Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Roma - Shakhtar over 4.5 kartona 1.66 unibet/10bet 

Unibet izbacio granice prvi, povratan mec pod ovim okolnostima na granici 4.5 je vise nego dobar. Tu je aktivan rezultat iz prve tekme a posto je ulog velik ocekujem itekako prljavu igru na obe strane. Sudi Mallenco koji nije sudija po mom ukusu, mada je u sva 4 meca LS ove sezone isao preko ove grane (6, 5, 6 i crveni, 5). Granica ima veliki value, korigovace oni ukoliko bet365 u toku dana izbaci 5.0 ili 5.5 a ja verujem da hoce jer je ovo prenisko pa ko misli odigrati nek pozuri.

2v6hO34.png?1
YgtSIGv.png?1

prije 5 sati, JackieJack said:

Roma - Shakhtar over 4.5 kartona 1.66 unibet" rel="">unibet/10bet 

Unibet izbacio granice prvi, povratan mec pod ovim okolnostima na granici 4.5 je vise nego dobar. Tu je aktivan rezultat iz prve tekme a posto je ulog velik ocekujem itekako prljavu igru na obe strane. Sudi Mallenco koji nije sudija po mom ukusu, mada je u sva 4 meca LS ove sezone isao preko ove grane (6, 5, 6 i crveni, 5). Granica ima veliki value, korigovace oni ukoliko bet365 online kladionica" rel="">bet365 u toku dana izbaci 5.0 ili 5.5 a ja verujem da hoce jer je ovo prenisko pa ko misli odigrati nek pozuri.

2v6hO34.png?1
YgtSIGv.png?1

Slazem se s tim da je unibet zesca komedija od kladionice, par listica po 100-njak eura se uplati i oni odmah mijenjaju par...kokošari

Aston Villa - QPR // Pobjeda domaćina bet365 - 1,72 (20:45 CET)

Ovdje je koeficijent u padu a očekujem da još pane. Aston Villa bi se trebala vratiti u PL nakon nekoliko sezona izbivanja, a za to će im biti potrebene pobjede protiv ekipa koje se nalaze u donjem dijelu tabele, gdje se nalazi i QPR.  QPR nema nikakvih šansi za playoff a i 13 bodova su iznad zone ispadanja tako da igraju "reda radi" utakmice do kraja sezone a još su i katastrofalni na gostovanjima ove sezone, te kada bi se gledale gostujuće utakmice zauzimali bi 21. poziciju.

Aston Villa igra sjajno, e ekipi imaju spoj mladosti i iskustva. Najbolji strijelac kluba Adomah je izvrsnoj formi, postigao je 14 goova, a tu su još iskusni Terry i Hutton koji mogu odigrati ključnu ulogu sa svojim iskustvom u važnim ustakmicama. Sretno!

02775745d64340f502ddc927a7f63e43.jpg

Sutra idem srednji ulog na ova tri para.

Roma- Sahtar više više od 4.5 kartona  1.70

Sve je kolega iznad već rekao, borba za prolaz u četvrtfinale, rezultat je aktivan, dosta prljave ekipe i vjerujem da će biti kartona.

United - Sevilla prolaz: United 1.45

Iako je Sevilla bila bolja od Uniteda prvu tekmu, Mou i igrači su uspjeli izvuć x, te mislim da United prolazi, kvalitetniji su klub od Seville, jedan od najvećih klubova na svijetu, ako ne i najveći, igraju doma i imaju svu kvalitetu da prođu dalje.

Aston Villa daje gol   1.15

Tek toliko, treći par na listiću da malo podigne tečaj. Villa igra odlično, očekuje se njihov povratak u Premiership. Imaju 4 boda manje od drugoplasiranog Cardiffa i mjesta koje vodi izravno u prvu ligu. Sutra imaju imperativ pobjede i očekujem da će pobijediti, a s time i zabiti bar jedan gol ekipi QPR-a.

prije 18 sati, JackieJack said:

Roma - Shakhtar over 4.5 kartona 1.66 unibet">unibet/10bet 

Unibet izbacio granice prvi, povratan mec pod ovim okolnostima na granici 4.5 je vise nego dobar. Tu je aktivan rezultat iz prve tekme a posto je ulog velik ocekujem itekako prljavu igru na obe strane. Sudi Mallenco koji nije sudija po mom ukusu, mada je u sva 4 meca LS ove sezone isao preko ove grane (6, 5, 6 i crveni, 5). Granica ima veliki value, korigovace oni ukoliko bet365 online kladionica">bet365 u toku dana izbaci 5.0 ili 5.5 a ja verujem da hoce jer je ovo prenisko pa ko misli odigrati nek pozuri.

...

Slazem se u vezi ovoga.

Jos bi kao tip za igranje predlozio u hr kladionicama ss i psk igranje over 4.5 kartona na utakmici Lokomotiva -Hajduk.

Polufinale kupa,ne vole se bas Lokosi i Bili ,jedina prilika za trofej Hajduka ove sezone .

Lokosi Dinamo B pa i od njih ocekujem zestinu tako da mislim da imamo sve sto nam treba.

A kao slag na tortu, utakmicu sudi Don Ivan Bebek. ?

prije 11 minute, mario007 said:

Slazem se u vezi ovoga.

Jos bi kao tip za igranje predlozio u hr kladionicama ss i psk igranje over 4.5 kartona na utakmici Lokomotiva -Hajduk.

Polufinale kupa,ne vole se bas Lokosi i Bili ,jedina prilika za trofej Hajduka ove sezone .

Lokosi Dinamo B pa i od njih ocekujem zestinu tako da mislim da imamo sve sto nam treba.

A kao slag na tortu, utakmicu sudi Don Ivan Bebek. ?

Nije dugo trajalo... Nova granica je 5,5 kartona. Iako ne preferiram lokalne kladionice, mislim da je over 4,5 kako je @mario007 i napisao odlična prilika.  Tko je imao upaljene notifikacije mogao je stići uplatiti iako je granica modificirana, za SuperSport, izuzetno brzo. 

FQ7fDUL.png

Skrenuo bi pažnju na podforume koje smo kreirali za suce te apeliram na sve članove da znatno češće nego je to do sada bio slučaj upišu svoje dojmove oko suđenja pojedinog suca. Uvjeren sam kako ćemo, ukoliko ćemo isto prakticirati, imati fantastičnu bazu informacija na temelju koje ćemo znatno češće donositi dobre odluke. 

Jedna osoba za vikend ne može pogledati sve utakmice, međutim ukoliko nas veći broj izdvoji par minuta i napiše dojmove oko suđenja za utakmice koje je gledao, samo kroz par dana imat ćemo znatno bolju sliku suđenja a kroz neki duži vremenski rok isto bi bilo od ogromne pomoći svima nama.

QOgULIL.png

ManUtd vs Sevilla        1, ( X )

ManUtd vs Sevilla         ManUtd prolazi dalje

Danas bih najradije da se obratim mladim clanovima ovog foruma. Pre svega bih zeleo da promovisem jedan pogled na sport, a posto sa starijima to ide uvek tesko, pokusacu barem sa mladima. Dakle, clanovi foruma koji nisu u najboljim godinama neka slobodno preskoce ovaj post, i neka vide sta drugi imaju da napisu.

Mladi ljudi, vama se obracam, bavite se sportom, pratite sport, a narocito KLADITE SE NA SPORT, samo tako mozete napredovati u svakom pogledu. Ne podrzavajte napadacku i lepu igru. Ne navijajte za govna koja igraju lepo, to nigde ne vodi, osim u propast, mentalnu narocito. Lepa, napadacka, leprsava igra donosi samo po koju pobedu i nista vise. ODBRANA, a zatim kalkulantska igra donosi titule i slavu. Ne nasedajte na budalastine tipa "fudbal je najlepsa sporedna stvar na svetu", "igra se za navijace, publiku", nista od toga nemojte memorisati. Ne igra se za navijace, navijaci su stoka. Igra se za sebe. samo su trofeji, titule vazni, samo se to pamti, to je jedini put ka slavi. Tika-taka, puno golova na utakmici, lepa dodavanja, leprsav fudbal....to su price za one majmune na tribinama. Ta prica se njima konstantno servira, kao i ona da su oni najvazniji. To moze, ali u ku**u. Navijaci su bitni samo u predsezoni, dok ne kupe pretplatne karte, posle toga je samo jedna stvar bitna. Titule, trofeji, prvenstvo, kup, osvojite bilo sta, samo osvojite nesto. Arsenal, Liverpool, Dortmund, Napoli, Sevilla, Tottenham, Roma...mogao bih da nabrajam do sutra...sve su to govna koja treba ugasiti, ili ne znam...samleti...pa u kobasice. Da li znate sta su hrenovke/virsle? To je otpad koji ostane od crkotine, i onda ljudi svo to smece samelju, sva ta creva, repove, kopite, nokte brkove, stidne dlake svu utrobu zatrpaju zacinima, lepo upakuju, pa pravac skoletine, obdanista. Sto je vise dece, to bolje. Otpad od tih crkotina se lepo upakuje pricom toj deci kao nesto sto treba da jedu. Tako je i sa pricom o lepoj i efikasnoj igri. Sta zapravo zaista navijaci misle o lepoj i efikasnoj igri, mozete videti na tuzno praznim tribinama smesnog Arsenala. Navijaci ne dolaze, a odavno su kupili pretplatne karte. Ne treba da izvuku, novac, treba samo da dodju, pa opet nece. Vec deset godina na utakmice dolaze sa transparentima "Wenger out" Pa u cemu je problem? Igraju lepo, ima puno dodavanja, igraju efikasno, ponekad cak i pobede...sta jos hoce ta stoka na tribinama ???!!!! Zasto su navijaci Liverpoola nezadovoljni zbog poraza od ManUtd? Pa imali su 68% poseda lopte, pobedili su ManUtd u kornerima sa 13:1, sta jos hoce??? Zasto Dortmund ima vec treceg trenera u poslednjih osam meseci, pa oni barem igraju lepo??? Zasto je pre puno godina smenjen Manuel Pellegrini u Real Madridu, a oborio je rekord svih vremena u svim prvenstvima na svetu PO BROJU POSTIGNUTIH GOLOVA? Zasto je Napoli, koji uz Barcu i City igra najlepsi fudbal u Evropi, ispao iz svih takmicenja u kojima ucestvuje

U cemu je zapravo problem? Wenger uopste nije glup covek. Visoko obrazovan lik, govori pet jezika, rekao bih iznadprosecno inteligentna osoba, cak i u ovim godinama zivota se usavrsava. Pazite, nije glup, ali je budala. Evo, ja cu da vam objasnim u cemu je problem sa svim tim Wengerima, Kloppovima, Sarrijima, Pochettinijima. Ti ludaci dovode u svoje timove odlicne igrace (napadace) jer se glupiraju da igra za gol vise, donosi nesto. Jos veci problem je sto oni uopste ne teraju svoje napadace da se vrate, trce nazad i pomognu svom veznom redu, a pogotovo odbrani. Hajde sto ih ne teraju, jos gore je sto misle da to i ne treba da rade. Zbog tako retardiranog stava tih trenera, sasvim je logicno da Icardi, Aubameyang, Dzeko, Mane i ostali zaista i veruju da ce im umreti majka ako se slucajno vrate na svoju polovinu. Sa druge strane Mou, Conte, Simeone, jebu majku napadacima, ukoliko ne pretce 8000 km na utakmici. Mou je postao prvak Evrope kada su Eto'o i Milito igrali bekove u autobusu koji je bio parkiran ispred jedne Barcelone. I da zavrsim, kada napadaci ne zele, ili im niko nije rekao da bi trebalo da pomazu cak i odbrani, sta onda ostaje Kolasincima, Lovrenima Koscielnyima, Mustafijima i ostalima kada ih napadaci City-a napadnu kao laka konjica. Kada vidite da jedan Arsenal izgubi 6;0 u dva dana od City-a, Liverpool popije po 5 komada takodje od njih logicno je da se glupiranje o lepoj i leprsavoj igri raspadne kao kula od karata. Eeeej, kada sam bio klinac, pomislio sam da sam u stanju da oborim Guinnesov rekord u broju karata koje mogu da poslozim jednu na drugu. Nedeljama sam vredno slagao kulu od karata, naoruzao se strpljenjem i entuzijazmom, nikome nisam dozvolio da udje u sobu... i onda je jedno vece pijani stric negde oko zore , malo jace zalupio vratima i za sekundu poslao kulu od karata u tri pi**e materine. Sta ja mislim o lepoj iogri, uopste nije vazno, a mislim sve najgore. Sta mislim o igri Tottenhama, Liverpoola, Arsenala, Napolija Dortmunda... mogao bih da pisem cele sedmice u nastavcima. Da ustedim na vremenu, iznecu tri primera.  Primer prvi. Ponovicu cuvenu pricu o posedu lopte koju sam jednom vec napisao na forumu. Kada je pre dve godine Urugvaj kod kuce potopio Chile sa 3:0, novinari iz Chilea su kidisali na tadasnjeg selektora sa pitanjem kako je moguce da su izgubili tako velikom razlikom, a imali su posed lopte od 73% naspram domacinovih 27%. Ovaj se nadrkao u sekundi i izleteo sa recima: "...odjebite sa pricom o posedu... znate, jednom sam izasao uvece sa prelepom damom. Pricali smo cele veceri. Smejali smo se, flertovali, platio sam joj veceru i nekoliko pica. Oko pet sati ujutro, neki lik je dosao, uhvatio je za ruku i odveo. Poshevili su se to vece, a poprskao ju je i sledece dve veceri. Ali, to se ne vazi, jer sam imao posed te veceri..." (Kad se vec obracam mladjim clanovima na forumu, da iskoristim priliku da  napisem...ako vec izlazite sa devojkama...posed se jedino racuna do 24.00... ako je do 05.00 samo ovakve stvari mozete da ocekujete...) Primer drugi. Statistika sa meca od pre neki dan ManUtd vs Liverpool. Posed lopte 32% prema 68% korneri 1:13 broj dodavanja 283 prema 584 broj suteva ka golu 2 prema 2. REZULTAT 2;1 Ah...da, umalo da zaboravim... Liverpool je u prvom poluvremenu sutnuo na gol domacina NULA puta. Primer treci. Arsenal ima najskuplje pretplatne karte u Engleskoj. Kao da su najtrofejniji klub na ostrvu. Naplacuju cak i pristup na forum kluba. Toliko o tome da se igra za publiku. Pa ipak to sve nije smetalo sjajnim navijacima da se sprdaju sa svojima. Na forumu kluba jos u nedelju, nakon potopa od City-a u finalu Liga Cupa je izasla fotografija gde otac tuce klinca. Ubio ga od batina, jer ovaj nece da uci i radi domace zadatke. Na slici se vidi kako se klinac dere kao magarac, a ispod je tekst, na kome se mogu procitati reci oca dok urla na sina:"...ako veceras ne uradis domaci zadatak u cetvrtak te opet vodim da gledas Arsenala protiv City-a (za tri dana se igrao i prvenstveni mec, lagano 0:3 jos u prvom poluvremenu) 

ManUtd vs Sevilla  1, X   domacin prolazi dalje

Analiza? Pa sve sam vec napisao gore. Eto, to gore je moja analiza. Ovde cu samo da napisem neke "tehnicke" stvari. Mou vs Montella. Razlika izmedju njih je kao izmedju nekog hirurga u Zurichu, i higijenicara iz neke seoske skole u Bugarskoj. I jedan i drugi se bave nekom vrstomse higijene, samo je razlika u nivou. Montella, eeeeeej. Kakvo razocarenje ova Sevilla !!!! Od onakvog kluba....ccccc sada su spali na Montellu. Sve do skoro, Sevilla je bio klub koji je trebao da bude primer svim klubovima u Evropi. Sjajni rezultati, sjajna struktura kluba, imali su sportskog direktora, koji je bio genije koji hoda ovim svetom. Sredili su SVOJ stadion, a imali su i ono najvaznije TITULE i kontinuitet. I onda su sve sjebali, poceli su da se kurvaju sa sportom. A to na kraju moras da platis, kao i u svakom bordelu kada izlazis. Zao mi je Seville, ali sam i srecan sto ce budala poput Montelle ugasiti svetlo, jer poslednji koji izlazi uvek gasi svetlo. Otpustili su trenera koji nije mogao da vodi klub jer je bio bolestan, Hteli su nekoga koji forsira lepu, otvorenu, leprsavu igru, a Montella je bas taj... nisu vazni rezultati, vazni su majmuni na tribinama, vazna je igra, vazno je da mladi napreduju, vazno je da se zabavljamo...bla bla bla. To su i dobili. Sevilla vs Betis 3:5, Eibar vs Sevilla 5:1, Sevilla vs Atletico M 2:5, Sevilla vs Valencia 0:2 samo su neki od bisera ovog ludaka 

I takav de*** sada ide protiv Mou-a, majstora za kalkulacije, igre na rezultat, ruzne ali igre koja donosi REZULTATE. Napisao sam 1, (X), ali je opklada da ManUtd prolazi dalje zapravo najvaznija. Tehnicki sam to ovako uradio. Igru "prolaz dalje" sam bas silovao. X sam odigrao u singlu, i to bi me bas obradovalo, a kod Mou je sve moguce. Moguce je i da prodje sa 0:0. "Kecinu" sam odigrao u milion tiketa vezujuci kao "duplu" sa svime sto mi je palo na pamet, Euroleague, mecevi od narednog vikenda, Indian Wells, basket... "kecinu"sam vezivao cak i sa utakmicama nacionalnih kupova koji se igraju u petom mesecu. 

Mogucnost da propadnem, moguci rizik; jedina mogucnost je 0:0 do 80-og minuta, uz naravno losu i neefikasnu igru domacina. Tada je sve moguce, autogol nekog mesara iz redova domacih, neki odbitak, igranje rukom u kaznenom prostoru, zalutali korner, i sve ode u ku**c. U tom slucaju domacin, sigurno nece zabiti dva gola u deset minuta

Post sam napisao mladima. Ne podrzavajte lepu i otvorenu igru. Napisao sam mladima, ali se bojim ovih drugih. Siguran sam da medju njima ima navijaca ovih nesrecnika Arsenala, Liverpoola, Napolija, Dortmunda, Tottenhama, Rome... jos sam sigurniji da ce reci da sam budala. Moguce je i da ce ih biti puno (koji ce reci da sam budala). Za njih sam spremio dokaze. Recimo da ManUtd, Atletico Madrid i Juventus igraju najgori, najruzniji fudbal na planeti, a ovi gore pomenuti najlepsi. To su misljenja, i to je ok. Ali cinjenice su nesto drugo. Saberite broj titula ovih nesrecnika u poslednjih deset godina, i TO SVIH ZAJEDNO. Pocnite od titula nacionalnih prvaka

IZ HNK PRIMORCA PRED DERBI SA ZADROM Blatnjak: „Spremni smo i kompletni, neka pobijedi bolji!“

U sklopu 19. kola Treće HNL – Jug, derbi županije Zadar, ali i lige odigrat će se u Biogradu gdje se sastaju Primorac i Zadar u utorak u 15,30 sati. Oba sastava žele pobjedu, stoga se gledatelje poziva da dođu na igralište Kazimira i Silvia i uživaju u najboljem nogometu što županija Zadar ima, kada se sastaju ove dvije momčadi. 

- Lijepo li se vidi sa vrha, kazao je jedan vatreni navijač Primorca iz Biograda na Moru, nakon što se pobjedom u Imotskom njegov klub našao na vrhu ljestvice.

Trener Dragan Blatnjakje kazao:                                                                                        

- Lijepo je biti na čelu ljestvice, čestitam igračima, no ponovno smo primili  zgoditak u sudačkoj nadoknadi. Međutim ovaj put taj zgoditak nije imao posljedicu za rezultat. Osim ovoga nemam nikakvu zamjerku igračima, odigrali smo dobro, taktički zrelo tamo gdje teško drugi osvajaju bodove. Sve čestitke mojim igračima koji su zasluženo ponovno na vrhu ljestvice - rekao je trener Blatnjak.                           

No nije mogao, kada smo ga pitali za županijski derbi, ali i derbi lige sa Zadrom u Biogradu, da ništa ne kaže.                                 

- U utorak nam u Biograd stiže Zadar. To je derbi svih derbija u svakom smislu riječi. Mi smo u Imotskom nekoliko prvotimaca uspjeli sačuvati od trećeg žutog kartona tako da ćemo Zadar dočekati potpuno kompletni i spremni. Vjerujem da će to biti dobra utakmica u kojoj ćemo dati sve od sebe, pa neka pobjedi bolji, kazao je Blatnjak.

U klubu se predano radi, nema opuštanja, svi su na „nogama“, žele ugostiti svoje prijatelje u najboljem svjetlu. 

Izvor: https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/sport/clanak/id/535598/blatnjak-spremni-smo-i-kompletni-neka-pobijedi-bolji

bLAwjOq.png

(Koeficijenti 13.3. u 09:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Hokej EBEL

Trece utakmice playoffa su danas na rasporedu u EBEL ligi. Iako danas ne vidim preveliku mogucnost iznenadjenja, uzeo sam samo dvije utakmice (Salzburg i Vienna bi morali pobijediti).

Kao sto sam pisao u nedjelju, KAC je vratio izgubljenu prednost pobjedom 3:2 i danas opet nema pravo na kiks. Sve sto sam rekao u petak i danas stoji, bolja momcad, pobjede u regularnom dijelu, prosli petak je bio jednostavno takav dan, odmah u nedjelju su vratili break i danas nece dopustiti nikakvo iznenadjenje

KAC 1 @1,8+ 

Medvescak je odigrao dvije odlicne utakmice i ima 2:0. Iako se po austrijskim forumima spominjala metla u ovom dvoboju, da ce Linz to rijesiti laganih 4:0, znao sam da je to debelo podcjenjivanje. Medvescak je cijelu sezonu bio jako los u gostima no u najbitnijem trenutku su odigrali odlicno,, dva puta se vracali (2:0 i 3:1 su gubili) i u produzetku zabili gol za 1:0. Ono u nedjelju je bilo vrhunski odigrano, osim krizne dvije minute kada se Linz vratio sa 3:0 na 3:2 sve drugo je bilo odlicno. Zbog SPa u sinkro klizanju u Zagrebu Linz ima dvije utakmice za redom doma (nakon toga Medvescak ce imati dvije doma pa je eventualna sedma u Linzu) i to im je prilika da se vrate u zivot. Ocekujem pristup na sve ili nista i ne vjerujem da Medvescak moze otici na 3:0. Milom ili silom ovo danas Linz dobiva. 

Linz 1 @1.75+ 

Uzeo sam u doubleu  KAC i Linz Konacni ishod @1.95

GL

Ne bih pretjerivao s ulogom na kartone Roma-Šahtar.
Netko je napisao da je Roma prljava ekipa.
U grupnoj fazi natjecanja su imali prosjek od 1,00 kartona po meču, a u tal. ligi 1,26.
Treba se potruditi naći utakmicu gdje su imali više od 10 prekršaja.
Ako se ne varam, jednu utakmicu u LP su odradili s 4 prekršaja, a drugu s 5!!!
Tako da je uloge možda najbolje usmjeriti prema Šahtaru. Naći neku granicu od 2,0 ili 2,5.

A da ne govorim da imamo Malenca koji je uz Del Cerra najškrtiji u La Ligi.

NK ZADAR S RESPEKTOM ODLAZI NA NOGE PRIMORCU Trener Simunić pobjedu nad Croatijom posvetio preminulom prijatelju, a u Biogradu očekuje veliki derbi!

Već tri kola uzastopno nogometaši Zadra igra derbije, pa ga tako i u utorak očekuje još jedan derbi Treće HNL-jug, sraz s Primorcem u Biogradu. Nakon pobjede nad liderom Croatijom (3:0), sve se na Stanovima okreće prema novom srazu.

Tu pobjedu je najemotivnije dočekao trener Vjeran Simunić koji nije skrivao emocije te je pobjedu posvetio svome prijatelju Bošku Božinoviću.

-Nakon poraza od Splita mogu reći da sam imao životnu tragediju, jer sam zbog bolesti ostao bez dobrog prijatelja Boška Božinovića. Sigurno je da on i danas živi u meni, a ako netko kaže da Simunić dobro priprema momčad, to mogu zahvaliti isključivo njemu. Bio je sa mnom u preko 25 klubova, a kad je asistirao Bonačiću, Kataliniću ili Kaliniću, onda smo svaki dan bili uz telefon. Neki dan mi je na samrtnoj postelji rekao kako možemo pobijediti i Splita i Croatiju, ali umro je u saznanju da nas je Split pobijedio. Nakon toga sam vodio treninge misleći na njega i današnju pobjedu posvećujem njemu. To sam rekao i igračima nakon utakmice, rekao je Simunić i okrenuo se derbiju u Biogradu:

-Svakom od nas je želja dobiti susret, no mi poštujemo ljestvicu, očekujem veliki derbi, vraćaju nam se Župan i Tokić i kandidiraju za igru, spremni smo i idemo igrati i nadigravati se. Vjerujem da ćemo dobro igrati i ponoviti igru iz svih ovih kola u zadnje vrijeme kada smo imali uspjeha, pa tko bude bolji neka slavi, kazao nam je trener Zadra Simunić.

Susret se igra u utorak 15,30 sati u Biogradu na igralištu Kazimir i Silvio.

Izvor: https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/sport/clanak/id/535630/trener-simunic-pobjedu-nad-croatijom-posvetio-preminulom-prijatelju-a-u-biogradu-ocekuje-veliki-derbi

Tottenham U19 - Porto U19 | Više od 2.5 (1.72) bet365

Ne želim propustiti ovu utakmicu pa ću reći samo par riječi. Mislim da ove dvije ekipe mogu postići barem po tri gola. Tottenham je nakon posljednje utakmice protiv Monaca gdje je bilo 1-1, imao tri utakmice sa više od 4 gola. Prije još jednog remija protiv Real Madrida 1-1. Ovog puta mislim da neće biti remija u ovoj utakmici, jer je Porto gol mašina i vjerojatno će uspjeti da postigne barem jedan ako ne i više golova. Porto je u četiri od posljednjih 9 utakmica imao četiri i više golova. Oni su odigrali samo dvije utakmice sa manje golova, 1-0 i 2-0 u gostima kod teških ekipa. Tako da ću biti iznenađen ako ovdje ne bude golova, jer ova dva tima imaju zaista vrlo dobre napade. Sretno!

V1g7Qk9.png

(Koeficijenti 13.3. u 14:30 CET)

AS Roma - Shakhtar | Više od 3.5 gola (2.50) bet365

Prva utakmica mi je bila vrlo čudna, jer Roma dominirala u prvom poluvremenu, gdje su propustili par dobrih šansi prije nego što su dobili svoju nagradu na kraju poluvremena i otišli u svlačionicu sa vodstvom od 1-0,. Ali u drugom poluvremenu je bilo potpuno drugačije, gdje je Shakhtar uspio da postigne dva gola nakon što su imali samo jedan šut po golu u prvom poluvremenu i na kraju su uspjeli pobijediti. No, pobjeda od 2-1 nije dovoljna za Shakhtar kako bi osigurao četvrtfinale i oni vrlo dobro znaju da moraju postići barem gol ili dva u ovoj utakmici kako bi bili sigurni, pogotovo kako je Roma u posljednje vrijeme u odličnoj formi, gdje su postigli sedam golova u posljednje dvije ligaške utakmice, pobijedivši Napolija u gostima sa 4-2, pomalo šokantna pobjeda i uspjeli su pobijediti Torino kod kuće sa 3-0. Ukrajinci su već posjetili Italiju ove sezone, gdje su izgubili od Napolija sa 3-0. Oni su pobijedili svih pet utakmica koje su igrali poslije zimske pauze i postigli su mnogo golova, tako da mislim da će oni uspjeti da postignu gol i ovdje. No još uvijek mislim da je Roma favorit i vjerujem da bi oni mogli proći dalje, jer je njihova trenutna forma fantastična. Mislim da bi ovdje mogli gledati jednu golijadu. Vjerujem da će biti više od 3.5 gola. Sretno!

Jgs4DWI.png

(Koeficijenti 13.3. u 14:40 CET)

Manchester Utd. - Sevilla

Poslije utakmice bez golova na Sanchez Pizjuanu nogometaši Manchester Uniteda i Seville će o četvrtfinalu Lige prvaka odlučivati na Old Traffordu.

Da nije bilo fantastičnog vratara De Gee, onda bi Sevilla u Manchester donijela prednost od jednog ili dva pogotka prednosti.

No, United je u vrlo lošoj izvedbi izdržao uz 0-0 i sada pred svojim navijačima traži prolaz dalje, što neće biti lagana misija. Rezultat 0-0 je vrlo opasan za domaćine, jer jedan primljeni pogodak od domaćina traži - dva za prolaz.

Možemo reći da Manchester United igra svakako, ali nikako da briljira. No, u posljednje vrijeme barem pobjeđuje. Pobijedio je i Chelsea i Liverpool s 2-1 i to oba puta sa samo dva ili tri udarca u okvir vratiju.

Premda nismo niti malo impresionirani kako igra Mourinhova momčad, imamo dojam da će ovdje presuditi iskustvo. I domaći teren. Sevilla nema «ono nešto» za večerašnje iznenađenje.

Roma - Shakhtar Donetsk

Nije uopće sporno da će u utorak navečer biti vruće i napeto do kraja na rimskom Olimpicu.

Ukrajinski Šahtar dolazi kod Rome obraniti prednost 2-1 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka. I vrlo je upitno hoće li Ukrajinci baš «braniti» gol prednosti ili će odigrati još jednu hrabru europsku utakmicu.

Roma nakon dugo godina ima priliku proći u četvrtfinale i uvjereni smo da će rimska momčad igrati u «najvećoj brzini» ovih 90 ili više minuta. Inače, Roma je na sjajan način najavila ovu utakmicu, jednu od njenih ključnih ove sezone.

Pobijedila je na sjajan način Napoli u gostima (4-2), a potom i ne baš bezazleni Torino na ovom stadionu (3-0).

No, nikako ne želimo podcijeniti Šahtar, sastav i igrače koji možda u ovakvim situacijama imaju i više iskustva nego li kolege iz Rome. I sigurni smo da će i Šahtar imati sasvim dovoljno prostora da na velika iskušenja stavi svog suparnika.

Igranje na oba daju sasvim je logičan izbor makar mi nudimo ipak znak 1. Istina je da su ovo izjednačene momčadi, ali ipak vjerujemo da je ovo prvenstveno velika prilika za Rimljane.

Aston Villa - QPR

Vrlo zanimljiva je drugoligaška sezona u Engleskoj gdje su u ovom trenutku četiri momčadi izdvojene od ostatka lige.

Wolverhampton je na vrhu sa 76 bodova. Drugi Cardiff ima 73, pa Aston Villa 69 i Fulham 68 te je vrlo vjerojatno da će dvije od ove četiri momčadi osigurati na kraju sezone izravan ulazak u Premierigu.

Iz tog kvarteta najbolja forma krasi Cardiff i Aston Villa, s tim da baš momčad iz Birminghama uz najviše stila dolazi do pobjeda. Aston Villa ima tri pobjede zaredom, a pobjeđivala je uz mnogo napadačke kvalitete Sheffield Wednesday (4-2), Sunderland (3-0) i na domaćem terenu vodeći Wolverhampton s čak 4-1.

Novi izazov za Aston Villu je ovog utorka domaća utakmica protiv Queens Park Rangersa, ali tih 90 minuta i ne bi trebao biti veliki izazov.

Jer, kvaliteta i forma su potpuno na strani domaćina, a ujedno Aston Villa prilično lijepo grabi u utakmicama pred svojim navijačima ove sezone (11 pobjeda, šest remija i samo jedan poraz).

Aston Villa je svladala QPR i u prvom dijelu sezone, s 2-1 u gostima

Izvor: lutrija.hr

prije 3 sati, cullinan said:

Ne bih pretjerivao s ulogom na kartone Roma-Šahtar.
Netko je napisao da je Roma prljava ekipa.
U grupnoj fazi natjecanja su imali prosjek od 1,00 kartona po meču, a u tal. ligi 1,26.
Treba se potruditi naći utakmicu gdje su imali više od 10 prekršaja.
Ako se ne varam, jednu utakmicu u LP su odradili s 4 prekršaja, a drugu s 5!!!
Tako da je uloge možda najbolje usmjeriti prema Šahtaru. Naći neku granicu od 2,0 ili 2,5.

A da ne govorim da imamo Malenca koji je uz Del Cerra najškrtiji u La Ligi.

Slažem se da Roma, kao i Napoli, nije pretjerano gruba momčad ove sezone, međutim mislim da će ovo danas biti sasvim drugačija utakmica. Prosjek koji imaju je temeljen na grupnoj fazi, što nije previše relevantno danas. U prvoj utakmici gledali smo nevjerojatno miroljubivo i korektno prvo poluvrijeme, da bi vidjeli sasvim drugačijih zadnjih 20ak minuta, te 3 kartona u zadnjih 10 minuta. 

Mislim da je svatko tko je ulovio over na 4,5 kartona pametno i napravio budući da su granice korigirane i da isto više nije moguće uplatiti. Sada je identičan koeficijent za over 5,5 kartona, što samo govori koliko novaca se uplaćuje na over. 

Ukoliko ćemo imati iole zanimljivu završnicu te će pitanje prolaska biti otvorene ne sumnjam da će over proći. Prijetnja okladi jest kriterij Malenca, te kretanje rezultata ali nadam se da Roma neće rano povesti 2:0 ili 3:0. U prvom susretu Shakhtar je slavio 2:1, pa bi vjerujem trebali vidjeti neizvjesnu završnicu te barem 5 kartona. 

Evo i kako to izgleda sada.

F6Bu761.png

mcX30tX.png

(Koeficijenti 13.3. u 16:25 CET)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use