Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 20 sati, Goksim said:

PSG je favorit, što nam također ide na ruku budući da je u prvoj utakmici bilo 3:1 za Real, i za kartone bi idealan scenarij bio vodstvo PSG-a te neizvjesna zarvšnica, što je realnija opcija od pobjede Real Madrida, ali sve opcije su otvorene. Kako god se rezultat kretao vjerujem da ćemo vidjeti više od 5,5 kartona. 

YNaulD3.png

kR0SRfI.png

pFqRuUR.png

Pocetni sastavi u korist rezultatu tj. kartonima, Real u veznom redu bez Modrica i Kroosa, tesko ce to izaci na dobro dok je PSG u skroz jakom sastavu:

GPxicXV.png?1

Verujem u prolaz kartona veceras, kao i sutra kod Juventusa. Ispratio ovo sinoc na srednji ulog, sretno svima veceras!

psg.png

prije 4 sati, crash1 said:

Newport - Forest Green // Asian handicap 0.0, +0.5 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,900 (20:45 CET)

Ekipa Newporta se nalazi na sigurnom mjestu u sredini terena i vjerovatno tu žele i ostati, bar što se tiče ove sezone. Ciljali su visoko na početku sezone ali od promocije neće biti ništa, a daleko su i od zone ispadanja. Ekipa koja je trenutno bez motivacije, vjerjem da svi jedva čekaju kraj prvenstva a to dokazuje i činjenica da su 8 utakmica bez pobjede. Mnogo važnih igrača ć epropustiti i ovaj susret a lista povrijeđenih je stvarno nevjerovatno duga. Barnum(0/0), Jahraldo(2/0), Cole(4/1), Rigg(16/0), Owen-Evans(12/0), Osadbe(2/0), Bennett(25/2), Labadie(24/3). Pipe(28/0) i White(31/1)  su također upitni.

Forest Green se bori za opstanak a dobro im ide jer se nalaze 6 bodova iznad opasne zone. Na zimu su u klub doveli čak 10 novih igrača te im je jasno postavljen zadatak da MORAJU ostati u ligi. U zadnje 4 utakmice su slavili 3 puta i jednom remizirali. Mislim da večeras čak mogu i do pobjede. Sretno!

537c205b1babbf96bf3616ea0e42ac7d.jpg

prije 4 sati, crash1 said:

Liverpool - Porto // X2 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 2,62

Dvoboj je odlučen još u Portugalu i već vidim kako će mnogi reći kako sam lud, ali vodim se zdravom logikom kada je u pitanju ovaj par. Ovo je prijedlog čisto za nekog sistema, ako to uopšte igrate. Dakle, vrlo rasterećen dvoboj na Anfieldu, Liverpool je slavio 4-0 i vrlo je vjerovatno da će Klopp rotirati a zašto i ne bi jer najvažnije utakmice tek dolaze a mnogi igrači imaju već preko 35 odigranih utakmica.

Liverpool jeste u formi ali sjetite se Liverpoola prije par mjeseci kojem je npr. jedan WBA zabio tri gola u gostima i slično, tako da bez obzira na napredak oni su još uvijek "šuplji" u odbrani pogotovo ako bude rotacija.

U subotu igraju najveći engleski derbi protiv Uniteda, direktna borba za drugo mjesto, izlaganje riziku u ovom susretu je zaista nepotrebno. 

a578f0981f2c6b6f836688f18ec8b58a.jpg

PROŠLO! 

Just now, Ultras96 said:

Nista zlonamjerno ali logicno je bilo da do Cavanijevog zutog smo cekali jos 1 jel nas je vecina(vrlo vjerovatno) imala granicu od 5.5 sto i sam znas...

Nije mi bilo jasno kod drugog kartona Verattija, kako se tačno računa, jer je nakon drugog žutog dobio crveni koji se u bet365 računa kao dva kartona. Zato sam i pitao...

prije 24 minute, max said:

Prokleti bwin" rel="external nofollow">bwin. Ne racunaju crveni karton. Igrao vise od 5,5 i ostao kratak...

Na pitanje zasto ta kladiona, imao tamo na racunu love i uplatio...

Jbg prijatelju i ja prebacio greskom na unibet umjesto na bet365 i vidjevsi jadne kvote unibeta odigrao timske kartone reala over 2.5 i isto popusio radi proceduralne greske...nemamo srece danas

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use