjem, jer su dobili Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka. Jedina pozitivna stvar je da drugu utakmicu igraju kod kuće u Rimu. Barcelona je pored Real Madrida glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja, a pobijediti Barcelonu na Nou Campu je već kao neki san koji se ne ostvaruje tako često. Ako se prisjetimo utakmice Shakhtar - Roma, gosti su i tu imali problema, dok je Roma također bila loša u gostima tijekom cijele ove sezone. Sada je izazov na potpuno drugoj razini i Barcelona će sigurno da igra na posjed lopte od početka ove utakmice. Barcelona će sigurno htjeti da ostvari što veći rezultat protiv Rome u prvoj utakmici, kako ih Rimljani ne bi iznenadili u drugoj utakmici. Iako Roma ima kvalitet u obrani u Manolasu i Florenziju, malo sam zabrinut zbog nedosljednosti Fazija i vrlo sporog Kolarova na lijevoj strani koji će se suočiti sa Dembeleom, ako ga Barcelona ubaci u prvu postavu. Još uvijek nemamo točne informacije o postavama, ali znamo da Barcelona ima barem dva puta bolju postavu od Rome. Barcelona će na Nou Campu da igra svoju poznatu tiki taka igru. Vrlo je moguće da će se Romina obrana raspasti odmah na početku, možda ne na početku, ali siguran sam da hoće u nekom trenutku prvog poluvremena i zbog toga mislim da će Barcelona dobiti utakmicu u oba poluvremena. Sretno!

juZYSpL.png

(Koeficijenti 3.4. u 17:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Nagoya - Gamba // over 2,5 goals bet365 - 1,70 (12:00 CET)

Treće kolo japanskog kupa, donosi nam dvoboj između Nagoye i Gambe. Susret u kojem očekujem golove. Nagoya nije uspjela osvojiti ni jedan bod u dva susreta gdje su uspjeli postići dva pogodka ali i primiti šest pogodaka. Nagoya je na domaćem terenu izgubila 4:1 od Urawe dok je Gamba u gostima slavila protiv Urawe istim rezultatom. 

Mislim da je to dovoljan podatak ko je favorit ovdje, s obzirom da Nagoya kup utakmice igra bez većine prvotimaca ali filozofija i taktiak ostaje ista - SVI U NAPAD. Trener kluba Kazama forsira napadačku igru a u ligi u zadnjem susretu ova dva kluba koji je završio rezulatom 3:2 za Nagoyu, domaćini su uputili čak 28 šuteva ka golu a gosti 21.

Mislim da će ovdje biti golova, sve ukazuje na to, a i prošli međusobni mećevi su većinom završavali sa velikim brojem pogodaka. Sretno!

43acc142c4723f1baf9eef60a817e5cc.jpg

Link to comment
Share on other sites

Roma je 24. novembra 2015. godine sa 6:1 poražena od Barcelona na Nou Campu, a Alba se nada da će se nešto slično ponoviti i sutra, kada ovi timovi igraju prvi susret četvrtfinala Lige prvaka.

"Svjesni smo naše snage, imamo sjajan tim i možemo svakoga pobijediti. Roma je dobra ekipa, kompaktan tim, pa će nam stvoriti probleme, ali nadamo se da će opet biti 6:1", rekao je optimistični i samouvjereni Alba.

"Možemo li biti prvaci Evrope? Još ima da se igra, dalek je put, ali sigurni smo da možemo", dodao je Alba.

Još je bek Katalonaca kazao da je sve lakše kada je Lionel Messi u timu.

"S Messijem svi mi igramo bolje, pa s njim na terenu imamo velike šanse da bilo koga dobijemo. Njegovo prisustvo nam daje snagu, povjerenje, sigurnost, a usput stvara pritisak našim protivnicima", zaključio je Alba.

Izvor: SportSport.ba

Mislim da je Roma sutra bez bilo kakve šanse. 

046bc2eb4aaebbc7daffbc30192e31ec.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Milan - Inter M.

Na San Siru će se u srijedu odigrati novi gradski obračun. Jedni na druge kreću nogometaši Milana i Intera.

Inače odličnu formu Milan je ipak pokvario u nekim posljednjim nastupima. Izgubio je dva puta u Europa ligi od Arsenala (3-1 i 2-0), a izgubio je s 3-1 i zadnju prvenstvenu utakmicu, derbi kod Juventusa.

No, nema spora da je novi trener Gennaro Gattuso ipak donio određene pomake prema naprijed, pogotovo u tzv. «malim» utakmicama. Naravno, dobio je Milan i neke velike bitke kao što je bila Kup utakmica baš protiv Intera u kojoj je Milan slavio s 1-0 (poslije produžetaka).

Prvi prvenstveni dvoboj ove sezone je, pak, dobio Inter (3-2) koji je imao krizne trenutke na početku ove kalendarske godine, ali je u zadnje četiri utakmice ostvario tri lijepe pobjede (Benevento 2-0, Sampdoria 5-0 i Verona 3-0) te je remizirao protiv Napolija (0-0).

Inter je talentiranija momčad, ali Milan je prkosan u ovoj fazi sezone pa možemo najaviti prilično dramatičnu i neizvjesnu borbu za bodove. Ipak, za nijansu više preferiramo Inter zbog pojedinačno većih mogućnosti.

Torino - Crotone

U srijedu se igra još nekoliko utakmica talijanske Serie A, a nama domaća pobjeda Torina protiv Crotonea izgleda kao lijepi pokušaj.

Torino se stalno kreće negdje oko desetog mjesta na ljestvici, gdje je i trenutačno. Niti Crotone nije pretjerano kružio po ljestvici, konstantno je blizu samog dna (u ovom trenutku na 18. mjestu).

Torino je upao u krizu zadnjih tjedana. Imao je niz od četiri poraza, ali je prošlog vikenda, u posljednjem nastupu, uspio pobijediti i to prilično impresivno. S 4-0 je svladao Cagliari u gostima.

I Crotone iza sebe ima četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Jedini je uspjeh bila domaća pobjeda protiv Sampdorije (4-1).

Bez obzira na sve, i cijelu sezonu i formu, sasvim je jasno da je Torino kvalitetnija momčad i da je realno očekivati kako bi Crotone na nekom drugom mjestu i stadionu trebao skupljati bodove koji su mu potrebni za ostanak u Serie A.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

BARCELONA – ROMA

Barcelona je praktično osigurala domaći naslov, finalist je i u Kupu, što znači da ponovo juri savršenu sezonu, kakvu je ostvarila 2009. godine sa Guardiolom, osvojivši 6 trofeja. Za Messija je ovaj izazov poseban, pogotovo jer je Ronaldov Real uzeo 3 od zadnje 4 Lige prvaka. Katalonci su u skupini bili najbolji i to ispred Juventusa, a u osmini finala su glatko prošli Chelsea (1:1 u Londonu, 3:0 na Camp Nou), iako je posao bio znatno teži nego što to sugeriraju konačni rezultati. Sad ih je ždrijeb četvrtfinala „poljubio“, apsolutnu su favoriti za prolaz.

Roma je, naime, već ostvarila svoj maksimum, možda čak i više nego što su se u Vječnom gradu i nadali. Posebno su iznenadili u skupini, kad su zauzeli 1. mjesto i to ispred favoriziranih Chelseaja i Atletica, a u osmini je presudio gol Džeke za 1:0 protiv Šahtara u uzvratu, nakon što su u Harkovu izgubili sa 1:2. Objektivno, Roma nema nikakvih izgleda, bude li Barca „prava“.

Brojke: Rimljanima je zadnja posjeta Camp Nou ostala u uspomeni kao noćna mora, izgubili su sa 1:6 u meču skupine LP 2015. godine, dok je na Olimpicu završilo 1:1.

LIVERPOOL – MAN.CITY

Liverpool je prava „tempirana bomba“ ove Lige prvaka, momčad Jurgena Kloppa sposobna je za spektakularna izdanja, golijade čak i nakon što im je otišao glavni adut Coutinho, no zato zenit svoje karijere prolazi Salah, Egipćanin je svakako jedan od najboljih napadača svijeta ove sezone. Reds su u skupini relativno lako obavili posao i bili pobjednici ispred Seville, dok su u osmini eliminirali Porto znatno lakše nego se očekivalo, trijumfiravši sa senzacionalnih 5:0 na Dragau, pa im je u uzvratu bilo sasvim OK i 0:0. Uz Salaha, Firmino i Mane bit će velika prijetnja gostima u ovom susjedskom derbiju.

Manchester City podsjeća upravo na onu Guardiolinu Barcu iz 2009. godine, Građani djeluju superiorno, sa neviđenom lakoćom su osvojili Premiership i tako se mogu potpuno fokusirati na ono što im i jest veliki san – konačno napraviti europski iskorak, osvojiti LP! Dosad su bili superiorni, osvojili skupinu ispred Šahtara i Napolija, a u osmini bez ikakvih problema sredili Basel: sve je bilo jasno već nakon meča u Švicarskoj kojeg su dobili 4:0, pa su u uzvratu sebi mogli priuštiti luksuz i izgubiti 1:2. Aguero i Sterling sa po 4 gola predvode City u LP.

Brojke: Već su odigrali oba meča ove sezone u  prvenstvu, bili su to pravi spektakli, City je doma uništio Redse sa 5:0, ali je zato na Anfieldu doživio jedini ligaški poraz, bilo je 4:3 s tim što je Liverpool imao 4:1 do zadnjih minuta. Bit će ovo uistinu pravi šlager četvrtfinala, u prethodna dva meča postignuto je 12 golova!

RENNES – MONACO

Monaco u srijedu odrađuje zaostali susret prvenstvenog kola koje je održano prošlog vikenda, kad su oni pauzirali zbog nastupa u finalu Liga kupa (poraz od 0:3 od Paris SG-a). Tako momčad našeg Danijela Subašića prilično “grogirana” dočekuje ovo gostovanje, ali za njih je ovo iznimno bitan susret. Naime, Monaco čvrsto drži 2. mjesto (koje osigurava izravni plasman u Ligu prvaka), u ovom trenutku ima 4 boda više od Marseillea, što znači da bi pobjedom pobjegao najbližem pratitelju na plus 7, a do kraja prvenstva ostat će 7 kola.

Inače, u prvenstvu je Monaco u fantastičnoj formi, u zadnjih 15 kola je upisao 11 pobjeda uz 4 remija, bez ijednog poraza. Sad se mogu potpuno posvetiti završnici prvenstva i realno je očekivati da će bez problema obraniti aktualno 2. mjesto, što je vrijedno ka trofej, računajući da PSG jednostavno nema ravnopravnog rivala u prvenstvu.

Rennes je svakako rival vrijedan respekta, uostalom, dijeli 5. mjestu, poravnat sa Montpellierom i Nicom, dakle, u punoj je trci za plasman u Europsku ligu, te bi se bilo kojim pozitivnim rezultatom odvojio od njih. Ako je Monaco u top formi, slična procjena vrijedi i za domaćine, koji su u zadnjih 6 etapa lige upisali 4 pobjede i 2 remija, a prije pauze su posljednji meč odigrali još 17. ožujka, kad su trijumfirali u Bordeauxu sa 2:0 golovima Sarra i Gourcuffa.

Brojke: Monaco je svladao Rennes u sva 4 posljednja ogleda, uz ukupnu gol razliku 15:3: ove sezone je bilo 2:1 za domaćine u Kneževini.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

MODRI SPREMNI ZA NAJVEĆU UTAKMICU Nikola Jurčević pred velikim ispitom: 'To što sam kratko ovdje, neću pretvoriti ni u kakav alibi'

Dinamo i Rijeka u srijedu od 17:30 na Maksimiru odlučuju o drugom finalisti Hrvatskog nogometnog kupa. Hajduk je svoje mjesto već osigurao, a u taboru Modrih nadaju se kako će izboriti finalnu utakmicu i tako zadržati nadu u dvostruku krunu.

"Rekao bih da nas čeka možda i najveća utakmica do sada. Jasno da se želimo plasirati u finale i napravit ćemo sve da to i ostvarimo. Znam da smo kiksali u Zaprešiću, ali ja sam optimist. Kod Intera smo imali dosta problema zbog izostanaka, vremenskih uvjeta, ali i žilavog suparnika. Žalimo za tadva boda, no sada je pred nama veliki derbi", rekao je trener dinama, Nikola Jurčević pa nastavio:

"Rijeka je aktualni prvak i osvajač Kupa, znači imamo bezbroj motiva. U posljednjoj utakmici prihvatili su ponuđeno, iskoristili sve naše greške i pobijedili s 4:1. Mi smo spremni, motivirani i jedva čekamo ogled. Znamo njihovu kvalitetu i način na koji igraju. Posebno su opasni u kontranapadima, mi smo se spremili za sve varijante njihove igre. Pokušat ćemo ih neutralizirati te nametnuti svoju igru i kvalitetu, doći do željene pobjede. Naravno, Rijeku poštujemo i respektiramo, jer su oni to zaslužili svojim rezultatima u Europi i Hrvatskoj. Imaju i odličnog trenera, no mi ih se ne bojimo. Nadam se da ćemo se danas mi veseliti."

Za Nikolu Jurčevića utakmica je svakako izuzetno bitna.

- Nisam nervozan. Postoji pozitivno uzbuđenje s obzirom na to da je ta utakmica stvarno jako, jako važna. Za momčad, klub i za mene osobno. To što sam kratko ovdje, neću pretvoriti ni u kakav alibi. Okolnosti su takve kakve jesu, no neću tražiti isprike niti bilo kakva opravdanja", poručio je podvukao je Jurčević.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/modri-spremni-za-najvecu-utakmicu-nikola-jurcevic-pred-velikim-ispitom-to-sto-sam-kratko-ovdje-necu-pretvoriti-ni-u-kakav-alibi/7201146/

Link to comment
Share on other sites

DINAMU SE PROTIV RIJEKE VRAĆAJU ČETIRI KLJUČNA IGRAČA, A MATEMATIKA JE JASNA Devet kola prije kraja Modrima za naslov prvaka treba najviše 20 bodova!

Protiv Rijeke u polufinalu Kupa u srijedu u Maksimiru (17.30) u konkurenciju za postavu Nikoli Jurčeviću vraćaju se Soudani, Sosa, Benković i Doumbia

Ista meta, isto odstojanje nakon ogleda drugo i treće te peto i prvoplasiranog uoči četvrtog, posljednjeg kruga hrvatskog nogometnog prvenstva.

U Zaprešiću Dinamo nije iskoristio remi u jadranskom derbiju i povećao prednost nad najbližim rivalima, a profitirao je četvrtoplasirani Osijek, koji se današnjom zaostalom utakmicom 23. kola s Lokomotivom u Kranjčevićevoj, osvoji li sva tri boda, može vratiti u borbu za 2. mjesto.

Za razliku od rujanskog sraza, ovaj put na kišom natopljenom travnjaku ‘modri’ protiv Intera nisu uspjeli zabiti gol, štoviše, mogu biti sretni što ga nisu primili. Nedostajala su im tri najbolja igrača, Soudani, Sosa i Benković (Moro je ‘out’ do kraja sezone), no nisu ni domaći bili sa svim najjačim adutima, najviše im je nedostajao centarfor Andrić.

Nikola Jurčević je, sukladno kadru s kojim je raspolagao, postavio formaciju u 4-2-3-1, tek u zadnjih 10 minuta, kad je Hodžić zamijenio Olma, pokušao s dvojicom napadača.

“Oranice” Umjesto ozlijeđenog Mora na stražnjem veznom je startao Gojak, kojeg je zbog lakše ozljede u 65. minuti zamijenio Ćorić i s njime su gosti postali opasniji, no u nekoliko situacija kad su pritisnuli momčad Samira Toplaka nedostajao je točan zadnji pas ili uspješno primanje lopte. Ili, nijedan od raspoloživih pojedinaca nije bio dovoljno nadahnut da s jednim-dva poteza odluči utakmicu i ostalo je 0-0...

Izgubio je na sličan način Dinamo ove sezone bodove na ‘oranicama’ u Puli (0-0) i Kranjčevićevoj (Rudeš, 1-1), osam odnosno devet bodova prednosti nad Hajdukom i Rijekom uoči preostalih devet kola trebalo bi biti dovoljno da se naslov prvaka vrati u Maksimir.

formula 6-2-1 ‘Modrima’ za to treba još najviše 20 bodova, što mogu imati uz šest pobjeda, dva remija i poraz, a vrlo dobar barometar trenutnog psihofizičkog stanja bit će dvoboj polufinala Kupa s Rijekom u srijedu (17.30).

Kako je Zagreb napokon okupan suncem, maksimirski bi travnjak trebao biti idealan za žestoko nadmetanje s braniteljem dvostruke krune, koji je nedavno u ligaškom derbiju na Rujevici slavio s uvjerljivih 4-1 i pun samopouzdanja dolazi u Maksimir po novi trijumf kojim bi vodećoj momčadi prvenstva donijeli novi nemir...

U konkurenciju za početnih 11 vraćaju se Benković, Sosa i Soudani, a izvan stroja je Lešković, koji je u Zaprešiću slomio donju čeljust i operiran je. Vraća se i Doumbia, koji je odradio crveni karton.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/dinamu-se-protiv-rijeke-vracaju-cetiri-kljucna-igraca-a-matematika-je-jasna-devet-kola-prije-kraja-modrima-za-naslov-prvaka-treba-najvise-20-bodova/7198815/

Link to comment
Share on other sites

STOPER DINAMA HITNO OPERIRAN NAKON TEŠKOG LOMA Evo koliko će trajati oporavak važnog Dinamovog nogometaša nakon stravične ozljede

Stoper Dinama Marko Lešković kojem je na utakmici sa zaprešićkim Interom slomljena čeljust proteklog vikenda dobro se oporavlja i sutra bi, prema najavama liječnika, trebao izaći iz bolnice.

No, Lešković još barem tjedan dana mora mirovati kod kuće a za sad može konzumirati samo mekanu hranu. Također će zbog teške ozljede dodatni oporavak trajati oko tri tjedna što znači ukupno barem mjesec dana. Inače, Leškoviću je čeljust operirana na Klinici za kirurgiju lica, čeljusti i usta KB Dubrava a liječnici kažu kako je operacija protekla dobro odnosno bez komplikacija a takva je, za sad, i postoperativni tijek.

Podsjetimo, prije nekoliko dana ozlijedio se jedan od glavnih nogometaša Nikola Moro koji će zbog ozljede koljena pauzirati do kraja sezone. Njega je protiv Intera zamijenio Amer Gojak koji se također ozlijedio, a najgore je prošao stoper Marko Lešković.

Spomenuti je u jednom zračnom duelu s Matom Grgićem pao na travnjak, pokušao s tla glavom izbaciti loptu u aut, ali ga je Grgić prilikom pokušaja novog ubačaja svom snagom iz voleja pogodio nogom u lice te mu slomio donju čeljust.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stoper-dinama-hitno-operiran-nakon-teskog-loma-evo-koliko-ce-trajati-oporavak-vaznog-dinamovog-nogometasa-nakon-stravicne-ozljede/7199823/

Link to comment
Share on other sites

Jurčević objasnio zašto je optimist uoči Kup dvoboja s Rijekom

Unatoč kiksu protiv Intera u Zaprešiću trener Dinama Nikola Jurčević ističe da je optimist uoči polufinala Kupa protiv Rijeke, koji se igra u srijedu u Maksimiru (17.30 sati).
'Iako smo u subotu u prvenstvu kiksali u Zaprešiću (0-0), ja sam optimist i vjerujem da možemo proći u finale. Čeka nas velika utakmica, za nas najvažnija u ovom trenutku. Motiva ima puno, jer Rijeka je aktualni prvak i osvajač kupa. Rijeka je u zadnjih nekoliko godina momčad s europskim pedigreom, koja je odigrala puno ovakvih utakmica. No, mi smo spremni i motivirani, i sa velikom željom čekamo utakmicu', kazao je u utorak trener Dinama Nikola Jurčević.

U posljednjem međusobnom dvoboju Rijeka je početkom ožujka na Rujevici pobijedila Dinamo sa 4-1. Tjedan dana nakon toga Marija Cvitanovića je na trenerskoj klupi zamijenio Nikola Jurčević.

'U tom susretu Rijeka je iskoristila sve naše greške. No, ja sam uvjeren da moja momčad ima potencijala da igra puno bolje. Rijeka je posebno opasna iz kontranapada, a na nama je da nametnemo svoju igru. Također, siguran sam da je Rijeka dobar mamac za publiku i da će sutra u Maksimiru biti barem deset tisuća navijača, a u takvom ambijentu je puno lakše igrati', dodao je Jurčević.

Već ranije plasman u finale Kupa, koje je na rasporedu 23. svibnja u Vinkovcima, izborio je Hajduk, koji je eliminirao Lokomotivu nakon boljeg izvođenja penala.

Izvor: https://www.tportal.hr/sport/clanak/jurcevic-objasnio-zasto-je-optimist-uoci-novog-okrsaja-s-rijekom-foto-20180403

Link to comment
Share on other sites

Zvijezda gostuje u Bihaću, Olimpik dočekuje Metalleghe

Takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH je stiglo do 20. kola koje se igra danas.

Nekoliko utakmica plijeni posebnu pažnju, a jedna od njih je ona u Bihaću, gdje će snage odmjeriti bivši premijerligaši Jedinstvo i Zvijezda. Duel je od iznimne važnosti za obje momčadi, budući da je Jedinstvu svaki bod zlata vrijedan u borbi za opstanak, kao i Zvijezdi u pohodu na osvajanje prve pozicije.

"O Zvijezdi ne treba trošiti riječi. Dovoljno je vidjeti da su vodeći, imaju odličan tim, međutim mi ćemo dati maksimum kako bi bodovi ostali u Bihaću", kazao je napadač Jedinstva Dejan Vučić.

Drugoplasirani Olimpik će na domaćem terenu ugostiti Metalleghe BSI. Vukove će u ovom susretu s klupe predvoditi Dragan Radović koji je na kormilu naslijedio Dinu Đurbuzovića, a sve osim pobjede Olimpika bi bilo ravno iznenađenju.

Bratstvo će na svom terenu ugostiti Slogu iz Simin Hana i pokušati pobjedom potvrditi tri boda koja su osvojena u prošlom kolu u Konjicu. Od obje ekipe se očekuje da u meč uđu otvoreno i bez previše kalkulisanja, pa s pravom možemo reći da su moguća 'sva tri znaka'.

Zanimljivo će biti i u Visokom, gdje će biti odigran komšijski derbi između Bosne i Rudara iz Kaknja. Etiketa favorita je pripala Bosni, no u taboru kluba kojeg vodi Ivo Ištuk svjesni su da istu neće biti nimalo lako opravdati.

"O Rudaru znamo sve. Radi se o kvalitetnom timu i svi u klubu smo spremni dati maksimum kako bismo na kraju opravdali ulogu favorita i slavili, što bi nam bilo od velike važnosti nakon dva vezana poraza. Kada ih već pominjem, moram istaći da to nije poremetilo atmosferu u timu i da smo svi spremni i motivisani da popravimo utisak", kazao je uoči utakmice napadač Bosne Belmin Vila.

Travnik će na svom terenu dočekati Velež, Igman igra u gostima kod TOŠK-a, dok će Orašje odmjeriti snage sa Čapljinom. U Živinicama će se sastati Slaven i bugojanska Iskra.

Sve utakmice se igraju u terminu od 16:00 sati.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/zvijezda-gostuje-u-bihacu-olimpik-docekuje-metalleghe/272863

Link to comment
Share on other sites

Metalleghe ostao bez trenera

Šapina podnio ostavku
Federalni prvoligaš Metalleghe iz Jajca danas je ostao bez trenera.

Dosadašnji šef stručnog štaba Romeo Šapina odlučio je podnijeti ostavku iz privatnih razloga.

Ekipu će na sutrašnjoj utakmici protiv Olimpika voditi Anel Omerinović, dosadašnji trener u stručnom štabu.

Metalleghe se nakon 19 odigranih kola nalazi na 11. mjestu na tabeli sa 22 boda i relativno je siguran u opstanak u prvoligaškom društvu.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/metalleghe-ostao-bez-trenera/272793

Link to comment
Share on other sites

Vučić: Dat ćemo maksimum da bodovi ostanu u Bihaću

Duel starih premijerligaša u Bihaću
Naredno kolo Prve lige Federacije BiH za fudbalere Jedinstva donosi okršaj sa prvoplasiranom Zvijezdom.

Atmosfera u Jedinstvu je znatno bolja u odnosu na protekli period, pogotovo nakon pobjede nad Slogom i remija sa Metallegheom, pa stoga ne iznenađuje što se u Bihaću nadaju bodovima i protiv lidera.

"U klubu je dosta novih imena, počevši od nas fudbalera pa do samog trenera i stvarno svi dajemo svoj maksimum da se Jedinstvo izbavi iz ove bodovno teške situacije koju smo zatekli po dolasku. Sada nam slijedi duel sa Zvijezdom, o kojoj ne treba trošiti riješiti. Dovoljno je vidjeti da su vodeći, imaju odličan tim, međutim mi ćemo dati 200 odsto svojih mogućnosti kako bi bodovi ostali u Bihaću", kazao je uoči utakmice napadač Jedinstva Dejan Vučić, dodavši:

"Naravno, bit će nam potrebna i podrška navijača kako bismo uspjeli ostvariti što smo zacrtali, ali ne sumnjam u to", riječi su Vučića koji je strijelac za Jedinstvo bio na posljednje dvije utakmice.

Šef stručnog štaba Jedinstva protiv Zvijezde će jedino biti lišen usluga golmana Nikole Đurića koji je zadobio povredu.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/vucic-dat-cemo-maksimum-da-bodovi-ostanu-u-bihacu/272806

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Manchester City DNB City (1.66) bet365

Liverpool je uhvatio zalet na krilima fenomenalnog Salaha, ali ove sezone City igra atomski fudbal, sa neke druge planete. Onakva dominacija u Premier ligi, kakva nije viđena u novoj eri PL, govori sama za sebe. Ono što im svakako ide u prilog je to što u PL imaju luksuz da igraju sa pola gasa i sve su podredili Ligi prvaka, dok je svaki Liverpoolov meč 'na krv i nož'. Nedostaje im Aguero, ali tu je Jesus koji bez problema može da ga odmijeni, dok Redsi imaju više kadrovskih problema. Na Anfieldu svakako nisu bez šansi, ali ukoliko City bude na svom nivou, mislim da teško mogu nešto napraviti, a 'Građani' će sigurno tražiti osvetu i za onaj poraz od 4:3 početkom godine.

Screenshot_20180404_135501.png

Link to comment
Share on other sites

Zvijezda 09 - Tekstilac 1 (1.30) bet365

Druga liga BiH (entitetski rang Rep. Srpske), Zvijezda 09 je klub iz mjesta kod Bijeljine, odakle je i poznati napadač Savo Milošević, ex reprezentativac Jugoslavije i SCG, koji de facto stoji iza kluba, sagradio je modernu fudbalsku akademiju koja nosi ime po njemu. Iako nije zvanično predsjednik, podržava klub, posebno mlađe kategorije, tako da se Zvijezda ove sezone bori za ulazak u Premijer ligu BiH. Trenutno je izjednačena na prvom mjestu sa Rudarom iz Prijedora, a danas igraju protiv Tekstilca koji nakon osiguranog plasmana u play-off nema nikakvih ambicija, a ne bi me čudilo da su već počeli da 'trguju' sa bodovima, stoga ovdje očekujem sigurnu pobjedu domaćih.

Screenshot_20180404_141038.png

Link to comment
Share on other sites

Benevento - Verona X2 (2.05) bet365

Benevento je vreća za udaranje, da tako kažem, u Seriji A, gdje su ostvarili 3 pobjede, remi i čak 25 poraza do sada. Oni su praktički već odavno ispali. Pomalo mi je čudno što su ih kladionice ovoliko favorizirale, oni su uspjeli ostvariti samo tri pobjede ove sezone, dvije u ovoj godini, ali to su vrlo rijetke situacije za njih. U ovu utakmicu dolaze nakon četiri poraza za redom. Posljednji poraz je bio protiv Lazija sa rezultatom od 6-2 za vikend. Ukoliko Verona ostvari pobjedu u ovoj utakmici, oni će se približiti samo jedan bod iza sigurne zone, iako su i oni bili loši ove sezone, no poraz od Beneventoa bi bio veliki korak unazad. Beneventu će nedostajti četiri braniča za ovu utakmicu, uključujući i Bacary Sagnu. Oni su se čak i sa njima patili ove sezone, dok će na drugoj strani Verona biti samo bez vratara Nicolasa koji je suspendiran. Mislim da ću na jednom listiću odigrati pobjedu Verone sa nekim manjim ulogom, ali za one koji žele manje riskirati možete pokušati na X2. Ako Verona ne dobije oslabljeni Benevento, koji je bio slab i sa ovim igračima koji fale, onda oni nemaju što tražiti u Seriji A. Sretno!

TY0E70Y.png

l7I2pQ7.png

(Koeficijenti 4.4. u 14:24 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

St.Louis - Chicago k1 (1,40) bet365

St Louis u regularnom dijelu prvenstva pred sobom ima još samo tri utakmice i grčevito se bore za play off. Od toga, dva puta igraju sa Chicagom i jasno je da poraz na svom ledu znači i propušteno doigravanje. Osobno mislim da se Chicago čuva za play off i igraju sa pola gasa, jer zašto bi se sada istrošili ili ozljedili. 

PiJOLzL.png

Ovdoje su stvari jasne, St.Louis mora pobjediti na svom ledu dok će kvalitetni Chicago sigurno biti daleko manje motiviran od domaćina koji će imati odličnu podršku navijača. 

 

qF3Q6ip.png

EDIT: Nakon vodstva 3:1 i koeficijenta od 1,04 na STL Blues, Chicago je došao do 3:3 a 7 sekundi prije kraja postigli su gol i za 4:3. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use