Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja - 21.12.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ispričavam se zbog tehničkih problema koje smo imali prošlih dana...Moguće je da narednih dana bude manjih  tehničkih smetnji, međutim vjerujemo da smo otklonili sve probleme i da više neće biti poteškoća prilikom pristupa portalu i forumu.

Nakon jučerašnjeg odličnog dana  ;D ;D ;D danas bi sugerirao oprez. Mislim da dovoljno upozorenje može biti što su  jučer u SuperSportu prošli svi favoriti koji su bili u ponudi u SuperPonudi i u SuperŠansi što se jako rijetko događa...

Ipak, dosta izgledno mi izgleda:

ManUtd-L.D.Universitaria 1

Moram priznati da sam imao priliku gledati obje ekipe u polufinalu i ugodno sam iznenađen koeficijentom na Manchester Untied koji igra u najjačem sastavu i koji želi osvojiti titulu. LDU je u polufinalu pobjedio sa 2:+0 Pachucu koja je bila možda i bolja ekipa na terenu, međutim taktički su pogriješili igravši 3-4-3 prvih 30minuta kada su zbog toga i primili 2 gola. Dominirali su večim dijelom utakmice i nakon 2:+0 Pachuca je prešla na 4-4-2, međutim nije bilo koncentracije u završnici, a niti sudac im nije bio naklonjen jer im nije svirao vrlo dvojbeni kazneni udarac, a i nekoliko prekršaja je previdio svirati u zoni od 20ak metara, u korist Pachuce. Koliko se sjecam i posjed lopte je bio oko 60-65% u korist Pachuce, kao i udarci na gol, i nije mi jasno zašto je na Man. Utd. Toliki koeficijent.

http://svijetkladjenja.com/2008/12/21/manchester-united-ldu-quito-21122008-sp-klubova/

Manchester United je igrao sa možda i najtežim protivnikom IMO, sa Osakom koju su pobjedili 5:3. Očekujem da će Man. Utd. Pokazati kvalitetu i pobijediti u ovo susretu. U svim segmentima igre suu kvalitetinij, kako individualno tako i taktički i vjerujem da iznenađenja neće biti.

Btw. Utakmica počinje u 11:30!

PSV Eindhoven-Feyenoord  1

Feynoord je jako loš ove sezone. Imali su obveza i u Kupu UEFA, dok se je PSV pripremao za ovaj ogled. PSV je zadnji utakmicu vodio i bio bolja momčad, međutim nisu uspjeli pobijediti na gostovanju te su uzeli smao bod. Danas vjerujem da će uzeti sva tri.

WBromw-Manchester City 2

Razlika u kvaliteti je velika. Istina, Man.City ima loš skor u gostima, ali WBA je vjerojatno najlošija momčad lige i očekujem da će Man. City napreedovati na ljestvici, počeviše sa ovom pobjedom…

AC Milan-Udinese 1

Ne vjerujem previše Milanu i ove sezone izuzetno rijetko igram na njih, ali mislim da je došlo vrijeme da upiu tri boda. Protiv Juventusa su odigrali vrlo dobro, međutim Juve je bio bolji i zasluženo pobjedio. Nakon toga su u Kupu Uefa vodili 2.+0 protiv Wolfsburga, da bi utakmica završila 2:2. Udinese se pokušava izvadiit iz krize, ali nemaju igru i i dalje to loše izgleda. Sumnjam da će na San Siru teren napustiti uzdignute glave…

Cagliari-Reggina Calc 1

Ovoga me je malo strah, ali po statistici Cagliari bi trebao dobiti, iako obje ekipe nisu previše efikasne, i ukoliko Reggina da gol pitanje je dali će Cagliari dati 2 ili više...

Volendam-Heracles  1

Volendam sam gledao protiv Ajaxa i ugodno su me iznenadili. Na sreću Ajax je pobjedio 2:1, međutim Volendam je jako neugodna momčad, što su pokazali remiziravši sa Utrechtom u prošlom kolu. Mislim da nije realno da je Volendam na zadnjem mjestu i očekujem da će napredovati na ljestvici. Doma su dobili i puno jače momčadi (Rodu), a i sa Ajaxom su se vrlo dobro držali. Heracles je jedan od najgorih gostiju u ligi i kof. Od 2,40 je svakako za probati…

I u snookeru u finalu bi odigrao na Murphyja.

I evo gledam skijaške skokove...

Amman (svaka mu čast  8)) je jučer slavio na domačem terenu. Realno gledano i danas ima najbolje šanse biti prvi, međutim koeficijent na njega je samo oko 1,70 (jučer je bio 3,40 ;D). Smatram da je razumno odigrati na Schlierenzauera na kojeg je koeficijent oko 5,25. Jučer je bio treći, ali u ukupnom poretku je drugi i on je u zadnje vrijeme glavni "rival" Ammanu (nešto kao Janica i Pearson u slalomu nekad...). Dakle želim reći da su navedena dvojica poprilično bolji od ostatka, i rijetko će pobjedu uzimati netko osim njih dvoje...

Btw. jučer je Amman vjerojatno slavio pobjedu (ipak, cijele su tribine bile za njega...) pa danas Schlierenzauer ima bolje šanse nego što bi to koeficijent sugerirao...

Amman (svaka mu čast  8)) je jučer slavio na domačem terenu. Realno gledano i danas ima najbolje šanse biti prvi, međutim koeficijent na njega je samo oko 1,70 (jučer je bio 3,40 ;D). Smatram da je razumno odigrati na Schlierenzauera na kojeg je koeficijent oko 5,25. Jučer je bio treći, ali u ukupnom poretku je drugi i on je u zadnje vrijeme glavni "rival" Ammanu (nešto kao Janica i Pearson u slalomu nekad...). Dakle želim reći da su navedena dvojica poprilično bolji od ostatka, i rijetko će pobjedu uzimati netko osim njih dvoje...

Btw. jučer je Amman vjerojatno slavio pobjedu (ipak, cijele su tribine bile za njega...) pa danas Schlierenzauer ima bolje šanse nego što bi to koeficijent sugerirao...

Btw. sada gledam i druge klad. daju oko 4,00 na Schlierenzauera. Koefiicjent od 5,25 sam našao na bwinu, ali u 10:00 kada klad. izlistaju ponude možda bude negdje i više. U svakom slučaju mislim da se isplati probati. Dao bi mu oko 40-50% šansi da će biti prvi...IMO

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=50655

Btw. sada gledam i druge klad. daju oko 4,00 na Schlierenzauera. Koefiicjent od 5,25 sam našao na bwinu, ali u 10:00 kada klad. izlistaju ponude možda bude negdje i više. U svakom slučaju mislim da se isplati probati. Dao bi mu oko 40-50% šansi da će biti prvi...IMO

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=50655

Nije dugo izdržao koeficijent... Smanjeno na 4,50. Ja sam na 5,25 uspio uplatiti nekoliko listića, pa ćemo vidjeti... I 4,50 je solidan koeficijent...

Jučer lijep dan,da je sporting zabio bio bi savršen.

Villarreal-Barcelona          2    1,90

Deportivo-Huelva            1      1,75

Leixoes-Amadora              1    1,62

Marseille-Nancy                1    1,70

OFI Kreta-Panathinaikos    2    1,55

Nešto ću od ovoga iskombinirati za danas.

.      He he. Prvi je. Nadam se da je jos netko odigrao... ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use