Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 24.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Luton - Barnet 1 (1.60) bet365

Domaćini su pet utakmica bez pobjede i njihovo prvo mjesto je ugroženo od strane Accringtona, koji sada ima utakmicu manje i tri boda više od Lutona. Luton je imao nekoliko teških utakmica u nizu, gdje su se suočili sa Coventryjem i Newportom u gostima, gdje su također ugostili Accringtona. Ostvarili su četiri remija i jedan poraz u ovom nizu bez pobjede. Postizanje golova nikada nije bio problem, dok su Danny Hylton i James Collins spremni za ovaj susret. Dva napadača su postigla 15 i 17 golova i obojica su na vrhu liste strijelaca u ovoj ligi. Gostujuća ekipa se bori kako bi izbjegla ispadanje u manje lige, trenutno su sedam bodova ispod sigurne zone i ne pokazuju nikakve znakove za poboljšanjem. Njihove gostujuće utakmice su bile vrlo loše u posljednje vrijeme, gdje su ostvarili samo dvije pobjede i remi od rujna 2017. godine. Njima jednostavno fali taj netko tko će praviti razliku u napadu i postizati golove, no jedino je Grimsby postigao manje golova od Barneta, gdje obje ekipe po utakmici u prosjeku daju manje od jednog gola, što je razočaravajuće. Prošle sezone su se oslanjali na golove koje je postizao John Akinde, ali ove sezone je postigao tek četiri gola u ligi. Mislim da će se Luton vratiti na pobjedničke puteve u ovoj utakmici pred svojim navijačima. Sretno!

Mx215ZF.png

(Koeficijenti 23.3. u 11:31 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Buglioni - Johnson | Pobjeda Buglionija (1.90) bet365

Imamo borbu između dva dobra boksera. Frank Buglioni je šampion, osvojio je titulu prošle godine u prosincu i od tada ju je obranio dva puta. Da budem iskren, ova borba i nije na tako velikom nivou, ali vjerujem da će biti jedna vrlo dobra borba. Buglioni je mnogo iskusniji od Johnsona, borio se jednom ili dva puta na svjetskoj pozornici i borba koje se mogu sjetiti je bila protiv Chudinova i tu borbu je izgubio. Njegov protivnik Johnson nije baš poznat u svijetu boksa. Najbolji protivnik protiv kojeg se borio je Shihepo, ali Johnson je vrlo dobar bokser, on je fizički vrlo jak, no ipak vjerujem da je Buglioni jednostavno previše za njega. On će sigurno obraniti titulu protiv Johnsona u ovoj borbi, ali kada dođu neki malo jači protivnici kao što su Kovalev, Bivol, Gassiev, Usyk, Stevenson ili Jack, on će sigurno izgubiti. Mislim da je dobar bokser, on može pobijediti ovu borbu za britansku titulu, ali ako želi svjetsku, mislim da nema šanse da dobije protivnike koje sam već nabrojao. Ali, da li može obraniti titulu protiv Johnsona? Pa iskreno da kažem, vjerujem da može i tako ću i odigrati. Pobjeda Buglionija u ovom meču! Sretno!

dCw3KD8.png

(Koeficijenti 23.3. u 12:36 CET)

14:00 Rosenheim-FC Unterföhring 1 - 1,60 premier

Rosenheim zauzima 8 poziciju tabele sa 35 bodova iz 25 utakmica.Skor momcadi je 9-8-8 sa gol razlikom 35:39, kuci 4-6-3 sa gol razlikom 19:17.Sto se tice forme u ovom drugom dijelu prvenstva, poceli su remijem kuci sa Garching 2:2, onda su dobili Ingolstadt II sa 1:0, da bi u proslom kolu izgubili od furtha II sa 2:0 u gostima.U danasnjem mecu trener Tobi Strobl nece moci racunati na suspendovanog Georg Lenz (odbrana,25/0), dok se u momcad vracaju napadaci Danijel Majdancevic i Markus Einsiedler sto je itekako bitna vijest za ovu momcad.

FC Unterföhring je posljednja momcad lige sa 10 bodova iz 25 utakmica.Imaju skor 1-7-17 sa gol razlikom 23:61.Kao gosti odigrali su 13 utakmica i upisali skor 1-4-8 sa gol razlikom 12:34.Oni su u drugi dio sezone krenuli remijem 0:0 sa Burghausenom, ali su onda izgubili od Munchen 1860 2:o i Bucbach u proslom kolu kuci sa 1:0.Sto se tice danasnjeg meca trener  Peter Faber ima nekih problema obzirom da su Philipp Schmidt (napadac,21/4) i  Fadhel Morou (odbrana,20/0) imali gripu tokom sedmice, i nisam siguran da ce igrati.Uz njih neizvjestan je i Andreas Faber (sredina,22/9) koji je slomio nos.Uz sve to imaju probleme i sa golmanima jer je out Caruso (golman,9/0) kao i Sturm (golman,16/0), pa ce na golu debitirati Shorunkeh-Sawyerr.

Odlucio sam se za keca na ovom mecu iz nekoliko razloga.Prvi jer mislim da iako je ovo ameterski fudbal, ako se pogleda samo stanje tabele domacini su valjda kvalitetniji.Nadalje, ovaj mec igrati ce se na umjetnoj travi, za sto je bila potrebna posebna dozvola opet, a sve to zbog vremenskih uvjeta, kazem ovo jer nije uobicajeno da igraju na plastici cak i u regionalnoj ligi (sta ti je Njemacka). Dd zavrsimo sa domacinima pricom da iako su na 8 mjestu tabele bjeze tek 6 bodova od opasne zone, sto nije puno svakako. Sad jos malo o gostima.Procitao sam kako je ovaj klub pred gasenjem, tacnije nema sponzora, a zbog toga nisu ni trazili licencu za nastup sledece sezone. Uz sve to najgori su na tabeli, ispali su vec, ionako nisu trazili licencu za sledecu sezonu. Na sve to u danasnjem mecu imaju problema i sa golmanima pa im tako debituje 19godisnjak, a tu su jos neki upitni igraci. Rosenheim je dobio i prvi mec sa 3:2, a kladim se da ce i danas iskoristiti ovaj zicer.

16:00 Coventry - Grimsby 1 - 1,75 premier

Coventry zauzima 7 mjesto tabele sa 61 bodom iz 37 utakmica.Skor momcadi je 18-7-12 sa gol razlikom 43:31, kuci 11-3-4 sa gol razlikom 25:13.Sto se tice forme, u zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i 2 remija, a u proslom kolu dobili su Crewe u gostima sa 2:1.Trener Michael Jolley u danasnjem mecu ne moze racunati na usluge Tom Davies (odbrana,17/0), Jordan Maguire-Drew (napadac,3/0), Jordan Willis (odbrana,31/0) i Jodi Jones (napadac,19/5).

Grimsby zauzima 22 mjesto tabele sa 37 bodova iz 38 utakmica.Imaju skor 9-10-19 sa gol razlikom 32:57, kao gosti 5-3-11 sa gol razlikom 17:34.Obzirom da ovaaj tim nije pobijedio zadnjih 17 utakmica onda ne znam sta da pricamo puno o formi.Trener Michael Jolley u danasnjem mecu nece moci racunati na Luke Summerfield (sredina,32/0), Karleigh Osborne (odbrana,10/0), Paul Dixon (odbrana,26/0), a upitni su Andrew Fox (odbrana,2/0)  i  Mitch Rose (sredina,26/5).

Odlucio sam se za pobjedu domacina.Iako danas imaju određenih izostanaka, imaju ih i gosti, a opet Coventry i bez nekih igraca igra odlicno u zadnje vrijeme, dok Grimsby ne zna za pobjedu bas dugo, ima 4 poraza u zadnjih 5 utakmica i mislim da se nemaju cemu nadati kad vec domacini ganjaju play off mjesto.Prvi mec rijesio je Coventry u svoju korist sa 2:0.

Iako sam maksimalno srezao sliku opet nemogu uploadat listic, mislim Goks da je izmjena toga za upload najprimarnija stvar za promjenit na forumu vec duze vrijeme... Uglavnom sinoc kasno sam odigrao triple na jak ulog jer smatram da je supersport častio... Uzeo sam Peru-Hrvatska 1x... Hrvatska nogometna vrsta je spoj nekvalitetnih invalida koje je čarobnjak za financije Mamić utopio u bijeli svijet...Njihova (ne)kvaliteta se najbolje vidi u reprezentaciji... Uz to uzeo sam Kristianstad-Flensburg 2 mislim da je prevelika razlika u klasi i jednostavno njemci nemaju pravo na kik pa da se doma moraju čupati... I zadnji par 3.5 hendi na Federera protiv Kokkinakisa, mislim da iako australac dobro servira da bi ga Federer morao brejkat barem 2 puta u meču, čovjek nije igrao atp razinu jako dugo i sad se tek vraća na stare staze, a ovaj hendi je po meni realan u vrijeme kad je Kokkinakis bio u najboljoj formi... 

19:30 Eisenach-VfL Bad Schwartau  2 - 1,50 supersport

Domacini se bore za sam opstanak, iako su prije pocetka sezone imali plan da zavrse u prvih 6.Sada su stvari takve da je gola borba za opstanak, a uz to ne igraju najbolje u zadnje vrijeme.Ono sto je zanimljivo, jeste da su tokom sedmice imali dosta problema na treninzima a sve zbog gripe.Prije neki dan na treningu je bilo svega 6 igraca i 4 golmana, a svi koji su pokoseni gripom tih dana za danas su nekako neizvjesni, a bilo je tacno 9 igraca pod gripom. Gosti sa druge strane bore se za ulazak u visi rang, malo su ispod crte, a u danasnjem mecu imaju dva izostanka.

Da ne pisem dalje imena igraca i sve to obzirom da se radi o njemackoj 2 ligi rukomet, evo link cisto da ne bude da lupam info ili slicno http://www.thsv-eisenach.de/aktuelles/bundesliga-news/-/detail/news/von-rersignation-keine-spur-11931

https://schwartau-bundesliga.de/vorbericht-zum-spiel-in-eisenach-das-wird-ein-hartes-stueck-arbeit/

prije 27 minute, Dominik999 said:

Iako sam maksimalno srezao sliku opet nemogu uploadat listic, mislim Goks da je izmjena toga za upload najprimarnija stvar za promjenit na forumu vec duze vrijeme... Uglavnom sinoc kasno sam odigrao triple na jak ulog jer smatram da je supersport častio... Uzeo sam Peru-Hrvatska 1x... Hrvatska nogometna vrsta je spoj nekvalitetnih invalida koje je čarobnjak za financije Mamić utopio u bijeli svijet...Njihova (ne)kvaliteta se najbolje vidi u reprezentaciji... Uz to uzeo sam Kristianstad-Flensburg 2 mislim da je prevelika razlika u klasi i jednostavno njemci nemaju pravo na kik pa da se doma moraju čupati... I zadnji par 3.5 hendi na Federera protiv Kokkinakisa, mislim da iako australac dobro servira da bi ga Federer morao brejkat barem 2 puta u meču, čovjek nije igrao atp razinu jako dugo i sad se tek vraća na stare staze, a ovaj hendi je po meni realan u vrijeme kad je Kokkinakis bio u najboljoj formi... 

Slika zaslona 2018-03-24 u 03.17.14.png

Crawley Town - Cheltenham | Crawley Town 0.0, +0.5 (1.85) bet365

Ove dvije ekipe nemaju što juriti u posljednjih osam kola, a pogotovo Cheltenham. Oba tima su daleko od mjesta koja vode u doigravanje, dok su također daleko i od zone ispadanja. No, Crawley Town je pokupio osam bodova više od Cheltenhama do sada ove sezone i ne znam zašto je ovolika kvota na njihovu pobjedu u utakmici koju igraju na svom terenu. Cheltenham je pobijedio samo četiri od 19 utakmica koje su igrali u gostima ove sezone. Branič Josh Yorwerth se vraća nakon dvije utakmice suspenzije za Crawley. Mark Connolly je suspendiran, Billy Clifford i Thomas Verheydt su već duže vremena van terena. Cheltenham ima cijelu momčad na raspolaganju.

aTeatka.png

(Koeficijenti 24.3. u 13:29 CET)

Peterborough - Bristol Rovers | Više od 2.5 gola (1.65) bet365

Očekujem jednu otvorenu utakmicu sa golovima sa obje strane. Mislim da će na kraju biti 3 ili više golova, a to ću i odigrati. Peterborough ima 15 pobjeda, 11 remija i 11 poraza do sada ove sezone. U tih 37 utakmica, postigli su 59 golova i primili čak 47, što znači da u njihovim utakmicama bude u prosjeku po 2.9 golova. Igraju vrlo dobro na svom terenu, tako da će biti potpuno motivisani u ovoj utakmici i vjerujem da će igrati napadački od prve minute. Za današnju utakmicu, Peterborough će biti bez Baldwina, Lopesa, Edwardsa i Pennyja. Na drugoj strani Bristol Rovers ima 15 pobjeda, 5 remija i 17 poraza do sada ove sezone, dok su i oni u 37 utakmica postigli čak 53 gola. Međutim, Bristol Rovers prima više nego što daje, a do sada su ove sezone primili 56 golova, što znači da u prosjeku na njihovim utakmicama bude oko 2.9 golova po utakmici. Njihovi rezultati u gostima i nisu nešto ove sezone, ali siguran sam da će postići gol u ovoj utakmici. Samo da napomenem da imaju najgoru obranu od svih timova koji se nalaze u gornjem dijelu tabele. Oni će u ovoj utakmici biti bez Lockyera (kapetan ekipe) i Sweeneya. Pod znakom sumnje je Leadbitter. Međusobni odnosi ova dva tima su inače prepuni golova, kao što možete vidjeti ispod. Da napomenem da je kvota od jutros pala sa 1.70 na 1.65.

LZThEgP.png

FhmFP4s.png

(Koeficijenti 24.3. u 13:43 CET)

Bari - Brescia

Bari i dalje vjeruje kako na kraju sezone može biti na jednoj od vodeće dvije pozicije ljestvice Serie B.

Bari je trenutačno peti, a za drugim Frosinoneom zaostaje sedam bodova (54-47). Ne zvuči loše kako Bari nije izgubio niti jednu od posljednjih šest utakmica (tri pobjede i tri remija), ali u klubu sigurno nisu zadovoljni kako su završile zadnje tri utakmice.

Naime, u sva tri slučaja Bari je odigravao neodlučeno (Pro Vercelli 2-2, Spezia 1-1 i Cittadella 0-0), a bod po utakmici je ritam koji momčad neće dovesti na neku od prve dvije pozicije.

Zato danas Bari, kako god zna i umije, mora pobijediti Bresciju, slabo plasiranu na ljestvici (17. mjesto) koja igra prilično loše od prvog dana sezone u gostima (tri pobjede, četiri remija i osam poraza).

Bari će u subotnjem ogledu loviti jubilarnu desetu domaću pobjedu u sezoni (dosad ima devet pobjeda te po tri remija i poraza).

Izvor: lutrija.hr

ŠVEDSKA – ČILE

Švedska je dokazala da “ima života i nakon Ibrahimovića”, u prvom ciklusu ere nakon oproštaja svog velikana plasirala se na Svjetsko prvenstvo i to na spektakularan način. Naime, Skandinavci su bili 2. u svojoj skupini, iza ipak prejake Francuske, ali onda je u play offu izvela pothvat, eliminirala Italiju sa 1:0 i 0:0, taj jedini, zlatni gol zabio je u Stockholmu Jakob Johansson. Tako će ovaj test meč upravo u Stockholmu biti ujedno prilika i da proslave plasman na Mondial u Rusiju, gdje ih čeka zaista teška skupina, sa Njemačkom, Meksikom i Korejom.

Čile je, uz Nizozemsku i Italiju, apsolutno najveće razočaranje kvalifikacija za SP, dvostruki osvajači Copa Americe neće se pojaviti u Rusiji, jer su završili tek kao 6. u južnomameričkim kvalifikacijama. Veliki je to udarac za selekciju sa Vidalom, Alexisom Sanchezom i nizom ostali vrhunskih igrača, te im preostaje igrati samo ove pripremne dvoboje. Tako će njihov novi izbornik, Kolumbijac Reinaldo Rueda, u Švedskoj predstaviti novu, pomlađenu selekciju, složenu isključivo od igrača koji nastupaju u čileanskom prvenstvu, koja bi mogla sljedećih godina nositi najveće breme.

Inter – Istra

Inter je obavio svoju zadaću već u prvom dijelu prvenstva, osigurao bogatu zalihu bodova, što je očito utjecalo na formu i voljni moment momčadi iz Zaprešića, koja u 180 minuta prvih nastupa u ovoj godini nije zabio gol! Naime,  odigrali su doma sa Slavenom bez golova (0:0), izgubili kod Rudeša sa 0:2. No, momčad trenera Samira Toplaka je brzo pokazala pravu reakciju, odigrala 1:1 u Osijeku, a potom sa 3:2 slavila kao gost Lokomotive prošlog vikenda i to preokretom nakon što je gubila sa 2:0 do 45. minute! Tako se poravnala sa Slavenom na diobio 5. pozicije, s tim što “Div iz predgrađa” ima utakmicu manje i priliku da zauzme mjesto kao “najbolji od ostalih” iza vodeće četvorke!

Istra ima ogromne probleme izvan terena, stoga bi za Puljane opstanak vrijedio kao titula poslije svega što prolaze u svojoj borbi za spas, nego samo statusa u eliti, nego i same klupske egzistencije. U prvom nastupu ovog dijela su teško stradali u susjedskom derbiju kod Rijeke, ali su potom napravili odličan posao:golom Andree Ottochiana su na “Drosini” slomili Lokomotivu u 85. minuti – 1:0. Potom n isu iskoristili prvu meč loptu za opstanak, odigravši samo 0:0 u Puli sa Cibalijom, nes(p)retno su izgubili na Poljudu sa 2:3 onim famoznim golom Letice u sudačkoj nadoknadi, ali su zato se naplatili prošlog petak, kad su preokretom slomili Slaven doma (2:1) pogocima, opet, ottochiana i Roce. Tako Puljani ovaj meč dočekuju na 8. mjestu, koje donosi spas, sa 4 boda više od Cibalije i plus 7 spram Rudeša, s tim što imaju utakmicu manje. Dakle, čak i bod u Zaprešiću bi im zaista vrijedio kao “jackpot”!

Brojke: Oba susreta ove sezone završila su remijima. U Zaprešiću je završilo 2:2 (Puljani su vodili 2:0 u 25. minuti, ali nisu izdržali do kraja), a u Puli je bilo obrnuto, Inter je vodio do 90. minute, kad je Ofosu spasio domaćine – 1:1.

Izvor: psk.hr

prije 21 minute, Dominik999 said:

Hvala svim pametnim ljudina što su ispratili Ninu Serdarusica i digli lijep keš kao i ja....Sutra finale sa jačin igračem ali danas je dokazao ono što sam pričao 6-1 7-5 skinut Violu više nego moćno ??

Ja i zaboravio za to, konj :) Ako nije problem napisi kad izadje u ponudu, kada igra sutra i kvotu, hvala

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use