Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

15:00 Bandy, Rusija

Volga Ulyanovsk - Rodina, Volga -5.5 @1.72 bet365

Često se mogu naći velike razlike u koeficijentima između "velikih" kladionica i ruskih (1xbet) na manjim sportovima u ligama bivšeg sovjetskog saveza (košarka, hokej...), gdje su realniji koeficijenti koje pokazuje 1xbet jer raspolažu boljim informacijama... na ovu istu okladu, primjerice, 1xbet ima koeficijent 1.48...

prije 19 sati, Davor said:

15:00 Bandy, Rusija

Volga Ulyanovsk - Rodina, Volga -5.5 @1.72 bet365

Često se mogu naći velike razlike u koeficijentima između "velikih" kladionica i ruskih (1xbet) na manjim sportovima u ligama bivšeg sovjetskog saveza (košarka, hokej...), gdje su realniji koeficijenti koje pokazuje 1xbet jer raspolažu boljim informacijama... na ovu istu okladu, primjerice, 1xbet ima koeficijent 1.48...

Bet365 pomaknuo granicu na -6.5, 1xbet smanjio koeficijent na 1.31...

Hull City - Barnsley

Zaostalu utakmicu engleske druge lige u utorak će odigrati nogometaši Hulla i Barnsleyja.

Obje momčadi već duže vrijeme opasno plešu po rubu zone ispadanja u treću ligu. Hull je dvadeseti na ljestvici, Barnsley je jedno mjesto slabiji i sve upućuje na to da će i jedni i drugi imati nemirnu završnicu sezone u kojoj će morati strahovati od - onog najgoreg.

Ta izjednačenost na ljestvici valjda bi trebala značiti da je i danas teško odabrati favorita, no naše je mišljenje prilično «jednoglasno». Mislimo da će Hull uzeti tri boda zbog sljedećih činjenica.

Hull nije toliko tragičan domaćin (pet pobjeda i poraza te šest neodlučenih rezultata), ali kvalitetu domaćih predstava Hull je podigao u zadnje vrijeme te pred svojim navijačima nije izgubio već šest duela zaredom (dvije pobjede i četiri remija).

Barnsley je, pak, tek jednom pobijedio u posljednjih čak sedam prvenstvenih utakmica (četiri poraza), a da je Hull možda ipak koji centimetar ispred današnjeg suparnika pokazao je valjda pobjedom u prvom dijelu sezone, na terenu Barnsleyja. Bilo je 1-0.

Swansea - Sheffield W.

Ponovljenu utakmicu osmine finala engleskog FA kupa u utorak igraju prvoligaš Swansea i drugoligaš Sheffield Wednesday.

Prilično dosadna je bila prva utakmica ova dva kluba u kojoj je na površinu isplivala nemoć Sheffielda i «lako ćemo» pristup Swanseaja koji kao da je baš čekao ponovljenu utakmicu na domaćem terenu.

Do prije nekoliko dana Swansea je bio u, za njegove prilike, fantastičnom ritmu. Imao je niz od deset utakmica bez poraza (po pet pobjeda i remija), ali je prošlog vikenda teško nastradao kod Brightona (poraz 4-1).

Mislimo da taj poraz nije previše pokvario atmosferu u velškom klubu, pogotovo ne za ovu utakmicu gdje bi Swansea trebao pobijediti čak i ako odigra ispod vlastitih mogućnosti.

Sheffield Wednesday je loš drugoligaš (17. mjesto). U tom svom drugoligaškom svijetu je kao gost već upisao sedam remija i sedam poraza (u ukupno 17 utakmica), a iza sebe ima i lagana dva poraza u prvenstvu (2-1 Milwall i 4-2 Aston Villa).

Girona - Celta Vigo

U utorak nas očekuje zanimljiva utakmica u španjolskoj Primeri između Girone i Celte.

Duel je to dva sastava iz sredine ljestvice. Sama Celta (sedmo mjesto) čak više naginje gornjem domu, dok je Girona trenutačno deveta.

A, da bi trebalo biti vatreno i zanimljivo vjerojatno je dokaz i rezultat iz prvog dijela sezone. Tadašnji je dvoboj u Vigu donio čak šest pogodaka, a pobjednika nije bilo (3-3).

Naš je večerašnji favorit domaćin Girona i to prvenstveno zbog posljednjih rezultata te momčadi na ovom stadionu. Naime, Girona ukupno kao domaćin ove sezone ima šest pobjeda, dva remija i četiri poraza, ali ima i četiri domaće pobjede u nizu bez primljenog pogotka!

Girona je pritom pobjeđivala Getafe (1-0), Las Palmas (6-0), Athletic (2-0) i Leganes (3-0). Isto tako, Celta nije ove sezone ostavila baš dobar dojam kao gostujuća momčad. Izgubila je već sedam puta na strani, pa novi pad, pogotovo na ovakvom vrućem gostovanju, ne bi bio nikakvo iznenađenje.

Izvor: lutrija.hr

Slabo objava danas,pa evo nešto tenisa od mene.

Jarry N. - Lajovic D. 2 1,72 

Nicolas Jarry je trenutno po rankingu 20 mjesta iznad Lajovića ali opet renking nije realan prikaz kvalitete. Dušan ove godine ima samo jednu pobjedu,protiv Bagnisa u Buenos Airesu, porazi su dolazili od Schwartzmana (AO), Monfilsa (Buenos Aires) i Thiem (Rio) te u kvalama Sydneya od Vukica domaceg igraca gdje je Lajović bio veliki favorit. S druge strane Jarry je igrač za Challengere,klasični šljakaš iako me ugodno iznenadio sa servisom kroz ovih par tjedana. Ušao je u polufinale Ria,pobjedama protiv GGL,Ramosa i Cuevasa.U Quitu vezao 2 pobjede u 3 seta pa izgubio od kasnijeg osvajača Carbalesa Baene. Iako je Jarry ove sezone do sada pokazao bolji tenis i ima više mečeva i pobjeda u nogama od Dušana, ipak dajem prednost Lajoviću koji je prije svega iskusniji i bolji tenisač,ima više mečeva na ovoj razini od Jarrya,i mislim da bi ovo trebao pobjediti.

Schwartzman D. - Verdasco F. 1 1,65 

Ovo mi je na dosta kombinacija danas, repriza finala Ria od prije par dana gdje je Diego uništio Nanda koji je bio preumoran,tamo je igrao finale i u dublu a ipak je igrač u godinama dok sa druge strane imamo Diega,igrača koji je prebrz,stiže svaku loptu i s njim svaki poen treba krvavo zaraditi. Kvota je u velikom padu na Argentinca,iako je hard podloga nije pretjerano brza... H2H - 2 0 na strani Diega,oba meča dobio u 2 seta.

Nešto bez neke detaljnije analize jer nemam vremena.

Maden Y. - Dzumhur D. 2 1,50

Damir je jednostavno kvalitetniji igrač,još se lovi forma,uslovi ovdje bi mu trebali odgovarati.

Johnson S. - Zverev A. +21,5 @1,66

Dvoboj dvojice tenisača koji imaju izvrsne servise i dobar forhend. Obojica bi trebala dobro držžati servis,Alex je dosta kvalitetniji tenisač u odnosu na Johnsona ali nije u nekoj bajnoj formi + jedini meč koji su odigrali njih 2 dobio Johnson 2 0 u setovima oba puta u tie breaku (26 gemova).

prije 10 minute, 19bruno98 said:

Ne razumijem tvoje objave, tipujes samo prema koeficijentima, bez ikakve analize

Pa ako je na svim živim kladionicama koeficijent na neki tip 1.20, a na jednoj je 1.60, kakva analiza je tebi potrebna? Očigledno je da se radi o pogrešci, pogrešno postavljenim koeficijentima, pogrešnim marginama, sporosti neke kladionice itd. Šta bih ja trebao, napisati ti da 5 igrača X momčadi ne dolaze na utakmicu jer rade popodnevnu smjenu? Da je Y momčad u odličnoj formi i da imaju premiju za pobjedu ovdje? Ne znam ni sam točan razlog tolike razlike u koeficijentu, pa nije to Manchester United pa da se sve zna. Ovdje "nitko" ne zna, ali nešto se događa... Dugoročno, ovakav tip klađenja donosi više nego solidnu zaradu, ali ako ti to ne razumiješ, ne vidiš ili ne želiš vidjeti, ja ti tu ne mogu pomoći...

Pozdrav

Aik-Leksands (hokej, alsvesnska, 2.swe.liga). Leksands 2.50

Aik je u losoj formi, izgubili tri za redom i to protiv objektivno najlosijih timova. Leksand bas obratno, dobio zadnje tri i u jakom su naletu. Po meni jos bitnije da je leksands doveo 4pojacanja, dva njemca iz krefelda(igraju 1.foru, centar i krilo, obadva oko 40bodova u delu) iskusnog beka i GOLMANA koj je do pocetka ove sezone branio bas za AIK, ruzno potjeran i sad se vraca u najveceg konkurenta za ulazak u prvu ligu. Leksands drzi 2. pozociju sa 5bodova vise od danasnjog protivnika. 

Liberec-Dukla Jihlava (cze. Extraliga). Liberec 1.40

liberec je puno jaci tim, trenutno 3.kola prije kraja se nalaze u grupi osminefinala sa samo 2boda zaostatka za zlimom, ova se nebi smijelo propustiti za jacanje koificienta.

Kladno-Prostejov (wsm 2.cze liga). Kladno 1.60

Vraca se deda, Jaromir je dobio ustvari si je uzeo malo pauze prije pocetka play offa, kao sto znamo je Jagr i djelomican vlasnik Kladna. Po intervjuima idu decki silno motivirani u ovaj obracun, u zadnjem kolu rednog djela su razmontirali danasnjeg protivnika sa 7-2, bez dedice svakako. Kladno je financijsko jak klub, grad zivi za hokej, mislim da ovu sezonu sa velikim Jagrom idu u extraligu. Za hrabrije cak -1.5 ili -2.5 nebi bilo glupo odigrati. 

Cska-Cherepovets(KHL) cherepovets 4.00 ili cherepovets +1.5

Kao sto znamo su Rusi osvojili zlato na OI, znamo i da su sastavili ekipu iz igraca ska,cska ajde i Mozyakin is metalurga. Cherepovets je tu ali i nije, ako ne uspiju uloviti PO. lete iz khla i vjerojatno nikad vise ne ulaze, tako da oni imaju zaista puno na kocki. Cska kako pisu mediji nece nastupit sa najjacom postavom ako to uopce mozemo reci za tako jak tim? Cherepovets ima bod minusa i tekmu manje od Dynama, igraju sa dva najjaca tima u zadnja dva kola, cska i ska. Mislim da to i nije tako lose, tim je bio cjelo vrijeme na okupi, trenirali su mjesec dana samo za dve utakmice koje im znace najvise u povjesti kluba a niti cska niti ska vjerujem da nece bit “100%” motivirani, cak vjerojatno i malo mamurni.(igracima cherepovetsa je obecana premija od 100.000$ po glavi ako udju u PO) 

Bolzano-Graz (ebel, play in).                          Bolzano 1.40 ili -1.5 1.75

Nemamo sta bit pametni, Bolzano zaostaje 3k. prije kraja za bod nasprem drugoplasirane Albe, koji medjusobom igraju sljedece kolo i to u Mađerskoj. Bolzano jednostavno mora dobiti danas i mislim da nas pred svojim navijacima(iako ih nema puno) nece razocarati. U Grazu je raspad sistema, u sezonu se je krenulo sa velikim planovima a eto danas zadnje mjesto u repesazu sto znaci i zadnje mjesto u ligi.

Ps; ako slucajno igrate ebel ligu i ako niste znali, prve tri ekipe iz gornjeg djela razigravanja si mogu birati protivnika u play offu! Najvjeroatnije Wiena, Salzburg i Linz.

Lp. 

Stirling - Edinburgh City 1 (2.10) bet365

Domaćini se bore za promociju u veću ligu i u odličnoj su formi u ovom trenutku, jer su pobijedili pet utakmica u nizu kod kuće. Postigli su dva ili više golova u posljednje četiri utakmice u ligi i osvojili su 45 bodova do sada ove sezone. 10 bodova su od prvog mjesta, no ima još uvijek mnogo da se igra u ovoj ligi. Edinburgh je drugi od pozadi u ovom trenutku, ali su sigurni od ispadanja, jer imaju ukupno 22 boda, dok je Cowdenbeath, najslabiji tim u ligi bio vrlo loš ove sezone sa samo 10 bodova koje su osvojili do sada. Nisu baš sjajna ekipa u gostima. Štoviše, baš imaju loš rekord od 2 pobjede, dva remija i osam poraza u gostima, gdje su primili 20 golova u tim utakmicama. Stirling je pobijedio Edinburgha u obje utakmice koje su igrali protiv njih ove sezone, jednu su pobijedili sa 2-0, dok su drugu u gostima dobili sa 2-1. Vjerujem da ovdje pobjeda neće biti problem za Stirling, jer su im bodovi potrebni, plus imaju prednost domaćeg terena, no mislim da to neće biti velika pobjeda, u svakom slučaju tri boda se nadam idu domaćinu. Sretno!

nqpoDHB.png

(Koeficijenti 27.2. u 14:58 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Primera

Espanyol - Real Madrid (20:00)
Sudac: José Maria Sánchez Martínez (4.69)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 1.96
zd1AjD0.png

Girona - Celta Vigo (21:30)
Sudac: David Jesus Trujillo (5.17)
Prosjek ekipe 1: 2.84
Prosjek ekipe 2: 2.60
UXLRyDY.png

(Koeficijenti 27.2. u 15:05 CET)

Boston - Carolina k1 (1,47) bet365

Vjerujem da ste primjetili da jako često igram Boston u NHL-u. Gledao sam zadnju njihovu utakmicu u kojoj su izgubili 4:1 od Buffala a u kojoj su bili nekoliko puta bolji. Imali su gotovo 50% više udaraca na gol, dominaciju u apsolutno svim segmentima igre, osim realizacije i poprilično je nevjerojatno koliko su nesreće imali u toj utakmici. Sumnjam da će se isto ponoviti i danas. Znatno su kvalitetnija momčad od Caroline i na svom terenu bi trebali lagano slaviti. 

we8HwEA.png

PWpbsdW.png

9x3nPUD.png

Espanyol - Real Madrid | Real Madrid AH -1 (1.93) bet365

Real Madrid igra sve bolje i bolje, oni su trenutno na pobjedničkom nizu. Pobijedili su posljednjih pet utakmica sa barem dva gola razlike. U osnovi, nije važno tko igra, svi žele postići gol i pobijediti. Nekako su mi mnogo raspoloženiji za igru nego na početku sezone, jer su tada izgledali kao da im je nogomet dosadio. Skoro sam gledao njihovu utakmicu i zaista sam uživao, jer su se bukvalno igrali sa protivnikom. Mislim da je najgori igrač u timu trenutno Benzema, ali mislim da će i on postati bolji i bolji. Vjerojatno je to i razlog zbog kojeg mu je Ronaldo pustio da puca penal, kako bi dobio samopouzdanja. Lijepa gesta Ronalda u svakom slučaju. Postoji mnogo igrača u Real Madridu koji neće igrati protiv PSG-a, tako da se u ovim utakmicama moraju dokazivati Zidaneu i zaslužiti svoje mjesto u prvih 11. Iako Real Madrid prima mnogo golova, oni su posljednju utakmicu uspjeli pobjediti bez primljenog gola. Možda će ga primiti u ovoj utakmici, no mislim da će ovdje postići barem najmanje tri gola i zbog toga igram ovaj hendikep. Espaynol se nalazi na 15-oj poziciji, oni nisu ostvarili pobjedu u posljednjih pet utakmica, četiri remija i jedan poraz. Quique Sanchez Flores, trener Espanyola nema velikih problema u momčadi što se tiče ozljeda. Vjerojatno će igrati formaciju 4-2-3-1. Na drugoj strani Sergio Ramos se vraća sa suspenzije i trebao bi započeti u prvoj postavi. Marcelo će biti van terena, tako da će Theo Hernandez nastaviti igrati na lijevom beku. Ronaldo će biti odmoren za ovu utakmicu, tako da očekujem Balea, Benzemu i Marco Asensija u napadačkoj liniji. Sretno!

m9VSAmi.png

(Koeficijenti 27.2. u 16:09 CET)

prije 2 sati, Goksim said:

Boston - Carolina k1 (1,47) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Vjerujem da ste primjetili da jako često igram Boston u NHL-u. Gledao sam zadnju njihovu utakmicu u kojoj su izgubili 4:1 od Buffala a u kojoj su bili nekoliko puta bolji. Imali su gotovo 50% više udaraca na gol, dominaciju u apsolutno svim segmentima igre, osim realizacije i poprilično je nevjerojatno koliko su nesreće imali u toj utakmici. Sumnjam da će se isto ponoviti i danas. Znatno su kvalitetnija momčad od Caroline i na svom terenu bi trebali lagano slaviti. 

we8HwEA.png

PWpbsdW.png

9x3nPUD.png

https://www.tsn.ca/bruins-c-bergeron-has-fractured-foot-1.1012654

Centar prve linije i jedan od ponajboljih centara općenito im je out.
Veliki hendikep, no to ne znači da nisu u stanju pobjediti... Sretno!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use