Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 25.2.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Standard Liege - Club Brugge | Više od 3.5 gola (2.75) bet365

Standard se naporno bori u ovom trenutku kako bi se našao u top šest timova u ligi, koji će se boriti za mjesto  u Europskoj ligi sljedeće sezone. Naravno, oni su također uspjeli da stignu u finale belgijskog kupa ove sezone nakon što su pobijedili svoje današnje protivnike Club Bruggea u dvije utakmice. U prvoj sa 4-1 kod kuće, a zatim su izgubili sa 3-2 u gostima, ali su se kvalifikovali za finale. Tako da je u obje utakmice bilo pet golova. U stvari, kada malo bolje pogledamo, Standard Liege je igrao posljednje četiri utakmice kod kuće sa 5 ili više golova postignutih na tim utakmicama koje su igrane poslije zimske pauze. Prva protiv Eupena gdje su pobijedili sa 3-2, zatim remizirali protiv Anderlechta sa 3-3, da bi zatim ostvarili pomenutu pobjedu sa 4-1 protiv Club Bruggea i pobjeda protiv Mouscrona sa 4-3. Sada dolaze nakon remija protiv Charleroija, ali to je bila gruba i teška utakmica sa mnogo prekršaja. Club Brugge igra otvoren nogomet i postiže mnogo golova. Defanzivno i nisu nešto sjajni, gdje su primili dva gola kod kuće u prošloj utakmici protiv Genka, gdje su igrali 2-2. Oni su primili četiri gola također u posjeti Standard Liegeu ne tako davno, kao što sam već jednom i spomenuo i mislim da će i ovdje to biti slučaj. Zbog toga igram više od 3.5 gola. Koeficijenti su odlični! Sretno!

m4J1BMi.png

(Koeficijenti 25.2. u 12:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Borac Banja Luka - Krupa manje od 2.5 gola (1.53) bet365

Borac je moja omiljena ekipa za ovu vrstu opklade, kao što je već poznato, prošlo kolo su me 'prodali', bilo bi previše da to naprave dvaput uzastopno. Banjalučani su ekipa koja teško prima golove, a još teže ih daje, poprilično su potonuli na tabeli i znatno umanjili šanse da se nađu u play-offu, odnosno Ligi za prvaka, do koje imaju još da se odigraju tri kola, uključujući i ovo današnje. Pisao sam već ranije, Krupa je mrski lokalni rival, koji je prvenstveno zahvaljujući političkoj zaleđini preko noći dospio u Premier ligu, a na čelu je bivši predsjednik Borca, koji nije po dobrom ostao upamćen kod domaćih navijača. U oba prethodna međusobna susreta Krupa je slavila sa po 2:0, remi u današnjoj utakmici donosi im zagarantovan plasman u Ligu za prvaka, tako da je jasno njihovo opredjeljenje, klasična "čekalica" i oslanjanje na kontranapade. Borcu igra samo i isključivo pobjeda, a odigrali su očajno u prošlom kolu protiv Radnika u Bijeljini (0:3), atmosfera u klubu je poprilično loša, i svaka greška danas bi ih mogla skupo koštati. U 9 utakmica na svom stadionu ove sezone, samo jednom nije došlo under 2.5, a prosjek golova na domaćim utakmicama je nevjerovatnih 1.4, i ne vjerujem da ima kluba sa manjim prosjekom u prvim ligama Evrope tom parametru. Ono što itekako ide u prilog ovom tipu je očajan teren, najblaže rečeno. Genijalci iz uprave Borca su se dosjetili da vlažan snijeg na raskvašenom i blatnjavom terenu očiste teškom mehanizacijom za čišćenje ulica, i rezultat je ovo:

t2tf8uK.jpg

Teren je danas prekriven tankim slojem snijega, ali možete misliti na šta će to ličiti nakon pola sata igre, iako će s obzirom na nisku temperaturu vjerovatno biti i poluzaleđen. Što se tiče eventualnog odgađanja, iz Borca su se nadali da će se to dogoditi, pa kada su vidjeli da od toga nema ništa, pošto savez forsira da se igra, pribjegli su ovom nadasve inovativnom rješenju i sami sebi potpuno uništili teren. Jasno je da će ovdje biti nemoguće razviti bilo kakvu smislenu pas igru, što će gostima olakšati branjenje, a u ovakvim uslovima, teško je igrati i na kontre, tako da u svakom slučaju očekujem manje od tri gola.

3JmhvUR.png

Link to comment
Share on other sites

On 22. 02. 2018. at 19:18, JackieJack said:

PSG - Marseille over 4.5 kartona 3.40 WilliamHill online kladionica" rel="">WilliamHill 7/10

Sta reci osim da je ovo suluda kvota na ovakvoj granici. Derbi kola, Marsej u prvom ligaskom mecu ispustio pobedu u zadnjem minutu, a tu je bilo svega, secamo se iskljucivanja Neymara a Rudy Buquet je tada podelio 7 zutih i crveni karton. Veliki broj timova u ligi se max lozi protiv PSG-a a to vidimo iz broja kartona cak i kad PSG vodi sa 2-3 razlike. Marseju bodovi itekako trebaju za top mesta koja vode u LS, PSG ce se sigurno hteti revansirati zbog prvog meca. Sudi Benoit Bastien koji je ove sezone jako dobar, prosek (4.86 kartona po mecu), nedavno je sudio derbi izmedju Monaca i Lyona te smo videli 5 zutih i crveni.

Bet365 ce ovo izbaciti na 4.5 po kvoti 1.85, poprilicno sam siguran u to, pa zato idem sa ovim ranije a i jace jer je ovih 3.40 poklon kola bar sto se kvote tice a ostalo je na igracima i sudiji na terenu.

U supersportu margina je 3,5

 

Link to comment
Share on other sites

Portimonense - Porto | Više od 3.5 gola (2.50) bet365

Danas sam krenuo sa velikim kvotama. Nadam se da će proći, jer sam posljednjih dana najviše pogađao over 3.5 golova, ako je netko pratio. Da se okrenem ovoj utakmici. Ova dva tima su se već susrela dva puta ove sezone i obje utakmice su se igrale na Portovom stadionu. Uprkos činjenici da je Portimonense uspio postići dva gola, oni su poraženi sa 5-2 na kraju, dok su u kupu također postigli dva gola, ali su na kraju izgubili sa 3-2. I ovdje mi miriše na neki prelaz možda iz 1 u 2, ali to se može pokušati sa nekim manjim ulogom. Portimonense je jedan napadački tim koji igra otvoren nogomet, iako su nova ekipa u ovoj ligi, oni se ne brane. Posljednjih pet utakmica Portimonensea je završilo sa više od 2.5 gola i četiri te utakmice su imale više od 3.5 gola. Postigli su kasne golove protiv Brage i Benfice uprkos tome što su izgubili obje te utakmice. Porto se bori za titulu u ovom trenutku, postigli su sedam golova u posljednje dvije gostujuće utakmice. Oni bi mogli primiti koji gol ovdje, ali mislim da je napadačka linija Porta previše jaka za Portimonense. Ipak su im do sada u dvije utakmice postigli osam golova, vjerujem da će to i ovdje biti slučaj. Možda ne osam ali siguran sam da će biti više od 3.5 gola. Sretno!

btLpxi0.png

(Koeficijenti 25.2. u 12:53 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

GLAVNE SNAGE METJAŽA KEKA I MARIJA CVITANOVIĆA NA RUJEVICI Bradariću ključna uloga u sredini, Soudani već 13 puta probušio mrežu Riječana

Vremena se mijenjaju, prošle sezone nakon 22 odigrana kola Rijeka je imala šest bodova prednosti pred Dinamom, danas za Modrima zaostaje čak 15 bodova i tek je četvrta. Nedostaju Riječnima ključne figure, Franko Andrijašević, Mario Gavranović, Marko Vešović, Matej Mitrović, Josip Mišić, Stefan Ristovski... Sve momci koji su u sezoni koja je Rijeci donijela duplu krunu dominirali nad plavim bluzama.

Smislen nogomet
Na koga sada obratiti pozornost u momčadi Matjaža Keka? Koji bi igrači u današnjem derbiju mogli biti u fokusu, koga treba pratiti, vidjeti može li se nositi s Modrima koji igraju bolje nego lani? Ne može se kazati da Nevera s Kvarnera igra slab nogomet, ali ipak je to dosta daleko od šampionskog izdanja. Sasvim je jasno da Matjaž Kek nije nimalo lošiji trener od lani; dok je Slovenca na Rujevici, Rijeka će igrati smisleni nogomet, momčad će biti dobro posložena. Ali sasvim je jasno da nedostaju kvalitetni igrači koje smo nabrojali, koji bi bolje znali materijalizirati ideje slovenskog trenera.

To, naravno, ne znači da u današnjem derbiju navijači neće imati razloga za zadovoljstvo. Društvu s Rujevice ove sezone nedostaje jedna velika pobjeda, jedan “klik” koji bi podigao atmosferu i podsjetio na šampionsko razdoblje.

Vratimo se dakle igračima Rijeke koji bi danas mogli biti u fokusu. Željko Kopić prošle je nedjelje shvatio gdje treba udariti na Dinamo, njegovi su momci dosta dobro kontrolirali veznu liniju Modrih, kojoj nisu dopustili brz protok lopte. Zato bi danas dosta važnu ulogu u Kekovoj momčadi mogao imati Filip Bradarić u suradnji sa Srđanom Grahovcem. Bradarić je neka vrsta Rijekina motora, čovjek koji je zadužen za destrukciju igre, ali isto tako i za što bržu distribuciju lopte prema naprijed: o njegovoj izvedbi ovisit će dosta toga. Osim njega, još će jedan veznjak, bivši dinamovac Domagoj Pavičić, imati jako bitnu ulogu: kao centralni vezni bit će taj koji će morati osmisliti ofenzivne akcije, njegov zadatak bit će nacrtati konture smislene napadačke igre. Imat će, svakako, jak motiv, htjet će pokazati bivšem klubu da su ga se olako odrekli. Pavičić će danas željeti biti Kramarić, Andrijašević, Tomečak...

Psihološki trag
Roberta Punčeca izdvojili smo kao trećeg Rijekina igrača u fokusu. Ostao je bez drugog dijela svog stoperskog para, Župarića, koji je isključen u Osijeku, sad će surađivati s Escovalom. Na njega će jurišati Soudani i Gavranović, o njegovu će izdanju ovisiti čvrstoća Kekove obrane. Od riječkih smo kolega saznali da se prošle sezone na treninzima često znao zakačiti s Gavranovićem jer je u svaki duel ulazio beskompromisno, što se današnjem Dinamovu napadaču nije sviđalo.

S Dinamove je strane, sasvim logično, u prvom planu otrov za Riječane El Arabi Hilal Soudani. Nadimak Mr. Derby primarno je dobio upravo zbog pogodaka koje je zabijao njima, a riječku je mrežu dosad pogodio čak 13 puta! Ovoga puta na terenu neće biti njegova “obožavanog” Vešovića, ali motiva mu, svakako, neće nedostajati. Mario Gavranović bit će drugi Modri u kojeg će biti uprte sve oči. Jasno je zašto; za njega je to posebna utakmica, prvi put igra protiv svog bivšeg kluba, neće biti dočekan s cvijećem na Rujevici, to sigurno. Hoće li svoj prvi natjecateljski pogodak za Modre zabiti baš protiv Rijeke? Bila bi to zanimljiva priča. Konačno, s pozornošću će se gledati još jedan bivši nogometaš s Rujevice, Marko Lešković. Na prošlom derbiju, s Hajdukom, bio je tragičar, je li ta greška ostavila psihološkog traga?

RIJEKA

Filip Bradarić

U derbiju će biti ključan u ograničavanju Dinamove vezne linije. Mora ukrotiti Dinamove pokušaje brzog protoka lopte te brzu transformaciju Cvitanovićevih igrača.

Domagoj Pavičić

Ima zadatak pokretati napadačke akcije Rijeke, osmisliti način na koji će lopta najbrže stići do napadača, po potrebi se probati ubacivati u prostor iza zadnje linije modre obrane.

Roberto Punčec

Treba vidjeti kako će funkcionirati bez Župarića. Imat će velikog posla zaustaviti prije svega napadače gostiju Soudanija i Gavranovića.

DINAMO

Soudani

Kad “uguglate” Soudani, pojavi se - Rijeka! Čovjek je Riječane prošlih sezona zatrpavao pogocima, zabijao je na sve moguće načine. Današnje pitanje glasi: hoće li opet?

Mario Gavranović

Igra protiv “svojih”, hoće li konačno zabiti za Dinamo? Kako će - i hoće li uopće - slaviti ako zabije? S koliko će ga negativnih decibela dočekati na Rujevici? Vjerojatno je najzanimljivija priča derbija.

Marko Lešković

Valjda se sad dogovorio s Livakovićem tko će pokupiti dugačku loptu. Neće mu biti lako, kiks protiv Hajduka još mu, sigurno, negdje stoji kao zaustavljena slika.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/glavne-snage-metjaza-keka-i-marija-cvitanovica-na-rujevici-bradaricu-kljucna-uloga-u-sredini-soudani-vec-13-puta-probusio-mrezu-rijecana/7069050/

Link to comment
Share on other sites

prije 10 minute, ikaij99 said:

Borac Banja Luka - Krupa manje od 2.5 gola (1.53) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Borac je moja omiljena ekipa za ovu vrstu opklade, kao što je već poznato, prošlo kolo su me 'prodali', bilo bi previše da to naprave dvaput uzastopno. Banjalučani su ekipa koja teško prima golove, a još teže ih daje, poprilično su potonuli na tabeli i znatno umanjili šanse da se nađu u play-offu, odnosno Ligi za prvaka, do koje imaju još da se odigraju tri kola, uključujući i ovo današnje. Pisao sam već ranije, Krupa je mrski lokalni rival, koji je prvenstveno zahvaljujući političkoj zaleđini preko noći dospio u Premier ligu, a na čelu je bivši predsjednik Borca, koji nije po dobrom ostao upamćen kod domaćih navijača. U oba prethodna međusobna susreta Krupa je slavila sa po 2:0, remi u današnjoj utakmici donosi im zagarantovan plasman u Ligu za prvaka, tako da je jasno njihovo opredjeljenje, klasična "čekalica" i oslanjanje na kontranapade. Borcu igra samo i isključivo pobjeda, a odigrali su očajno u prošlom kolu protiv Radnika u Bijeljini (0:3), atmosfera u klubu je poprilično loša, i svaka greška danas bi ih mogla skupo koštati. U 9 utakmica na svom stadionu ove sezone, samo jednom nije došlo under 2.5, a prosjek golova na domaćim utakmicama je nevjerovatnih 1.4, i ne vjerujem da ima kluba sa manjim prosjekom u prvim ligama Evrope tom parametru. Ono što itekako ide u prilog ovom tipu je očajan teren, najblaže rečeno. Genijalci iz uprave Borca su se dosjetili da vlažan snijeg na raskvašenom i blatnjavom terenu očiste teškom mehanizacijom za čišćenje ulica, i rezultat je ovo:

t2tf8uK.jpg

Teren je danas prekriven tankim slojem snijega, ali možete misliti na šta će to ličiti nakon pola sata igre, iako će s obzirom na nisku temperaturu vjerovatno biti i poluzaleđen. Što se tiče eventualnog odgađanja, iz Borca su se nadali da će se to dogoditi, pa kada su vidjeli da od toga nema ništa, pošto savez forsira da se igra, pribjegli su ovom nadasve inovativnom rješenju i sami sebi potpuno uništili teren. Jasno je da će ovdje biti nemoguće razviti bilo kakvu smislenu pas igru, što će gostima olakšati branjenje, a u ovakvim uslovima, teško je igrati i na kontre, tako da u svakom slučaju očekujem manje od tri gola.

3JmhvUR.png

U Sarajevu pada snijeg citav dan. Pokusavaju ocistiti teren i ako se utakmica bude igrala, bit ce teski uslovi za igru.

Link to comment
Share on other sites

RIJEKA - DINAMO Derbi na Rujevici u polarnim uvjetima

RIJEKA i Dinamo će na Rujevici od 17 sati odigrati derbi 23 kola HNL-a. Nakon što je Hajduk jučer na Poljudu neočekivano izgubio od Slavena, obje momčadi danas će puno mirnije ući u susret.

RIJEKA - DINAMO, 17 SATI
 
12:00 Kako je riječ o utakmici visokog rizika, policija je razmještena duž autoceste Zagreb - Rijeka
 
Dinamo jer je ostao na velikih plus devet bodova ispred Splićana i eventualnom pobjedom u Rijeci stavio bi jednu i pol ruku na novi naslov prvaka, a Rijeka zbog činjenice da im splitski klub nije pobjegao na nedostižnih devet bodova na drugom mjestu. Da je Hajduk slavio protiv koprivničke momčadi, danas bi Dinamo na Rujevici morao ići na sve ili ništa, a eventualni novi kiks Modrih bez sumnje prouzrokovao bi velike potrese na Maksimiru. Ovako, Hajduk ne samo da se nije uspio približiti Modrima na dostižnu prednost, već mu sad ponovno za vratom dišu i Riječani i Osječani.
 
Nakon što je prošle sezone Rijeka pomela domaću konkurenciju, ove je došlo do naglog rezultatskog pada. Što je i razumljivo. Kek je lani do duple krune došao oslanjajući se na usluge svega 12, 13 igrača, a od te šampionske momčadi danas je u kadru svega nekolicina njih. Stoga je Rijeka morala biti aktivna u zimskom prijelaznom roku, a dojma smo da su dobro pazarili na nogometnom tržištu ove zime.
 
Kek je ponovno dobio zanimljiv niz igrača koje treba ukomponirati u kvalitetnu momčad, a s obzirom na to da su jako dobro poznate njegove kvalitete i rad u uvjetima kad ni sam nije siguran koga će sutradan zateći u svlačionici, ne sumnjamo da će momčad s Kvarnera ovo proljeće igrati puno bolje nego što je to bio slučaj jesenas.
 
Pred Kekom nema velikog rezultatskog imperativa jer je svima jasno da aktualni prvak neće moći dostići Dinamo do kraja sezone, no na Rujevici žele obranu naslova u Kupu gdje im na putu do novog finala stoji Cvitanovićeva momčad. Nakon impresivne igre na otvaranju drugog dijela sezone protiv Istre, u prošlom je kolu Rijeka doživjela poraz na gostovanju kod Osijeka. Utakmicu je usmjerio crveni karton Župariću na samom startu utakmice, a Riječani su se žalili i na prestrogo dosuđen jedanaesterac na njihovu štetu.
 
''Sam dolazak lidera prvenstva diže tenzije, jedan dodatan motiv i veću želju da se dođe do pozitivnog rezultata. Dobro će doći podrška naših navijača, očekujem kvalitetnu utakmicu. Svi samo želimo regularne uvjete, a igralište je zasad u odličnom stanju iako prognoze nisu obećavajuće. Sve utakmice između Dinama i Rijeke u mom mandatu bile su i kvalitetne i uzbudljive te to očekujem i u ovoj utakmici'', derbi je najavio Kek.
 
Zbog suspenzije Kek ne može računati na važnog stopera Župarića, a ovu bi utakmicu zbog ozljeda trebali propustiti krilni napadači Kvržić i Gorgon. Stoperski bi dvojac Rijeke trebali činiti Escoval i Punčec, a ne bi bilo iznenađenje da Kek u centar obrane postavi Žutu pa da na lijevom boku utakmicu započne povratnik Leovac.
 
Nakon prošle nedjelje u HNL-u nema neporaženih momčadi budući da je Dinamo ostao bez bodova u derbiju s Hajdukom na svom Maksimiru. Bio je to nervozan derbi s malo prave igre, no uzbuđenja je zato kreirao očajni sudac o kojem se najviše pisalo nakon utakmice. Cvitanović i njegovi igrači dobili su niz kritika u medijima nakon izvedbe u derbiju, no gubitak bodova njima i ne znači previše nakon jučerašnjeg poraza Hajduka na Poljudu pa se aktualna prednost zagrebačkog kluba nad splitskim može samo povećati naspram aktualnih devet bodova.
 
''Spremali smo se u skladu s mogućnostima i vremenskim prilikama koje nisu bile idealne. Čeka nas derbi utakmica, veselimo se, željni smo nogometa i željni smo pokazati što znamo. Ova utakmica neće biti lakša u odnosu na prethodne utakmice na Rujevici jer je Rijeka kvalitetna momčad koja je zadržala kontinuitet. U fizionomiji i ideji nema bitnih promjena u momčadi Rijeke. Mi se želimo pokazati u pozitivnom svjetlu, kako i dolikuje lideru prvenstva. Kod igrača postoje velika želja i entuzijazam, pogotovo nakon prošlotjednih komentara'', najavio je Cvitanović kako njegova momčad u Rijeku putuje po bodove.

Naglasio je i da su svi njegovi igrači zdravi te da svi konkuriraju za utakmicu. U vrhu napada Dinama utakmicu bi trebao započeti donedavni  napadač Rijeke Gavranović za kojeg navijači domaćina spremaju paklen doček.

Treba napomenuti da će se utakmica igrati u gotovo pa polarnim uvjetima. U Rijeci puše snažna bura, a temperatura je ispod nule.

Očekivani sastavi:

Rijeka: Sluga, Punčec, Escoval, Leovac, Raspopović, Grahovac, Bradarić, Acosty, Heber, Pavičić, Čolak
 
Dinamo: Livaković, Lešković, Benković, Sosa, Stojanović, Doumbia, Ademi, Olmo, Moro, Soudani, Gavranović

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/rijeka--dinamo-derbi-na-rujevici-u-polarnim-uvjetima/1028317.aspx

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, kovacica91 said:

ako se nista nije menjalo, a siguran sam da nije, sanpion se odlucuje posle dodatnih 10 kola u playofu. Prvo proverite sistem takmicenja pa posle objavljujte, jer ovako uticete na druge da igraju na osnovu pogresnih informacija...

Izvinjavam se, ovo je moja greska, pogresno sam protumacio sledeci deo pravilnika:

Championship Playoff

The point system in the championship playoff is the same as during the regular season, except that each team starts with half of the points they won in the regular season, rounded up to the nearest integer. The points gained by rounding are deducted in the case of a tie.

The top 6 teams from the regular season enter the championship playoff, with the first-placed team winning the championship of Belgium. Each team plays their opponents twice, and the teams are ranked by points, points from rounding, wins, etc. as in the regular season.

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, tome1993 said:

18:00 CIBONA-KASTELA

Dns Cibona igra bez Bosnjaka,Uljarevica i Žorica.

Kastela jesu ocajna ali mislim da je kontra hendikep + 33 vrijedan rizika.

Zanima me vaše mišljenje?

Izostanak Žorića koji zabija valjda 30% koševa cibone je sam po sebi dovoljan razlog za igrati kontrahendikep.

Ja te pratim, kod bet365 je +35 ;)

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav.Imam jedno pitanje pa ako bi mi mogli odgovorit..znaci kladim se već duže vrijeme no nikad nisam igrao hendikep niti me je to previše zanimalo....No danas se nudi u nba...Denver Nuggets  (+4,5) Houston Rockera..ja smatram da bi houston trebao dobit š više od 5 koševa razlike,pa koji tip bi trebao stavit....ako možete čim prije odg

Hvala

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav.Imam jedno pitanje pa ako bi mi mogli odgovorit..znaci kladim se već duže vrijeme no nikad nisam igrao hendikep niti me je to previše zanimalo....No danas se nudi u nba...Denver Nuggets  (+4,5) Houston Rockera..ja smatram da bi houston trebao dobit š više od 5 koševa razlike,pa koji tip bi trebao stavit....ako možete čim prije odg

Hvala

I ovo se odnosi na 4.5 znaci da je i 5 koseva razlike dobitno

 

dddddd.PNG

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, marko3421 said:

Pozdrav.Imam jedno pitanje pa ako bi mi mogli odgovorit..znaci kladim se već duže vrijeme no nikad nisam igrao hendikep niti me je to previše zanimalo....No danas se nudi u nba...Denver Nuggets  (+4,5) Houston Rockera..ja smatram da bi houston trebao dobit š više od 5 koševa razlike,pa koji tip bi trebao stavit....ako možete čim prije odg

Hvala

I ovo se odnosi na 4.5 znaci da je i 5 koseva razlike dobitno

 

dddddd.PNG

Hvala vam

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use