Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 31.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Salzburg  - Wolfsberger // AH -1.5, -2,0 Salzburg bet365 - 1,825 

Salzburg je daleko najbolja ekipa u ligi što su dolakazali u prošlom kolu pobjedom protiv Austrie od čak 5:0 koja također spada u sami vrh Austrijskog nogometa. Salzburg se nalazi na vrhu tabele sa 8 bodova prednosti i pobjedom danas bi ta prednost mogla da se poveća. 

Wolsfberger ima katastrofalnu sezonu i mogu biti zahvalni St. Polttenu što je također katastrofalan pa zbog toga neće napustiti društvo najboljih. Izgubili su u prošlom kolu od Rapida 5:1 trener je dobio otkaz, a još nisu pronašli novog trenera pa će ekipu voditi pomoćnik. U ovom meču će nastupiti bez četvorice standardnih nogometaša koji su povrijeđeni.

Očekujem laganu pobjedu Salzburga. Sretno!

391253271289db746bd868abfe459dd3.jpg

Hajduk - Rijeka // AH 0 Rijeka bet365 - 2,30

Derbi na Poljudu između Hajduka koji ima 51 bod i Rijeke koja ima 50 bodova. Hajduk je ovdje favorit jer igra na domaćem terenu ali mislim da danas Rijeka može iznenaditi Splićane, ako se pozitivan rezultat uopšte može zvati iznenađenjem.

Rijeka naime nikada nije izgubila na Poljudu od kako je Kek trener kluba! Nakon zimske pauze stvari su se posložile i mislim da Rijeka upravo igra najbolji nogomet u ligi. Postigli su čak 15 golova u zadnje 4 utakmice, a od toga 4 komada su zabili Dinamu. Da nije bilo onako lošeg jesenjeg dijela, Rijeka bi bila ponovo konkurentna Dinamu. Heber i Čolak s lakoćom daju golove dok u sredini briljantno igraju Pavličić i Bradarić

Hajduk danas nastupa bez Fomitschowa i Hamza Barrya dok su Tudor, Almeida, Carbonieri, Memolla, Futacs upitni. bet365 dao odličan koeficijent na ovaj tip, mislim da bi moglo proći. Sretno!

6d07c66707d9dbfba6c148800495afe4.jpg

On 30. 03. 2018. at 14:12, IzudinB said:

Joshua - Parker | Više od 6.5 rundi (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Velika borba zvijezde Joshue protiv WBO šampiona Parkera. Po mom mišljenju, Parker je malo podcijenjen u ovoj borbi. Nemojte me shvatiti pogrešno, mislim da on nije na razini Joshue, ali vjerujem da mu neće olakšati ovu borbu i siguran sam da neće biti baš lagan zadatak za Joshuu. Parker je jedan od najboljih na svijetu u ovom trenutku, čak i ako se nije borio protiv velikih protivnika kao što je Kilitshcko, ali još uvijek se borio protiv dobrih boraca i uspio je pobijediti. Vjerujem da će izdržati barem sedam rundi sa Joshuom i zbog toga ću odigrati više od 6.5 rundi u ovom meču. Sretno!

9H8CHJG.png

(Koeficijenti 30.3. u 14:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

SVAKA ČAST...!!!!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use