Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.3.2018.


IzudinB

Recommended Posts

LIVERPOOL – NEWCASTLE

Liverpool je više puta ove sezone dokazao da može igrati spektakularni nogomet, nanio je prvi poraz Cityju, pregazio Porto sa čudesnih 5:0 u gostima u osmini finala LP, ali Reds su imali i puno kikseva, radi kojih im novi plasman u LP nije baš izvjestan i morat će se dobro namučiti da dođe do cilja. Tako su, primjerice, čak 6 puta u 14 mečeva na Anfieldu odigrali neriješeno, ali su tu doduše i neporaženi (uz 8 pobjeda). Ove subote, naravno, remi „ne dolazi u obzir“, moraju trijumfirati da bi ostali na trenutno 3. poziciji koju su obranili uvjerljivim trijumfom nad West Hamom (4:1).

Newcastle je prošao silno frustrirajuću jesen neuspjeha i poraza, skliznuo je u poretku do zone ispadanja, što bi bio pravi šok nakon što su se tek vratili u elitu. No, momčad trenera Beniteza je od Nove godine podigla formu, u 2018. ušli sa solidnim učinkom (2 pobjede, 4 remija i poraz od Man.Cityja), s tim što su u zadnjem nastupu na svom terenu svladao Man.Utd (1:0). Stoga se „Svrake“ ne trebaju podcijeniti, mogli bi napraviti probleme i Liverpoolu, a svakako su bijesni sami na sebe nakon što su prošlog vikenda vodili 2:0 kod Bournemoutha i u finišu zakočili (2:2).

Brojke: Liverpool je dobio samo jednu od zadnjih 5 utakmica sa Newcastleom, a prvi meč ove sezone je završio neriješeno (1:1).

TROYES – PSG

Troyes je u velikoj skupini klubova, skoro polovica lige, kojima će opstanak biti jedini cilj. Zasad su točno na crti između spasa i ispadanja, a i to ponajviše zahvaljujući domaćim rezultatima, u zadnja 3 meča na svom terenu su svladali Metz i Lille, remizirali sa Dijonom. Ovo će im biti svakako najteži od svih ispita, nastojat će „bunkerom“ sačuvati svoju mrežu, ali to je skoro nemoguća misija protiv ovako moćnog suparnika. Bodovi su im još važniji jer su porazom kod Rennesa u zadnjem kolu (0:2) sebi dodatno otežali poziciju.

PSG je kao na „promenadi“ prema naslovu prvaka, ima 9 pobjeda na 13 gostovanja ove sezone, stvorio je odavno nedostižnu prednost i jasno da će momčad trenera Emeryja već fokusira na meč desetljeća, skorašnji uzvrat osmine finala Lige prvaka, kad će na Parku prinčeva pokušati nadoknaditi zaostatak od 1:3 protiv Reala. No, imaju toliki izbor igrača da mogu bez problema uspješno rješavati ovakve utakmice, prvenstvo je baš definitivno završeno u nedjelju, kad su na Parku prinčeva ponizili Marseille sa 2:0 u klasiku firancuske lige, te stekli 14 bodova prednosti na vrhu poretka.

Brojke: PSG je svladao Troyes u svih 7 zadnjih ogleda, a svakako će u povijesti ostati zapisan njihov lanjski trijumf na ovom terenu, kad su ponizili Troyes sa čak 9:0!

HAJDUK – RUDEŠ

Za ovu utakmicu je zamijenjeno domaćinstvo zbog vremenskih neprilika.

Rudeš se lavovski bori u svojoj prvoj sezoni u eliti, već i sam plasman u Prvu HNL je pravi pothvat za klub iz zagrebačkog kvarta, a još veći bi bio kad bi u tome i uspjeli. Jasno da je će uz Cibaliju i Istru voditi bitku u kojoj će jedan izboriti spas, drugi u play out, a treći u Drugu ligu. Zasad su na samom dnu, u vrlo nezavidnom položaju, a nadu im je vratio nedavni trijumf nad susjedima iz Zaprešića (2:0). U ovom ogledu ipak nemaju naročitih izgleda za novo čudo.

Hajduk je u euforiji krenuo u drugi dio sezone, nakon dobrog zimskog prijelaznog roka, a pogotovo trijumfa u Maksimiru nad Dinamom golom Ohandze. Bijeli su tako učvrstili svoju kandidaturu za 2. mjesto, potajno se ponadali čak i koraku više, no ta iluzija je kratko trajala, točnije, do novog šoka, subtonjeg poraza na Poljudu od Slavena (0:1).. Uglavnom, u ovom meču Kopićevi učenici se moraju istovremeno iskupiti i za poraz od Slavena, kao i onaj od Rudeša u prvom dijelu sezone. Ostaje ipak ozasad otvoreno pitanje efikasnosti Bijelih nakon odlazaka najprije Ercega, a sad i Ohandze.

Brojke: Hajduk je pregazio Rudeš sa 4:0 u prvom ogledu ove sezone u Zagrebu, ali svakako će se duže pamtiti senzacionalni poraz od autsajdera na Poljudu, kad su Entrena Galvez (2) i Mario Budimir režirali preokret, te nakon 2:0 na poluvremenu za Hajduk, donijeli trijumf gostima od 3:2!

NAPOLI – ROMA

Napoli je zanemario sve, olako se odrekao i Kupa i Europe, a sve sa ciljem da nakon 28 godina čekanja konačno osvoji titulu! Plavi u toj maratonskoj utrci imaju strašnog rivala Juventusa, stoga im ni 21 pobjeda u prvih 25 kola nije bila dovoljna da umaknu aktualnim šampionima, te imaju samo jedan izbor – dobivati sve do kraja, a svakako je otežavajući podatak da će sa Juventusom igrati u gostima, a već je od njih izgubio doma (0:1). U takvoj slici je jasno da u ovom derbiju juga za Napoli važi uvijek isto pravilo – sve osim pobjede donosi velike probleme.

Roma je prošla ove sezone put od raja (bila je pri vrhu Serie A i zauzela 1. mjesto u skupini LP), ali je u prosincu i siječnju upala u duboku krizu, te se spustila čak na 5. mjesto. Srećom, zahvaljujući lakšem rasporedu (Verona, Benevento, Udinese) izvukla se iz nezgodne pozicije nanizavši pobjede, no da su daleko od top forme, opet su pokazali u nedjelju, kad su doma pali od Milana (0:2). Vučici je imperativ, iz puno razloga, izboriti novi ulazak u LP, znači, biti barem 4. u konačnoj tablici.

Brojke: Napoli je čekao pobjedu u derbiju juga čak 3 godine, a onda sve nadoknadio u 2017., kad je svladao Romu dvaput i to u gostima: prošle sezone sa 2:1, a ove 1:0 golom Insignea.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

prije 19 minute, IzudinB said:

Hajduk - Rudeš

Ozlijeđen i Nižić, Memolla pod nož

Puno problema sa sastavom ima Kopić uoči susreta s Rudešom. Kao da nije bilo dovoljno što je ostao bez Ohandze, što mu Almeida nije fit, već se trener morao suočiti i s ozljedom kapetana Nižića, koji je propustio jučerašnji trening. Shodno tome logičnim se doima povratak Savvasa u zadnju liniju, jer Ismajli ima tri žuta kartona, a Bosančić očito nije u planovima s obzirom na ti da nije produžio ugovor.
Puno je ozlijeđenih na Poljudu, posebno onih koji su dulje vrijeme u tom statusu. Hysen Memolla, standardni lijevi bek iz prošle jeseni, ne trenira od početka 2018. zbog problema s trbušnim zidom. I neće se Albanac tako skoro priključiti momčadi, ide na operaciju i bit će dobro ako se uopće i vrati na travnjak ovog proljeća. 
Nije Memolla jedini koji ima dulju stanku. Već sedam mjeseci izbiva Futacs (križni ligamenti), šest mjeseci Carbonieri, a čak je i Tudor već mjesec i pol “out” iako je njegova ozljeda gležnja bila u početku okarakterizirana kao lakša. Međutim, Tudor je propustio kraj priprema u Turskoj, pa turnir u Gabeli, a propušta i četvrtu prvenstvenu u nizu. U međuvremenu je doveden Tičinović kao novi desni bek, a nema precizne najave povratka Tudora.

Izvor: lutrija.hr

Imamo li informacija u kakvom je stanju travnjak na Poljudu. Zadnjih dana je padao snjeg u Splitu, a ako teren nije u najboljem stanju, uzevši u obzir sve navedeno, under 2,5 golova bi imao smisla. 

Link to comment
Share on other sites

Sve utakmice u sjeni derbija Pod Bijelim brijegom

Nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine

Veliki derbi 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrat će danas u Mostaru Zrinjski i Željezničar, a osim te u istom terminu igrat će se i preostalih pet utakmica.

Nekome gori pod nogama za opstanak, nekome za ulazak u Ligu za prvaka, a nekome u borbi za titulu šampiona. Mnoge stvari bit će jasnije danas, samo dva kola pred okončanje prvog dijela sezone.

Mladost iz Doboja kod Kaknja više nema prava na kiks ako želi ostaviti i teoretske šanse kada je u pitanju borba za ulazak u Ligu 6. Nakon dva vezana poraza - od Slobode i Zrinjskog, izabranici Edisa Mulalića danas gostuju u Zenici kod Čelika u meču koji je za obje ekipe od velike važnosti. Čelik naprosto mora da pobijedi ako želi zadržati priključak za ekipama koje neće ispasti iz lige, dok Mladost također mora upisati tri boda ako želi držati priključak sa Radnikom iz Bijeljine koji se nalazi na posljednjoj poziciji koja vodi u Ligu za prvaka.

Ekipa GOŠK-a na domaćem terenu igra protiv Viteza kojeg su mnogi već otpisali i bukvalno čudo nad čudima treba da se desi da Vitežani ostanu u ligi. Oni za sada imaju samo sedam osvojenih bodova, što je šest manje od prvog tima ispred njih Čelika, a čak 12 od ekipe Slobode. S druge strane, GOŠK ima 20 osvojenih bodova i sigurno da bi ga eventualna pobjeda danas dodatno rasteretila pred sami finiš sezone.

Fudbaleri Sarajeva pokušat će se iskupiti kod navijača na današnjem gostovanju Krupi. Tim Husrefa Musemića upisao je samo jedan bod u dva prethodna kola, a trenutno zaostaje za liderom Željezničarom čak 11 bodova. Dakle, pobjeda protiv Krupe je imperativ za tim sa Koševa, dok ekipa iz Krupe na Vrbasu ima osiguran plasman u Ligu za prvaka, a eventualnom pobjedom danas bi prestigla Sarajevo na tabeli.

Što se tiče ostalih utakmica, veoma zanimljivo će biti i u Bijeljini gdje Radnik dočekuje Široki Brijeg. Ovaj susret će biti zanimljiv po brojnim stvarima, a a prije svega jer će biti od velike važnosti za oba tima. Tim iz Bijeljine bi eventualnom pobjedom možda i osigurao Ligu za prvaka, dok Široki Brijeg pokušava držati korak za vodećim Željezničarom i Zrinjskim, pa će mu pobjeda biti od prijeke potrebe.

Veoma zanimljivo će biti i na Tušnju gdje će Sloboda dočekati Borac iz Banja Luke. Banjalučani su veoma loše otvorili proljetni dio sezone jer su upisali oba poraza, dok je ekipa Slobode upisala pobjedu protiv Mladosti i poraz od Željezničara na Grbavici. Tuzlacima još uvijek gori pod nogama kada je u pitanju opstanak u ligi, tako da im je svaka pobjeda prijeko potrebna, dok ekipa Borca još uvijek ima teoretske šanse za Ligu za prvaka, ali treba joj se poklopiti nekoliko stvari da bi to ostvarili.

Za kraj smo ostavili jedan od najvećih poslijeratnih derbija u Premijer ligi BiH - susret između Zrinjskog i Željezničara. Bit će ovo dvoboj najboljeg gosta i drugog najboljeg domaćina u ligi. Zrinjski je kući izgubio samo pet bodova od starta sezone, dok je Željo u gostima izgubio samo osam. Na tabeli su izabranici Admira Adžema bod ispred izabranika Blaža Sliškovića, a obje ekipe su u sjajnom nizu rezultata. Zrinjski je vezao pet trijumfa u Premijer ligi, dok ih Željo ima šest.

Za kraj dodajmo da se očekuju teški uslovi za igru na gotovo svim terenima u Premijer ligi zbog snijega koji je proteklih dana padao širom naše zemlje. Srećom, temperature i snijeg su popustili u protekla dva dana i organizatori mečeva su imali priliku da terene dovedu u barem solidno stanje za igru.

Izvor: SportSport.ba

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Roma // Pobjeda domaćina bet365 - 1,57 (20:45 CET)

Fenomenalna ekipa ove sezone, koju sa klupe predvodi sjajni Sarri protiv Rome ne smije ispustiti bodove ukoliko žele ostati u utrci za prvaka Serije A sa torinskim Juventusom. Zaostaju 4 boda za torinskim klubom, ali su u zadnje vrijeme u sjajnoj formi te su uvezali 5 pobjeda za redom a posbno je impresivna zadnja gdj esu demolirali Caglari u gostima rezultatom 5:0.

Roma igra u lošpj formi u zadnje vrijeme, nekoliko susreta su bili bez pobjede a u zadnjem kolu su kod kuće lagano poraženi od Milana, Trener Di Francesco je pogubio konce u ekipi, igra se svodi na potez pojedinca i mislim da Roma nema šanse protiv ovakvog kolektiva kakav je Napoli. Sretno!

07cced62c5d6a07d8f15e422ef9e252a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Augsburg - Hoffenheim // Asian handicap 0.0 Hoffenheim bet365 - 1.890 (15:30 CET)

Kvota na Hoffenheim je u velikom padu, sa razlogom jer mislim da su veoma kvalitetnija ekipa od Augsburga i da danas uzimaju bod(ove) ovdje. Oba tima imaju isto bodova što je zanimljivo, ali podatak da je Augsburg u zadnjih šest utakmica slavio samo jednom je razlog zbog kojeg je Hoffenheim favorit. Augsburg je na omjeru 1-2-3 u zadnjih 6 susreta i mislim da se danas ništa neće promjeniti po njih u pozitivnom smislu. Danas će nastupiti bez nekoliko standardnih igrača i mislim da ovakva mala ekipa nema adekvatnu zamjenu za njih.

Hoffenheim je također u lošoj formi imaju jednu pobjedu u zadnjih 8 susreta ali za ovaj meč su svi igrači spremni i vjerujem da će izvući pozitivan rezultat danas. 

 

db58fa5c8b3b5931d9b223011a79f3ec.jpg

Link to comment
Share on other sites

@Goksim nema ni s od snjega, ono šta je palo je palo 1cm dovoljno da zabjeli teren da ispadne dobra slika, što se tiče kiše ona je dosta padala zadnja dva dana ali ima dosta vjetra, točnije lagane bure koja je posušila veliku većinu grada, što se terena tiče mislim da će biti jako dobar, (čitaj brz)  pogotovo uzmemo li u obzir kvalitetu terena na poljudu za razliku od ovih žnj travnjaka (Zaprešić, Vinkovci itd.)

što se tiće utakmice, golovi dolaze u obzir (UNDER) ali i to mi nije vrijedno rizika zato šta ova utakmica može završiti jednostavno u 10 varijanti, iskreno odlaskom Ohandze Hajduk je izgubio glavnog egzekutora i velik će im problem biti realizacija, ali opet kadrovski su močni (jeben vezni red) i mislim da u veliki posjed lopte i veliku nadmoć mogu zabiti gol...

problem za under je neki raniji gol koji će natjerati Rudeš na veći pritisak, a i sam stil igre Jeličića je napadački, a i ekipa poput Rudeša nema dovoljno discipline i oncentracije kao Belupo dugo držati blok.
Kad bi me pitali šta mislim za ovaj susret rekao bi 7/10 da Hajduk dobiva, ali pošto je kvota 1.30 aposlutno nevidim smisla ovo kombinirati igdje.... tako da mislim da je klađenje na ovaj susret najbolje VOID! 
 

Link to comment
Share on other sites

prije 23 minute, crash1 said:

Napoli - Roma // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,57 (20:45 CET)

Fenomenalna ekipa ove sezone, koju sa klupe predvodi sjajni Sarri protiv Rome ne smije ispustiti bodove ukoliko žele ostati u utrci za prvaka Serije A sa torinskim Juventusom. Zaostaju 4 boda za torinskim klubom, ali su u zadnje vrijeme u sjajnoj formi te su uvezali 5 pobjeda za redom a posbno je impresivna zadnja gdj esu demolirali Caglari u gostima rezultatom 5:0.

Roma igra u lošpj formi u zadnje vrijeme, nekoliko susreta su bili bez pobjede a u zadnjem kolu su kod kuće lagano poraženi od Milana, Trener Di Francesco je pogubio konce u ekipi, igra se svodi na potez pojedinca i mislim da Roma nema šanse protiv ovakvog kolektiva kakav je Napoli. Sretno!

07cced62c5d6a07d8f15e422ef9e252a.jpg

Slažem se. Napoli igra daleko bolje od Rome, dugo nisu bili u ovakvoj prilici osvojiti naslov a jako bitna stvar, igraju kao momčad i imaju glavu i rep što nekad ne bi rekao za Romu. S obzirom na igru Rome čudi me podatak da su ove sezone u Serie A izgubili na gostvanjima samo jednom. Vjerujem da im se danas sprema i drugi poraz u gostima. 

Link to comment
Share on other sites

prije 7 minute, CrneKese said:

@Goksim nema ni s od snjega, ono šta je palo je palo 1cm dovoljno da zabjeli teren da ispadne dobra slika, što se tiče kiše ona je dosta padala zadnja dva dana ali ima dosta vjetra, točnije lagane bure koja je posušila veliku većinu grada, što se terena tiče mislim da će biti jako dobar, (čitaj brz)  pogotovo uzmemo li u obzir kvalitetu terena na poljudu za razliku od ovih žnj travnjaka (Zaprešić, Vinkovci itd.)

što se tiće utakmice, golovi dolaze u obzir (UNDER) ali i to mi nije vrijedno rizika zato šta ova utakmica može završiti jednostavno u 10 varijanti, iskreno odlaskom Ohandze Hajduk je izgubio glavnog egzekutora i velik će im problem biti realizacija, ali opet kadrovski su močni (jeben vezni red) i mislim da u veliki posjed lopte i veliku nadmoć mogu zabiti gol...

problem za under je neki raniji gol koji će natjerati Rudeš na veći pritisak, a i sam stil igre Jeličića je napadački, a i ekipa poput Rudeša nema dovoljno discipline i oncentracije kao Belupo dugo držati blok.
Kad bi me pitali šta mislim za ovaj susret rekao bi 7/10 da Hajduk dobiva, ali pošto je kvota 1.30 aposlutno nevidim smisla ovo kombinirati igdje.... tako da mislim da je klađenje na ovaj susret najbolje VOID! 
 

@CrneKese hvala na informacijama. Sumnjam da će Hajduk nakon kiksa na Poljudu u prošlom kolu opet uspjeti nepobjediti, tim više jer igraju protiv fenjeraša lige i vjerojatno ću u konačnici odigrati pobjedu Hajduka, iako slažem se koeficijent nema neki value, odnosno poprilično je realno postavljen.

Underi u BIH ligi me jako vuku ovo kolo, bilo bi super ako dobijemo više informacija o vremenu i stanje terena tamo. Utakmice počinju u 14:30 a većina terena nije najbolje kvalitete, a uz 2-3 dana snjega jasno je da bi tereni nakon 30ak minuta igre mogli više nalikovati oranicama nego noogmetnim travnjacima. U tim uvjetima neka kombinatorika je poprilično teška i samo napucavanja lopte dolaze u obzir, a realno teško je zabiti gol ako su takvi uvjeti. Under 2,5 golova zato, ako su uvjeti na nekim terenima kakvi pretpostavljam da jesu, imaju value. 

rXadPat.png

(Koeficijenti 3.3. u 11:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, Goksim said:

Sumnjam da će Hajduk nakon kiksa na Poljudu u prošlom kolu opet uspjeti nepobjediti, tim više jer igraju protiv fenjeraša lige i vjerojatno ću u konačnici odigrati pobjedu Hajduka, iako slažem se koeficijent nema neki value, odnosno poprilično je realno postavljen.

Underi u BIH ligi me jako vuku ovo kolo, bilo bi super ako dobijemo više informacija o vremenu i stanje terena tamo. Utakmice počinju u 14:30 a većina terena nije najbolje kvalitete, a uz 2-3 dana snjega jasno je da bi tereni nakon 30ak minuta igre mogli više nalikovati oranicama nego noogmetnim travnjacima.

ae 7/10 ali mala kvota, najbolje čekat live pa ako bude raslo onda igrat... 

za BIH nemam informacije, jedino za srbiju, od jednog suradnika koji radi na jendom drugom portalu, suradnja je tek počela zato nisan 100% siguran u izvor, navodono pozna trenera momčadi sa kojim je obavio razgovor i utakmica Rad - Borac bi trebala iči u korist domaćina. 

Link to comment
Share on other sites

prije 9 minute, Goksim said:

@CrneKese hvala na informacijama. Sumnjam da će Hajduk nakon kiksa na Poljudu u prošlom kolu opet uspjeti nepobjediti, tim više jer igraju protiv fenjeraša lige i vjerojatno ću u konačnici odigrati pobjedu Hajduka, iako slažem se koeficijent nema neki value, odnosno poprilično je realno postavljen.

Underi u BIH ligi me jako vuku ovo kolo, bilo bi super ako dobijemo više informacija o vremenu i stanje terena tamo. Utakmice počinju u 14:30 a većina terena nije najbolje kvalitete, a uz 2-3 dana snjega jasno je da bi tereni nakon 30ak minuta igre mogli više nalikovati oranicama nego noogmetnim travnjacima. U tim uvjetima neka kombinatorika je poprilično teška i samo napucavanja lopte dolaze u obzir, a realno teško je zabiti gol ako su takvi uvjeti. Under 2,5 golova zato, ako su uvjeti na nekim terenima kakvi pretpostavljam da jesu, imaju value. 

rXadPat.png

(Koeficijenti 3.3. u 11:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Radnik iz Bijeljine poziva navijače da pomognu u čišćenju snijega s terena

ZQwmsUh.jpg

FK Radnik Bijeljina je putem zvanične Facebook stranice pozvao simpatizere kluba da pomognu u čišćenju snijega s terena Gradskog stadiona kako bi spremno dočekali meč protiv Širokog Brijega koji je zakazan za danas od 14:30 sati.
 
Radnik i Široki se sastaju u okviru 21. kola Premijer lige BiH, a teren Gradskog stadiona još uvijek nije spreman za susret.

Ovo kolo je prvobitno bilo zakazano za proteklu srijedu, ali nakon lošeg nogometa kojem smo svjedočili prošlog vikenda u 20. kolu, a koji je prouzrokovan zbog zaleđenih terena prekrivenih snijegom, kao i zbog niskih temperatura, Nogometni savez BiH je donio odluku da se 21. kolo prolongira za ovu subotu.

Ipak, snijeg i led još uvijek stvaraju probleme određenim klubovima, a među takve klubove spada i Radnik.

"FK Radnik Bijeljina moli svoje simpatizere da ovog momenta, što je prije moguće, dođu na Gradski stadion (ponesite lopate) i pomognu našoj Tehničkoj službi i ostalim dobrovoljcima u čišćenju snijega i leda sa terena, kako bi teren bio na vrijeme očišćen i spreman za 14:30 sati i okršaj sa Širokim Brijegom", napisali su na Facebook stranici kluba.

Tim iz Bijeljine je vrlo blizu plasmana u Ligu za prvaka Premijer lige BiH nakon što je u proljetnom dijelu sezone osvojio bod na gostovanju protiv Sarajeva (0:0) te savladao Borac (3:0) na domaćem terenu.

Izvor: https://www.klix.ba/sport/nogomet/radnik-iz-bijeljine-poziva-navijace-da-pomognu-u-ciscenju-snijega-s-terena/180303014

Da kažem da je sinoć padala i ledena kiša, a danas se snijeg otaplja, tako da će vjerojatno biti mnogo blatnjavih terena na kojima će biti teško igrati.

Link to comment
Share on other sites

Realnost bh. nogometa: Vojnim transporterom kroz snijeg putuju na trening

Brojni nogometni klubovi u Bosni i Hercegovini u teškoj su finansijskoj situaciji, ali ipak svi odlučuju da se bore protiv takvog stanja, svako na svoj način.

Tako je borba bh. sportista i sportskih radnika iz Krajine prethodnih dana postala pravi hit na internetu, nakon što su se, unatoč velikim sniježnim nanosima, odlučili održavati treninge za predstojeći nastavak sezone.

Zbog hladnog talasa i snijega višeg od jedan metar, problemi u saobraćaju su nešto s čim se građani Bihaća suočavaju svakodnevno, pa tako i sportisti koji predstavljaju njihov grad. Ipak, specijalnim prevozom trener bihaćkog prvoligaša Jedinstva odlučio je pokazati volju za napredak.

Na pripreme nisu mogli ići, ali na trening su morali, jer je Nadarević osigurao vozilo "Pincgauer", u koji je stalo 16 nogometaša.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 6 minute, IzudinB said:

Radnik iz Bijeljine poziva navijače da pomognu u čišćenju snijega s terena

ZQwmsUh.jpg

FK Radnik Bijeljina je putem zvanične Facebook stranice pozvao simpatizere kluba da pomognu u čišćenju snijega s terena Gradskog stadiona kako bi spremno dočekali meč protiv Širokog Brijega koji je zakazan za danas od 14:30 sati.
 
Radnik i Široki se sastaju u okviru 21. kola Premijer lige BiH, a teren Gradskog stadiona još uvijek nije spreman za susret.

Ovo kolo je prvobitno bilo zakazano za proteklu srijedu, ali nakon lošeg nogometa kojem smo svjedočili prošlog vikenda u 20. kolu, a koji je prouzrokovan zbog zaleđenih terena prekrivenih snijegom, kao i zbog niskih temperatura, Nogometni savez BiH je donio odluku da se 21. kolo prolongira za ovu subotu.

Ipak, snijeg i led još uvijek stvaraju probleme određenim klubovima, a među takve klubove spada i Radnik.

"FK Radnik Bijeljina moli svoje simpatizere da ovog momenta, što je prije moguće, dođu na Gradski stadion (ponesite lopate) i pomognu našoj Tehničkoj službi i ostalim dobrovoljcima u čišćenju snijega i leda sa terena, kako bi teren bio na vrijeme očišćen i spreman za 14:30 sati i okršaj sa Širokim Brijegom", napisali su na Facebook stranici kluba.

Tim iz Bijeljine je vrlo blizu plasmana u Ligu za prvaka Premijer lige BiH nakon što je u proljetnom dijelu sezone osvojio bod na gostovanju protiv Sarajeva (0:0) te savladao Borac (3:0) na domaćem terenu.

Izvor: https://www.klix.ba/sport/nogomet/radnik-iz-bijeljine-poziva-navijace-da-pomognu-u-ciscenju-snijega-s-terena/180303014

Da kažem da je sinoć padala i ledena kiša, a danas se snijeg otaplja, tako da će vjerojatno biti mnogo blatnjavih terena na kojima će biti teško igrati.

fk-radnik.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, Goksim said:

1,85 za under 2,5 golova koliko daje bet365 online kladionica" rel="">bet365 je onda odlična oklada. Hvala na informaciji :) 

Mladen Žižović: Dvoboj Širokog Brijega i nas odlučit će jedan pogodak!

Nogometaši Radnika će u 21. kolu Premijerlige BiH ugositi momčad Širokog Brijega, pa šef stručnoga stožera bijeljinskog kluba Mladen Žižović tim povodom najavljuje pohod na tri nova boda svoga sastava.

“Improvizirali smo s treninzima te radili u balon salama i na vještačkoj travi jer nismo imali adekvatne uvjete za trening. To nije alibi, nego realnost. Nakon dvije odlične utakmice pokušat ćemo doći do prijeko potrebnih bodova koji bi nam itekako značili sada kada nam se ukazala prilika za šesto mjesto”, izjavio je Žižović u razgovoru za Klix.ba.

Obje momčadi su u dobroj formi, a šef struke Radnika očekuje da će jedan gol riješiti pitanje pobjednika.

“Momčad Širokog Brijega je slično kao i mi u jednom periodu nanizala četiri poraza i jedan remi, ali je dobila apsolutno povjerenje uprave kluba, kojoj se to višestruko vraća. Široki je u dobroj seriji, ambicije su im visoke i to potvrđuju dobrim igrama. No, mi također imamo dobre rezultate, nadam se dobroj predstavi. Bit će zanimljiva utakmica, sve naše međusobne utakmice su odlučene jednim golom, uvjeren sam da će tako biti i sutra, jer nas čeka težak teren”, rekao je šef stručnog stožera kluba iz Bijeljine.

Radnik ima jasan cilj, a to je pobjeda protiv Širokoga Brijega. Stručni stožer ne može računati na jednog igrača.

“Svaki bod protiv četiri momčadi iz vrha nama je zlata vrijedan. Ova generacija igrača Radnika ima kvalitet da se nosi sa svima. Ševko Okić je lagano trenirao i neće biti u kombinaciji za sastav. Svi ostali su na raspolaganju. Nećemo kalkulirati, ići ćemo na pobjedu, drugačije s ovom momčadi ne smijemo i ne možemo”, završio je Žižović.

Radnik se nakon 20 odigranih kola nalazi na šestom mjestu na ljestvici s 28 bodova, dok su Širokobriježani treći s 41 bodom.

Izvor: https://www.jabuka.tv/mladen-zizovic-dvoboj-sirokog-brijega-i-nas-odlucit-ce-jedan-pogodak/

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav

karpat-helsinki(sm liga) karpat 1.85

jucer, kad sam vidio mountfeld i rybara u golu, totalno nezainteresiranog mi je doslo slabo. Jbg. Dogodi se ali ne odustajemo! Karpat doma je odlican, helsinki u gostima katastrofalni. Danasnji gost je zadnju tekmu protiv karpat prije pr dana preokrenuo iz 0-2 u 3-2, inace karpat ima problema sa danasnjim protivnikom ali mislim da ce jih stisnuti danas i pred svijim navijacima pokazati ko je vladar sm lige. 

Karaganda-metalurg(vhl PO) karaganda 1.50

karaganda ima 3-1 i igra doma, to je prakticki najbitnija utakmica, ako izgubis ides u goste i stvar se moze zakomplicirati. Znam da je ta vhl liha cjela korumpirana, malo more ekipa koje su povezane, no ipak je ovo play off i tu “nek” nebi bilo zakebancije. Karaganda je dobro organiziran klub koj je svake godine u vrhu i mislim da je ovo lijep koif. za pogurat.

Jokerit-sochi(khl PO) sochi +1.5, under 5.5

jokerit je samo 2x pobjedio sochi i to prve dvije utakmice davne 2014. Svih ostalih 10-11 utakmica je dobio sochi i to sve cisto osim opet dvije po produzetcima! Ako pogledamo jokerit, odlicna ekip po imenima, zaista zastrasujuce ali moramo znati da je sochi nekako najvise ruska ekipa po mentalitetu, jak tempo, konstantno na granici incidenta sa zaista odkacenim trenerom (zubov) decki iz khl kazu da je sochi najzajebanija ekipa, mogu igrat nevjerojatno a mogu bit u rangu ihk koprivnice(nek mi ne zamjere decki iz koprivnice). Jokerit ima puno stranaca, pogotovo danci su IN, igraci sa NHL pedigreom ali to nista ne znaci, sjetite se OI kvalifikacija, slovenci sa bazom 120igraca su ih 2x redom slali u brda po gljive. Samo opominjem jer puno ljudi gleda renome i imena igraca, to u hokeju ne znaci apsolutno nista, pogotovo u PO. Sochi zna igrati ruzan, negledljiv hokej ali njima efikastan, sto je i najbitnije. Ja preskacem ovu tekmu, samo sam zelio pomoci onima koj su sigurni u jokerit.

Zelim vam extra srecu i zao mi je ako sam vas zeznuo jucer, nije bilo namjerno ?

Budite dobro

Link to comment
Share on other sites

prije 27 minute, Goksim said:

Underi u BIH ligi me jako vuku ovo kolo, bilo bi super ako dobijemo više informacija o vremenu i stanje terena tamo. Utakmice počinju u 14:30 a većina terena nije najbolje kvalitete, a uz 2-3 dana snjega jasno je da bi tereni nakon 30ak minuta igre mogli više nalikovati oranicama nego noogmetnim travnjacima. U tim uvjetima neka kombinatorika je poprilično teška i samo napucavanja lopte dolaze u obzir, a realno teško je zabiti gol ako su takvi uvjeti. Under 2,5 golova zato, ako su uvjeti na nekim terenima kakvi pretpostavljam da jesu, imaju value. 

rXadPat.png

(Koeficijenti 3.3. u 11:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Krupa na Vrbasu: vještački teren, snijeg očišćen kompletno sa terena tako da su uslovi za igru idealni:

11336-canva2-1519993053.jpg

 

Mostar, pod Bijelim brijegom: padao prvo snijeg pa kiša na sve to, teren je poprilično natopljen i težak za igru (možda i najgore od svih terena), kaljuga u najavi:

losteren.jpg

big_1519986982-izgled-terena-ne-obecava-derbi-u-teskim-uslovima.jpg

 

Bijeljina: čisti se bukvalno u minut do 12 pred utakmicu, iz kluba pozvali navijače da pomognu:

big_1520070690-trka-sa-vremenom-radnik-pozvao-navijace-da-pomognu-u-ciscenju-snijega.jpg

 

Tuzla: ovako je teren izgledao juče, snijeg će biti očišćen, ali uslovi za igru će po svim prilikama biti teški:

tusanj1.jpg

 

Zenica: slična priča kao i u Tuzli, teren je bio pod snijegom, biće očišćen za utakmicu, ali svakako daleko od idealnih uslova

11334-1-1519983672.jpg

 

Gabela: blizu Mostara, tako da se očekuju slični uslovi, izuzetno nakvašen i blatnjav teren

Link to comment
Share on other sites

^^^ Što se tiče temperatura, očekuje se oko 5°C iznad nule, pa i više (pogotovo u Mostaru i Gabeli), što će dodatno uticati da tereni postanu oranice nakon nekih pola sata igre.

Što se mene tiče, ja bih ovdje uzeo under 2.5 na Sloboda Tuzla - Borac BL (1.57) bet365, po starom dobrom običaju, inače mislim da će Sloboda pobijediti, ali bookmakeri su toliko oborili koeficijente na domaćina tako da zbog toga to zaobići, s obzirom na to da se ni Tuzlaci ne mogu pohvaliti rezultatima. Sloboda (2.1) i Borac (1.6) su timovi na čijim utakmicama pada najmanje golova u ligi, Banjalučani su u ovom trenutku toliko loši da mogu primiti i 3 gola i od ovakve Slobode, ali imajući u vidu stanje terena, ipak ću se držati golova, a osim toga, Slobodi nedostaje nekoliko važnih igrača za današnju utakmicu. Iako i dalje imaju teoretske šanse za ligu za prvaka, Borac je se evidentno oprostio od borbe za istu, te im je sada primarni cilj da sakupe dovoljno bodova kako bi mirno priveli prvenstvo kraju i izbjegli grčevitu borbu za opstanak, tako da će danas na Tušnju 'parkirati autobus'. Bod iz ovog susreta bi im vjerovatno i više značio na polju samopouzdanja, nego što bi rezultatski profitirali, stoga će im glavni zadatak biti da se vrate u Banjaluku neporaženi.

EavgrUH.png

Link to comment
Share on other sites

Bolton - Preston | Manje od 2.5 gola (1.53) bet365

U nadi za preživljavanjem u Championshipu ove godine Bolton inače uzima bodove kod kuće, gdje su osvojili 75% svojih bodova do sada. Mark Little i Karl Henry su još uvijek suspendirani u Parkinsonovoj ekipi, ali ćemo vjerojatno gledati Josh Velu i Reece Burkea u timu. Oni imaju 50% utakmica kod kuće odigranih sa manje od 2.5 gola i posljednji poraz kod kuće Bolton je doživio 23 rujna, tako da je očito koliko ih je teško pobijediti na domaćem terenu pred svojim navijačima. Daniel Johnson i Tom Clarke su pod sumnjom, no znat ćemo više prije početka utakmice. Neil ne može računati na suspendiranog Darnell Fishera i ozlijeđenog Seana Maguirea. 50% njihovih gostujućih utakmica se završilo sa manje od 2.5 gola i u prvoj utakmici prošle godine, Preston nije uspio postići gol, tako da ne vidim razlog zašto bi postigli gol i ovdje. Vjerujem da će biti manje od 2.5 gola na ovoj utakmici. Sretno!

wmPI2es.png

(Koeficijenti 3.3. u 13:09 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

WTA Acapulco, finale

01:00

Voegele - Tsurenko

3.63 - 1.24

Mislim da je ovakav raspored kvota motivisan samo i iskljucivo trenutnim rankingom ove dvije igračice, što je prilika koju bi valjalo iskoristiti.

Tačno je, razlika između njih dvije na WTA listi je čak 143. mjesta. Ranking Voegele je, međutim, varka jer je protekli period igrala malo ili nikako zbog povreda. U januaru je pokušavala da prođe kvale AO, ali je zaustavljena u posljednjoj rundi, pokušala je na još dva turnira, gubila na startu, a onda je cijeli februar samo trenirala i došla u Acapulco gdje je redom dobijala Mariu i Sakkari u dva seta, a zatim u tri seta osvajačicu US Opena Stephens, te u polufinalu Peterson u dva seta, u meču u kojem joj kladionice nisu davale ulogu favorita. Gledao sam meč protiv Stephens koja, istina, nije u formi, ali Voegele se odlično snalazila na returnu, a naročito na servisu što je posebno važno za Acapulco jer tokom cijelog turnira duva neki divlji vjetar koji dosta smeta igračicama.

Upravo vjetar je dosta smetao i Tsurenko, naročito sinoć u polufinalu protiv Gavrilove, gdje je u prvom setu, od osam gemova, bilo ukupno šest brejkova, a jedina dva servisa dobila je Lesja uzevši set 6:2. Gavrilova se baš nervirala, bacala reket, i kao rezultat toga bilo je vođstvo od 5:0 za Tsurenko u drugom setu, a onda je krenulo ludilo, Gavrilov stiže na 5:4, Tsurenko servira za meč, ali Gavrilova ima break loptu i prilično dobru situaciju u poenu, ali pravi grešku i Tsurenko nekako dobija meč.

Sve što su obe prikazale navodi me na zaključak da su kvote ovdje morale da budu ujednačenije, te je u tom smislu interesantno probati kontrahendikep na Voegele od +5.5 sa kvotom 1.6 koliko daje većina kladionica, dok hrabriji mogu probati i čistu pobjedu Stephanie koja dolazi iz jedne opasne teniske zemlje kao što je Švajcarska i sigurno da će ovdje pokušati da osvoji svoju prvu titulu, pomalo i istorijsku, a vjerovatno je ovo i posljednja velika šansa koja će joj se ukazati.

 

Ono što nam ne ide na ruku u cijeloj ovoj priči jeste h2h gdje Tsurenko vodi 4:1, ali valja napomenuti da je posljednji meč dobila Voegele.

Drugi razlog za oprez je fakt da Tsurenko ovdje brani naslov što je uvijek važno za igračice.

Ipak, dajem povjerenje Voegele.

 

 

Od ostalih teniskih mečeva danas, valja obratiti pažnju na opasnog Čileanca Jarryja koji u Sao Paolu igra polufinale protiv Zeballosa. Oba su do polufinala odigrala po tri meča u tri seta, obojica su sasvim solidni na servisima i cijenim da ćemo ovdje takođe vidjet tri seta, ali svakako isplativije je probati over 22.5 što se može pokriti i sa npr 7-6, 6-4.

Drugo polufinale mi je no bet. Cuevas i Fognini su dileje u koje nemam povjerenje.

 

Finala Dubaija i muškog Acapulca su mi no bet.

Link to comment
Share on other sites

Zrinjski Mostar - Željezničar

Drugoplasirana ekipa igra protiv prvoplasirane. Direktna borba za prvo mjesto. Zrinjski u 20 utakmica ima 46 bodova, dok Željo ima bod više. S obzirom da su tereni vrlo loši kao što je prikazano na slikama u prethodnim komentarima, vjerujem da će oba tima ovdje željeti da sačuvaju gol i da ne prime kakav travalj i nespretan gol jer su uslovi vrlo loši. (Mostar, pod Bijelim brijegom: padao prvo snijeg pa kiša na sve to, teren je poprilično natopljen i težak za igru (možda i najgore od svih terena)). Zbog toga mislim da bi ovdje moglo biti manje golova, s obzirom da igraju ekipe koje imaju jedne od najboljih obrana u ligi. Koeficijenti su mi za ovu utakmicu na manje golova odlični. Sretno!

M9BrjUN.png

(Koeficijenti 3.3. u 13:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use