Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota - 20.12.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ispričavam se zbog tehničkih problema koje imamo... V Moguće je da narednih dana bude tehničkih smetnji, međutim ulažemo velike napore kako bi ih otklonili što prije. Više o tome narednih dana... Do sredine sljeećeg tjedna bi sve trebal ofunkcionirati kako treba...

Danas:

Glavni:

Real Madrid

Lyon

i još je odličan koef. 3,40 u fortuni na Ammana (skijaški skokovi). Na domačem je terenu i ili će on ili Schlierenzauer  pobjediti (teško da će se isto treći umješati)... IMO koef. je vrijedan rizika...

Još bi probao:

Zaragoza (1,45)

statistički jako izgledno

Visp

Blackburn

Allardyce je nnovi trener Blackburna i ovo im je prva utakmica pod njegovim kornilo, gosti u problemima oko ozljeda + ne igraju dobro u gostima. Red je da se niz od 6 poraza prekine. Očekujem da će domačini dati 140% da se danas pokažu treneru i da dobiju utakmicu...

Goks ako ce ti sta trebat pomoc oko ovoga kontaktiraj me imam MSN ili na privatne poruke posalji..... ;)

Moj glavni listic:

Kiel

Barcelona-kosarka

Sretno!

Mislio sam igrat Lyon ali neznam nesto me vuce da ga ne odigram pa necu dirat...

Ali nekazem zato da nece proc... ;D

I jos mi je izgledno ovo:

Millwall

Split-Hemofarm under koseva

Danas:

Glavni:

Real Madrid

Lyon

i još je odličan koef. 3,40 u fortuni na Ammana (skijaški skokovi). Na domačem je terenu i ili će on ili Schlierenzauer  pobjediti (teško da će se isto treći umješati)... IMO koef. je vrijedan rizika...

Još bi probao:

Zaragoza (1,45)

Visp

Blackburn

Allardyce je nnovi trener Blackburna i ovo im je prva utakmica pod njegovim kornilo, gosti u problemima oko ozljeda + ne igraju dobro u gostima. Red je da se niz od 6 poraza prekine. Očekujem da će domačini dati 140% da se danas pokažu treneru i da dobiju utakmicu...

E tako se to radi  ;D ;D ;D ;D ;D

Suma sumarum oko 17.000kn  ;D ;D ;D ;D ;D

... i vjerovali ili ne, pao sam samo na tri listića, sa ulozima od 10-20kn   8)

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=511.msg3510#msg3510

Nadam se još kojem ovakvom danu u skoroj budučnosti  ;)

svaka čast ;)

jel gledao tko danas ono emisiju na drugom "Laka lova" (dokumentarac o našim kladioničarima koji dobivaju masnu lovu)?

Vidio sam samo zadnjih 5 min (paralelno sam gledao Lyon koji me je tada više zanimao  ;D). Koliko sam vidio jako zanimljivo za pogledati, šteta da nisam snimio... Nadam se da će dati reprizu ovih dana, pa da na miru pogledam....

>:( ekipa nisan dugo bija tu. poslom odsutan. najprije da čestitam goksimu šta im je diga lovu. a sad da van se zalim cekam veceras sporting za 20 000 kn na uloženih 15 i naravno ne prolazim, hm pegula a to je tako. igra sam dva dana i analizira parove samo tako i igran

alkmaar 1,andrerlecht 1, walwijk 1, zwole 1, adler mannheim 1,lille 1, ulm 1,angers 1, parma 1, lens 1,real 1,inter 2,rengers 1 lyon 2 tours 1 i čekam gore navedeni zadnja utakmica sporting lis. koef 1.25. i padam tecaj 1404,40. danas cu ga tokom dana skenirat i dat na uvid. dobio jesam neku sitnu lovu na unibetu, al ovo bi bilo slatko . pozz ekipa

>:( ekipa nisan dugo bija tu. poslom odsutan. najprije da čestitam goksimu šta im je diga lovu. a sad da van se zalim cekam veceras sporting za 20 000 kn na uloženih 15 i naravno ne prolazim, hm pegula a to je tako. igra sam dva dana i analizira parove samo tako i igran

alkmaar 1,andrerlecht 1, walwijk 1, zwole 1, adler mannheim 1,lille 1, ulm 1,angers 1, parma 1, lens 1,real 1,inter 2,rengers 1 lyon 2 tours 1 i čekam gore navedeni zadnja utakmica sporting lis. koef 1.25. i padam tecaj 1404,40. danas cu ga tokom dana skenirat i dat na uvid. dobio jesam neku sitnu lovu na unibetu, al ovo bi bilo slatko . pozz ekipa

Hvala na čestitkama.

Šteta da nije listić prošao, baš mi je žao. Pogotovo kada si sve ostalo poskidao...na taj ulog...

Ova priča me je sjetila kada sma i ja prije 2 godine pao na Portu doma protiv fenjeraša lige koji je do tada imao svih 8 poraza u gostima. Naravno čekao sam ih za sličnu lovu kao ti sinoć...

Prošlih sezona sam te portugalce igrao češće, ali većina klubova (Porto, Benfica, Sporting L.) ove sezone je u prvenstvo ušla slabija nego prijašnjih godina, pa ne vjerujem da će dominirati prvenstvom kao prošlih sezona. Naravno vjerojatno će biti na samom vrhu, ali ne sa takvom bodovnom prednosti u odnosu na ostatak lige, kao prijašnji sezona...

Btw. nisam pobornik teorija zavjere, ali Portugalci prečesto znaju kiksati na "malim koeficijentima" a kada se pogleda da su im glavni sponzori neke kladionice, možda se tu mogu povući neke paralele...

Ajde, možda te sreća pomazi slj. dana...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use