Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Kako dobijati na ovoj kladionici ?????

Nesretnik

Recommended Posts

Moje korisnicko ime sve govori. Nesretnik sam. Kladionica me unisti, ubi me u pojam. Najlakse je sada reci da prestanem ali to nije moguce i komplikovan je slucaj i preskacemo tu alternativu i vracamo se na pitanje: Kako dobihati na ovoj kladionici? Ne sanjam o mnogo novca i velikim dobicina nego o kontinuitetu, da dobijam 3-4 dana pa da bude pad i los jedan dan ili dva, pa da opet dobiham i tako...poenta je da mnogo cesce dobijam nego da gubim i tu trazim pomoc. 

Ziheras sam, igrsm na sigurno, i manje kvote, sto vjerovatno i jeste jedan od razloga moje nesrece i gubljenja novca i uloga, ali nije sve u tome. Mnogo je tu faktora u igri. Ima dana kada svaki prosjecni poznavalac sporta moze izabrati nekoliko parova i sloziti dobitni tiket, ili vise njih, ali ja igram 2-3 para samo,  neke parove sa dvoznakom cak ili sigurnijom opcijom ekipa daje gol ili  over 1.5 ili over 0.5 u prvom poluvremenu kada je nogomet u pitanju. No toliko sam nesretan da redovno izaberem pogresno. Procijenim 10 susreta i analiziram ih i od njih izabrem 2-3 koje igram. U 90% slucajeva biram taj jedan sa losom procjenom a desava se da uspjesno procjenim najmanje 8 od tih 10. 

Sta raditi? Kako dobijati? Kako ovu situaciju okrenuti u svoju korist?  Koju strateguju primjenjivati a da funkcionise? Molim vas pomozite. Igranje na singlove nije sada aktuelan jer nemam banku za to. Imam 100-200 eura i oko toga se vrti moj svijet i cilj mi je da dobijam 20-30 eura pa i 50 na dan, ali cesce, da rijetko gubim. No toliko sam nesretan da redovno biram pogresan par. Sta da se radi? Molim vas za prijedloge i savjete! 

prije 3 sati, Nesretnik said:

uspjesno procjenim najmanje 8 od tih 10. 

sam si dao odgovor, odigraj svih 10 parova, smanji ulog po listicima, ako imas 10 parova, odigraj tri listica, uz malo srece imat ces 2/3 dobitna listica i banka ce pomalo rasti. Opcenito nije sreca igrati vise parova, ali ako moras, smanji ulog, vise listica ako imas vise dobrih parova... i nikako ne isti par na vise listica....
sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use