Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 11.3.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Crvena Zvezda - Napredak 1/1 (1.57) bet365

Zvezda nije bila naročito ubjedljiva u prethodnim utakmicama (3 meča zaredom dobila sa 2:1, i to dva nakon preokreta), što bismo mogli pripisati emotivnoj ispražnjenosti nakon dvomeča sa moskovskim CSKA jer nije lako iz evropske bajke vratiti se u surovu realnost i blato domaće lige - doslovno blato, s obzirom na stanje terena, i sigurno je i to uticalo na nešto blijeđe partije, dok će večeras će vremenski uslovi biti idealni, a teren savršen. Suvišno je govoriti da Zvezda ima daleko najkvalitetniji tim u ligi, tabela i 14 bodova prednosti nad Partizanom govori sami za sebe, ali zbog sistema takmičenja i podjele bodova u play-offu ne smije sebi dozvoliti opuštanje. Napredak je veliki 'dužnik' Zvezdi pošto joj je nanio jedini poraz ove sezone u ligi, a prethodni duel na Marakani završen je remijem (2:2). Gosti iz Kruševca, koji se nalaze na sedmom mjestu, imaju šest bodova prednosti nad devetoplasiranim, tako da im plasman u play-off ne bi trebalo da bude ugrožen. Utakmicu sudi Majo Vujović, koji je poznat kao 'Zvezdin' sudija, a na to se pred utakmicu sarkastično osvrnuo i gostujući trener Kosanović. Inače, osjeća se nekakva pozitivna atmosfera i euforija pred ovaj meč, tako da bi i posjeta trebalo da bude sasvim solidna. Zvezda nema većih problema sa povredama, upitan je jedino rezervni štoper Babić (17/0), dok bi na sve ostale igrače Milojević trebao da može da računa. Napredak je bez defanzivnog veznog Šljivića (20/4) i napadača Sekidike (20/2).

 

Vladan Milojević, trener Zvezde:

 Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu.

- Ovo je treća u niz utakmica koju igramo sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Očeuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne. Dolazi nam protivnik koji je stabilan u svim sferama, jedna dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Imaju svoj stil igre i pružaju podjednako dobre partije i na strani i na domaćem terenu. Porazili su nas u prvom delu prvenstva i to dodatno govori o njihovom kvalitetu. Za nasa je najbitnije da se najbolje moguće spremimo za tu utakmicu. Vremenske prilike nam idu u prilog, dolazi lepše vreme i očekujemo da navijači dođu u što većem broju i da nas podrže. Uvek nam je draže kada ih ima mnogo, kada daju mojim momcima vetar u leđa jer su oni to i zaslužili. Nema dileme da će nas i na sutrašnjoj utakmici bodriti kako samo oni umeju – rekao je Milojević.

 Naš šef stručnog štaba još uvek ne zna kojih 11 igrača će izvesti na teren protiv Napretka.

- Babić je imao manji problem sa povredom, ali juče je odradio kompletan trening, videćemo kako će se sutra osećati. Juče smo imali oporavk od utakmice tako da ću tek danas posle treninga znati na koje igrače mogu da računam. Kada igrate na malo lošijim terenima na svaka tri dana povećane su šanse da dođe do povreda.

Iskusni strateg osvrnuo se i na stanje terena u domaćoj ligi.

- Vremenski uslovi bili su jako loši u prethodnom periodu pa nismo ni mogli da očekujemo da će tereni biti u boljem stanju, ali uslovui su isti za obe ekipe. Zato fudbal i jeste interesantan, igra se u svim vremenskim uslovima, i na plus 30 stepeni i na minus 10. Ne obaziremo se na to, svaka ekipa mora da bude prilagodljiva. Nekada morate da promenite način na koji ste zamislili da igrate baš zbog tih stvari. Naravno da je mnogo lakše igrati na boljem terenu pre svega zato što onda uglavnom ne dolazi do povreda, ni naših, ni protivničkih igrača.

Milojević je govorio i o važnosti poseda lopte na utakmici.

- Ukoliko bih dublje analizirao posed lopte morao bih da otkrijem neke naše taktičke elemente. Sve zavisi kako koja ekipa igra, mi ne igramo na posed, već praktikujemo potpuno drugačiji fudbal. Posed lopte je najbolje opisao trener Sampaoli čija ekipa je imala veći posed lopte, a izgubila je utakmicu. Rekao je da veći posed znači isto toliko kao kada celo veče flertujete sa devojkom, a u tri sata dođe neko i odvede je sa sobom.

Fudbaleri Crvene zvezde u ovom trenutku imaju 14 bodova više od drugoplasirane ekipe.

- Ne razmišljamo o tome, nemam očekivanja od toga koliku razliku želimo da ostvarimo. Za mene su sve ekipe na tebeli iste, imaju isti broj bodova. U ovom trenutku razmišljamo samo o narednoj utakmici i o tome kako da osvojimo nova tri boda – poručio je Milojević.

izvor: crvenazvezdafk.com

 

Milorad Kosanović, trener Napretka:

" Kada je Zvezda u pitanju uvek ima mnogo nepoznanica. To je veliki klub kod kojih se dešavaju velike stvari i misliti da o njima znate sve pretenciozno je. Znamo samo ono što nas intresuje i koliko nam treba, a mislim da je to sasvim dovoljno" rekao je šef struke Napretka Milorad Kosanović, koji je u toku svoje bogate trenerske karijere u dva navrata bio trener Crvene zvezde, i nastavio:

" Mi smo u ovom prolećnom delu odigrali 4 utakmice, tri sa klubovima iz samog vrha a jednu nesrećnu i neprijatnu u Šapcu. Odigrali smo odlično sve četiri utakmice, napravili dobar rezultat i ulazimo u neku mirnu fazu ovog takmičenja, za koje verujem da ćemo ga završiti korektno.

Prva od tri utakmice koje nam predstoje je ova protiv Zvezde. Za sve igrače koji nisu u Zvezdi to je posebna vrsta izazova, i jedna vrsta praznika: da izađu na stadion i pokažu šta i koliko mogu protiv tima koji je davno osvojio ovogodišnje prvenstvo. Igraćemo utakmicu pred dosta publike, pred tv kamerama, tako da naše igrače mogu da vide ljubitelji fudbala širom Srbije.

Posebna draž na ovoj utakmici biće i sudija Majo Vujović koji će da da svoj doprinos da ova utakmica protekne na najbolji način, tako da imamo sve uslove da se predstavimo u najboljem svetlu. Ne postoji nikakvo opterećenje rezultatom, jednostavno idemo da igramo i da se nadigravamo" .

Osim Šljivića i Sekidike, koji su kažnjeni zbog kartona, svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu Napretka.

izvor: napredak.rs

UF7N6bw.png

Link to comment
Share on other sites

Hokej EBEL

Bolzano - KAC Klagenfurt

U petak je poceo playoff u EBEL ligi. Najvece iznenadjenje dogodilo se u Klagenfurtu gdje je domacin dozivio poraz od Bolzana 3:1. Gledao sam malo utakmicu (uz Medvescak) i ono sto sam vidio Kaceri su bili bolja momcad. Omjer udaraca je bio na njihovoj strani, inicijativu su imali cijeli susret no nisu uspjevali zabiti. Zanimljiv je i omjer iskljucenja 12:2 u minutama u korist Bolzana. To govorim iz razloga sto je Kac jedna od najpriviligiranijih momcadi u prvenstvu (zadnja tri predsjednika lige cini mi se dosli su iz Kaca). 

Ove sezone su odigrali pet susreta, u prva cetiri Kac je bio bolji. Ovo je bio prvi poraz, do sada se pokazalo da Bolzano pase Kacu, vjerujem da je ovo u petak samo bio los dan. Kvaliteta je na strani Kaca, racunam i na pomoc sudaca i ocekujem poravnanje serije. 0:2 bi bio tezak udarac

KAC 2 konacni ishod 1.9+

KAC 2 u 60. 2.5+

gl

Link to comment
Share on other sites

prije 23 sati, JackieJack said:

Toulouse - Marseille over 4.5 kartona 2.05 10bet" rel="">10bet

Ovo sam sinoc uzeo i kod SS-a na granici 3.5 a danas pojacao i na 4.5 Mec po liniji bodova i kalkulacija, Toulouse bod iznad mesta koja vode u drugu ligu, Marseille u borbi za LS. Marseilleu ce ovo biti paklena nedelja jer ce igrati 3 meca u roku od 7 dana. Sledeci cetvrtak igraju povratni mec u gostima kod Bilbaa, to je dosta fizicki iscrpno pa se ne bi cudio da trener odmori bar nekog igraca jer im LE itekako vazna, imaju dobar rezultat iz prvog meca i blizu su prolaza. Toulouse je ekipa koja grize, i oni su u samom vrhu po kartonima, mislim da su preko 2.5 kartona po mecu, Marseille isto tu negde. Sudice Letexier koji je generalno u top 5 sudija ove sezone, u proslom kolu je prekinuo niz od 12 ligaskih meceva sa preko 3.5 kartona jer je podelio samo 2 ali posto sam gledao mec ne mogu baciti krivicu na njega jer je Lille odigrao prijateljski mec. Ovde ocekujem borbenost i materijala za bar 4-5 zutaca...


 

marsej10bet.png

SSmarsej.png

Marsej prolaz i na 3.5 i na 4.5...

aM6gCEF.png?1

Ne znam kakav komentar dati za Fiorentinu, Benovento se nije borio kad je trebalo a sad su nasli kad su vec ispali, stvarno je falilo srece a tip bi ponovo odigrao jer je bio nacrtan under. Sve u svemu, jako dobra nedelja ako ukljucimo dobitke sa LS i LE :)

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use