Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.3.2018.


IzudinB

Recommended Posts

prije 1 sat, Ultras96 said:

Ako trazis igraca koji ce najvise profitirati izostankom dončića, ja bi ti savjetovao Campazza( imas ga u nekim kladama 8.5) jel ce mu na danasnjoj utakmici zamijena biti Chasson Randle koji je do sada igrao jako malo tako da bi Campazzo mogao danas imati i koju minutu vise...a što se tice Randolpha on ne igra istu poziciju, čak ni ne provodi puno minuta na terenu s Doncicem tako da nece puno profitirat njegovim neigranjem niti ce uzimat njegove suteve.

Campazzo over 9.5 je u bet365 na kvoti 1.71. Ima gdje od stranih online klada veća kvota, ili niža granica? unibet, Betfair i pinnacle ga nemaju u ponudi, koliko vidim...

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Dynamo Kiev 1 (1.44) bet365

Lazio ove sezone igra dosta dobro, u Serie A su trenutno četvrti, a u šesnaestini finala EL su nakon poraza u Bukureštu od Steaue (0:1) uvjerljivo slavili na Olimpicu (5:1). Za vikend su nesretno poraženi od Juvea, primivši gol u sudijskoj nadoknadi. Dynamo je u prošloj rundi eliminisao AEK odigravši dva remija, zahvaljujući golu u gostima, mada su Grci propustili neke šanse i može se reći da su zaslužili više iz tog dvomeča. Večeras igraju bez napadača Mbokanija (16 utakmica, 8 golova) i veznjaka Sydorchuka (9 utakmica).

Ovaj tim Lazija posjeduje mnogo više indivudualnog kvaliteta od gostiju i sve osim pobjede nebeskoplavih bi bilo iznenađenje, štaviše, očekujem ubjedljiv trijumf domaće ekipe. Gosti su daleko od najbolje forme, uglavnom defanzivno orjentisani i teško da ovdje mogu ostati neporaženi.

aHzZFH3.png

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, crash1 said:

Wilstermann - Real Potosi // over 3.0, 3.5 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,850 (20:00 CET)

Wilstermann dočekuje Real Potosi u 7. krugu bolivijskog prvenstva, skupine A. Wilstermann je razočarao u posljednjem krugu, remizirajući samo 1:1 s Universitariom, gdje su primili gol u posljednjem napadu na utakmici. Oni su propustili priliku da se vrate na vrh, ali imaju još jednu šansu danas i ne bi je trebali propustiti.

Wilstermann ove godine ima jako jak klub, ali se morao ipak oprostiti od kupa Libertadores gdje su ispali od Vasco da Gamma nakon penala. Sada se mogu usredotočiti na ligu i ovo je vjerojatno jedan od najlakših susreta koje bi trebali odigrati u skorije vrijeme. Oni su drugi u skupini do sada su sakupili 11 bodova i pobjedili su na obje 2 domaće utakmice.

Real Potosi se nalazi na 5. mjestu u skupini sa 7 poena, ali sa 3 oduzeta boda. Igrali su već 4 domaće utakmice što je razlog što su više na tabeli od očekivanog. Kod kuće Real Potosi je izvanredan ali na gostovanjima su katastrofalni. Oni su prava vreća za nabijanje i već su izgubili  5:1 protiv Bolivara i 6:0 od prosječne Guabira. Na 4 od 6 utakmica išli su preko 5.5 golova.

Mislim da nas ovdje očekuje golijada, s obzirom da Wilstermannu nedostaju dva defanzivca i prvi golman, tako da i Real može postići barem jedan gol. U golove domaćina ne sumnjam. Sretno!

f8b662169ce876b0408ba2c99b7aab9a.jpg

Prošlo lagano. :D

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, Dominik999 said:

Pošto sam pričao privatno sa Goksimom i objasnio mu da igram prilično jako ali se nevolim eksponirati time on me potaknuo da katkad i objavim svoj tiket... Ovo sam spojio čisto za neko duplanje ne baš na max bet ali idem jače...btw dosta teško mi je uploadat screeenshootove sa mobitela ili macbooka, jer su veliki pa moram maximalno rezati sliku, tako da nemojte zamjerit... Sretno svima 

P.s. inače smatram da će utakmica u Marseju biti na nož, ali nisam išao na max bet samo radi ovog orangutana što sudi, jer su općenito portugalski sudci užas, ali nadam se da će biti dovoljno materijala da prebaci marginu...

20180307_233155.png

Eto kartone smo prošli pola sata prije kraja, još se čeka olympiacos sutra koji vjerujem neće imati većih problema...Suđenje Portugalca na visokoj razini večeras, bez većih grešaka sigurno za ocjenu 8/10...

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use