Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Kako danas ponuda nije najbolja razmišljao sam da odigram ovaj listić na malo veći ulog pa me zanima vaše razmišljanje?

Prvi par igram pobjedu Mađarskog tenisača protiv za sada meni nepoznatog Cipranina kojem je ovo do sada nejveći rezultat u karijeri te mislim da Marton dns neće imati problema sa igračem koji je 825. na atp ljestvici.

Drugi par igram pobjedu Cibone koje ovo danas jednostavno mora pobjediti ( ako treba tu su i suci koji su iz zg :P ) jer ovo je direktan okršaj za treću poziciju te prednost domačeg terena,Žorić bi trebao biti spreman i kad on igra mislim da pobjeda Cibona nije upitna te kad još znamo da je prvi centar Filip Bundović napustio Baldekin onda pobjeda domaćina je zicer. 

Treći par je pobjeda Monaca protiv očajnog Lillea.

Monaco je trenutno na drugoj poziciji te ako žele tu ostati ovo jednostavno moraju pobjeđivati a gosti tražiti bodove negdje drugdje.

Izostanaka kod domaćina nema te mislim da današnji susret završava kao i prehodna tri pobjedama Monaca.

Inače nebi bilo loše da imamo ovako jednu rubriku gdje bi slagali svoje listiće do kvote dva za malo bolji ulog.

tiket.png

Istra - Slaven Belupo // AH 0.0, +0.5 Istra bet365 (18:00 CET)

Nakon zimske pauze Istra je u proljetni dio prvenstva ušla sa skoro drugom ekipom, što im daje rezultat za sada. Pobjedili su Lokomotivu, dok su u prošlom kolu igrali vrlo dobro protiv Hajduka gdje su primili gol u 95. min za poraz od 3:2. Trenutno se nalaze jedan bod iznad opasne zone i mislim da su spremni da se izbore za opstanak u ligi.

Belupo je uvezao 3 pobjede nakon zimske pauze te su se odmakli od opasne zone i trenutno zauzimaju 4. poziciju u HNL.  Na gostovanjima su popruilično loša ekipa sa omjerom 3-2-8 a sve tri pobjede su ostvarili rezultatom 1:0 a ukupno su na strani postigli 4 pogodka.

Slaven Belupu nedostaju tri standardna nogometaša Vidović, Purić i Trebotić. Mislim da Istra ovdje može izvući pozitivan rezultat. Sretno!

9b292f70fc17981b0e7e882adfcff997.jpg

Freiburg - Stuttgart // DNB Freiburg bet365 - 1,80 (20:30 CET)

Stuttgart nije tako loš ove sezone kao što su mnogi mislili da će biti, jer je u napadu proradio vrlo opasani Mario Gomez te Stuttgart u zadnje vrijeme igra vrlo dobro.

No, Freiburg, ruku na srce je mnogo bolji tim od Stuttgarta, sa mnoooogo boljim trenerom koji je čak jedan od kandidata za klupu Bayerna. Stuttgart bi mogao možda izvući neki remi u Freiburgu, ali sam ubijeđen da ne mogu pobijediti. Ovaj put igraju daleko od kuće a Freiburgu stvarno trebaju bodovi.

Freiburg ne bi trebao biti toliko blizu zoni ispadanja, kao što je sada s obzirom na sjajne partije koje je ova ekipa pružala tokom ove sezone ali dekoncentracija, neiskustvo i manjak sreće su ih koštali gubitka bodova. Konačno je došlo vrijeme da Freiburg pobijedi Stuttgart i nadam se da će tako i biti. Sretno!

5844523c9714de858bc2ad053424fb5a.jpg

Quevill - Auxerre // Pobjeda gosta bet365 - 2,05 (20:00 CET)

Mnogo toga ne štima u ekipi Quevilla a mediji iz ovog gradića su objavili vijest kako će trener tima uskoro postati bivši a vlasnici kluba su to negirali, no gdje ima vatre ima i dima. :D  Igrači su nezadovoljni, istrošeni te se nalaze svega 8 bodova od zone ispadanja. Ukoliko nastave sa ovakvim igrama ispadanje iz lige je neizbježno ali i zasuženo jer su do sada osvojili svega 22 poena.

Sa druge strane Auxerre je u sjajnoj formi i žele povratak u Ligu 1. Uvezali su i četvrtu gostujuću pobjedu protiv Sochauxa demolacijom od 4:0! U 2018 godini imaju omjer 6-3-1 i vjerujem da večeras mogu do pobjede. Sretno!

2c0329b7cb96bae9accf7f5394e136c0.jpg

Poz htio bih predlozit  za sicu probat sbk protov cibone imam prijatelja  koji ihra u sbku kaze da dobro treniraju i lako mogice i da dobiju a siguran je da ostaju unutar 14.5 hendiju imate u betu 1.83 neki srednji ulog ili spojit s nekim manjim koef da navucemo 2 kv

Btw . Molim nekog mod ili adm da prebace post u danasnji dan slucajno sam napisao u subotu..

Edited by Ivan1998
Greska

Monaco - Lille | Više od 2.5 gola (1.50) bet365

Monaco je postigao 42 gola u 15 domaćih utakmica u ligi ove sezone, dok je Lille primio 24 gola u 14 gostujućih utakmica ove sezone. 12 golova je postignuto u posljednje tri domaće utakmice Monaca i osam golova je postignuto u posljednje tri gostujuće utakmice Lillea. Po tri gola u prosjeku je postizano na posljednjih sedam domaćih utakmica Monaca, dok je tri gola u prosjeku postignuto i na posljednje dvije gostujuće utakmice Lillea. Ovo je malo statistički, ali Monaco je drugi u ligi i oni su u posljednjih šest utakmica ostvarili pet pobjeda, dok je Lille, koji je 19 na tabeli, izgubio tri od posljednjih šest utakmica. Ovo znači da Monaco ne bi trebao imati problema, jer će sigurno probiti Lilleovu obranu. Lille je ove sezone vrlo loš i nalazi se u zoni ispadanja. Posljednji međusobni susret ova dva tima u ligi su završila sa četiri gola, a vjerujem da će Monaco, koji je postigao 72 gola u 29 ligaških utakmica ove sezone, postići veliki broj golova protiv vrlo lošeg Lilla ove sezone. Više od 2.5 gola je moja oklada u ovoj utakmici! Sretno!

GCd4lDt.png

(Koeficijenti 16.3. u 13:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 3 sati, tome1993 said:

Kako danas ponuda nije najbolja razmišljao sam da odigram ovaj listić na malo veći ulog pa me zanima vaše razmišljanje?

Prvi par igram pobjedu Mađarskog tenisača protiv za sada meni nepoznatog Cipranina kojem je ovo do sada nejveći rezultat u karijeri te mislim da Marton dns neće imati problema sa igračem koji je 825. na atp ljestvici.

Drugi par igram pobjedu Cibone koje ovo danas jednostavno mora pobjediti ( ako treba tu su i suci koji su iz zg :P ) jer ovo je direktan okršaj za treću poziciju te prednost domačeg terena,Žorić bi trebao biti spreman i kad on igra mislim da pobjeda Cibona nije upitna te kad još znamo da je prvi centar Filip Bundović napustio Baldekin onda pobjeda domaćina je zicer. 

Treći par je pobjeda Monaca protiv očajnog Lillea.

Monaco je trenutno na drugoj poziciji te ako žele tu ostati ovo jednostavno moraju pobjeđivati a gosti tražiti bodove negdje drugdje.

Izostanaka kod domaćina nema te mislim da današnji susret završava kao i prehodna tri pobjedama Monaca.

Inače nebi bilo loše da imamo ovako jednu rubriku gdje bi slagali svoje listiće do kvote dva za malo bolji ulog.

tiket.png

Napisao sam dole nes za cib ali misljenja sam da je svejednl jesi treci ili 4 ili 5 imanu 3 4 ekipe koje su na tim pozicijama  i svejedno je os igrat u playu protv splita ili cibone tako je i ciboni svejedno nije neka razlika a ni drogiran nebi igro 1.09 ili 1.083 za neke pare vece pa da ti to padne komotno bi iso u ducan po 2m konopa hehe

Istra 1961 - Slaven Belupo

U hrvatskom prvenstvu 26. kolo u Puli otvaraju nogometaši Istre 1961 i gosti iz Koprivnice, Slaven Belupo.

Puljani se bore kako bi i iduće sezone ostali u prvoligaškom društvu, trenutačno imaju bod više od Cibalije, a četiri od posljednjeg Rudeša. Slaven Belupo se riješio tih briga, na ugodnom je petom mjestu ljestvice (ima deset bodova više od današnjeg suparnika, 31-21).

Slaven Belupo od prvog dana sezone prolazi kroz strašne muke na baš svakom gostovanju. U tom pogledu je sasvim dovoljno reći da je na 13 gostovanja ta momčad postigla samo četiri gola! Uvjerljivo najmanje u cijeloj ligi.

Nije Slaven Belupo zabio Puljanima niti prvi put u sezoni kada je gostovao kod njih (pobjeda Istre 1-0).

Neće se klub iz Koprivnice niti danas razmahati, a s obzirom da niti utakmice u kojima igra Istra nisu pretjerano bogate pogocima logika nas tjera na opciju s manje od tri gola.

No, uzet ćemo u obzir da je Puljanima ova utakmica daleko važnija i zbog svoje borbe za opstanak trebali bi biti i žešći i odlučniji u ovom susretu. Dvoznak 1X je prvi tip.

Levante - Eibar

Ispred nogometaša Levantea je itekako «vruć» drugi dio sezone u Primeri i nismo sigurni hoće li uspjeti u svom naumu, a to je ostanak u eliti.

U prošlom kolu je Levante uzeo sva tri boda kod Getafea (1-0), ali prije toga je imao strašno dugačak niz od 11 utakmica bez pobjede! Ostvario je u tom razdoblju četiri remija i čak sedam poraza te se zbog toga našao u trenutačno nezavidnoj poziciji i na 17. mjestu ljestvice.

Teško i problematično bit će Levanteu i ovog petka kada na svom stadionu, gdje inače nije odveć uspješan (samo dvije pobjede po šest remija i poraza), dočekuje Eibar čija gostujuća statistika ostavlja bolji dojam (četiri pobjede, tri remija i šest poraza).

I Eibar nije na najbolji mogući način koristio posljednje utakmice (pobjeda, remi i tri poraza), ali treba naglasiti da je u tom periodu imao težak raspored. Gubio je od Barcelone, Reala i u gostima kod Celte, ali je pobijedio jaki Villarreal.

U svakom slučaju, devetoplasirani Eibar je kvalitetnija i bolja momčad koja zna vrlo dobro reagirati u ovakvim situacijama i na sličnim gostovanjima.

Ne treba očekivati niti mnogo golova. Posljednjih pet susreta Levantea su završavali ispod tri gola.

Izvor: lutrija.hr

prije 50 minute, Ivan1998 said:

Poz htio bih predlozit  za sicu probat sbk protov cibone imam prijatelja  koji ihra u sbku kaze da dobro treniraju i lako mogice i da dobiju a siguran je da ostaju unutar 14.5 hendiju imate u betu 1.83 neki srednji ulog ili spojit s nekim manjim koef da navucemo 2 kv

Btw . Molim nekog mod ili adm da prebace post u danasnji dan slucajno sam napisao u subotu..

Pa mislim igrao on ili ne ovo mu je dosta subjektivno mišljenje,nije otkrio toplu vodu..... Hendi je dosta visok i to Cibosi neće pokriti samo tako,ali sad baš da je sbk neka sila u košarci nije.....Osim ako nema nekih informacija ili saznanja o nekom dealu ne bih se baš složio sa njim.....Pogotovo šta Šibenik cibonu nije dobio jako dugo,do ovogodišnjeg okršaja u Šibeniku gdje je bilo za koš prednost Šibenika. I jedni i drugi su u tako-tako nizu,s time da Cibona pobjeđuje gdje se i očekuje da pobijedi,dok Šibenik vani gubi od Splita,Škriljeva,u kupu od Zaboka......Cibona pak pobjeđuje Hermes vani,Kaštel doma,u kupu Škriljevo i Zadar .U kratko,u nizu su od 7 pobjeda u našoj ligi i još te 2 u kupu gdje na kraju gube od Cedevite....

Po meni pobjeda neupitna,hendi vjerojatno neće pokriti,ali ga ja ne bi ni igrao.

Cibosi u punom sastavu,točnije Žorić spreman,dok je gostima otišao Filip Bundović,koji je bio jedan od ponajboljih igrača.

Svakako sretno

prije sat vremena, branko77 said:

Ne vezano za danasnju ponudu..U kojoj kladi se mogu isplacivati paysafecard bonovi,osim bet365 online kladionica" rel="">bet365?iz BIH sam,a stvorio mi se problem sa tim kodovima jer bet365 online kladionica" rel="">bet365 kroz 3 4 uplate odmah blokira..

Blokiraš što? Jesi ih probao kontaktirati na chatu?

Monaco - Lille under 4.5 kartona 1.9 bet365 2.5/10

Prvo, sudi Turpin ciji je prosek daaaaleko ispod ovog, realna granica po meni 3.5, drugo Lille se pretvorio u jednu od najblazih ekipa sto se kartona tice otkad su promenili trenera. H2H kaze da Monacu itekako lezi Lille, pisao sam gore da ocekujem potpunu dominaciju Monaca veceras pa ako bude 2:0 ili 3:0 jasno je da nema nista od bodova za Lille te nece hteti sakupljati kartone bezveze jer ih cekaju bitniji mecevi za opstanak i mecevi gde imaju realnije sanse pokupiti koji bod.

prije 9 sati, crash1 said:

Istra - Slaven Belupo // AH 0.0, +0.5 Istra bet365 online kladionica" rel="">bet365 (18:00 CET)

Nakon zimske pauze Istra je u proljetni dio prvenstva ušla sa skoro drugom ekipom, što im daje rezultat za sada. Pobjedili su Lokomotivu, dok su u prošlom kolu igrali vrlo dobro protiv Hajduka gdje su primili gol u 95. min za poraz od 3:2. Trenutno se nalaze jedan bod iznad opasne zone i mislim da su spremni da se izbore za opstanak u ligi.

Belupo je uvezao 3 pobjede nakon zimske pauze te su se odmakli od opasne zone i trenutno zauzimaju 4. poziciju u HNL.  Na gostovanjima su popruilično loša ekipa sa omjerom 3-2-8 a sve tri pobjede su ostvarili rezultatom 1:0 a ukupno su na strani postigli 4 pogodka.

Slaven Belupu nedostaju tri standardna nogometaša Vidović, Purić i Trebotić. Mislim da Istra ovdje može izvući pozitivan rezultat. Sretno!

9b292f70fc17981b0e7e882adfcff997.jpg

Pobjeda Istre 2:1. :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use