Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.3.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 38 minute, ikaij99 said:

^^^ Što se tiče temperatura, očekuje se oko 5°C iznad nule, pa i više (pogotovo u Mostaru i Gabeli), što će dodatno uticati da tereni postanu oranice nakon nekih pola sata igre.

Što se mene tiče, ja bih ovdje uzeo under 2.5 na Sloboda Tuzla - Borac BL (1.57) bet365 online kladionica">bet365, po starom dobrom običaju, inače mislim da će Sloboda pobijediti, ali bookmakeri su toliko oborili koeficijente na domaćina tako da zbog toga to zaobići, s obzirom na to da se ni Tuzlaci ne mogu pohvaliti rezultatima. Sloboda (2.1) i Borac (1.6) su timovi na čijim utakmicama pada najmanje golova u ligi, Banjalučani su u ovom trenutku toliko loši da mogu primiti i 3 gola i od ovakve Slobode, ali imajući u vidu stanje terena, ipak ću se držati golova, a osim toga, Slobodi nedostaje nekoliko važnih igrača za današnju utakmicu. Iako i dalje imaju teoretske šanse za ligu za prvaka, Borac je se evidentno oprostio od borbe za istu, te im je sada primarni cilj da sakupe dovoljno bodova kako bi mirno priveli prvenstvo kraju i izbjegli grčevitu borbu za opstanak, tako da će danas na Tušnju 'parkirati autobus'. Bod iz ovog susreta bi im vjerovatno i više značio na polju samopouzdanja, nego što bi rezultatski profitirali, stoga će im glavni zadatak biti da se vrate u Banjaluku neporaženi.

EavgrUH.png

Slažem se. Uplaćeno još ranije ;)

osUClQR.png

Koeficijenti kod bet365 su predobri na undere. Mislim da vremenske prilike nisu uopće uračunali u koeficijente. Očekujem 70-80% utakmica u underu, a najizglednije su mi gore navedeni par te Radnik Bjeljina - Široki Brijeg. Sretno nam bilo 

@Goksim vidim da ste se raspričali o golovima a propustili ste ono najbitnije...

VAL - ZAGORA / 3.HNL

nezna se čiji je napad kriminalniji, točnije ko je veća sikira, panj ili neki drugi nadimak... a tek dolazi ono glavno
 .... teren, kriminalan, znači oranica, pašnjak, livada kako god, prvoligaši otkazuju susrete, mnogi se boje za stanje poljuda a zamislite te onda kakv je teren Vala iz Kaštela.... 

a bet mi je tu još draži, na azijsku ponudu od 3.0 golova su dali jebeeeeenih 1.9, dok je 2.5 na 2.37... 

osobno ovo mi je ulog dana ako ne i mjeseca, mislim 4 gola mora past da bi i mi pali, pa aloooo ko je lud ovdje ???? 

prije 2 sati, IzudinB said:

Radnik iz Bijeljine poziva navijače da pomognu u čišćenju snijega s terena

ZQwmsUh.jpg

FK Radnik Bijeljina je putem zvanične Facebook stranice pozvao simpatizere kluba da pomognu u čišćenju snijega s terena Gradskog stadiona kako bi spremno dočekali meč protiv Širokog Brijega koji je zakazan za danas od 14:30 sati.

Radnik i Široki se sastaju u okviru 21. kola Premijer lige BiH, a teren Gradskog stadiona još uvijek nije spreman za susret.

Ovo kolo je prvobitno bilo zakazano za proteklu srijedu, ali nakon lošeg nogometa kojem smo svjedočili prošlog vikenda u 20. kolu, a koji je prouzrokovan zbog zaleđenih terena prekrivenih snijegom, kao i zbog niskih temperatura, Nogometni savez BiH je donio odluku da se 21. kolo prolongira za ovu subotu.

Ipak, snijeg i led još uvijek stvaraju probleme određenim klubovima, a među takve klubove spada i Radnik.

"FK Radnik Bijeljina moli svoje simpatizere da ovog momenta, što je prije moguće, dođu na Gradski stadion (ponesite lopate) i pomognu našoj Tehničkoj službi i ostalim dobrovoljcima u čišćenju snijega i leda sa terena, kako bi teren bio na vrijeme očišćen i spreman za 14:30 sati i okršaj sa Širokim Brijegom", napisali su na Facebook stranici kluba.

Tim iz Bijeljine je vrlo blizu plasmana u Ligu za prvaka Premijer lige BiH nakon što je u proljetnom dijelu sezone osvojio bod na gostovanju protiv Sarajeva (0:0) te savladao Borac (3:0) na domaćem terenu.

Izvor: https://www.klix.ba/sport/nogomet/radnik-iz-bijeljine-poziva-navijace-da-pomognu-u-ciscenju-snijega-s-terena/180303014

Da kažem da je sinoć padala i ledena kiša, a danas se snijeg otaplja, tako da će vjerojatno biti mnogo blatnjavih terena na kojima će biti teško igrati.

PSHtp5S.png

Bet365 je smanjio koef sa 1,85 na 1,44 a većina kladionica je i blokirala par. Nadam se da će proći...

prije 4 sati, Goksim said:

@CrneKese hvala na informacijama. Sumnjam da će Hajduk nakon kiksa na Poljudu u prošlom kolu opet uspjeti nepobjediti, tim više jer igraju protiv fenjeraša lige i vjerojatno ću u konačnici odigrati pobjedu Hajduka, iako slažem se koeficijent nema neki value, odnosno poprilično je realno postavljen.

Underi u BIH ligi me jako vuku ovo kolo, bilo bi super ako dobijemo više informacija o vremenu i stanje terena tamo. Utakmice počinju u 14:30 a većina terena nije najbolje kvalitete, a uz 2-3 dana snjega jasno je da bi tereni nakon 30ak minuta igre mogli više nalikovati oranicama nego noogmetnim travnjacima. U tim uvjetima neka kombinatorika je poprilično teška i samo napucavanja lopte dolaze u obzir, a realno teško je zabiti gol ako su takvi uvjeti. Under 2,5 golova zato, ako su uvjeti na nekim terenima kakvi pretpostavljam da jesu, imaju value. 

rXadPat.png

(Koeficijenti 3.3. u 11:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

H0cqMDR.png

4/6 s tim da su dvije utakmice bile točno sa 3 gola. Glavne dvije, underi na Radnik-Široki i Sloboda-Borac su prošli. 

Odličan dan za sada. Hvala svima koji su tipovali i postavljali prijedloge, ovako uvijek trebamo i mislim da bi svi mogli biti u plusu. Ja čekam još pobjedu Napolija za fine pare, nadam se da Roma neće proigrat baš večeras, mada mi je kritično to. Džeko je prošlu bio na klupi, večeras će ga staviti od prve minute sigurno a Džeko obično tada eksplodira.

prije 14 minute, crash1 said:

Odličan dan za sada. Hvala svima koji su tipovali i postavljali prijedloge, ovako uvijek trebamo i mislim da bi svi mogli biti u plusu. Ja čekam još pobjedu Napolija za fine pare, nadam se da Roma neće proigrat baš večeras, mada mi je kritično to. Džeko je prošlu bio na klupi, večeras će ga staviti od prve minute sigurno a Džeko obično tada eksplodira.

Potpisujem. Odličan dan za sada i nadam se da će se tako i nastaviti. Lijepo je vidjeti i aktivniji forum te veliki broj odličnih informacija i prijedloga. Nadam se da ćemo nastaviti tako i sljedeće dane. Napoli je i meni na 1-2 listića za sad (da dobivaju barem jedno poluvrijeme) a mislim da će biti još aktivnih listića ;)

T4nn3Wt.png

dMjiDe8.png

K.Anderson-Del Potro J.M. - 2 1.55 HL 04:00 h

Oba tenisača se nalaze u sjajnoj formi,Del potru je ovo treče finale ove godine te je jučer demolirao Zvereva 6-4 6-2 te je na putu do finala isputio samo jedan set.

Sa druge strane Anderson je trenutno u nizu od osam pobjeda,prošli tjedan je osvoio turnir u New yorku a na ovome turniru do sada izgleda savršeno te su redom do sada padali Albot,Mannarino,Chung te jučer Donaldson.

Međusobno su do sada igrali šest puta i svih šest puta je Argentinac pobjedio te mislim da će se večeras niz nastaviti iako je Kevin u sjajnoj formi te mu podloga odgovara jer zaista koliko sam gledao servis ga perfektno služi ali dns će prevagnuti ta činjenica da ima kompleks od Argentinca te ako susret se odvuče argentinac je fizički spremniji.

Sretno nam ;)

prije 3 sati, crash1 said:

Baš kao što sam rekao.. Pa Bože dragi.

prije 19 sati, nidjeveze said:

WTA Acapulco, finale

01:00

Voegele - Tsurenko

3.63 - 1.24

Mislim da je ovakav raspored kvota motivisan samo i iskljucivo trenutnim rankingom ove dvije igračice, što je prilika koju bi valjalo iskoristiti.

Tačno je, razlika između njih dvije na WTA listi je čak 143. mjesta. Ranking Voegele je, međutim, varka jer je protekli period igrala malo ili nikako zbog povreda. U januaru je pokušavala da prođe kvale AO, ali je zaustavljena u posljednjoj rundi, pokušala je na još dva turnira, gubila na startu, a onda je cijeli februar samo trenirala i došla u Acapulco gdje je redom dobijala Mariu i Sakkari u dva seta, a zatim u tri seta osvajačicu US Opena Stephens, te u polufinalu Peterson u dva seta, u meču u kojem joj kladionice nisu davale ulogu favorita. Gledao sam meč protiv Stephens koja, istina, nije u formi, ali Voegele se odlično snalazila na returnu, a naročito na servisu što je posebno važno za Acapulco jer tokom cijelog turnira duva neki divlji vjetar koji dosta smeta igračicama.

Upravo vjetar je dosta smetao i Tsurenko, naročito sinoć u polufinalu protiv Gavrilove, gdje je u prvom setu, od osam gemova, bilo ukupno šest brejkova, a jedina dva servisa dobila je Lesja uzevši set 6:2. Gavrilova se baš nervirala, bacala reket, i kao rezultat toga bilo je vođstvo od 5:0 za Tsurenko u drugom setu, a onda je krenulo ludilo, Gavrilov stiže na 5:4, Tsurenko servira za meč, ali Gavrilova ima break loptu i prilično dobru situaciju u poenu, ali pravi grešku i Tsurenko nekako dobija meč.

Sve što su obe prikazale navodi me na zaključak da su kvote ovdje morale da budu ujednačenije, te je u tom smislu interesantno probati kontrahendikep na Voegele od +5.5 sa kvotom 1.6 koliko daje većina kladionica, dok hrabriji mogu probati i čistu pobjedu Stephanie koja dolazi iz jedne opasne teniske zemlje kao što je Švajcarska i sigurno da će ovdje pokušati da osvoji svoju prvu titulu, pomalo i istorijsku, a vjerovatno je ovo i posljednja velika šansa koja će joj se ukazati.

Ono što nam ne ide na ruku u cijeloj ovoj priči jeste h2h gdje Tsurenko vodi 4:1, ali valja napomenuti da je posljednji meč dobila Voegele.

Drugi razlog za oprez je fakt da Tsurenko ovdje brani naslov što je uvijek važno za igračice.

Ipak, dajem povjerenje Voegele.

Od ostalih teniskih mečeva danas, valja obratiti pažnju na opasnog Čileanca Jarryja koji u Sao Paolu igra polufinale protiv Zeballosa. Oba su do polufinala odigrala po tri meča u tri seta, obojica su sasvim solidni na servisima i cijenim da ćemo ovdje takođe vidjet tri seta, ali svakako isplativije je probati over 22.5 što se može pokriti i sa npr 7-6, 6-4.

Drugo polufinale mi je no bet. Cuevas i Fognini su dileje u koje nemam povjerenje.

Finala Dubaija i muškog Acapulca su mi no bet.

Voegele - Tsurenko 7-5, 6-7, 2-6

Hendikep pokriven, Stephanie je imala i 4:2 u drugom setu, tek par dobrih poteza dijelilo je od pobjede.

Jarry - Zeballos 6-7, 6-4, 6-4 

over ko vrata

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use