Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 26.3.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Portugal - Nizozemska

U Ženevi će u ponedjeljak prijateljsku utakmicu odigrati dvije ugledne europske reprezentacije Portugal i Nizozemska.

No, dok jedna reprezentacija (Portugal) nije samo gigant na papiru (Portugalci su aktualni europski prvaci i plasirali su se na Svjetsko prvenstvo), druga (Nizozemska) sve više gubi na nekadašnjem ugledu.

Već su dva velika natjecanja prošla (Euro u Francuskoj i nadolazeći SP u Rusiji) bez Nizozemaca i odavno je već u svlačionici popularnog «oranja» upaljen poziv na uzbunu.

I najava ovog međusobnog ogleda je bila drugačija iz portugalske i nizozemske perspektive. Portugal je na krilima čudesnog Cristiana Ronalda (dva gola u sudačkoj nadoknadi) pobijedio Egipat 2-1, dok je Nizozemska poražena od Engleske 1-0.

O krajnjem ishodu ovog ogleda najviše ovisi to hoće li igrati Cristiano Ronaldo i ako hoće koliko. No, prije samog početka mi nemamo pravo na velike ekshibicije i predlažemo - Portugal ne gubi.

K.Anderson - Khachanov K.

U 3. kolu ATP turnira u Miamiju prvi će međusobni meč u karijeri odigrati Kevin Anderson i Karen Hačanov.

Obojica su bila slobodna u prvom kolu turnira na Floridi, dok su potom dobili u drugom kolu suparnika s 2-0 u setovima (Anderson je bio bolji od Basilašvilija, a Hačanov od Copila).

Američki beton definitivno u posljednje vrijeme odgovara iskusnom Južnoafrikancu Andersonu koji je prošle godine igrao finale US Opena, a u dobroj formi je i trenutačno na jakim Masters 1000 turnirima (Indian Wells i Miami).

Isto tako, njegovo osmo mjesto na ATP ljestvici najbolje govori o tome u kakvoj je formi već duže vrijeme i što se može očekivati od tog gromovitog servera, ali i apsolutno sve boljeg i čvršćeg igrača sa živcima.

Hačanova, 41. tenisača na svijetu, u ždrijebu ne vole vidjeti niti oni najbolji na svijetu i uvijek je vrlo žilavi suparnik. No, isto tako, Rusu stalno nešto nedostaje za korak naprijed. Za korak koji je Anderson već prošao i zato nam se Južnoafrikanac čini kao bolji izbor za klađenje.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

PORTUGAL – NIZOZEMSKA

Igra se na neutralnom terenu u Ženevi (Švicarska).

Portugal će pokušati u Rusiji za 3 mjeseca izvesti novi pothvat, nakon što je osvojio naslov europskog prvaka, svladavši u finalu domaćina Francusku. Cristiano Ronaldo predvodit će naravano, ponovo svoju selekciju i pokušati staviti baš pravi šlag na tortu svoje ionako nevjerojatno uspješne, veličanstvene karijere. Pritom treba dodati da je Portugal i u kvalifikacijama za SP imao i te kako težak posao, jer je za suparnika imao odličnu Švicarsku, od kojeg je izgubio na startu, a onda nanizao 9 pobjeda zaredom i u zadnjem kolu osigurao 1. mjesto, izravni plasman na SP. Inače, u petak su Portugalci igrali sa Egipotom, nisu se proslavili, gubili su golom Salaha sve do zadnje minute, spasio ih je naravno Ronaldo – 1:1.

Nizozemska je, uz Italiju i Čile bila najveće razočaranje kvalifikacija, nakon što su već preskočili Euro 2016., “Oranje” neće vidjeti ni Rusiju, što je zaista katastrofalna bilanca za selekciju koja je već desetljećima u svjetskom vrhu. Sad su pak na – novom početku, sa novim izbornikom, Ronaldom Koemanom, koji doduše nije stigao na baš lijep način, jer to što je na klupi nacionalne selekcije može “zahvaliti” Evertonu koji ga je smijenio početkom sezone. Ovo je Nizozemcima drugi veliki ispit u samo 4 dana, jer su u petak igrali sa Englezima u Amsterdamu i – nisu ga položili, izgubili su pred svojim navijačima sa 0:1.

Brojke: Nizozemska nije svladala Portugal već 27 godina, od 1991., nakon toga su “Luzitanci” upisali 3 pobjede uz 2 remija!

BUGARSKA – KAZAHSTAN

Igra se na neutralnom terenu u Mađarskoj (Felcsut).

Bugarska već (pre)dugo nije složila kvalitetnu selekciju, davno su prošla vremena ponosa i slave, kao one 1994. godine kad su bili polufinalisti Svjetskog prvenstva na čelu sa Hristom Stojčkovim. Više nisu ni sjena te momčadi, u kvalifikacijama za Rusiju su doživjeli novi neuspjeh, a za preporod reprezentacije odsad je zadužen novi izbornik Hubčev. Međutim, najave nisu nimalo pozitivne, u petak su u prvoj provjeri u ovoj godini izgubili doma u Razgradu od Bosne i Hercegovine sa 0:1 golom Kodre.

Kazahstan još nikadac od svoje samostalnosti nije nastupio na velikom natjecanju, ali nogomet u toj zemlji je u velikom usponu, pogotovo na klupskoj sceni, gdje je Lokomotiv Astana imala već značajnih uspjeha u UEFA natjecanjima. Reprezentacija im nije na toj razini, ali da zaslužuju respetk, pokazali su u kvalifikacijama kad su remizirali sa Poljskom, a u petak su šokirali Mađare pobjedom u Budikpešti sa 3:2 pogocima Murtazajeva, Zajnatudinova i Seidahmeta.

Brojke: Sastali su se samo jednom, 2013. godine, Bugarska je pobijedila sa 2:1.

ALBANIJA – NORVEŠKA

Albanija je ostvarila najveći uspjeh u povijesti plasmanom na Euro 2016., a na ovo SO nije ni mogla proći, jer je bila svrstana u skupinu sa Španjolskom i Italijom. Nakon talijanskog stratega De Biasija, koji ih je vodio u tom pohodu, sad su ponovo izabrali stručnjaka sa druge strane Jadrana, a to je slavni as Christian Panucci. U zadnjem nastupu su izveli pravi pothvat, svladali Turke u prijateljskom meču u Antalyji sa 3:2, a sad u Elbasanu kreću u pripreme kvalifikacija za novi nastup na Euru.

Norveška je već (pre)dugo u padu, nekada ugledna reprezentacija koja je sudjelovala i na velikim natjecanjima odavno je daleko od te mogućnosti, bilo je tako i u svim recentnim ciklusima. No, u petak je stigla najava da dolaze bolja vremena za Nordijce, jer su sa čak 4:1 pregazili Australiju uz hat trick Kamare.

Brojke: Dosad su se sastali u dva ciklusa kvalifikacija za Euro 2000. i SP 2014., a omjer je potpuno izjednačen, po jednom su slavile Albanija i Norveška, a dva meča su zaključena remijima.

TENIS (ATP Miami):

ĆORIĆ – SOCK

Borna Ćorić je definitivno u velikom usponu! Najavio je to već četvrtfinalima Dohe i Dubaija, a onda to potvrdio na američkoj turneji! U Indian Wellsu je dosegao svoj najbolji rezultat ikada na turnirima Masters 1000 serije, stigao do polufinala, svladavši Ramosa, Bautistu-Aguta, Fritza i Andersona, a onda pružio žestoki otpor strašnom Federeru, dobio prvi set, ali kasnije nije izdržao. Tim uspjehom je na rankingu skočio za čak 13 mjesta, sa 49. na 36. A da taj domet iz Indian Wellsa nije bio “slučajan”, već dokaz da je Borna sazreo za velike stvari, dokazao je i u Miamiju, gdje je u premijernom ogledu slomio Leonarda Mayera i to nakon trosatne bitke: izgubio je prvi set u tie breaku, a onda dominirao i slavio sa 6:3, 6:4.

Sock je 11. igrač rankinga (8. nositelj u Miamiju), uz to Amerikanac igra na domaćem terenu, što mu je svakako prednost. Međutim,m treba svakako istaći da Sock ove godine igra daleko ispod svog renomea: ispadao je u 1. kolu Australian Opena i Acapulca, dok je u Delray Beachu i Indian Wellsu dogurao – 2. kola. Sveukupno, u 2018. je odigrao 8 mečeva uz loš score (3 pobjede, 5 poraza). U Miamiju mu je za uspješan start pomogao dobar ždrijeb, nadmašio je Bhambrija sa 6.3, 6:6. No, u ovom trenutku Scok nikako ne izgleda kao previsoka prepreka za Bornu, pogotovo kad je naš tenisač u ovako dobrom izdanju.

Brojke: Međusobni omjer je 1:1, Sock je slavio u Roland Garrosu 2015., ali je Borna uzvratio u onom epskom trijumfu Hrvatske u Davis cupu protiv SAD-a godinu kasnije, bilo je 3:1 u Portlandu.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Bohemians - Cabinteely 1 (1.40) bet365

Bohemians je mnogo bolja ekipa u ovoj utakmici, a i koeficijenti su počeli da se smanjuju u većini kladionica. Kvota je bila oko 1.62, a sada je 1.40. Koeficijenti na hendikepima također padaju. Bohemians nije jedna od najboljih ekipa u Premier diviziji, ali oni će uvijek imati taj status u doglednoj budućnosti. Redovito se nalaze na sredini tabele i vjerojatno će tamo i završiti i ove sezone. Nakon tri poraza od 1-0, osvojili su četiri boda u posljednje tri utakmice, gdje su pobijedili Braya kod kuće sa 2-1, igrali remi protiv Sligo Roversa kod kuće također, dok su poraženi od Cork Cityja sa 3-0 u gostima. Oni su generalno vrlo jaki kod kuće sa samo četiri poraza od 1-0 od svibnja 2017. godine. Cabinteely je nova ekipa u Irskoj ligi i uprkos solidnoj sezoni prošle godine, oni će siguruno završiti na pretposljednjem mjestu, gdje je samo Athlone Town ispod njih. Cabinteely ima samo jednu ligašku pobjedu do sada, utakmica protiv Athlonea i četiri poraza. Sve osim pobjede Bohemiansa bi bilo iznenađenje u ovoj utakmici. Sretno!

JVpauLh.png

(Koeficijenti 26.3. u 09:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Albanija - Norveška | Albanija AH 0 (1.75) bet365

Utakmica će se igrati u Elbasan Areni na prirodnoj travi. Ovo je prva utakmica za Albance u 2018. godini. Menadžer Pannuci je rekao da ova momčad ima kvalitetu i da će danas igrati vrlo ofanzivno. Od početka utakmice u momčadi će biti Laziov vratar Strakosha, u obrani Napolijev branič Hysaj, Ajeti (Crotone), Mavraj (Hamburg), Lenjani (Sion), a u veznom redu Xhaka (Basel) i Ramadani, Qaka, dok će u napadu biti Roshi, Sadiku i Grezda. Ova momčad po meni ima veću kvalitetu od Norveške. Gledao sam cijelu utakmicu Norveške protiv Australije i Camara im je bio najbolji igrač na terenu, ali njega danas neće biti, jer je otišao u Ameriku kako bi se pridružio momčadi LA Galaxyja. U posljednjih 12 gostujućih utakmica, Norveška je pobijedila samo jednu utakmicu i to protiv San Marina 0-8. Jedan remi su odigrali protiv Estonije, dok imaju još 10 poraza. Nisam baš siguran u vezi momčadi Lagerbacka u ovoj utakmici, ali mislim da će domaćini biti motiviraniji. Očekuje se kišovito vrijeme u Elbasanu. Mislim da će Albanija ovdje izvući barem remi i zbog toga sam se odlučio odigrati na Azijski hendikep 0.

QiQmVZE.png

(Koeficijenti 26.3. u 11:17 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Wales - Uruguay // Oba tima daju gol bet365 - 1,83 (13:35 CET)

Ovdje nemam apsolutno nikakve dileme što se tiče golova i što se tiče toga da će Urugvaj postići barem jedan pogodak. Finalna utakmica Kina Kupa, Wales je izbacio domaćina rezultatom 6:0 dokje Urugvaj bio bolji od Češke rezultatom 2:0.

Nema sumnje da je Urugvaj favorit ovdje, napadačka linija je strašna a susret će igrati i Cavani i Suarez. Sa druge strane Wales je pokazao svoju formu i uigranost protiv Kine imaju novog trenera Giggsa koji će vjerujem od ove reprezentacije napraviti mašinu za golove jer imaju sav potencijal za to.

U prijateljskom susretu, gdje igraju reprezentacije koje u svojim redovima imaju Balea, Woodburna, Suareza i Cavanija koeficijent za BTTS je odličan. Sretno!

30aac7638ba4d85676003657371f0b61.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bugarska - Kazahstan // +0.5, +1.0 bet365 - 2,00 (18:00 CET)

Gledao sam Bugare protiv BiH i ostao sam zaista razočaran. Nisam ih dugo vremenapratio, vidio sam da imaju slabije rezultate ali sam mislio da je to prolazna kriza ili šta već. Ali ono što sam vidio u tom susretu je zaista KATASTROFA, mislim da je ova reprezentacija trenutno na nivou neke nižerazredne reprezentacije tipa Kazahstana, Moldavije, Litvanije i slično. S obzirom na to da igraju na neutralnom terenu u Mađarskoj, očekujem da i nisu toliko favoriti kako smatraju kladionice.

Mislim da Kazahstan može izvuči remi ovdje, jer Bugari zaista nisu toliko bolji od njih. Pokazali su dobru partiju protiv Mađarske gdje su slavili, te vjerujem da mogu i ovdje odigrati vrlo dobro. Sretno!

1600415f0b925aa901c288179b9277fc.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, IzudinB said:

Bohemians - Cabinteely 1 (1.40) bet365 online kladionica">bet365

Bohemians je mnogo bolja ekipa u ovoj utakmici, a i koeficijenti su počeli da se smanjuju u većini kladionica. Kvota je bila oko 1.62, a sada je 1.40. Koeficijenti na hendikepima također padaju. Bohemians nije jedna od najboljih ekipa u Premier diviziji, ali oni će uvijek imati taj status u doglednoj budućnosti. Redovito se nalaze na sredini tabele i vjerojatno će tamo i završiti i ove sezone. Nakon tri poraza od 1-0, osvojili su četiri boda u posljednje tri utakmice, gdje su pobijedili Braya kod kuće sa 2-1, igrali remi protiv Sligo Roversa kod kuće također, dok su poraženi od Cork Cityja sa 3-0 u gostima. Oni su generalno vrlo jaki kod kuće sa samo četiri poraza od 1-0 od svibnja 2017. godine. Cabinteely je nova ekipa u Irskoj ligi i uprkos solidnoj sezoni prošle godine, oni će siguruno završiti na pretposljednjem mjestu, gdje je samo Athlone Town ispod njih. Cabinteely ima samo jednu ligašku pobjedu do sada, utakmica protiv Athlonea i četiri poraza. Sve osim pobjede Bohemiansa bi bilo iznenađenje u ovoj utakmici. Sretno!

JVpauLh.png

(Koeficijenti 26.3. u 09:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Primijetio sam da je koeficijent počeo opadati. Utakmica se igra u 20:45h i do večeras će sigurno pasti još mnogo više.

3NhX74I.png

(Koeficijenti 26.3. u 13:56 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Portugal - Nizozemska 1 (2.20) bet365

Aktuelni evropski prvak protiv posrnulih Nizozemaca kojima će ovo SP biti drugo veliko propušteno takmičenje za njih, što je nezamislivo za jednu takvu fudbalsku velesilu. Nema više Robbena, Sneijdera, Van Persiea, Kuyta i još nekih igrača koji su ih vodili do trećeg mjesta na SP 2014. u Brazilu. Činjenica je da više nemaju niti jednu pravu zvijezdu u timu, istina, izdvajaju se Wijnaldum, Van Dijk i Depay, ali generalno, dosta su skromnijeg kvaliteta nego prije četiri godine. O Portugalu ne treba previše trošiti riječi, nikada nisu spadali u sam vrh evropskog/svjetskog fudbala, ali na opšte iznenađenje, uspjeli su da osvoje Euro 2016 i od tada bilježe jako dobre rezultate, naravno ponajviše na krilima Cristiana Ronalda. Neporaženi su u posljednjih 14 utakmica (čitavih godinu dana) iako su u petak od Egipta gubili sve do drugog minuta sudačke nadoknade, nakon čega je na scenu stupio ko drugi nego Ronaldo, te sa dva gola za dva minuta donio pobjedu Portugalcima. Sa Nizozemcima imaju dobar međusobni omjer, u posljednja 4 okršaja slavili su 3 puta, a Nizozemci ne znaju za pobjedu od 1991. Mislim da trenutno imaju bolji tim od Nizozemaca, a i svakako u mnogo boljem raspoloženju dočekuju ovaj meč, koji se inače igra u Genevi, tako da tipujem na njihovu pobjedu.

kCxVRjm.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use