Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 10.3.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Za vikend sa srednjim ulogom napadam ovih 5 parova...

Ponajprije derbi Verone, lokalni derbi koji nerijerko zna biti pun iskri...o talijanskim sucima nebi trošio puno riječi jer osim rocchia su apsolutno svi komični, ali smatram da je margina od 5.0 za lokalni derbi gdje još uvijek obe ekipe trebaju bodove da opstanu prilično dobra margina.

Juventus protiv udinesea traži pobjedu da zasjedne na čelo lige, udinese je iznenadio neke jače timove ove sezone ali juve je daleko iznad talijanske lige...

Bayernu dolazi standardna mušterija hsv mislim da nebi trebalo bit dileme oko pobjednika...

Dinamo i filijala...enough...

Hajduk kolko god jadan bio, izravno sam uključen u dešavanja i rad nk istre i mogu reći da ovo gube glatko...u rosteru za utakmice vuku i klince od 16/17 godina, ostali izrazito nekvakitetni, na razini prosjecnog drugoligasa mislim da ce hajduk lako rjesit....

Toliko od mene pozdrav i sretno ko prati

 

20180308_232919.png

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, Dominik999 said:

Dinamo i filijala...enough...

Potpisujem i mislim da je 1,20 na Dinamo i više nego dobar koeficijent. Zna se kako Dinamo prolazi sa Lokomotivom i mislim da su do sada samo jednom u nekoliko desetaka odigranih utakmica prosuli bodove. Budući da su izgubili od Rijeke i Hajduka jasno je da naslov, ako ovako nastave igrati, nije siguran i vjerujem kako će Lokomotiva morati stati na loptu, odnosno kako je svima od igrača jasno tko treba uzeti 3 boda ovdje. 

Uz navedeno, mislim da se prijelaz može probati za neki sitni iznos. Naime, vjerujem da će prvo poluvrijeme Lokomotiva biti itekako motivirana kako bi se igrači nametnuli te možda na ljeto bili transferirani u Dinamo. Ukoliko se desi da Lokomotiva i povede, mislim da je preokret neminovan i samo je pitanje hoće li se isti onda i poklopiti sa poluvremenom. Također, mislim da je ovo zanimljiva utakmica za monitorirati na live klađenju kod bet365 kladionice. Da ne bude nesporazuma, nemam nikakve informacije i ovo nije dojava, već samo moje razmišljanje. Sumnjam da je ikakav prijalaz dogovoren ali smatram da će Dinamo preokrenuti rezultat ukoliko bude gubio. 

33onWlT.png

 

9AaDkBT.png

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Manchester United - Liverpool (13:30)
Sudac: Craig Pawson (3.68)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.17
Pzno9tj.png

Everton - Brighton (16:00)
Sudac: Roger East (3.31)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 1.45
s8Pz1GE.png

Huddersfield - Swansea (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.14
kxBRbxg.png

Newcastle - Southampton (16:00)
Sudac: Andre Marriner (2.60)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.31
A1YAvle.png

WBA - Leicester City (16:00)
Sudac: Robert Madley (3.46)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 1.34
H4tADcv.png

West Ham - Burnley (16:00)
Sudac: Lee Mason (2.23)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 1.79
8775GvE.png

Chelsea - Crystal Palace (18:30)
Sudac: Anthony Taylor (3.60)
Prosjek ekipe 1: 1.21
Prosjek ekipe 2: 1.72
tL3iO2y.png

Primera

Eibar - Real Madrid (13:00)
Sudac: Jose Luis Munuera Montero (6.08)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 1.89
E1A1cz1.png

Sevilla - Valencia (16:15)
Sudac: Ricardo De Burgos (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.96
EjXFHXj.png

Getafe - Levante (18:30)
Sudac: David Jesus Trujillo (5.15)
Prosjek ekipe 1: 3.19
Prosjek ekipe 2: 2.74
mxidNnU.png

Malaga - Barcelona (20:45)
Sudac: Juan Martinez Munuera (5.36)
Prosjek ekipe 1: 2.41
Prosjek ekipe 2: 1.62
vyysycF.png

Serie A

Verona - Chievo (20:45)
Sudac: Antonio Damato (4.30)
Prosjek ekipe 1: 2.46
Prosjek ekipe 2: 1.38
RThRLk4.png

Bundesliga

Bayern - Hamburger SV (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.28
Prosjek ekipe 2: 1.80
kfQtQjM.png

Hannover - Augsburg (15:30)
Sudac: Bastian Dankert (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.80
zg248WS.png

Hertha - Freiburg (15:30)
Sudac: Sven Jablonski (2.20)
Prosjek ekipe 1: 1.46
Prosjek ekipe 2: 1.60
WM1IGDz.png

Hoffenheim - Wolfsburg (15:30)
Sudac: Manuel Gräfe (2.62)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 1.96
30lMhLZ.png

Bayer Leverkusen - M'gladbach (18:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.80)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.44
oldyXOD.png

(Koeficijenti 9.3. u 13:27 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Zrinjski - Radnik Bijeljina 1 (1.33) bet365

Koeficijent na Zrinjski je veći nego u svim ovdašnjim zemaljskim kladionicama, koliko sam uspio da vidim, i mislim da to teba iskoristiti. Ovo je po meni 'kec kao kuća', počinje play-off odnosno Liga za prvaka u kojoj Radnik nema ama baš nikakve ambicije, pošto su sada i teoretski obezbijedili opstanak, a nemaju realne šanse ni za plasman u Ligu Europe. Zrinjski i Željo ulaze poravnati u ovu fazu takmičenja i jasno je da je sada svaki bod vrijedan poput zlata, a u ovakvim utakmicama se ne smiju prosipati, jer u play-offu teško da će biti većih zicera od ovoga. Pobjednička serija Zrinjskog prekinuta je u srijedu protiv Borca u Banjaluci, gdje su kao što sam već pisao, uslovi za igru bili prosto nemogući, i prava je sreća da se niko nije povrijedio. Radnik je neporažen u četiri kola proljećnog dijela, mada su u poslednjem izvukli 'mršav' remi na gostovanju protiv ubjedljivo posljednjeplasiranog Viteza. Oni su svoj zacrtani cilj za ovu sezonu već ispunili, pa makar izgubili sve utakmice do kraja, i u svakom slučaju rasterećeni ulaze u ovaj duel, što u jednu ruku može biti njihova prednost. Doduše, gostovanja pod Bijelim Brijegom im tradicionalno ne leže, pa su tako u 10 utakmica u Mostaru poraženi 9 puta, samo jednom izvukavši remi. Trener Radnika je najavio određene izmjene pred ovu utakmicu, trebaće im zaista dosta sreće da se vrate u Bijeljinu neporaženi.

Blaž Slišković, trener Zrinjskog:

Što se tiče Radnika, oni dolaze potpuno rasterećeni, svjesni da što god naprave može ići u njihovu korist. U zadnje vrijeme igraju odlično, zasluženo su izborili Ligu za prvaka i protiv njih kao i protiv svakoga u ovoj fazi natjecanja morat ćemo proliti dosta znoja da bismo ostvarili dobar rezultat. Radnik ima odlične pojedince. Beširević je igrač od kojeg sve počinje, to je igrač kojeg bih sutra volio vidjeti u dresu Zrinjskog. Iskusni lisac Đurić koji može iskočiti u svakom trenutku, mladi napadač Peco koji igra sve bolje, jako su nezgodna ekipa- govori Baka. - Svega smo svjesni, no mi ćemo gledati sebe i svoju igru. Inzistiam na volji, želji i htijenju, uz to će sve ostalo doći. Imamo velik fond igrača, nemamo ozlijeđenih što je najvažnije.

Na pitanje o sastavu za Radnik Slišković kaže:

- Već sam rekao, prava je sreća da nema ozljeda. Onakav teren u Banja Luci tražio je ogromnu potrošnju i vjerujem da će biti nekih promjena, u veznom redu i prema naprijed. Vraća nam se Kadušić i on će biti na svom mjestu na desnom boku. Lijevo Stojkić, u sredini Jakovljević i Barišić. Na današnjem treningu ćemo vidjeti tko je odmoran, koga je prošla utakmica iscrpila. Najveći teret u Banja Luci iznijela je vezna linija, oni su se najviše potrošili, ne kažem da ostali nisu, ali oni su više, pa je za očekivati određene promjene - završio je Slišković najavu sutrašnje utakmice koja se igra u 15h na stadionu pod Bijelim Brijegom.

izvor: sportsport.ba

QeFM9D7.png

Link to comment
Share on other sites

Besiktas - Genclerbirligi

Na papiru turski prvak Besiktas ove subote ima laganu domaću utakmicu, ogled protiv trinaeste momčadi s ljestvice - Genclerbirligija.

No, određene se opasnosti ipak kriju u tih 90 minuta, jer je važno napomenuti kako je Genclerblirligi u posljednje vrijeme na sličnim gostovanjima režirao iznenađujuće rezultate (2-2 kod Fenerbahcea i 1-1 kod Istanbul Basaksehira).

Besiktas jest ovog suparnika pobijedio u gostima u Kupu (bilo je 1-0), ali je na istom travnjaku izgubio prvenstvenu utakmicu (2-1). Niti to nije informacija za odbaciti.

Besikats se trenutačno bori za obranu svog naslova prvaka. Galatasaray i Istanbul Basaksehir imaju po 50 bodova. Besiktas ima tri, a Fenerbahce šest bodova manje.

Unatoč svemu napisanom ipak ne bi eksperimentirali. Naša je preporuka pobjeda Besiktasa koji na svom stadionu ima osam prvenstvenih pobjeda i tri remija u sezoni (bez poraza), a ima i dvije itekako velike pobjede uoči ovog ogleda (3-1 protiv Fenerbahcea na ovom stadionu i 2-0 u gostima protiv Trabzonspora).

Bayer L. - Borussia MG

Čudan su ritam posljednjih tjedana uhvatili nogometaši Bayera, pete momčadi s ljestvice Bundeslige.

Doma Bayer gubi, a u gostima pobjeđuje. U Leverkusenu je Bayer izgubio dvije posljednje utakmice (po 2-0 protiv Herthe i Schalkea), no propušteno je uspio nadoknaditi tako što je u gostima dobio dvije utakmice (2-1 kod Hamburga i Wolfsburga).

Bayer se, inače, bori za jednu od pozicija koje vode prema Ligi prvaka iduće sezone i zbog toga mu je današnje slavlje protiv Borussie (M) važno. Ali, i zbog toga da vrati samopouzdanje na domaćem stadionu gdje je dosad u prvenstvu: pet puta pobijedio, četiri puta remizirao i tri puta izgubio.

Borussia iz Mönchengladbacha često je u nastavku sezone reagirala loše. Izgubila je četiri od šest utakmica, a kiksala je i u zadnjem nastupu jer domaćih 2-0 protiv Werdera nije uspjela pretvoriti u pobjedu (završilo je 2-2).

Naš glas Bayeru ne ide samo zbog veće kvalitete ili domaćeg terena, već i zbog činjenice da je Bayer ove sezone uvijek dobro prolazio u utakmicama protiv ovog suparnika. Dva puta ga je pobijedio u gostima (1-0 u Kupu i čak 5-1 u prvenstvu).

Nantes - Troyes

U 29. kolu francuskog Le Championnata Nantes se nada prvoj pobjedi u posljednjih više od mjesec dana.

Posljednju je pobjedu Nantes ostvario krajem siječnja. Nakon toga ima tri remija i dva poraza, s tim da je posljednji neodlučeni rezultat (1-1 kod Marseillea) definitivno rezultat vrijedan pohvale.

U ovom kolu Nantes igra na domaćem terenu protiv Troyesa (osamnaeste momčadi s ljestvice) i to je definitivno prilika za Nantes da se razgoropadi. Napadački rasprši i napokon pobijedi.

Troyes je najslabija momčad lige u gostima. Ima dvije pobjede, remi i okruglih deset poraza. Niti forma Troyesa nije posebno vrijedna pažnje (četiri poraza u zadnjih šest utakmica), a u prvom ovosezonskom međusobnom duelu Nantes je kao gost slavio 1-0.

Ovo bi definitivno mogla biti i vrlo tvrda utakmica. Obje momčadi igraju na mali broj golova: šest od posljednjih sedam utakmica Troyesa je završavalo ispod granice od tri gola. 

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Opet remi? 

Na Old Traffordu danas od 13.30 gledamo engleski klasik između Manchester Uniteda i Liverpoola. Manchester City juri prema tituli prvaka no zato ova dva kluba vode utrku za 2. mjesto na tablici. Manchester United ima 62 boda, a Liverpool je na 60 i ovdje bi pobjedom preskočio domaću momčad.

 

Jose Mourinho za ovaj susret neće moći računati na Baillya, Herreru, Roja, Martiala, Jonesa i Blinda. Manchester United ove sezone izgubio je samo jednu domaću utakmicu i to od gradskog rivala Manchester Citya. Sudar ovih dviju momčadi na Anfieldu završio je bez golova. United je "parkirao autobus" i na krilima De Gee sačuvao bod od puno boljeg Liverpoola. Danas pred domaćim navijačima United bi trebao napadati više. Romelu Lukaku pronašao je dobru formu i zabio je gol u zadnje četiri domaće utakmice.

 

Jurgen Klopp bez većih zdrastvenih problema u svojoj ekipi dočekuje ovaj susret. " Ova utakmica dolazi nam u pravo vrijeme jer smo u dobroj formi, no United je iskusna momčad sa iskusnim trenerom i imaju prednost domaćeg terena. Želimo izaći ovdje i igrati svoju igru i nadati se da će to donjeti dobar rezultat za nas." najavio je Klopp ovaj susret. Liverpool je u izvrsnoj formi, a bez poraza su sedam utakmica. Zadnja tri gostovanja u svim natjecanjima zaključili su pobjedama bez primljena gola. (Huddersfield 0:3, Southampton 0:2, Porto 0:5). Sa 34 postignuta gola u gostujućim utakmicama Redsi su najefikasniji gostujući napad lige.


Zadnja četiri susreta između ovih dviju momčadi završio je bez pobjednika, hoće li i danas biti remi?

http://omegasplus.com/opet-remi/

 

Link to comment
Share on other sites

On 9. ožujka 2018. at 7:58, Goksim said:

Potpisujem i mislim da je 1,20 na Dinamo i više nego dobar koeficijent. Zna se kako Dinamo prolazi sa Lokomotivom i mislim da su do sada samo jednom u nekoliko desetaka odigranih utakmica prosuli bodove. Budući da su izgubili od Rijeke i Hajduka jasno je da naslov, ako ovako nastave igrati, nije siguran i vjerujem kako će Lokomotiva morati stati na loptu, odnosno kako je svima od igrača jasno tko treba uzeti 3 boda ovdje. 

Uz navedeno, mislim da se prijelaz može probati za neki sitni iznos. Naime, vjerujem da će prvo poluvrijeme Lokomotiva biti itekako motivirana kako bi se igrači nametnuli te možda na ljeto bili transferirani u Dinamo. Ukoliko se desi da Lokomotiva i povede, mislim da je preokret neminovan i samo je pitanje hoće li se isti onda i poklopiti sa poluvremenom. Također, mislim da je ovo zanimljiva utakmica za monitorirati na live klađenju kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice. Da ne bude nesporazuma, nemam nikakve informacije i ovo nije dojava, već samo moje razmišljanje. Sumnjam da je ikakav prijalaz dogovoren ali smatram da će Dinamo preokrenuti rezultat ukoliko bude gubio. 

33onWlT.png

 

9AaDkBT.png

Marko Matoc sudi Dinamo-Lokomotiva ??....sve mi je jasno ??

Link to comment
Share on other sites


16:00  Kilmarnock - Ross County 1 - 2,01 wwin

Kilmarnock zauzima 5 mjesto tabele sa 40 bodova iz 28 utakmica.Imaju skor 10-10-8 sa gol razlikom 36:36.Na svom Rugby Parku odigrali su 15 utakmica i upisali skor 6-3-6 sa gol razlikom 21:22.Treba reci da u zadnje vrijeme igraju odlicno, zadnjih 10 imaju jedan poraz, a njihov trener Steve Clarke proglasen je za menadžra mjeseca za Februar.Sto se tice danasnjeg meca, Clarke nece moci racunati na Wilsona (sredina,9/1) i Smitha (odbrana,3/0).

Ross County je posljednja momcad prvenstva sa 21 bodom iz 28 utakmica.Imaju skor 5-6-17 sa gol razlikom 29:48.Kao gosti odigrali su 14 utakmica i upisali skor 3-2-9 sa gol razlikom 13:23.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza, remi i pobjedu, a zadnji mec izgubili su u gostima od St.Johnstone 2:0.Nakon tog poraza otpusten je trener Owen Coyle, a na njegovo mjesto dosao je duo Stuart Kettlewell i Steven Ferguson.Sto se tice danasnjeg meca u istom nece moci racunati na Tansey (sredina,2/0), Curran (napadac,26/5), Lindsay (sredina,18/1), Davies (odbrana,20/0).

Odlucio sam se za keca jer dobra je kvota a uz to mislim da su domacini favoriti za pobjedu.Do kraja regularnog dijela sezone nije ostalo puno, a Kilmarnock je zasad u play off zoni, mada bjeze tek 5 bodova sto nije puno ako je do kraja 5 kola.Sa druge strane imamo Ross County koji nije tako losa ekipa kao sto tabela kaze, jer imaju u svojim redovima par zanimljivih igraca, ali ih ne ide nekako.Kako god ja cu danas potegnuti keca, i zadnji mec ove dvije ekipe dobio je Kilmarnock sa 1:0, pa neka tako bude i danas.

 

Link to comment
Share on other sites

HAJDUK – ISTRA

Hajduk vodi bitku za 2. mjesto sa Rijekom i Osijekom, mogli su Bijeli možda i nešto više, ali upravo su na Poljudu izgubili zlatne bodove protiv Rudeša, Slavena… i tako kompromitirali neke vrijedne trijumfe, poput nedavnog u Maksimiru. No, Splićanima je uz prvenstvo jednako važan i Kup, bliži se polufinale sa Lokomotivom u kojem će pokušati izboriti finale i prekinuti trofejni post. Naravno, u ovom meču nema dilema, bodovi će ostati na Poljudu, ali svakako je otvoreno pitanje efikasnosti, s obzirom da je nakon Ercega otišao i Ohandza.

Istra je vodi bitku sa Cibalijom i Rudešom kako bi ostala u Prvoj HNL i to bez play outa. Trenutno su upravo u zoni tog, spasonosnog 8. mjesta i ako tu budu u konačnom poretku, bit će pravi uspjeh, pogotovo znajući za sve probleme koji ih muče, više izvan, nego na samom terenu. Lošiji dio priče za Puljane, koji su ionako autsajderi u Splitu, jest da imaju očajan učinak na gostovanjima – izgubili su 9 od 11 utakmica, uz po jedan remi i pobjedu.

Brojke: Hajduk je dobio sva 4 posljednja meča, ove sezone oba sa 2 gola razlike – 2:0 u Splitu, te 3:1 na „Drosini“.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

BAYERN – HAMBURG

Bayern je, kao City i PSG, kao od šale stavio hipoteku na titulu prvaka, a uz to je već osigurao i četvrtfinale Lige prvaka svladavši Bešiktaš sa 5:0, te može ipak punom snagom zaigrati u ovom klasičnom derbiju sjevera i juga Bundeslige, iako po snazi momčadi ova utakmica već odavno nema razloga nositi takav epitet. Ipak, povijesno rivalstvo se nije izbrisalo, zato će Bavarci nastojati, ako ništa drugo, zadovoljiti svojih 70 tisuća navijača. Domaćini imaju 20 bodova prednosti 9 kola prije kraja, znači, već je počelo završno odbrojavanje, vrlo vjerojatno će do kraja ožujka i matematički osigurati titulu.

Hamburg već godinama prolazi prave drame, dvaput se spašavao u play outu kad je već izgledalo da je neminovna selidba u niži rang (a oni su jedini klub koji nikada nije ispao). No, ovog puta je izgleda ta sudbina jednostavno – neizbježna, velik je već zaostatak za zonom spasa, a uz to, igre i kvaliteta HSV-a su na zaista vrlo niskoj razini i teško je pronaći ijedan razlog vjerovati u novo čudo. Uostalom, izgubili su 9 od 12 utakmica ove sezone na gostovanjima, a možda zadnji vlak pobjegao im je u prošlom kolu kad su doma odigrali 0:0 protiv izravnog rivala Mainza.

Brojke: Bayern je dobio svih 7 zadnjih utakmica (HSV ne zna za uspjeh od 2011. godine), a uz to, lani je u Munchenu bilo – 8:0 za domaćine!

MALAGA – BARCELONA

Malaga visi nad ponorom, posljednja je u Primeri i samo još teoretski izgledi postoje kako bi se mogli spasiti, ali za to bi ekipa iz Andaluzije trebala nanizati barem 3-4 pobjede, što, s obzirom na dosad pokazano, izgleda posve nemoguće. No, nada zadnja umire, ali ovo definitivno nije meč za nekakav početak uspona, to zrno nade će morati potražiti u narednim ispitima.

Barcelona čeka uzvrat sa Chelseajem uz odličan rezultat iz Londona (1:1), ali prije tog spektakla na Camp Nou, mora odraditi i ovu obvezu. Katalonci su ove sezone vrlo rijetko imali problema sa autsajderima, kojima su u pravilu punili mrežu, a ovakva Malaga im jednostavno ne može parirati, dakako, pod uvjetom da Messi, Rakitić i društvo uđu u meč sa pravim pristupom. Inače, Barca ove sezone ima sjajan učinak na gostovanjima – 10 pobjeda i 3 remija u 13 mečeva, a u Malagu stižu nakon  što su u vjerojatno prijelomnom meču sezone svladali Atletico sa 1:0 pogotkom Messija i pobjegli najbližem pratitelju na plus 8 bodova.

Brojke: Barcelone je ove jeseni dobila doma sa 2:0, ali lani je poražena u Malagi istim omjerom!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Aston Villa - Wolves 1X (1.60) bet365

Ovo je jedan od derbija u Championshipu, pogotovo jer su obje ekipe krenule prema Premier ligi. Wolves izgleda čvrsto, ali Aston Villa ima odlične šanse da se kao drugoplasirana ekipa kvalificira za igranje u Premier ligi, dok je tu i Cardiff koji se bori za to mjesto u ovom trenutku. Od Boxing Daya, Aston Villi ide odlično, gdje su uspjeli pobijediti devet od posljednjih 11 utakmica. Prethodne dvije su bile pobjede u gostima protiv Sunderlanda sa 3-0 i Sheffield W. sa 4-2. Wolves je ispustio nekoliko bodova u siječnju protiv Prestona, Norwicha i Fulhama, ali su još uvijek sigurni na vrhu tabele i ništa se neće dogoditi ako oni izgube u ovoj utakmici. U ovoj utakmici ne vidim Wolvese kao favorite, iako Villi fali nekoliko igrača kao što su Whelan i Hutton. Mislim da bi ovdje Aston Villa, ako ne pobijedi, barem mogla izvući remi i zbog toga ću odigrati dvoznak 1X, gdje mi je koeficijent prilično dobar. Sretno!

6wqrZ1y.png

(Koeficijenti 10.3. u 13:17 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Crystal Palace // AH Crystal Palace +2 bet365 - 1,55 (16:00 CET)

Atmosfera u Chelseaju je zaista vrlo loša, najbolji igrač kluba Hazard je u lošim odnosima sa trenerom Conteom i ne samo on nego većina igrača kojim se ne sviđa taktika i formacija koju preferira Conte. Abramovič je navodno već dogovorio sve sa Enriqueom dok je Conte glavni kandidat za klupu PSG-a.

Sve to dovodi do zaključka kako Chelsea danas neće odigrati dobru partiju. Ne kažem da nisu sposobni, nego jednostavno pitanje je koliko će imati motivacije ili želje s obzirom da za par dana igraju uzvrat sa Barcelonom u LP.

Crystal Palace je ušao u dobru formu. Dva gola su postigli Unitedu, ali su ipak poraženi nakon preokreta. Ekipa se bori za opstanak i vjerujem da će pokušati iskoristiti lošu atmosferu u ekipi Chelseaja. Sretno!

878477e693851a97103ecbf8d6c8e3dc.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hannover - Augsburg // Pobjeda domaćina bet365 - 2,25 (15:30 CET)

Obje ekipe se nalaze na sredini terena, 7 bodova udaljene kako od opasne zone tako i od mjesta koja vode u Evropu. Hannover je ove sezone domaćinska ekipa, igraju vrlo dobro na svom terenu i većunu bodova su ovdje i osvojili. Hannover kući ima omjer 6-3-3 dok Augsburg u gostima ima omjer 3-4-5.

Augsburg će u ovom susretu biti uskraćen usluga nekoliko standardnih nogometaša kao što su Danso, Opare, Goweloow, Framberger i najbolji strijelac Finbogasson.

Augsburg je u zadnja 4 kola osvojio samo jedan bod i s obzirom na brojne izostanke, sumnjam da mogu doći do bodova danas. Sretno!

d7ebed0138da9113e39eb78f9d854119.jpg

Link to comment
Share on other sites

Počinje konačni rasplet: Zrinjski dočekuje Bijeljince, "fenjeraš" gostuje u Doboju kod Kaknja

Danas dva susreta na premijerligaškim terenima
Utakmicama 22. kola odigranim u srijedu završen je osnovni dio premijerligaške sezone, pa bh. klubovi danas, u zavisnosti od pozicija koje su ostvarili, počinju takmičenje u Ligi za prvaka, odnosno u Ligi za opstanak.

Danas su na rasporedu prve utakmice play-off faze u Premijer ligi BiH. Takmičenje u okviru Lige za pravaka otvaraju Zrinjski i Radnik iz Bijeljine, dok će Mladost DK i Vitez odmjeriti snage u prvoj utakmici Lige za opstanak.

Zrinjski je regularni dio sezone okončao remijem sa banjalučkim Borcem, a na otvaranju Lige za prvaka će pod Bijelim Brijegom dočekati Radnik.

Plemići u Ligu za prvaka ulaze kao prvoplasirana ekipa Premijer lige BiH sa 50 osvojenih bodova, a Mostarci nemaju većih problema sa povredama u svojoj ekipi što je svakako važno s obzirom da žele na što bolji način otvoriti takmičenje u ovoj fazi domaćeg prvenstva.

Sa druge strane, Radnik je zadnjem kolu regularnog toka sezone potvrdio plasman u Ligu za prvaka. Radnik je ovaj dio takmičenja završio na 6. mjestu sa 32 boda, a sigurno je da rasterećeni Bijeljinci neće u Mostar doputovati isključivo kako bi sačuvali svoju mrežu.

Susret Zrinjskog i Radnika zakazan je za 15:00 sati, a direktan TV prenos ove utakmice moći će se gledati na BHT-u.

Kako je već pomenuto, danas počinje takmičenje i okviru Lige za opstanak, a otvorit će ga fudbaleri Mladosti i Viteza koji će odmjeriti snage na stadionu u Doboju kod Kaknja.

Ekipa Mladosti je do zadnjeg kola regularnog toka sezone bila u igri za plasman u Ligu za prvaka, ipak na kraju je završila na sedmom mjestu (29 bodova). Kako je je teško vjerovati da Mladost može ugroziti svoj status premijerligaša do kraja sezone, najvažnija stvar za ovu ekipu bit će pronaći dovoljno motiva za predstojeće utakmice, ipak sigurno je da će trener Edis Mulalić uspjeti motivisati svoje izabranike.

Vitez se, pak, pred početak takmičenja u Ligi za opstanak nalazi u nezavidnoj situaciji, s obzirom da u nastavak sezone ulazi kao poljsednjeplasirana ekipa Premijer lige sa svega osam osam bodova iz 22 odigrana meča. Stoga je sigurno da Vitez i u Doboju kod Kaknja mora tražiti pozitivan rezultat želi li zadržati bilo kakvu šansu za opstanak.

Poput duela Zrinjskog i Radnika, i susret Mladosti i Viteza zakazan je za 15:00 sati.

Izvor: https://sportsport.ba/fudbal/pocinje-konacni-rasplet-zrinjski-docekuje-bijeljince-fenjeras-gostuje-u-doboju-kod-kaknja/270484

Link to comment
Share on other sites

Zrinjski s optimizmom dočekuje bijeljinski Radnik, Mladost protiv Viteza

Mostarski Zrinjski dočekuje bijeljinski Radnik, dok će u Ligi za opstanak snage odmjeriti Mladost Doboj Kakanj i Vitez. Za Zrinjski nema puno filozofije, pobjeda protiv neugodnog Radnika je imperativ. Plemići s identičnim bodovnim saldom kao i Željezničar ulaze u utrku za naslov prvaka. Izabranici Blaža Sliškovića žele treću uzastopnu titulu BiH. Jasno to potcrtavaju.

''Mogu reći da će Radnik doći rasterećen u Mostar, nemaju šta izgubiti, žele se nadigravati, svjesni su da sve što naprave ovdje, može da mu bude korisno. Moramo ući sa takvim razmišljanjem u tu utakmicu i biti svjesni da ni do jedne pobjede nećemo doći što se nećemo potrošiti, pokazati volju, želju i htijenje bez obzira da li se radi o Radniku ili o Sarajevu. Ako tako uđemo u ovu utakmicu, možemo to kvalitetom i ostvariti. Radnik igra dosta kvalitetno, uslijed tako dobrih i kvalitetnih igara došli su u Ligu za prvaka. Imaju kvalitetnih pojedinaca, Beširović je u sredini terena glavni pokretač svih akcija, volio bih ga vidjeti u dresu Zrinjskog, pa do iskusnih igrača kao što je Đurić, koji može biti kvalitetan u posljednjoj dionici terena'', najavio je okršaj u gradu na Neretvi - Blaž Slišković.

S druge strane, gosti iz Semberije pokušat će ostati neporaženi u Mostaru.

"Želimo igrati fudbal, nadigravati ćemo se sa svima. Prva ekipa sa kojom igramo je Zrinjski, favoriti su protiv nas, ali ćemo mi tražiti svoju šansu. Neka pobijedi bolji. Sigurno da će biti izmjena u odnosu na ekipu koja je igrala u prošlim kolima", istakao je Mladen Žižović, trener Radnika iz Bijeljine.

Utakmicu bez velikog rezultatskog značaja u Doboju pored Kakanja odigrat će Mladost i već otpisani Vitez. Izabranici Edisa Mulalića su lideri lige za opstanak. Stoga su veliki favoriti protiv kluba koji je u dosadašnja 22 odigrana kola osvojio svega 8 bodova.

Izvor: https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sport/nogomet/zrinjski-s-optimizmom-docekuje-bijeljinski-radnik-mladost-protiv-viteza

Vjerujem da će ovdje pobijediti domaćini u obje ove utakmice. Vrijeme u Bosni je danas odlično, sunčano i mislim da su tereni do sada očišćeni i spremni za utakmice. Zrinjski igra odlično ove sezone i vjerujem da će oni ovdje ostvariti laganu pobjedu, dok je Mladost favorit nad kao što kažu već otpisanim Vitezom. Sretno!

MPye6xG.png

(Koeficijenti 10.3. u 13:41 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, IzudinB said:

Zrinjski s optimizmom dočekuje bijeljinski Radnik, Mladost protiv Viteza

Mostarski Zrinjski dočekuje bijeljinski Radnik, dok će u Ligi za opstanak snage odmjeriti Mladost Doboj Kakanj i Vitez. Za Zrinjski nema puno filozofije, pobjeda protiv neugodnog Radnika je imperativ. Plemići s identičnim bodovnim saldom kao i Željezničar ulaze u utrku za naslov prvaka. Izabranici Blaža Sliškovića žele treću uzastopnu titulu BiH. Jasno to potcrtavaju.

''Mogu reći da će Radnik doći rasterećen u Mostar, nemaju šta izgubiti, žele se nadigravati, svjesni su da sve što naprave ovdje, može da mu bude korisno. Moramo ući sa takvim razmišljanjem u tu utakmicu i biti svjesni da ni do jedne pobjede nećemo doći što se nećemo potrošiti, pokazati volju, želju i htijenje bez obzira da li se radi o Radniku ili o Sarajevu. Ako tako uđemo u ovu utakmicu, možemo to kvalitetom i ostvariti. Radnik igra dosta kvalitetno, uslijed tako dobrih i kvalitetnih igara došli su u Ligu za prvaka. Imaju kvalitetnih pojedinaca, Beširović je u sredini terena glavni pokretač svih akcija, volio bih ga vidjeti u dresu Zrinjskog, pa do iskusnih igrača kao što je Đurić, koji može biti kvalitetan u posljednjoj dionici terena'', najavio je okršaj u gradu na Neretvi - Blaž Slišković.

S druge strane, gosti iz Semberije pokušat će ostati neporaženi u Mostaru.

"Želimo igrati fudbal, nadigravati ćemo se sa svima. Prva ekipa sa kojom igramo je Zrinjski, favoriti su protiv nas, ali ćemo mi tražiti svoju šansu. Neka pobijedi bolji. Sigurno da će biti izmjena u odnosu na ekipu koja je igrala u prošlim kolima", istakao je Mladen Žižović, trener Radnika iz Bijeljine.

Utakmicu bez velikog rezultatskog značaja u Doboju pored Kakanja odigrat će Mladost i već otpisani Vitez. Izabranici Edisa Mulalića su lideri lige za opstanak. Stoga su veliki favoriti protiv kluba koji je u dosadašnja 22 odigrana kola osvojio svega 8 bodova.

Izvor: https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sport/nogomet/zrinjski-s-optimizmom-docekuje-bijeljinski-radnik-mladost-protiv-viteza

Vjerujem da će ovdje pobijediti domaćini u obje ove utakmice. Vrijeme u Bosni je danas odlično, sunčano i mislim da su tereni do sada očišćeni i spremni za utakmice. Zrinjski igra odlično ove sezone i vjerujem da će oni ovdje ostvariti laganu pobjedu, dok je Mladost favorit nad kao što kažu već otpisanim Vitezom. Sretno!

MPye6xG.png

(Koeficijenti 10.3. u 13:41 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Želim napomenuti da nam bet365 daje mnogo više razrada na naše domaće lige nego li bilo koja domaća kladionica. No kada sam gledao kakve razrade sve imamo, primijetio sam da je na 1/1 koeficijent na Mladost 1.90, dok je na Zrinjski 1/1 1,95. Mislim da su ovo odlični koeficijenti na ove utakmice koje bi trebale biti riješene već u prvom poluvremenu. A kada smo kod bosanske lige, znamo da većina utakmica završava pobjedom domaćina.

Link to comment
Share on other sites

WBA - Leicester City | Više od 2 gola (1.60) bet365

Situacija se može promijeniti vrlo, vrlo brzo, rekao je Pardew i dodao da je Swansea City počeo skupljati bodove na vrijeme i odmakao se od zone ispadanja i sada se nalazi na 13 poziciji, dok se WBA nalazi na dnu tabele i Swansea je jedna klasa više od njih u ovom trenutku. WBA pokazuje potencijal od početka sezone, no rezultati nisu baš išli u njihovu korist. Jonny Evans, Gareth Barry i Nacer Chadli su pod sumnjom i mogli bi propustiti ovaj susret, dok će Daniel Sturridge i James Morrison također biti van terena za WBA. Oni su 70% svojih domaćih utakmica odigrali sa više od 1.5 gola, 50% sa više od 2.5 gola po utakmici i otkako imaju pet poraza u nizu, vjerujem da će barem pokušati da osvoje koji bod iz ove utakmice. Claude Puel neće moći računati na Daniel Amartea, dok je Shinji Okazaki dostupan, kao i desni bek Danny Simpson. 65% njihovih gostujućih utakmica je završilo sa više od 2.5 gola, čak 3.2 gola po utakmici, kao i što su oba tima dali gol u 80% Leicesterovih utakmica do sada. U ovoj utakmici moram spomenuti što je jedan novinar rekao: "Ako West Brom izgubi ovu utakmicu, oni mogu pogasiti svjetla." Ove riječi predstavljaju situaciju u WBA i u tom slučaju mislim da će ovdje oba tima dati golove, ali vjerujem da će biti više od 2 gola. Sretno!

q0nk6vo.png

(Koeficijenti 10.3. u 14:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

On 08. 03. 2018. at 22:58, Goksim said:

Potpisujem i mislim da je 1,20 na Dinamo i više nego dobar koeficijent. Zna se kako Dinamo prolazi sa Lokomotivom i mislim da su do sada samo jednom u nekoliko desetaka odigranih utakmica prosuli bodove. Budući da su izgubili od Rijeke i Hajduka jasno je da naslov, ako ovako nastave igrati, nije siguran i vjerujem kako će Lokomotiva morati stati na loptu, odnosno kako je svima od igrača jasno tko treba uzeti 3 boda ovdje. 

Uz navedeno, mislim da se prijelaz može probati za neki sitni iznos. Naime, vjerujem da će prvo poluvrijeme Lokomotiva biti itekako motivirana kako bi se igrači nametnuli te možda na ljeto bili transferirani u Dinamo. Ukoliko se desi da Lokomotiva i povede, mislim da je preokret neminovan i samo je pitanje hoće li se isti onda i poklopiti sa poluvremenom. Također, mislim da je ovo zanimljiva utakmica za monitorirati na live klađenju kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice. Da ne bude nesporazuma, nemam nikakve informacije i ovo nije dojava, već samo moje razmišljanje. Sumnjam da je ikakav prijalaz dogovoren ali smatram da će Dinamo preokrenuti rezultat ukoliko bude gubio. 

33onWlT.png

 

Katastrofa dan, barem meni. Što reći nego ne ponovilo se. Prijelaz je na poluvremenu izgledao izuzetno izgledan, ail eto nakon 26 međusobnih susreta ovih dviju momčadi došao je red da i Lokomotiva slavi. I dalje sam jako iznenađen razvojem događaja na terenu. Jesu li igrači Cvitanoviću okrenuli leđa i ovako mu pripremili otkaz ili je nešto drugo bilo u pozadini ostaje za vidjeti. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use