Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Bugarska - BiH // OVER 2.0 GOALS bet365 - 1,85 (18:00 CET)

Pravi debi za Roberta Prosinečko, one dvije utakmice u Americi ne računam. Ovdje na raspolaganju ima Džeku koji je u odličnoj formi ali i Pjanića koji je jedan od najstandardnijih igrača u Juventusu. Sa druge strane Bugari nemaju ni jednog igrača koji je kvaliteta spomenutog dvojca, te mislim da će upravo oni biti glavna prevaga.

Ovdje vjerujem u pobjedu BiH, bet365 kladionica daje koeficijent od čak 2,05 što je po meni odlično s ozbzirom na to kakva je Bugarska u zadnje vrijeme. Oni imaju mnogo problema u nacionalnom timu, nikako da se pojavi neki igrač koji će postati vođa tima i sve djeluje nekako "raštimano" i još uvijek se traže. Dokaz tome je da su prošle kvalifikacije počeli sa Stoyanovom na golu, tokom kvalifikacija ga je zamjenio Mihaylov da bi na kraju kvalifikacija branio Iliev.

Očekujem golove ovdje. Kod Bosanaca fali Begović na golu i Vranješ u odbrani, te će na desnom beku ponovo igrai Bičakčić koji ji nije baš za tu poziciju. Teren na stadionu Ludogoretsa će biti fantastičan bez obzira na loše vrijeme u Bugarkoj te neće biti problema za igru. Pobjeda BiH od 1:2 mi nekako djeluje najrealnije. Sretno!

b065537089cd33d99b45166125c95fc7.jpg

Argentina - Italija // Pobjeda domaćina bet365 - 2,05 (20:45)

Ovo bi trebao biti spektakl ali s obzirom na to kakva je Italija, mislim da od spektakla neće biti ništa. Dovoljno je samo vidjeti spisak Argentine i sve će vam biti jasno. Najbolji su na spisku dok je sa druge strane novi trener Italije Di Biaggio eksperimentisao i pozvao neke nove igrače. Italijani se nadaju kako će Cutrone biti njihova uzdanica ali kada vidite da posvećuju toliko pažnje takvom igraču a sa druge strane Argentinci u napadu imaju Aguera, Messija i Higuania, nema potreba da šta govorim.

Ovo su susreti gdje se već uigravaju za SP i mislim da nikakvog opuštanje neće biti. Sretno!

5392563f644f090d9b2be8ffc1f35acf.jpg

Bugarska - Bosna i Hercegovina 1X (1.72) bet365

Utakmica se igra u Bugarskoj na Ludogoretsovom domaćem terenu u gradu Razgrad. Ovo je jedan od razloga zbog kojeg mislim da će domaćini uspjeti da odigraju barem neriješeno. Niti jedan od ova dva tima neće igrati na Svjetskom prvenstvu, ali Bugarska je imala neke dobre rezultate u kvalifikacijama, gdje su uspjeli da pobijede Holandiju i Švedsku. To je bila teška skupina i male su vjerojatnoće bile da ćemo ih vidjeti na prestižnom natjecanju u Rusiji, dok je u toj skupini u kojoj su igrali bila i Francuska. U studenom su bili bolji od Saudijske Arabije, koja će učestvovati na svjetskom prvenstvu. Bosna kako ja znam ima nekih problema sa igračima, dok Šimunović nije htio da igra ovu prijateljsku utakmicu. Pomalo je čudno, jer je on promijenio svoju nacionalnost kako bi imao više šanse da igra u prvom timu u reprezentaciji, dok je prije Bosne igrao u Hrvatskoj, ali u mlađim kategorijama. Haris Medunjanin je pozvan iz MLS-a da zamijeni Šimunovića, a on je treći igrač koji ima najviše utakmica za Bosnu nakon Džeke i Pjanića. Mislim da bi domaćini u ovoj utakmici mogli izvući barem remi, jer igraju kod kuće pred svojim navijačima, dok bi ja kao državljanin Bosne i Hercegovine volio da Bosna pobjedi, ali s obzirom na probleme koje imamo sa igračima na jednom listiću ću definitivno odigrati 1X. Sretno!

AqW6DIz.png

(Koeficijenti 23.3. u 09:24 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Japan - Mali 1 (1.53) bet365

Mislim da su ovo prilično dobri koeficijenti na Japan, s obzirom da su bili mnogo veći kada su tek ubačeni u ponudu, čak i ako se ova utakmica igra na neutralnom terenu u Liegeu, Belgiji. Japan se kvalificirao za Svjetsko prvenstvo i igrao je vrlo dobro u kvalifikacijonim utakmicama, igrali su napadački nogomet i mislim da će u ovoj utakmici ostvariti pobjedu bez obzira što je to prijateljska utakmica. Oni se spremaju za Svjetsko prvenstvo i ove pripreme su vrlo važne za njihov tim. Mali je na drugoj strani potpuno drugačiji tim, oni svoju igru fokusiraju na obranu i na to kako bi sačuvali sopstveni gol, što vidimo po njihovom rezultatima u skupini, gdje su remizirali četiri puta bez golova. Bit će zanimljivo gledati potpuno različite timove kada je njihov stil igre u pitanju, samo su mi ovi koeficijenti na Japan pomalo veliki, jer je Japan postigao najmanje po dva gola protiv svakog od svojih protivnika u kvalifikacijama. Možda je oklada na pobjedu Japana + da neće primiti gol još bolja u ovoj utakmici i tko želi da malo više riskira, predlažem to, no na manje riskantnom listiću ću sigurno odigrati pobjedu Japana protiv mnogo lošijeg protivnika nego što je to bio slučaj u kvalifikacijama. No, ipak su ovo prijateljske utakmice, pa pozivam sve članove na oprez. Sretno!

C4RCICG.png

(Koeficijenti 23.3. u 09:55 CET)

Nizozemska - Engleska 

Nizozemska će u Amestrdamu dočekati Englesku u jednoj od zanimljivijih prijateljskih utakmica ove večeri. Domaća momčad i drugo veliko natjecanje pratiti će samo na televiziji. Ronald Koeman preuzeo je ovu momčad prošlog mjeseca i navijači se nadaju kako za njihovu reprezntaciju dolaze bolji dani. 

Koeman na raspolaganju ima velik broj zvijezda, a na njemu je da od njih složi dobro uigranu ekipu. Platili su Nizozemci očajani ulazak u zadnje kvalifikacije. Unatoč vrlo dobrim igrama u zadnjem dijelu kvalifikacija nisu uspijeli plasirati se na svjetsko prvenstvo.

Englesku ćemo gledati u Rusiji ovog ljeta, a Gareth Southgate odlučio je osvježiti svoju momčad sa nekoliko debitanata. Svoje prve nastupe za selekciju "Tri lava" tako će večeras upisati Pope, Trakowski, Mason, Cook. U napadu Englezi će biti bez ozljeđenog Harry Kanea, a na njegovom mjestu gledati ćemo u zadnje vrijeme opet vrlo dobrog Jamie Vardya. 

Jedan od zadataka Ronald Koemana je odličnu formu u Sportingu napadača Bas Dosta preliti i na nacionalni dres. Dost je ove sezone zabio 29 puta u svim natjecanjima no 28.godišnji napadač u dresu reprezentacije zadnji puta zabio je još 2015. godine Walesu.

Southgate će ekspremntirati s sastavom danas i neuigrana obrana Engleza biti će idealna prilika Dostu da počne zabijati i u dresu Nizozemske. 

Rezultat u ovakvim utakmicama uvijek je u drugom planu ipak mislim da je Nizozemcima ovdje rezultat bitniji nego gostima. Ronald Koeman želi krenuti u svoju izborničku avanaturu dobrim rezultatom, a pobjeda protiv sudionika na svjetskom prvenstvu sigurno je dobar temelj. Gareth Southagte sa pozivom nekolicini novih igrača najavio je kako će više raditi na pripremi za svjetsko prvenstvo nego ovdje tražiti rezultat. Motiv Nizozemaca je veći i pred domaćom publikom najmanje ne bi smjeli izgubiti. 

TIP: Nizozemska 1X 1.40, 

Grčka - Švicarska 2 (2.05) bet365

Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu u Atini. Malo sam pratio što poznati tipseri kažu i vidim da većian predviđa pobjedu Švicarske, a iskreno mislim da su i u pravu. Grčka se nije uspjela kvalificirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, nakon što su u doigravanju izgubili protiv Hrcatske sa 4-1 u gostima i remi bez golova kod kuće. Mučili su se da stvore priliku pred golom Hrvatske, jer su napravili samo četiri šuta prema golu u te dvije utakmice koje su igrali. Malo sam istraživao i bio sam vrlo iznenađen problemima u Grčkoj ligi. Vlada je odlučila da odgodi utakmice, nisam siguran dokle, ali vjerujem dok ne istraže što se zapravo dogodilo. Vidio sam da je predsjednik PAOK-a ušao na teren sa pištoljem, dok imaju i drugih problema u toj ligi. Vjerujem da će svi ti problemi koji se u posljednje vrijeme dešavaju u grčkoj super ligi utjecati na igrače. Na drugoj strani Švicarska se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo, nakon što su uspjeli pobijediti Sjevernu Irsku sa 0-1 u gostima, da bi zatim kod kuće odigrali neriješeno bez golova. Njihova forma je dobra u posljednje vrijeme, jer su izgubili samo jednu utakmicu od posljednjih 13, a pobijedili su 4 od posljednjih pet utakmica u gostima. Oni imaju jednu vrlo dobru momčad, koja može igrati protiv vrlo jakih europskih reprezentacija. U njihovom timu se nalaze, Sommer, Lichtsteiner, Akenji, Rodruguez, Shaqiri, Xhaka itd... Vjerujem da će Švicarska ovdje ostvariti pobjedu, prije svega jer žele biti spremni pred Svjetsko prvenstvo i svaka pobjeda je povećanje samopouzdanja pred ovako veliko natjecanje. Sretno!

kKWA73B.png

(Koeficijenti 23.3. u 10:20 CET)

ČEŠKA U21 - HRVATSKA U21 2

Posljednja prilika za Češku.

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo do 21 godine treće plasirana Češka dočejuje prvo plasiranu Hrvatsku. Prošli susret ove dvije ekipe slavila je Hrvatka u Varaždinu rezultatom 5:1. Sada u Karviná Češka ima priliku pobjediti i ostati u borbi za Europsko prvenstvo, no mislim da se to neće dogoditi.

Hrvatska je jednostavno puno bolja od svojih vršnjaka iz Češke. Za Hratsku nastupaju igrači koji imaju već veliki broj utakmica u prvim ligama, mnogi od njih su već ponajbolji igrači u klubovima te smatram kako su puno bolji i iskusniji od Češke.

Hrvatska U21: Posavec (Palermo 21/0), Letica (Hajduk 13/1), Uremović (Olimpia Ljubljana 6/0), Sosa (Dinamo 18/0), Čaleta-Car (Salzburg 41/1), Mamić (Inter Zaprešić 17/1), Šimić (Spal 4/1) Katić (Slaven Belupo 27/0), Karačić (Lokomotiva 18/1) , Brekalo (Wolfsburg 25/3), Vlašić (Everton 17/2), Jakoliš (Admira 21/4), Halilović (Las Palmas 13/2), Ćorić (Dinamo 17/3), Moro (Dinamo 29/4), Fiolić (Dinamo 16/2), Bašić (Hajduk 22/4), Majer (Lokomotiva 26/10), Balić (Udinese 15/0), Roguljić (Pafos 18/1).

Hrvatska također u ovoj utakmici mora pobjediti žele li zadržati prvo mjesto, ali pod puno većim pritiskom je Češka kojoj je ovo vjerujem posljednja prilika za plasman na Europsko prvenstvo. U jednom trenutku utakmice Češka će sigurno morati napasti a tu se otvara velika prilika brzim igračima Hrvatske koji su odlični u igri 1 na 1 što se pokazalo i u Varaždinu kada je Hrvatska povela sa 1:0, Češka se otvorila i to se rezultiralo sa 5 komada u Češkoj mreži.

Trebalo bi što prije odigrat kvota je od jutra pala sa 2,30 na 1,90 kod nas,na bet365 trenutno 1,60..

prije 5 sati, Dominik999 said:

Itf Opatija sad me zvao prijatelj kaze da u teniskim krugovima se prica i prilicno jako kladi na Ninu Serdarusica kroz cijeli turnir...Prica je da mali navodno mora osvojit turnir...Ja cu ga ispratit na Jaci ulog do kraja turnira pa ko voli nek izvoli info iz prve ruke...sretno

Kad igra sledeci mec, jel ima u ponudi?

prije 21 sati, crash1 said:

Argentina - Italija // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 2,05 (20:45)

Ovo bi trebao biti spektakl ali s obzirom na to kakva je Italija, mislim da od spektakla neće biti ništa. Dovoljno je samo vidjeti spisak Argentine i sve će vam biti jasno. Najbolji su na spisku dok je sa druge strane novi trener Italije Di Biaggio eksperimentisao i pozvao neke nove igrače. Italijani se nadaju kako će Cutrone biti njihova uzdanica ali kada vidite da posvećuju toliko pažnje takvom igraču a sa druge strane Argentinci u napadu imaju Aguera, Messija i Higuania, nema potreba da šta govorim.

Ovo su susreti gdje se već uigravaju za SP i mislim da nikakvog opuštanje neće biti. Sretno!

5392563f644f090d9b2be8ffc1f35acf.jpg

Messi upitan, Aguero ne igra, obojica zbog povreda

prije 1 sat, JoKer said:

Kad igra sledeci mec, jel ima u ponudi?

Sutra sa violom polufinale i serdarusic je favorit sto je meni kao teniskom znalcu previse sumnjivo cak i da nemam info...danas ga covjek ubijao i onda samo poceo gadat dvostruke i aute... viola je atp igrac cak i bio na nekim kvalama za grand slamove tako da nikako ovaj nemoze bit favorit al ajde uzet cemo to sutra ?

Bayern ki 1 1.3

Hrvatska 1x 1.25

DelPo 1 1.2

Na malo jaci ulog.

Posto sam preko moba nemam volje pisat duge analize..Bayern je u prvoj tekmi izgubio skoro nemoguce i ispustio break kako bi teniskim rijecnikom rekli, imao +15 na pocetku 3/4 i sve prosuo. Danas ocekujem dobru atmosferu i nadam se da Sale mece dozvolit jos jednom tako nesto i da ispadnu iz trke za finale. Turci su jako dobra momcad predvodena dobrim trenerom Blatt, ali gubili su od svih jacih momcadi u gostima. 

Dalic je najavio najjaci sastav danas i ocekujem da ne izgube od Perua jel to bi sigurno narusilo amtosferu pred daljnje pripreme za SP. Peru vecinom ima igrace iz juznoamericke lige osim par izuzetaka, poput Farfana i Tapie, a nema im najboljeg strijelca Guerrera, tako da ocekujem barem da nasi ne izgube ovdje.

DelPo u sjajnoj formi, uzeo 2 prethodna turnira i sigurno je pun samopouzdanja. Imao je 5 dana odmora i sigurno nece umoran docekat mec protiv Hasea. Nizozemac je dobio u 1.kolu Sugitu u 3seta i dopustio mu oko 10 bl, mislim da DelPo sigurno bolje iskoristit svoje prilike i proci dalje. H2H je 4:0 za DelPa i ocekujem nastavak pozitivne serije. Sretno!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use