Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Transakcija novca s neta u ruke

Recommended Posts

Pozdrav svima,

zanima me koja je najpovoljnija metoda isplate novca s neta u ruke što se HR tiče. Naime skrill me fino dere pri bilo kakvoj vrsti transakcije (uplata od drugog accounta, uplata/isplata s kladionice).

Kakav je paysafecard? Je li to isplativije nego skrill?

Uglavnom priča je takva, da bi skupljao nekakvu vrstu donacija koja su vezana uz klađenje, a opet bi volio to odrađivati na način da me ne deru provizije svakakve preko interneta. Hvala na pomoći :)

prije 6 sati, prlito said:

Pozdrav svima,

zanima me koja je najpovoljnija metoda isplate novca s neta u ruke što se HR tiče. Naime skrill me fino dere pri bilo kakvoj vrsti transakcije (uplata od drugog accounta, uplata/isplata s kladionice).

Uglavnom priča je takva, da bi skupljao nekakvu vrstu donacija koja su vezana uz klađenje, a opet bi volio to odrađivati na način da me ne deru provizije svakakve preko interneta. Hvala na pomoći :)

Jesi li probao napraviti skrill mastercard? 

prije 10 sati, prlito said:

Pozdrav svima,

Skrill ti uzme cca 40 kn kod transakcije. Ako isplatiš 100 kn, 40 je previše; a ako isplatiš 5000 kn, 40 je ništa :)

Jedan od savjeta je da budeš strpljiv, pričekaš da se malo više toga nakupi... Što se tiče drugih načina, ne znam... Nikad nisam koristio niti jedan drugi način...

prije 9 sati, prlito said:

Ja sam mislio da je najlakši način prebaciti sa skrilla u primjerice SuperSport, ali me to skoro koštalo, jer po novome moram cijeli taj iznos koji sam uplatio preko skrilla "okrenuti" prije isplate što mi nije isto dobra opcija..

Što se tiče skrill MasterCard, ako si iz Hrvatske mislim da imaš opciju da naručiš tu karticu koja košta 10€.  Zatim u roku od 7-10 dana ti stiže kartica sa kojom možeš isplatiti na svakom bankomatu, ne moraš raditi 'Withdraw", odmah možeš otići na bankomat i dignuti, uz proviziju od samo 1.7% što je po meni ništa s obzirom koliko naše banke uzimaju. 

• 2 weeks later...

Zatrazio sam skrill mastercard te je u procesu slanja na moju adresu.

Jos par informacija mi je potrebno:

Kako mi je valuta u skrillu euri, te je spomenuto da mogu na bilo kojem bankomatu podici novce uz proviziju od samo 1,7%. Kako ce novci primjerice preko PBZ bankomata biti isplaceni u kunama, kakav se tecaj uzima u tom slucaju?

Hvala jos jednom

prije 1 sat, prlito said:

Zatrazio sam skrill mastercard te je u procesu slanja na moju adresu.

Jos par informacija mi je potrebno:

Kako mi je valuta u skrillu euri, te je spomenuto da mogu na bilo kojem bankomatu podici novce uz proviziju od samo 1,7%. Kako ce novci primjerice preko PBZ bankomata biti isplaceni u kunama, kakav se tecaj uzima u tom slucaju?

Hvala jos jednom

Sve zavisi koliko novca dižeš i koliko je konverzija valute u Hrvatskoj. Vidjet ćeš poslije prvog dizanja novca, kada budeš dizao u kunama gledaj dizati 10 eura manje nego što imaš na računu pa pogledaj koliko ti je točno uzelo za konverziju i plus to 1.7% koje uzima skrill. Tako ćeš najbolje znati koliko točno možeš dizati novca kada budeš ponovo dizao. Ja sam tako uradio, ali sam iz BiH pa nisam siguran kolike su konverzije valute u Hrvatskoj. To što ti uzme skrill ćeš vidjeti na transakcijama kada uđeš na račun u skrillu, poslije dizanja novca na bankomatu. A ako ti konverzija valute i to 1.7% bude iznosilo više od 10 eura, probaj dignuti 20 eura manje pa pogledaj koliko će to iznositi, jer nisam siguran kolike su provizije u Hrvatskoj. Moguće je da ti možda neće uzeti ni 5 eura ukupne provizije, ali pokušaj na više načina pa javi kako je prošlo. Ako netko zna kolike su provizije u Hrvatskoj što se tiče dizanja sa skrill karticom na bankomatima neka pomogne kolegi. 

• 3 weeks later...
On 12. 03. 2018. at 12:51, IzudinB said:

Sve zavisi koliko novca dižeš i koliko je konverzija valute u Hrvatskoj. Vidjet ćeš poslije prvog dizanja novca, kada budeš dizao u kunama gledaj dizati 10 eura manje nego što imaš na računu pa pogledaj koliko ti je točno uzelo za konverziju i plus to 1.7% koje uzima skrill. Tako ćeš najbolje znati koliko točno možeš dizati novca kada budeš ponovo dizao. Ja sam tako uradio, ali sam iz BiH pa nisam siguran kolike su konverzije valute u Hrvatskoj. To što ti uzme skrill ćeš vidjeti na transakcijama kada uđeš na račun u skrillu, poslije dizanja novca na bankomatu. A ako ti konverzija valute i to 1.7% bude iznosilo više od 10 eura, probaj dignuti 20 eura manje pa pogledaj koliko će to iznositi, jer nisam siguran kolike su provizije u Hrvatskoj. Moguće je da ti možda neće uzeti ni 5 eura ukupne provizije, ali pokušaj na više načina pa javi kako je prošlo. Ako netko zna kolike su provizije u Hrvatskoj što se tiče dizanja sa skrill karticom na bankomatima neka pomogne kolegi. 

Od kad se moze u Bih dobit skrill iartica. Kad si je ti dobio?

• 2 years later...
On 02. 03. 2018. at 9:22, IzudinB said:

Što se tiče skrill MasterCard, ako si iz Hrvatske mislim da imaš opciju da naručiš tu karticu koja košta 10€.  Zatim u roku od 7-10 dana ti stiže kartica sa kojom možeš isplatiti na svakom bankomatu, ne moraš raditi 'Withdraw", odmah možeš otići na bankomat i dignuti, uz proviziju od samo 1.7% što je po meni ništa s obzirom koliko naše banke uzimaju. 

Pozdrav, zanima me samo kada ides podici novac sa skrill karticom na bankomat u kojoj valuti treba biti novac.. Dolari, euri ili nije bitno uopce, slucaj za HR. Hvala?

prije sat vremena, Noti said:

Pozdrav, zanima me samo kada ides podici novac sa skrill karticom na bankomat u kojoj valuti treba biti novac.. Dolari, euri ili nije bitno uopce, slucaj za HR. Hvala?

U valuti zemlje u kojoj dižeš novac. Ako ga dižeš u Hrvatskoj dobit ćeš HRK, ako u Njemačkoj onda Eure neovisno o valuti u kojoj ti je skrill (možeš imati i više valuta). Ako npr. skrill imaš u HRK a novce dižeš npr. u Londonu onda ćeš dobiti Funte tj. HRK će biti konvertiran u funte kada se napravi isplata. Preporuka je isplate raditi u valuti u kojoj je skrill da se izbjegnu konverzije. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use