Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Universitario Sucre - Destroyers // Pobjeda domaćina bet365 - 1,66 (23:15 CET)

Ovdje bi vam preporučio da što prije odigrate jer očekujem da će kvota pasti i do 1,40. Sinoć je bila 1,83 a evo sada je već 1,66. Domaćini su veliki favoriti, igraju protiv najlošije ekipe u prvenstvu. Igraju na domaćem terenu koji se nalazi na 3000 metara nadmorske visine, što će za goste predstavljati veliki problem. 

Domaćini su izgubili dva zadnja susreta i moraju početi pobjeđivati najlošije ekipe u ligi ukoliko ne žele da ponove lošu sezonu od prošle godine.  

Destroyersi ne znaju za pobjedu zadnjih 5 mečeva, gdje su čak 4 puta remizirali i jednom izgubili. Mislim da je vrijeme za novi poraz. Sretno!

eba6950482ac02c4cd25f75b79818ecd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Arsenal - Stoke (14:30)
Sudac: Craig Pawson (3.65)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 1.29
AjTOQYP.png

Chelsea - Tottenham (17:00)
Sudac: Andre Marriner (2.57)
Prosjek ekipe 1: 1.20
Prosjek ekipe 2: 1.27
fHacVr6.png

Primera

Espanyol - Alaves (12:00)
Sudac: Ignacio Villanueva (4.93)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.86
RFUx5Ty.png

Leganes - Valencia (16:15)
Sudac: Mario Melero López (5.53)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Prosjek ekipe 2: 2.86
2nRkTz3.png

Eibar - Real Sociedad (18:30)
Sudac: José Sánchez Martínez (4.67)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.52
2QyXupJ.png

Malaga - Villarreal (18:30)
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (4.69)
Prosjek ekipe 1: 2.34
Prosjek ekipe 2: 3.00
bHvjrzs.png

Atletico Madrid - Deportivo La Coruna (20:45)
Sudac: Daniel Trujillo Suárez (5.64)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 2.86
rtsFiI8.png

Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt (15:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.73)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 2.30
GClHVM4.png

Mainz - M'gladbach (18:00)
Sudac: Manuel Gräfe (2.57)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.44
vfmzjym.png

(Koeficijenti 30.3. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Tottenham

Nedjelja je u engleskoj Premierligi rezervirana za derbi kola, londonski sudar na Stamford Bridgeu između Chelseaja i Tottenhama.

Posljednjih su godina utakmice ova dva kluba često bile vrlo napete, žestoke, borbene, a nerijetko su i izlazile iz granica korektnosti.

Danas bi se ponovno te tenzije mogle pojaviti jer je utakmica silno važna za obje strane. I Chelsea i Tottenham (koji su nedavno ispali u osmini finala Lige prvaka) i ove sezone traže kroz prvenstvo proboj prema tom elitnom natjecanju, odnosno, cilj im je biti među četiri najbolje momčadi Premierlige.

Tottenham trenutačno u tom krugu i jest, na četvrtom mjestu, te ima pet bodova više od petoplasiranog Chelseaja. I definitivno Tottenham u ovom trenutku izgleda bolje i ozbiljnije.

Od sredine prosinca i poraza od Cityja Tottenham je izgubio samo jednu jedinu utakmicu (doma, Juventus), a odigrao je bez poraza čak 19 puta! U to je vrijeme Chelsea gubio derbije (Arsenal, United, City...), ali je gubio i tamo gdje se nije očekivalo (Bournemouth, Watford...). Ujedno, u Chelseaju stalno traju određeni nemiri i nezadovoljstva pa je naš znak u ovom ogledu X2.

CHELSEA - TOTENHAM: Što mogu Spursi baz Kanea?

Velika bitka vodit će se na Uskrs na Stamford Bridgeu između londonskih suparnika. Ulog je Liga prvaka u koju vode prva četiri mjesta na ljestvici, a Tottenham je trenutačno četvrti s pet bodova prednosti u odnosu na petoplasirani Chelsea. Oba kluba ispali su u osmini finala LP, a Spursi su u boljoj formi u posljednje vrijeme te bi za njih i remi u ovom ogledu bio prihvatljiv. No, nedostajat će im najbolji strijelac Harry Kane, kojeg muči ozljeda gležnja, dok bi se Bluesima trebali vratiti Courtois i Christensen. Kad su u pitanju domaće utakmice, Chelsea je slavio u devet od posljednjih 11 u Premier ligi, a protiv Tottenhama je aktualni engleski prvak neporažen u posljednje 22 domaće utakmice u svim natjecanjima. Očekujemo otvorenu utakmicu i - golove...

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

ARSENAL – STOKE

Arsenal je odavno prokockao sve svoje prilike u Premiershipu, zapravo nijednog trenutka nije konkurirao za sam vrh, dok je u zadnja dva mjeseca ostao i bez izgleda boriti se za barem 4. mjesto, kako bi izborio Ligu prvaka. Topnici su tek na 6. mjestu uz veliku vjerojatnost da će tu i ostati, a nakon odlaska Sancheza, Walcotta i Girouda, barem su dobili kvalitetnu zamjenu u Aubameyangu. Nema dilema da im je u finišu sezone glavni cilj – osvojiti Europsku ligu, nakon što su izbacili Milan, ne samo adi trofeja, nego jer tako mogu i do Lige prvaka. Prvenstvo će im služiti samo za održavanje forme.

Stoke je godinama bio sasvim blizu uvrštenja u kremu Premiershipa, ali ne samo što nije uspio u tome, već je ove sezone totalno potonuo, nalazi se u dramatičnoj poziciji, zoni ispadanja, doduše, sa samo 3 boda zaostatka za zonom spasa. Pokušali su na Britannia stadionu sa šok-terapijom, smijenili Hughesa i doveli Paula Lamberta na kormilu, no dosad je sve bilo uzalud, doma su izgubili oba prethodna odigrana meča, od Cityja i Evertona.

Brojke: Meč sa Arsenalom bio je jedna od rijetkih svijetlih točki ove tmurne sezone Stokea, svladali su Topnike nakon 3 godine golom Jesea na svom terenu – 1:0.

WERDER – FRANKFURT

Werder ima skoro identičnu putanju kao prošle sezone, kad je na proljeće iz zone ispadanja stigao nadomak plasmana u Europsku ligu. Tako je i ovog puta, na početku drugog dijela sezone je bio „ispod crte“, a onda je u zadnjih 7 kola ostvario skoro šampionski učinak – 5 pobjeda, uz po jedan remi i poraz! Tako je spas već skoro siguran, blizu je mirne sredine poretka, a u Bremenu pred uvijek krcatim tribinama uvijek nudi svoj maksimum.

Frankfurt je pravi „Feniks“ njemačkog nogometa, zaslugom našeg Nike Kovača koji je prije nepune dvije godine spasio „Orlove“ od ispadanja u play outu, a sad se nalazi usred bitke za – Ligu prvaka! Pritom Ante Rebić i društvo čak i bolje igraju vani nego u Frankfurtu, dobili su već 6 puta ove sezone na putovanjima, a prije pauze su ostvarili velikih 3:0 u susjedskom derbiju protiv Mainza, što znači da je i njima moral na visokom nivou!

Brojke: Prvi meč ove sezone bio je dramatičan, a Frankfurt je slavio pred svojim navijačima sa 2:1 golom Hallera u 89. minuti.

ATLETICO – DEPORTIVO

Atletico je sve donedavno imao barem tračak nade za titulu, ali onda je izgubio kod Barcelone, da bi sve definitivno nestalo nes(p)retnim porazom kod Villarreala u posljednjem nastupu. Ipak, Colchoneros imaju još dva važna zadatka ove sezone. Sačuvati aktualno 2. mjesto, koje je važno i zato da bi završili ispred susjeda Reala, a usput su favoriti za osvajanje Europske lige, što bi moglo sezonu okruniti trofejem. Ovo im je u preostalih 9 ligaških kola jedan od lakših zadataka, nema nade za goste na Metropolitanu u Madridu.

Deportivo je sezonama živio na „ljuljački“ između Prve i Druge lige, izgledalo je da su krizna vremena prošla, ali se sve vratilo ove sezone i to u najgoroj varijanti. Pali su u zonu ispadanja, pokušali sa smjenom trenera i doveli slavnog Clarencea Seedorfa, ali ni Nizoemac nije puno pomogao: u La Coruni su prije pauze odigrali samo 1:1 u derbiju začelja sa Las Palmasom i ostali na minus 7 bodova do zone spasa, a taj će se ambis ove nedjelje – produbiti…

Brojke: Deportivo nije svladao Atletico već 9 godina u službenim ogledima, uz 3 remija i 9 poraza. Ove sezone je u La Coruni bilo 1:0 za Madriđane i to golom Thomasa u 90. minuti!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Slavija Sarajevo - Drina Zvornik under 2.5 (1.70) bet365

Entitetska liga Republike Srpske, inače drugi rang BiH, derbi kola u kojem se sastaju nekadašnji premijerligaši. Tradicionalno u njihovim međusobnim susretima pada malo golova, u posljednjih šest na pet je došlo under 2.5. Drina je na 3. mjestu i u slučaju pobjede zadržaće kakve-takve šanse za plasman u Premijer ligu, dok Slavija sa 5 bodova manje na 5. mjestu ima male šanse da se uključi u trku. Atipično za ovo podneblje, Slavija i ne gaji toliko defanzivan stil igre (2.78 golova u prosjeku po utakmici), ali Drina je tipičan ovdašnji klub sa 1.89 u prosjeku, i s obzirom na to da su ekipe približnog kvaliteta, te da će teren u Istočnom Sarajevu biti poprilično natopljen i težak za igru nakon obilne kiše koja je pala u toku noći i jutra, ovo je vrlo dobar koeficijent.

GURj_II8_d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Greuther Furth - Union Berlin // AH Furth +0 bet365 - 1,80 (13:30)

Furth je dobio tri utakmice u zadnja četiri susreta i trenutno su možda i ponajbolji tim u ligi što se tiče i forme a i igre koju prikazuju. Bez obzira na poziciju na tabeli, od Union Berlina koji je na 8. mjestu zaostaju svega tri boda i mislim da zaslužuju bolji plasman od ovoga. 

Furth je na domaćem terenu osvojio 26 od ukupno 33 boda a na svom terenu su bez poraza još od septembra mjeseca.  Union Berlin na gostima nije slavio u zadnjih 7 susreta i oni su upravo kao i Furth domaćinska ekipa.

Mislim da domaćini mogu do pobjede ovdje, ali osigurao sam se sa azijskim hendikepom. Sretno!

152c50bcfc379cd99ca2b9d34dd81d19.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mladost Lučani - Crvena Zvezda +2.5 Mladost (1.41) marathonbet

Zvezda poprilično oslabljena na današnjem gostovanju u Lučanima gdje neće moći računati na prvog golmana Borjana, startne štopere Savića i Le Talleca (upitan), defanzivnog veznog Donalda, dok je centralni vezni Krstičić (takođe starter) upitan. Osim toga, teren koji ionako nije najboljeg kvaliteta će biti u lošem stanju nakon ovih padavina, čega se dotakao i trener Milojević na konferenciji. U 13 međusobnih susreta, Zvezda je samo jednom slavila sa 3 razlike, a Mladost je inače solidan domaćin, sa učinkom 7 4 3 ove sezone. Mladost u slučaju pobjede još uvijek ima teoretske šanse za plasman u play-off, a priča se da je Partizan ponudio igračima Mladosti po 3.000 eura za eventualni bod, te čak 5.000 eura za pobjedu, što su ogromne pare za male klubove i velika motivacija fudbalerima tima iz Lučana da ostave posljednji atom snage na terenu. S obzirom na sve okolnosti mislim da je ovo poprilično zahvalna opklada i da skoro sigurno nećemo gledati ubjedljivu pobjedu Zvezde, koja je svakako favorit, ali nije isključen ni kiks, jer iako se u play-offu dijele bodovi, Zvezda sebi može dozvoliti taj luksuz s obzirom na još uvijek veliku bodovnu prednost nad Partizanom.

VyQjza6.png

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Tottenham BTTS (1.66) bet365

Chelsea je razočarao na više načina ove sezone, oni su u potpunosti van utrke za naslov, dok nisu uspjeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige prvaka protiv Barcelone, gdje su poraženi sa 3-0 na Nou Campu, dok je u prvoj utakmici bilo 1-1. Sada moraju pokušati da se vrate na to četvrto mjesto koje zauzima upravo Tottenham, kako bi se plasirali u Ligu prvaka sljedeće sezone. Trenutno se nalaze na petoj poziciji i imaju pet bodova manje od Tottenhama. Ovo je danas 31 kolo i pobjeda bi ih zadržala u utrci za top četiri. Chelsea mora da se popravi u sljedećih nekoliko utakmica, to jest moraju da ostvaruju pobjede kako bi sačekali kiks Tottenhama i došli na to četvrto mjesto. Imat će težak zadatak protiv Tottenhama u današnjoj utakmici i očekujem veliku borbu za bodove. David Luiz, Ethan Ampadu i veznjak Ross Barkley su ozlijeđeni i propustit će ovu utakmicu, dok su Thibaut Courtois i branič Andreas Christensen također pod sumnjom za ovaj susret. Tottenham je na drugoj strani neporažen u Premier ligi od prosinca i duela sa Manchester Cityjem. Oni sada moraju pokušati da ostvare pozitivan rezultat i osiguraju poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. I oni su ispali u osmini finala Lige prvaka od strane Juventusa. Ovo je jak tim i njihovi rezultati su vrlo dobri do sada, međutim, u njihovoj modernoj povijesti, oni nisu uspjeli da ostvare pobjedu na Stamford Bridgeu. Sada imaju šansu da prekinu ovaj loš rekord protiv Plavaca na Stamford Bridgeu, iako su možda autsajderi, nisu bez šanse za bodovima protiv Chelseaja. Oni imaju prilično dobar napad i postigli su 59 golova do sada, dok je i njihova obrana prilično dobra. Problem za Spurse je što će biti bez svog glavnog strijelca Harry Kanea, jer je ozlijeđen. Sve u svemu, Spursi su vrlo dobar tim, koji je u vrlo dobroj fromi i spremni su da se suoče sa Chelsejem, gdje će se nadati da će napokon ostvariti pobjedu na ovom stadionu. Iako iskreno mislim da će bez Kanea biti vrlo teško u napadu. Pochettino također neće moći da računa na veznjaka Harry Winksa, koji je također ozlijeđen. Chelseaju je ova pobjeda prijeko potrebna, a u slučaju da izgube u ovoj utakmici, oni će biti van utrke za top četiri i to će biti kraj za Antonio Contea. Vjerujem da će Chelsea pobijediti, ali mislim da im to Spursi neće baš olakšati i da će biti golova na obje strane. Sretno!

Or5P9gp.png

(Koeficijenti 1.4. u 13:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Ufa - Zenit | Manje od 2.5 gola (1.47) bet365

Niam baš neki fan undera, ali statistika ide u korist te oklade. Ova dva tima su šesti i peti na tabeli sa samo pet bodova razlike, dok Zenit zauzima posljednje mjesto koje vodi na Europska natjecanja. Domaćini su drugi najbolji tim kod kuće, gdje imaju sedam pobjeda, dva remija i dva poraza. Također su postigli pet golova u tri utakmice nakon zimske pauze, tri ta gola su došla u samo jednoj utakmici. Glavni strijelac Igboun je pod znakom sumnje za današnju utakmicu, dok će Krotov, Tumasyan i Vanek biti van terena. Zenit je u gostima ostvario četiri pobjede, sedam remija i jedan poraz. Oni imaju najbolju obranu u gostima, ali jedan od najgorih napada od timova u gornjem dijelu tabele. Za Zenit će van terena biti dva najbolja strijelca Kokorin i Kuzayev. Dok će u ovoj utakmici također biti bez Mammane, Paredesa i Odzoeva. Ovo Zenitu nije baš sjajna sezona, jer su ispali iz Europske lige i u posljednje tri utakmice u ligi nisu postigli niti jedan gol. Zbog svih ovih razloga mislim da će protiv tima koji ima dobar niz kod kuće i motivaciju da se plasira u Europi, biti primorani da parkiraju autobus ispred svog gola u ovoj utakmici, tako da će oba tima teško dati gol i zbog toga ovdje igram under. Sretno!

2SpN1gS.png

(Koeficijenti 1.4. u 13:24 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites


16:00 La Hoya Lorca - Granada 2 - 2,01 wwin

Lorca je posljednja momcad lige sa 19 bodova iz 32 utakmice.Imaju skor 4-7-21 sa gol razlikom 26:53, a na svom Francisco Artésu imaju skor 3-5-7 sa gol razlikom 15:18.Ako kazem da nisu pobijedili u zadnjih 16 utakmica mislim da ce dovoljno reci o formi, a u zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza i 2 remija.Sto se tice danasnjeg meca, trener Fabri González nece moci racunati na  Holgersson (D,13/0) i Digard (M,4/0) i to je to sto se tice izostanaka.

Granada zauzima 5 mjesto tabele gdje ima 52  boda iz 32 utakmice.Skor momcadi je 15-7-10 sa gol razlikom 44:34.Kao gosti na 16 utakmica imaju skor 3-5-8 sa gol razlikom 15:22.Malo su pali u formi zadnje vrijeme, jer su imali 3 uzastopna poraza, ali su u proslom kolu dobili kuci Numanciu 1:0 golom u 90 minuti. Sto se tice danasnjeg meca trener Pedro Morilla nece moci racunati na Adrián Ramos (F,18/3), Machis (F,26/11) i Saunier (D,22/1).

Iako su gosti vise osakaceni samim izostancima, odlucio sam se za dvicu.Mislim da je ova utakmica za Granadu od velike sanse da uzmu 3 boda protiv tima koji je na -17 u odnosu na sigurnu zonu.Prvi mec Granada je rijesila u svoju korist 4:1, Machis je postigao tada 3 gola, ali danas ga nema, sto jeste problem ali ajde da pokusamo.Uz to Granada je klub koji ima zanimljivu vlasnicku strukturu, tako da sigurno imaju kapacitete da ponovo igraju najvisi rang takmicenja, sto im nije daleko, ali ovakve meceve moraju rjesavati u svoju korist.


19:35 Agropecuario - Nueva Chicago 1 - 1,86 wwin

Agropecuario zauzima 3 mjesto Primera B argentinske lige sa 31 bodom iz 19 utakmica.Imaju skor 9-4-6 sa gol razlikom 25:19.Na domacem terenu u 9 utakmica imaju skor 6-2-1 sa gol razlikom 14:6.Nakon poraza od direktnog rivala Gimnasie 1:0, uslijedila su 4 kola bez poraza stim da su upisali 3 remija i pobjedu, a proslo kolo su remizirali sa Santamarina u gostima 0:0.Trener Bianco u danasnjem mecu nece moci racunati na Assmann (G,4/0), Garcia (D,3/0), Piñero (D,8/0), Aguirre (M,3/0), Ferreira (M,4/0), Bulgarelli (M,3/0).

Nueva Chicago zauzima 23 od 25 mjesta na tabeli sa 19 bodova iz isto toliko utakmica.Imaju skor 3-10-6 sa gol razlikom 15:21.Kao gosti imaju skor 1-4-4 sa gol razlikom 4:9.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza i 2 remija, a u proslom mecu kuci su remizirali sa Gualeguaychu 1:1.Trener  Perazzo u danasnjem mecu nece moci racunati na Minaglia (G,5/0), Brondino (D,10/0), Quiroga (M,14/0), Presedo (M,4/0), Aranda (F,11/0).

Odlucio sam se za keca na ovom mecu.Domacin je jedan veoma zanimljiv klub, klub sa projektom, pa kako su u samom vrhu i za njih je ova danasnja utakmica historijska kako pisu, ajde da igram keca.Uglavnom domacin je klub sa zanimljivim gazdom, inace uzgajivacem soje, jednim od glavnih u Argentini, i eto klub je u 6 godina doveo od najnizeg ranga do drugog, pa sto da ne igram keca u toj bori za najvisi rang, jer obecao je i stadion od 35.000 stolica.

19:00 Buducnost - Cedevita A.Stipanovic -8,5+ under - 1,85 wwin

Dakle 3 mec za prvog finalistu ABA lige za ovu sezonu.Necu puno pisati o samim ekipama, sve se eto svelo na tu jednu utakmicu.Ono sto je moj tip jeste under poena na Andriju Stipanovica.Otprilike moje viđenje tipa jeste to da on ove sezone niti jednom protiv Buducnosti nije presao 8 poena.Istina na 3 utakmice dosao je do 8 poena i tu stao, u zadnjoj je dosao do 4 poena.Ima on tu minutazu potrebnu da prebaci ovaj tip ako je vruce ruke i ako ga krece, ali opet tesko da ce Zdovc graditi igru na njemu i njegovim poenima kad sa druge strane ima i amere i Musu koji su napadacki bolje opcije. Uz sve to Stipanovic bi mogao imati puno vise posla u odbrani nego u napadu, a zna uletiti u probleme sa licnim. Kako god moj tip je dakle under na Stipanovica iako je sama granica za malo manja od njegovog ovogodisnjeg prosjeka 9,9pts za 24.6minuta na parketu.

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, crash1 said:

Greuther Furth - Union Berlin // AH Furth +0 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,80 (13:30)

Furth je dobio tri utakmice u zadnja četiri susreta i trenutno su možda i ponajbolji tim u ligi što se tiče i forme a i igre koju prikazuju. Bez obzira na poziciju na tabeli, od Union Berlina koji je na 8. mjestu zaostaju svega tri boda i mislim da zaslužuju bolji plasman od ovoga. 

Furth je na domaćem terenu osvojio 26 od ukupno 33 boda a na svom terenu su bez poraza još od septembra mjeseca.  Union Berlin na gostima nije slavio u zadnjih 7 susreta i oni su upravo kao i Furth domaćinska ekipa.

Mislim da domaćini mogu do pobjede ovdje, ali osigurao sam se sa azijskim hendikepom. Sretno!

152c50bcfc379cd99ca2b9d34dd81d19.jpg

FT 2:1 :) Lagano.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use