Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 15.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

15.03.2018, 17:00 CET
Stadion Lokomotiv, Moscow (RUS)
Lokomotiv Moskva - Club Atlético de Madrid 
Referee: Artur Dias (POR)

15.03.2018, 19:00 CET
Štruncovy Sady Stadion, Plzeň (CZE)
FC Viktoria Plzeň - Sporting CP
Referee: Tobias Stieler (GER)

Estadio de San Mamés, Bilbao (ESP)
Athletic Club - Olympique d Marseille
Referee: Anthony Taylor (ENG)

Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg (RUS)
FC Zenit - RB Leipzig
Referee: Daniele Orsato (ITA)

NSK Olimpiyskyi, Kyiv (UKR)
FC Dynamo Kyiv - SS Lazio
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP)

15.03.2018, 21:05 CET
Arsenal Stadium, London (ENG)
Arsenal FC - AC Milan
Referee: Jonas Eriksson (SWE)

Stadion Salzburg, Salzburg (AUT)
FC Salzburg - Borussia Dortmund
Referee: Benoît Bastien (FRA)

Parc Olympique Lyonnais, Décines (FRA)
Olympique Lyonnais - CSKA Moskva 
Referee: Robert Madden (SCO)

Just now, JackieJack said:

15.03.2018, 17:00 CET
Stadion Lokomotiv, Moscow (RUS)

Štruncovy Sady Stadion, Plzeň (CZE)

Estadio de San Mamés, Bilbao (ESP)

Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg (RUS)
FC Zenit - RB Leipzig

NSK Olimpiyskyi, Kyiv (UKR)

Arsenal Stadium, London (ENG)
Arsenal FC - AC Milan

Stadion Salzburg, Salzburg (AUT)

Parc Olympique Lyonnais, Décines (FRA)

Licno napadam jako ovo kolo LE, vecina meceva sa aktivnim rezultatom iz prvog meca, Manzano dobio Dinamo K. - Lazio, to je svakako prvi pick, onda Bastien kod Salzburga i Taylor kod Bilbaa. Cak bi i Orsato mogao podeliti 5 kartona.

Cekamo razradu pa ce ulozi biti srazmerni ponudjenim granicama...

Granice kartona unibet!

zr2BFBc.png

roSItyf.png

GSOYeso.png

FC Zenit - RB Leipzig
O4i0Vzk.png

xjsDzWb.png

Arsenal FC - AC Milan
JtRolf3.png

XLbfLQZ.png

V6OQPnM.png

(Koeficijenti 14.3. u 18:48 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Salzburg - Dortmund // over 2,5 golova bet365 - 1,61 (CET 21:05)

Ovo bi mogao biti zicer sutrašnjih utakmica, što i pad koeficijenta dokazuje. Salzburg ima prednost iz prvog susreta gdje su slavili 2:1 i na svom terenu će probati izbaciti Dortmund. Salzburgu je to možda i najveći meč u historiji, jer imaju priliku da se plasiraju četvrtinu finala nekog euro takmičenja i mislim da su zaslužili jer imaju nevjerovatan niz od 31 utakmicu bez poraza u svim takmičenjima!

Zbog vrlo loše sezone Dortmunda, gdje su ispali iz LP i DFB kupa, Bundesliga je davno izgubljena ovo im je možda prilika za spas sezone. Očekujem da od starta meča krenu agresivno i napadački te da probaju stići zaostatak od dva gola. Sa druge strane to će ostavljati mnogo prostora igračima Salzburga za brze kontre gdje imaju sjajne igrače poput kosovljana Valona Berishe koji igra sjajno u EL ove godine. Sretno!

9e5a87369a6faec5b637692e73358cd7.jpg

Dinamo K - Lazio over 4.5 kartona 1.62 unibet 7/10

Salzburg - BVB over 4.5 kartona 10bet 7/10

Ukratko, stvar je jasna jer kod oba meca imamo iznenadjenja iz prvog kola, Lazio mozda u nesto boljoj poziciji a Dortmund trazi pravo iznenadjenje i pobedu u gostima sa 2 razlike ili 2:3. Na oba duela smo vec u prvim mecevima videli 6+ kartona, ne ocekujem nista manje ni u povratnim.

Dinamo - Lazio sudi Manzano, ruku na srce dosta je skroman u Evropi u odnosu na La ligu ali i dalje je to dobar sudija. Sudio povratni mec izmedju Dortmunda i Atalante i podelio 5 zutih, ocekujem nesto slicno i ovde. Lazio pored loseg rezultata ima i moguce kadrovske probleme jer su Milinkovic-Savic, Luiz Gustavo, Radu, Marusic i golman Strakosha svi upitni, Dinamo Kiev nema vecih problema. Ukrajinci nisu ocekivali da ce posle prvog meca imati ovakve sanse, ocekujem ponovo branjenje rezultata jer samo 2:2 vodi u produzetke a cisto sumnjam da cemo to videti.

Salzburg i BVB dve izrazito ofanzivne ekipe gde se ocekuju ponovo golovi. Dortmund ce morati napasti od prvog minuta ako hoce uraditi nesto, bice tu mnogo kontri a otvorena igra i aktivan rezultat pored dobrog sudije su recept za over kartona. Ovde smo dobili Bastiena, rado vidjeno sudijsko ime sto u FRA ligi sto u Evropi. Licno sam gledao 5-6 njegova meca ove sezone, jako mi se svidja kriterij jer ima kontinuiteta sto se i vidi po njegovom proseku. Salzburg uradio ogroman posao u prvom, ali su sigurno svesti ofanzivnog potencijala Dortmunda pa ce raditi sta god mogu da maximalno neutralisu opasne napade. Inace u KO fazi LE Salzburg se pokazao kao izrazito zahvalna ekipa za overe, oba meceva protiv Sociedada plus prvi ovde sa BVB-om. Sutra opet realan scenario 5+ kartona.

Slažem se (uglavnom) s gore navedenim mečevima i kartonima.
Bastien dobar, Manzano dobar.
No meni Lazio i Borussia nisu momčadi za kartone,
premda je Borussia postala agresivnija s novim trenerom.

Skrenuo bi pažnju na meč Lyon - CSKA.
Za mene je to tip dana, tj. granica od 4,5.
Možda će škotski sudac mnoge odbiti,
ali ono što sam vidio na meču Salzburg-Sociedad me iznenadilo.
Čovjek nije vadio ruku iz džepa. Možda u ovoj tekmi ne bude tako, ali igram na taj hot hand.
Još ću vjrj probati i s Rusima nešto odigrati. Imaju oni svojih mesara.

prije 5 minute, cullinan said:

Slažem se (uglavnom) s gore navedenim mečevima i kartonima.
Bastien dobar, Manzano dobar.
No meni Lazio i Borussia nisu momčadi za kartone,
premda je Borussia postala agresivnija s novim trenerom.

Skrenuo bi pažnju na meč Lyon - CSKA.
Za mene je to tip dana, tj. granica od 4,5.
Možda će škotski sudac mnoge odbiti,
ali ono što sam vidio na meču Salzburg-Sociedad me iznenadilo.
Čovjek nije vadio ruku iz džepa. Možda u ovoj tekmi ne bude tako, ali igram na taj hot hand.
Još ću vjrj probati i s Rusima nešto odigrati. Imaju oni svojih mesara.

Tu je jedino rizik da Lyon povede a to jeste realno jer CSKA tesko parira ovakvim ofanzivnim timovima, toga se bojim jer bi u tom slucaju zadnjih 10-15 min bilo bez zara. Meni je realno izgledniji under 5.5 kod bet365 na neki manji ulog, mada je preskok u povratnim ipak najpametnija opcija.

Ovo oko proseka se ne mogu sloziti ne zato sto mislim da su oni grube ekipe nego zato sto prosek pada u vodu u ovakvim mecevima. Eto slicna situacija i juce sa Romom i Shaktarom, pa brdo kartona. Jednostavno ovo je zadnji voz za klubove poput Lazia i Dortmunda, nista od lige, nista od kupova znaci ostaje samo da ovde pokusaju nesto uraditi, da ne govorim o premijama za prolaz dalje. Najbitnija stavka je aktivan rezultat uz dobrog sudiju, kad se to poklopi nema meca koji zadnjih 10-15 minuta ne pokupi 2-3 kartona najmanje, da ne kazem kad proradi krv i nervoza pa se cesto pokupi i pokoji crveni za gluposti, grube startove itd 

Sretno sa pickovima sutra ;) 

Plzen - Sporting over 3.5 kartona
Salzburg - BVB over 1.5 gola

2.02 10bet 3/10

Sporting ima dobar rez iz prvog meca ali mi 3.5 prenisko jer ipak postoji sansa da Plzen povede a onda mislim da ovo prolazi sigurno. Sudi Tobias Stieler, jako dobar prosek u Evropi i na vecim granicama. U prvom mecu u Lisabonu 5 zutih, ovo je zadnja tekma za jedan od ova 2 tima pa verujem da nece previse kalkulisati u poslednjih 15-20 min pa moram ovo gurnuti za neki nizi-srednji ulog.

prije 34 minute, JackieJack said:

Plzen - Sporting over 3.5 kartona
Salzburg - BVB over 1.5 gola

2.02 10bet" rel="">10bet 3/10

Sporting ima dobar rez iz prvog meca ali mi 3.5 prenisko jer ipak postoji sansa da Plzen povede a onda mislim da ovo prolazi sigurno. Sudi Tobias Stieler, jako dobar prosek u Evropi i na vecim granicama. U prvom mecu u Lisabonu 5 zutih, ovo je zadnja tekma za jedan od ova 2 tima pa verujem da nece previse kalkulisati u poslednjih 15-20 min pa moram ovo gurnuti za neki nizi-srednji ulog.

Slazem se da ovi kartoni mogu ici u nekoj kombinaciji sa 1x ili domacin daje gol. Gosti imaju velikih problema s izostancima, a trener Jorge Jesus požalio se pred odlaskom u Češku da može računati samo na 14 igrača. Zbog suspenzija uzvratnu utakmicu protiv Plzena neće odigrati ponajbolji branič Sebastian Coates i  reprezentativni defanzivni veznjak William Carvalho, a kod Sportinga problema s ozljedama imaju bekovi Piccini i Fabio Coentrao, branič Andre Pinto, veznjak Bruno Cesar, te ofenzivci Podence, Doumbia i mladi Rafael Leao.

prije 24 minute, JackieJack said:

Tu je jedino rizik da Lyon povede a to jeste realno jer CSKA tesko parira ovakvim ofanzivnim timovima, toga se bojim jer bi u tom slucaju zadnjih 10-15 min bilo bez zara. Meni je realno izgledniji under 5.5 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 na neki manji ulog, mada je preskok u povratnim ipak najpametnija opcija.

Ovo oko proseka se ne mogu sloziti ne zato sto mislim da su oni grube ekipe nego zato sto prosek pada u vodu u ovakvim mecevima. Eto slicna situacija i juce sa Romom i Shaktarom, pa brdo kartona. Jednostavno ovo je zadnji voz za klubove poput Lazia i Dortmunda, nista od lige, nista od kupova znaci ostaje samo da ovde pokusaju nesto uraditi, da ne govorim o premijama za prolaz dalje. Najbitnija stavka je aktivan rezultat uz dobrog sudiju, kad se to poklopi nema meca koji zadnjih 10-15 minuta ne pokupi 2-3 kartona najmanje, da ne kazem kad proradi krv i nervoza pa se cesto pokupi i pokoji crveni za gluposti, grube startove itd 

Sretno sa pickovima sutra ;) 

Ne znam baš da je bilo brdo kartona.
Da "Ukrajince" nije uhvatio "žuto/crveni cener" gadno bi nam bilo.

Sve je stvar filozofije kako tko gleda. Osobno, nema teorije da prekršim neka svoja pravila
kad se kladim na kartone. Postoje suci na koje se nikad ne kladim (Cakir, Mažić, Eriksson i sl.),
kao i klubovi (Sociedad, Roma, Englezi svi i sl.) :D
90% oklada je na granice manje od 5,0 i slična "pravila".
Zato savjetujem ljudima da ne uzimaju zdravo za gotovo sve što mi ovdje napišemo i predložimo.
Kada pročitaju analize, neka se sami informiraju i sami odvagnu prednosti i nedostatke toga tipa.
Meni ako tip zadovoljava manje od 70% uvjeta nije vrijedan beta. Tako da... filozofija kažem :D
Sretno ugl :)

prije 12 minute, cullinan said:

Ne znam baš da je bilo brdo kartona.
Da "Ukrajince" nije uhvatio "žuto/crveni cener" gadno bi nam bilo.

Sve je stvar filozofije kako tko gleda. Osobno, nema teorije da prekršim neka svoja pravila
kad se kladim na kartone. Postoje suci na koje se nikad ne kladim (Cakir, Mažić, Eriksson i sl.),
kao i klubovi (Sociedad, Roma, Englezi svi i sl.) :D
90% oklada je na granice manje od 5,0 i slična "pravila".
Zato savjetujem ljudima da ne uzimaju zdravo za gotovo sve što mi ovdje napišemo i predložimo.
Kada pročitaju analize, neka se sami informiraju i sami odvagnu prednosti i nedostatke toga tipa.
Meni ako tip zadovoljava manje od 70% uvjeta nije vrijedan beta. Tako da... filozofija kažem :D
Sretno ugl :)

Sve potpisujem sto si napisao :) Najbolje je da svako razvije svoj stil kladjenja i igra po svojoj najboljoj proceni. Ovo sa underima kod Turpina, Mazica, Cakira, Erikssona i slicnima i sam praktikujem pa znam dobro o cemu govoris. Prosto ne kontam ljude koji znaju da je sudija teski underas i opet odigraju preko, to mi prosto ne ide u glavu. Takodje, imam i sam tu "crnu listu" klubova medju kojima su btw Roma i Sociedad pored ostalih :D (znaci Wolfsburg, Napoli, Arsenal itd itd) 

Ovi povratni mecevi su ipak highlight klupske sezone pa nam idu na ruku kad imamo aktivan rezultat i da se dobro naplatiti. Bojim se da SP nece biti povoljno po kartone, opet je slican format takmicenja kao na EURU pa je LS i LE uz lige petice sve sto nam je ostalo jos mesec-dva :( 

Sretno svima sa listicima danas, nadam se da je ovo dobar pocetak nedelje pred vikend!

Očekuje nas zanimljiv dan u Euroskoj ligi a vjerujem da ćemo vidjeti i veliki broj kartona na nekim utakmicama. Povijest nas uči da u uzvratnim utakmicama u ovim fazama natjecanja u prosjeku pada velik broj kartona a nadam se da danas neće biti iznimka. Mislim da su kolege već puno toga rekle za većinu parova, pa samo mogu reći sretno nam bilo. 

Moja dva udarna para su: 

Bilbao - Marseille over 4,5 kartona ( unibet )

Dynamo Kijev - Lazio over 4,5 kartona ( unibet )

Očekujem neizvjesne utakmice i dosta nervoze na obje strane. Marseille ima prednost ali Bilbao je doma favorit, mislim da bi, ako Bilbao povede tu moglo biti svega. U drugoj utakmici smo vidjeli dosta kartona u drugom dijelu drugog poluvremena, usudio bi se reći da očekujem i veći broj u uzvratu ali biti ću sasvim zadovoljan i sa 5 kartona. 

n7zsMNm.png

d6ROu15.png

DQY27HT.png

9EH1pha.png

Uz navedeno ulovio sam granicu od 4,5 kartona za Lyon - CSKA.

ZaiNVAw.png

Čudi me granica od samo 3,5 kartona za Plzen - Sporting L. Plzen je prošle sezone, koliko se sjećam, imao oko 3 kartona po utakmici i bio najgrublja momčad većim dijelom natjecanja. Sporting ima prednost ali mislim da je sve otvoreno dok Sporting ne da gol a 4 kartona za ove dvije momčadi ne bi trebalo biti previše. Očekivao sam znatno veću granicu. 

Yh084EF.png

bet365 je također izbacio granice ali ne za sve utakmice pa pratite kroz dan jer će sigurno biti dodano...

Sretno nam bilo!

LYON – CSKA

Francuzi su osvojili pravi bingo u Moskvi, pobjedom od 1:0 stekli veliku prednost i, koliko god im forma nije konstantna ove sezone, stigli nadomak četvrtfinala. Zlatni gol koji im je donio veliku prednost zabio je Marcelo u 68. minuti, kad je glavom nakon kornera sa 5 metara svladao neopreznu obranu Rusa. I inače CSKA nije previše prijetio gostima, ničim se nije pokazao kao opasan rival, za Lyon će, ako odigra u skladu sa svojim potencijalima, revanš biti tek nešto više od formalnosti.

CSKA pak nema drugog izbora nego napasti i tražiti (bar) jedan pogodak, samo tako mogu tražiti zrno nade za prolaz.

ARSENAL – MILAN

Prvi okršaj na San Siru rivali su dočekali u potpuno različitim raspoloženjima: Rossoneri su pod vodstvom Gattusa nanizali 13 mečeva bez poraza, u velikoj seriji uspjeha na sva 3 fronta u kojima sudjeluju, a Arsenal u „slobodnom padu“ koji je kulminirao debaklom u Brightonu. No, meč Europske lige ponudio je suprotno od očekivanja. Topnici su već u prvom dijelu sve riješili, u 15. minuti su poveli kad je Mkhitaryan zabio (lopta je pogodila Bonuccija i tako prevarila vratara), a Ramsey je povećao izbjegavši ofsajd zamku u zadnjoj sekundi poluvremena.

Napadi Milana u nastavku su bili uzaludno, jednu od rijetkih prilika nije iskoristio Kalinić, koji je odigrao zadnjih 30 minuta. Ovih 2:0 znače hipoteku Arsenala na četvrtfinale, a trofej Europske lige je i jedini način da se oni plasiraju u sljedeću Ligu prvaka.

SALZBURG – DORTMUND

Dortmund je i u prvom meču osmine finala ponovo dokazao da je riječ o posve nepredvidljivoj momčadi, silno sklonoj oscilacijama i kiksevima, poraženi su na Westfalenu od Austrijanaca sa 1:2 i nalaze se u očajničkoj poziciji uoči uzvrata. Junak večeri bio je Berisha, dvostruki strijelac za „Crvene bikove“, on je u 53. minuti iz jedanaesterca donio prednost gostima, a onda i u 60. minuti opet matirao Nijemce preciznim udarcem pod gredu sa visine šesnaesterca. Borussia je vrlo brzo uspjela smanjiti (Schurrle u 62.), izgledalo je tada da će uslijediti preokret, ali Salzburg se obranio i sačuvao tu prednost. U revanšu je za očekivati „ludu“ utakmicu, jer će Nijemci nasrnuti od 1. minute, a kao što znaju razočarati, također su sposobni i za pothvate, ovaj duel još nije odlučen!

DINAMO K. – LAZIO

Ovo bi mogao biti i najneizvjesniji od svih susreta uzvrata osmine finala, iako je jasno da su Ukrajinci u prednosti nakon 2:2 na Olimpicu. Bio je to pravi spektakl, ali samo u drugom poluvremenu, kad su postignuti svi pogoci. Poveli su gosti preko Cigankova u 52. minuti, ali to „Orlove“ nije omelo, dapače, u sljedećih 10 minuta su izveli potpuni preokret (Immobile 54., Felipe Anderson 62.). Međutim, u 79. minuti je Moraes eurogolom sa 20-ak metara svladao Strakoshu i izjednačio na 2:2. Lazio je u posljednjem napadu u sudačkoj nadoknadi imao zicer za pobjedu, ali je Immobile pogodio – stativu.

U Kijevu će trener Inzaghi, znano po svom ofenzivnom gardu, opet sve gurnuti u napad, bit će to meč na sve ili ništa, a svaki ishod je – moguć.

Izvor: psk.hr

Athletic Bilbao-Marseille AH Corners Bilbao -0,5 1,8 (b365)

Bilbao ovdje hvata rezultat iz prve utakmice, imaju za nadoknaditi 2 gola i vjerujem da ce krenuti jako ofenzivno od prve minute, Marseille ce htio il ne htio biti ovdje oprezniji i samim time bi ovaj susret Bilbao morao dobiti Corners match jer cak i da povede Bilbao on tu ne moze stati i mora nastaviti napadati i zato mislim da ova margina i kvota predstavljaju cisti value i tesko da ce ostati takvom do pocetka susreta.

3rw3g8O.png

Ukratko o jednom evroligaškom dublu.

Olympiacos - Barcelona 1 1.45

Brose-Efes 1 1.25

Ukupno 1.81

Oly drzi drugo mjesto i namjerava da ga zadrži, a možda i napadne prvi CSKA sa kojim igra već u sljedećem kolu. Grci su u odličnoj formi, vezali su pet pobjeda u EL. Barca s druge strane Evroligu koristi kao pripremu za napad na ENDESA ligu gdje solidno igraju i gdje su za vikend razbucali Reala, recimo. 

Oly je ovdje apsolutni favorit, kako zbog kvaliteta tako i zbog činjenice da će Barca ponovo biti bez Seraphina, Hange, te Vezenkova i Sandersa. 

Special info: Treneru domaćih preminuo je otac prije dva dana, ali vodiće ekipu a počesto takve situacije daju igračima dodatnu motivaciju da odigraju za svog trenera.

Što se drugog meča tiče, utakmica je to bez značaja, samo za prestiž, a kako Efes nikako ne može da se poveže u Evroligi te kako će i im i u ovom meču faliti dvojac Simon-Dragić, ovdje vrijedi uzeti pobjedu Bamberga koji je pod novim trenerom vezao tri pobjede i izgleda zaista dobro. Efes je u kanalu iz koga, bar u EL teško može da nađe izlaz.

Dynamo Kiev - Lazio | Više od 2.5 gola (1.70) bet365

Prva utakmica se igrala u Italiji i završila se sa 2-2 u remiju koji je na kraju imao četiri gola postignuta u drugom poluvremenu. Poluvrijeme u kojem je Dynamo Kiev postigao prvi gol na utakmici, ali uskoro se Lazio vratio i preokrenuo rezultat na 2-1. Zatim je brazilski napadač iz Dynamo Kieva Junior Moraes postigao prelijep gol za izjednačenje. Sada Lazio mora postići golove, oni nisu odmarali igrače u prvoj utakmici i s obzirom na rezultat iz te prve utakmice, očekujem da će krenuti svim snagama na Dynamo Kiev. Oni imaju dva impresivna napadača u Immobilleu i Andersonu koji su postigli dva gola u prvoj utakmici i sada bi trebali da budu najveća prijetnja za ukrajinski tim. Obrana Lazija nije baš najbolja, tako da vjerujem da bi i Dynamo Kiev također mogao postići par golova. Vjerujem da će u ovoj utakmici biti golijada baš kao i u prvoj, jer Lazio mora krenuti napadački od samog početka ukoliko žele da prođu dalje. Sretno!

Nbb8RFJ.png

(Koeficijenti 15.3. u 16:07 CET)

Plzen - Sporting | BTTS (1.61) bet365

Sporting je prije dva tjedna očekivano pobijedio Plzena sa 2-0 kod kuće, a sada putuju u Češku kako bi igrali uzvratnu utakmicu. Da li će Plzen ovdje uspjeti barem postići jedan gol? Pa moje mišljenje je da će pred svojim navijačima uspjeti da postignu taj gol, dok Sporting ulaže sve svoje nade u ovo natjecanje također, jer će im biti teško uhvatiti Benficu i Porto u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Ovo će im biti karta za ulazak u Ligu prvaka sljedeće sezone. Oba tima daju gol mi je oklada koja se čini najboljom za ovu utakmicu, jer Sporting nije baš siguran u gostujućim utakmicama, gdje su u tri od četiri utakmice primili barem p gol, dok je Plzen postigao golove u 15 utakmica zaredom u Europskoj ligi. U posljednjih šest u prosjeku skoro tri gola po utakmici. Međutim, Sporting je primio jedan ili više golova u posljednjih sedam utakmica u Europskoj ligi. Plzen bi trebao postići taj počasni pogodak, možda čak i da pobijede ovu utakmicu, ali vjerujem da će padati golovi na obje strane. Sretno!

a1gSlST.png

(Koeficijenti 15.3. u 16:22 CET)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use