Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 4.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Pardubice-Mountfield HK 1 1,819 (pinnacle)

Manje pratim hokej, pogotovo češku ligu, ali ovaj tip mi je ipak zapeo za oko. Razlog je vrlo jednostavan, pogled na tablicu pokazuje da su gosti sigurno drugi i da ne mogu ni gore ni dole, dok Pardubice ovdje moraju dobiti kako bi osigurale play off, samo bod iza su Olomouc i Liberec. Mountfieldu je i forma u padu otkad su postali svjesni da su sigurno drugi i cekaju taj play off, dok ce Pardubice ovdje sigurno biti motiviranije i trebale bi ovo uzeti. 

Brighton - Arsenal

Danas idem kontra forme....Dakle,ma koliko Wenger postao smiješan,koliko Arsenal čudan i loš,to je ipak Arsenal.

Danas izlaze sa najjačom postavom i po ovom koef.ja ih moram igrat jer da nema te forme,koef. bi bio 1.5 ako ne i manje.Ozbiljnih problema nemaju ni jedni sa sastavom (jedini problem je Arsenalova forma)

Dakle,ovo je totalno bazirano sada kada su izašle postave,također bazirano je i na zadnjih nekoliko susreta.Mislim da niti je Brighton toliko dobar niti je Arsenal toliko loš ....

Arsenal je totalno podbacio protiv Citiya,ali oni su svijet za sebe....Ali zadnjih nekoliko tekmi Arsenal je fakat loš i oni prvenstveno sebi i radi sebe i nadolazeće EL i Milana moraju podići samopouzdanje,a mislim da bi im jako pomogla današnja pobjeda.

Brighton je doma gubio samo od L'poola,Citiya i Chelsea pa si mislim da to može ponoviti i Arsenal.U zadnjih 6 nema poraza,2 nerješena vani i 3 pobjede doma ,recimo od ekipa sličnog kalibra.

Arsenal ove godine vani ne briljira,teško dolazi do bodova van Emiratesa,može se čak reći da im je vani bod ili bodove nosio tko je stigao....Ali mislim da Arsen još nije bacio sve na EL kako bi izborio LP sljedeće sezone,jer ako Chelsea danas izgubi ,a Arsenal pobijedi dolaze na 5 bodova Chelsea-u koji drži zadnje mjesto za LP trenutno,a ne treba ni napomenuti da je Utd bod iznad Chelsea,a L'pool još bod iznad Utd-a.Dakle,sve je to tu,na dohvat...Samo treba dići formu i proigrati.....Pa eto,nadam se da će to učiniti i danas.

Samo da napomenem,nisam fan Topnika,fan sam Utd-a  :D

Sretno

Marseille -Nantes 

Nakon dva poraza od PSG-a Marseille će na svome Veledromeu tražiti povratak pobjedama. Treća momčad Ligue 1 igra izvrsno kod kuće gdje imaju niz od 15 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. U prvenstvu su primili 12 golova u 13 domaćih utakmica i očekujem da i danas uspiju doć do trijumfa bez primljena gola. Nantes je izgledao puno bolje u prvom dijelu sezone nego sada u proljetnom. Momčad Claudio Ranijerija bez pobjede je četiri utakmice sa dva remija i dva poraza. Očito je kako su u lošoj formi i ne vjerujem u njihov preporod kod Marseillea koji je izvrstan domaćin. 

TIP: Marseille 1.50

Salzburg - Rapid Vienna | Više od 3.5 gola (2.85) bet365

Rapid Vienna je igrala vrlo dobro u obje utakmice protiv Salzburga ove sezone, gdje su u gostima prvo remizirali sa 2-2, utakmica u kojoj su primili crveni karton u 16-oj minuti utakmice, ali su i dalje uspjeli da postignu dva gola i ostvare remi. Iako, kada gledam statistiku, ovo bi trebala biti lagana utakmica za Salzburg, koji je promašio nevjerojatan broj šansi u toj utakmici. Ali Salzburg je dobio svoju osvetu kada su otišli kod Rapid Vienne, utakmica u kojoj je Rapid još jednom poveo, ali kasni gol u završnici prvog poluvremena i dva gola na početku drugog su osigurali pobjedu za Salzburg. I zaista je nevjerojatno kako su na vrlo lagan način pronašli mrežu, da bi Rapid kasnije postigao još jedan gol i utakmica se završila sa 3-2. Obje ove utakmice koje su međusobno odigrala ova dva tima su imale više od 3.5 gola i zbog toga sam se odlučio da ovdje igram baš tu okladu. Salzburg je u odličnoj formi u ovom trenutku, odmoreni su neki važni igrači u kup utakmicama, ali su i dalje ostvarili pobjedu od 7-0 protiv Klagenfurta kod kuće. Pobijedili su Real Sociedad sa 2-1, nakon što su u gostima protiv njih igrali sa 2-2. U ligi su pobijedili sve utakmice nakon zimske pauze i postigli su barem četiri gola u posljednje dvije utakmice, gdje su porazili Sturma sa 4-2 u gostima i St. Poltena 4-0 kod kuće. Naravno, Rapid također može postići gol u ovoj utakmici, ali mislim da je Salzburg sposoban postići tri ili više, tako da mislim da će ova utakmica ići preko 3.5. Sretno!

hpFQVOd.png

(Koeficijenti 4.3. u 14:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Barcelona - Atletico Madrid | Atletico AH +1.0 (1.70) bet365

Mislim da ću ovdje ići protiv Barcelone. Nisu me baš uvjerili sa svojom igrom, iako Barcelona još uvijek nije izgubila ove sezone, ali mislim da postoji šansa da izgube danas. Atletico je sve bolji i bolji, njihova igra na kontra napade je vrlo dobra. Costa i Griezmann su u top formi, tako da mislim da će jedan od njih postići pogodak danas, nadam se obojica. Svi znamo koliko dobru obranu Atletico ima i mislim da oni neće primiti 2-3 gola. Nadam se da ćemo vidjeti iznenađenje danas. Ako Atletico pobijedi, utrka će ponovo postati zanimljiva u La Ligi (trenutno su šest bodova razlike). Posljednji put je bilo 1:1, ali mislim da je Atletico mnogo bolji nego što su to bili u listopadu. Naravno da ću ići sa jednom sigurnijom opcijom u ovoj utakmici, tako da ću odigrati Azijski hednikep na Atletico +1.0, gdje mi je koeficijent odličan. Sretno!

n1jzQJo.png

(Koeficijenti 4.3. u 14:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 2 sati, TazMan said:
Brighton - Arsenal

Danas idem kontra forme....Dakle,ma koliko Wenger postao smiješan,koliko Arsenal čudan i loš,to je ipak Arsenal.

Danas izlaze sa najjačom postavom i po ovom koef.ja ih moram igrat jer da nema te forme,koef. bi bio 1.5 ako ne i manje.Ozbiljnih problema nemaju ni jedni sa sastavom (jedini problem je Arsenalova forma)

Dakle,ovo je totalno bazirano sada kada su izašle postave,također bazirano je i na zadnjih nekoliko susreta.Mislim da niti je Brighton toliko dobar niti je Arsenal toliko loš ....

Arsenal je totalno podbacio protiv Citiya,ali oni su svijet za sebe....Ali zadnjih nekoliko tekmi Arsenal je fakat loš i oni prvenstveno sebi i radi sebe i nadolazeće EL i Milana moraju podići samopouzdanje,a mislim da bi im jako pomogla današnja pobjeda.

Brighton je doma gubio samo od L'poola,Citiya i Chelsea pa si mislim da to može ponoviti i Arsenal.U zadnjih 6 nema poraza,2 nerješena vani i 3 pobjede doma ,recimo od ekipa sličnog kalibra.

Arsenal ove godine vani ne briljira,teško dolazi do bodova van Emiratesa,može se čak reći da im je vani bod ili bodove nosio tko je stigao....Ali mislim da Arsen još nije bacio sve na EL kako bi izborio LP sljedeće sezone,jer ako Chelsea danas izgubi ,a Arsenal pobijedi dolaze na 5 bodova Chelsea-u koji drži zadnje mjesto za LP trenutno,a ne treba ni napomenuti da je Utd bod iznad Chelsea,a L'pool još bod iznad Utd-a.Dakle,sve je to tu,na dohvat...Samo treba dići formu i proigrati.....Pa eto,nadam se da će to učiniti i danas.

Samo da napomenem,nisam fan Topnika,fan sam Utd-a  :D

Sretno

Stvarno je Arsenal u rasulu,sve mi vise lici da bojkotiraju ko i Chelsea....

Ja sam krivo odigrao i dobio.......stavio sam greskom 1x.Postam ticket kasnije.

Ak je netko odigrao,sry

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use