Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Lazio - Steaua // Oba tima daju gol bet365 - 2,37

Za sada je ogroman koeficijent jer realno, Lazio je druga dimenzija za ekipu Steaue, ali ukoliko, a vjerujem da hoće, nastupe sa drugom postavom onda vjerovatno neće ostati prazne mreže. Za napad se ne brinem, jer sam mišljenja da mogu u bilo kojem momentu postići pogodak Rumunima.

Steaua je u derbiju protiv Dinama odmarala ključne igrače, te će svim silama pokušati zadržati prednost iz prvog susreta. Ukoliko prime pogodak, a vjerujem da hoće, utakmica će dobiti sasvim drugi pravac.

Sa druge strane Lazio tri dana poslije ovog susreta čeka teško gostovanje u Sassuolu, s toga mislim da im Euroa liga nije prioritet i da će učiniti sve da se kroz Seriu A domognu Lige prvaka. Sretno!

3bff7223237dd2e0d3138907e3deb585.jpg

Lokomotiv Moskva – OGC Nice
Referee: Pavel Královec (CZE)

Sporting – Astana
Referee: Tamás Bognár (HUN)

Lazio – FCSB
Referee: Slavko Vinčič (SVN)

Viktoria Plzeň – Partizan
Referee: Jakob Kehlet (DEN)

Villarreal – Olympique Lyonnais
Referee: Luca Banti (ITA)

RB Leipzig – SSC Napoli
Referee: Anthony Taylor (ENG)

Zenit – Celtic
Referee: Antonio Mateu Lahoz (ESP)

Dynamo Kyiv – AEK Athens
Referee: Matej Jug (SVN)

Atlético de Madrid – FC København
Referee: Gediminas Mažeika (LTU)

SC Braga – Olympique de Marseille
Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

Arsenal – Östersunds
Referee: Ivan Kružliak (SVK)

AC Milan – Ludogorets
Referee: Alberto Undiano Mallenco (ESP)

FC Salzburg – Real Sociedad
Referee: Sergey Karasev (RUS)

Athletic Club – Spartak Moskva
Referee: Tobias Stieler (GER)

Atalanta Bergamasca – Borussia Dortmund
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP)

Kartoni iz Unibeta!

Lokomotiv Moskva – OGC Nice
Sudac: Pavel Královec (CZE)
Z0Hcm5y.png

Sporting – Astana
Sudac: Tamás Bognár (HUN)
jAS8ykZ.png

Lazio – FCSB
Sudac: Slavko Vinčič (SVN)
nO3euz1.png

Viktoria Plzeň – Partizan
Sudac: Jakob Kehlet (DEN)
EeQPc8u.png

Villarreal – Olympique Lyonnais
Sudac: Luca Banti (ITA)
kL3kzfC.png

RB Leipzig – SSC Napoli
Sudac: Anthony Taylor (ENG)
Zo571JT.png

Zenit – Celtic
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
KUTUbbY.png

Dynamo Kyiv – AEK Athens
Sudac: Matej Jug (SVN)
xVvRh2Q.png

Atlético de Madrid – FC København
Sudac: Gediminas Mažeika (LTU)
5r6qgYh.png

SC Braga – Olympique de Marseille
Sudac: Svein Oddvar Moen (NOR)
l8CIZvU.png

Arsenal – Östersunds
Sudac: Ivan Kružliak (SVK)
Ord7YYf.png

AC Milan – Ludogorets
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (ESP)
TG7VKTd.png

FC Salzburg – Real Sociedad
Sudac: Sergey Karasev (RUS)
lTDWj8F.png

Athletic Club – Spartak Moskva
Sudac: Tobias Stieler (GER)
Ql0wY2j.png

Atalanta – Borussia Dortmund
Sudac: Jesús Gil Manzano (ESP)
wsV7G0v.png

(Koeficijenti 22.2. u 00:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 9 sati, IzudinB said:

RB Leipzig – SSC Napoli
Sudac: Anthony Taylor (ENG)
Zo571JT.png

Unibet daje 1,50 za over 3,5 kartona a bet365 daje 1,57 za over 2,5 kartona što je jedna od najmanjih granica koje sam vidio za uzvratne utakmice ove faze Europske lige.

Napoli je ove sezone jedna od korektnijih momčadi te Leipzig ima 3:1 iz prve utakmice. U prvoj utakmici smo vidjeli 2 kartona. Taylor je za kartone sasvim solidan, pogledajte komentare u njegovom dosjeu na forumu... 

TbwxCJc.png

(Koeficijenti 22.2. u 01:34 CET)

Nekako sumnjam da će ova granica ostati do početka utakmice. Vjerujem da će biti korigirana na 3,5 kartona. Ne očekujem 10+ kartona na ovoj utakmici ali imam dojam da je granica promašena barem za jedan karton. 

p5YSMCL.pngZmJyeAI.png

Lokomotiv Moskva - Nice

I u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige moskovski Lokomotiv je dokazao zašto je trenutačno vodeća momčad ruske Premier lige.

Lokomotiv je u gostima svladao Nicu 3-2 i tako sebi raskrčio put prema osmini finala. Taj je pozitivan rezultat time značajniji jer je Nica vodila 2-0, ali je Manuel Fernandes sam uzvratio s tri pogotka i sada Lokomotiv ispred sebe ima i domaću utakmicu i zalihu od jednog gola prednosti.

Lokomotiv je bio prilično uvjerljiv u ruskom prvenstvu, a relativno je dojmljiv bio i na domaćem travnjaku. Skupio je u prvenstvu sedam domaćih pobjeda (u deset utakmica), a u tih je deset nastupa primio samo šest golova i time ima najbolju domaću obranu u ruskoj Premier ligi.

Danas će ta obrana dobiti boj protiv francuskog napada. Uvjereni smo da Nica neće napraviti ono što su njoj Rusi napravili u prvom ogledu.

Vjerujemo da će Lokomotiv kontrolirati utakmicu. Da neće dozvoliti jurnjavu na terenu, a to nas ujedno vodi prema utakmici s manje od tri pogotka. I u ovom drugom nastupu je favorit Lokomotiv.

Izvor: lutrija.hr

LAZIO – STEAUA

Prvi meč 1/16 finala u Bukureštu je dokazao da su Rimljani u očitom padu forme, te su nakon 3 uzastopna poraza u Serie A doživjeli posrtaj i u Europskoj ligi, izgubili od Steaue sa 0:1. Trener Inzaghi je u Bukureštu postavio „kombinirani“ sastav, bez većine standardnih prvotimaca i to mu se razbilo o glavu. Gnohere je u 29. minuti donio prednost Rumunjima i režirao ipak senzacionalnu omjer. Istina, Talijani su nakon toga pokazali reakciju, ali su se svi njihovi pokušaji da izjednače i osiguraju prednost za uzvrat na „Olimpicu“ zaustavili na – stativi, koju je pogodio Milinković-Savić.

Jasno, „Orlovi“ su veliki favoriti na svom terenu, love minimalni zaostatak, ali znamo koliko tih 0:1 može biti vrlo nezgodan zaostatak, jer ako Steaua uspije zatresti mrežu, stvorit će Laziju ogromne probleme, iako su oni po kvaliteti barem za klasu jači. U ovoj priči je, izgleda, motiv i te kako bitan, Rumunjima je ovo meč godine, a Talijani su posve fokusirani da u Serie A izbore plasman u Ligu prvaka.

MILAN – LUDOGOREC

Milan je, poput Arsenala, sve adute gurnuo u Europsku ligu, ne samo zbog namjere da dođe do trofeja, nego da i na taj način „prečacem“ izbori Ligu prvaka, s obzirom da kroz Serie A to neće uspjeti, jer je daleko zaostao za najbolja četiri u poretku. „Rossoneri“ su inače u očitom usponu forme (i morala) otkad ih je preuzeo Gattuso, a to su demonstrirali i na inače nimalo ugodnom gostovanju u Razgradu, gdje su likvidirali Ludogorec sa 3:0.

Opet je junak bio domaći dečko, golgeter Cutrone, koji je donio prednost u idealnom trenutku, 45. minuti, a u nastavku su priču završili Rodriguez (63.) i Borini (90.). Tako je Milan završio posao već nakon „prvog poluvremena“ , pa će u revanšu na San Siru to biti samo formalnost i odrađivanje posla, zna se da domaćini idu u osminu finala, a mogla bi se dogoditi nova golijada.

ARSENAL – OSTERSUNDS

Topnici imaju dvostruki izazov u Europskoj ligi – pokušat će sezonu okruniti trofejem, a što je možda čak i važnije, ako uspiju u toj misiji, osigurat će plasman u Ligu prvaka, a to im i jest jedini put do elite, jer su u Premiershipu već zaostali za vodećom četvorkom. A koliko su ozbiljni u svojim namjerama, dokazali su u Švedskoj, kad su sa 3:0 pregazili domaćine, koji su bili pravi hit u prvom dijelu natjecanja.

Sve je bilo riješeno već nakon 24. minute, kad je Arsenal već vodio sa 2:0 pogotkom Monreala i autogolom Papagiannopoulosa. Sve dileme, ako ih je uopće više i bilo, riješio je Ozil u 59. minuti, kad je Ozil fiksirao konačni omjer – 3:0. Tako će revanš na Emiratesu biti pravi revijalni ogled.

Izvor: psk.hr

Viktoria Plzen - Partizan │ Plzen Clean Sheet - No (1.53) bet365

Partizan je u prvoj utakmici što se kaže, od gotovog napravio veresiju, i umjesto pobjede bez primljenog gola, u Češku idu sa 'negativnim' remijem i bez isključenog stopera Mitrovića. Crno-bijeli su nesumnjivo bili bolji tim u prvom meču, nizali su šanse pred golom gostiju, ali su u finišu meča primili isuviše jeftin gol, praktično ni iz čega, i sebi znatno otežali posao u revanšu. Ruku na srce, mora se priznati da je Partizan imao mnogo sreće na žrijebu, pogotovo s obzirom na činjenicu da nisu bili među nosiocima, i da su izvukli ubjedljivo najlakšeg mogućeg protivnika. Ekipa koja je u prvom dijelu sezone u Češkoj imala učinak 15 1 0, nije pokazala ama baš ništa u Beogradu, i pored povoljnog rezultata u gostima, prolaz im je itekako upitan. Partizan sa odličnim Tawambom u napadu svakako ima kvalitet da postigne barem jedan gol, a s obzirom na rezultat iz prve utakmice, jasno je da je od prvog minuta moraju zaigrati ofanzivno. Korpulentni Kamerunac je zadavao mnogo glavobolje defanzivcima Plzena u prvoj utakmici, a vjerujem da će to biti slučaj i večeras. Sasvim solidan koeficijent na ovu opkladu, i smatram da je Partizan protiv ovakvog Plzena itekako kadar da makar jednom zatrese mrežu.

7fcmbvr.png

NAJAVA:

Ekipa Plzena odigrala je u prvom meču prema svim očekivanjima pre meča, disciplinovana postavka u sistemu 4-2-3-1, gde se tačno zna uloga svakog igrača, da li u napadu ili u odbrani oni ne odstupaju od svojih uloga, igraju dosta agresivno, a jedini koji ima potpunu slobodu da u igri i kreaciji je levokrilni napadač Kopič. Što se tiče odbrane pokazalo se da mogu da budu ranjivi kada se odigra malo brže i gurne lopta iza njih dok su neprikosnoveni u skok igri i duelu, iako je gol pao upravo posle centaršuta sa strane ali uz veliku zaslugu levog beka Limberskog koji je promenio pravac lopti posle centaršuta Vulićevića. Za vikend je počeo prolećni deo prvenstva Češke Republike gde je Plzen odigrao meč na gostovanju protiv ekipe Sigme Olumuc i remizirao 0:0, što se tiče tima, osim Limberskog kojeg je zamenio Kovarik i zamene golmana Hruške koji brani samo u Ligi Evrope, ostatak tima je bio nepromenjen.

U revanš susretu očekuje se isti sastav Plzena kao u prvom susretu: Hruška – Reznik, Hubnik, Hejda, Limberski – Horava, Hrošovski – Petržela, Kolar, Kopič – Krmenčik.

Izjava Pavela Vrbe pred meč:,,Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da nećemo ponoviti neke greške iz prvog meča i na primer meča protiv Steaue.Sutra će biti važan meč. Unapred se radujem atmosferi na meču i nadam se da će da bude podjednako dobra, kao što je bila u Beogradu. Tim Partizana ja dobar, a naročito je nezgodan sam napad, gde igraju dva različita tipa igrača, Tavamba je fizički jak i najbolji je strelac tima. Suma je okretniji i brži, imao je odličnu šansu nakon ulaska iz drugog plana. Upozorili smo naše igrače na sve opasnosti.“

Ekipa Partizana pokazala je da može ravnopravno da se nosi sa jesenjim prvakom prvenstva Češke Republike, do gola naročito je bila dobra igra u defanzivi, gde je trener Đukić u potpunosti pročitao igru protivnika i zatvorio sve prilaze golu, naročito dobro su se nosili Nemanja Miletić i Mitrović sa napadačem Krmenčikom, koji je jedini put utekao pažnji (i našao se po mišljenju mnogih u ofsajd poziciji) i asistirao za izjednačenje. Ono što se u timu Partizana očekuje u revanšu jeste promena jednog od štopera, Mitrović koji je zaradio crveni karton u prvom meču, biće zamenjen ili sa oporavljenim Ostojićem, ili će na njegovo mesto Miletić koji je po vokaciji levi bek, ali mu nije nepoznata ni uloga štopera. Mesto zadnjeg veznog zauzeće najverovatnije Saša Zdjelar, dok je dilema i na mestu ofanzivnog veznog igrača, za koje se bore Suma i Ivanović. Stručni štab brine i povreda Vulićevića koji je doživeo povredu skočnog zgloba na meču u Lučanima za vikend, ukoliko ne bude spreman, jedna od mogućnosti je da na ovoj poziciji zaigra Milan Radin. Za vikend je Partizan slavio na gostovanju ekipi Mladosti, iako je gubio 1:0, slavio je 1:2, golovima u poslednjih 5 minuta utakmice, posle isključenja dva igrača Mladosti, može se reći da ta partija može da zabrine stručni štab.

Očekivani tim Partizana: Stojković – Vulićević (Radin), Miletić, Miletić (Ostojić), Urošević – Zdjelar, Pantić – Janković, Suma (Ivanović), Tošić – Tavamba

Izjava Miroslava Đukića pred meč: ,, Svesni smo da ćemo u Plzenju morati da igramo ofanzivno od početka, da ćemo morati da damo gol koji nam je potreban, kao i da ćemo morati da budemo čvrsti u odbrani. Oni imaju opcije da im odgovara 0:0, ali ofanzivna su ekipa, napadačka i to će biti otvorena utakmica i sigurno će biti golova. Oni su ofanzivna ekipa koja napada sa mnogo igrača. Tako su navikli i mislim da neće puno menjati, da neće špekulisati, već će pokušati tamo da pobede pred publikom, kao i mi. Biće otvoren meč i neće biti kalkulisanja.Ne znamo jedino Vuletovu situaciju, videćemo kako evoluira danas na treningu. Ostojić se oporavio, Zdjelar takođe, Ožeg takođe i to su dobre vesti za nas.“

izvor: SPORTSKENOVOSTI.NET

Lazio - FCSB AH +2.5 (1.40) bet365

Dvoumio sam se između 2.0 i ovog hendikepa, ali ipak ću igrati na 'sigurno'. Steaua je u prvom meču u Rumuniji stekla minimalnu prednost bez primljenog gola, i sa solidnim šansama putuje na Olimpico. Liga Europe italijanske klubove očigledno ne interesuje previše, pa je tako još jedan italijanski predstavnik, Napoli, poražen na svom terenu sa uvjerljivih 3:1. Klub iz Napulja se bori za titulu sa Juventusom, a Lazio vodi veliku bitku sa Romom i Interom za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, tako da čisto sumnjam da će večeras da zapnu iz petnih žila kako bi prošli dalje, jer objektivno, daleko su im veće šanse da se dokopaju četvrtog mjesta u Serie A, nego da osvoje Ligu Europe. Nebeskoplavi su bez suspendovanog Luiz Felipea, a moguće je da će Simone Inzaghi rotirati i na teren izvesti kombinovan sastav, dok je Steaua bez Pintiliija (takođe kartoni). Iako Lazio i dalje ostaje favorit u ovom dvomeču, ne vjerujem da će slaviti nekim ubjedljivim rezultatom, uzimajući u obzir sve okolnosti, a moguće je čak i da Steaua ostane neporažena.

87PPIOH.png

prije 11 minute, LaBestiaNegra said:

Goksime iznesi opet neke svoje tikete kao sto si imo juce??

prije 9 sati, Goksim said:

Unibet daje 1,50 za over 3,5 kartona a bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje 1,57 za over 2,5 kartona što je jedna od najmanjih granica koje sam vidio za uzvratne utakmice ove faze Europske lige.

Napoli je ove sezone jedna od korektnijih momčadi te Leipzig ima 3:1 iz prve utakmice. U prvoj utakmici smo vidjeli 2 kartona. Taylor je za kartone sasvim solidan, pogledajte komentare u njegovom dosjeu na forumu... 

TbwxCJc.png

(Koeficijenti 22.2. u 01:34 CET)

Nekako sumnjam da će ova granica ostati do početka utakmice. Vjerujem da će biti korigirana na 3,5 kartona. Ne očekujem 10+ kartona na ovoj utakmici ali imam dojam da je granica promašena barem za jedan karton. 

p5YSMCL.pngZmJyeAI.png

Kako sam i najavljivao...

4ZbVAGk.png

Lazio - FCSB | Više od 2.5 gola (1.60) bet365

Steaua je dokazala da je bila bolja ekipa u prvoj utakmici. Lazio je bio prilično loš, koristili su mnogo rezervi i kada su imali šansu za pogodak njihova završnica je bila vrlo loša. Ali bili su u nizu loše forme i možda je to bio razlog za njihovu lošu igru u ovoj utakmici, ali oni su pobijedili utakmicu u ligi protiv Verone u prošlom kolu sa 2-0, gdje su imali 33 udarca na gol. Steaua pokazala svoju snagu u prvoj utakmici i vjerujem da su oni sposobni da postignu možda jedan gol i ovdje protiv Lazija, jer oni nisu defanzivan tim i željet će da postignu gol. Lazio još uvijek nije baš siguran u obrani, Verona nije imala šut u okvir gola, ali Steaua sigurno hoće. Lazio će imati više šansi nego u prvoj utakmici, njihovi najbolji igrači su u napadu i oni bi trebali da napadaju od prve minute. Oni će pokušati da naprave pritisak od početka utakmice i trudit će se da postignu gol što ranije, ali ovo sigurno neće biti jedna laka utakmica za Lazio. Vjerujem da će to biti jedna otvorena utakmica sa oba tima koji će dati gol, kao što je već naveo kolega @crash1, ali mislim ćemo vidjeti mnogo više golova nego u prvoj utakmici u kojoj je bilo 1-0 za Steauu. Moja oklada ide na više od 2.5 gola. Sretno!

cyacc1t.png

(Koeficijenti 22.2. u 12:25 CET)

Opelka-Gojowczjk over 22,5 1,709 (pinnacle)

Na b365 jos nisu ni stavljene margine, na marathonu se krece od 23.0 i vjerujem da ova margina nece jos dugo ostati ni na Pinnacleu, bar ne po ovoj lijepoj kvoti. TKo je ikad gledao ovu dvojicu zna da su to serveri i stvarno ocekujem jako kompetativan meč bez puno break prilika i stoga moram ovu marginu uzeti. Njihovi prethodni mecevi bi trebali biti preslika i ovog meča, Gojowczjk je igrao portiv Isnera i rezulatat je bio 7:6 6:7 7:6. A Opelka je iznenadio Socka i dobio sa 4:6 7:5 6:3.  Tako da vjerujem da cemo vidjeti barem 1 tie break u ovom mecu sto bi nas trebalo bitno pribliziti prolasku ovog para. 

iBTyu6c.png

Zenit - Celtic | Celtic AH +0.5 (2.25) bet365

Druga utakmica se igra u vrlo hladnom Petersburgu, gdje će biti -17 stepeni prema prognozama. U prvoj utakmici, Celtic je bio impresivan, ali uspjeli su pobijediti samo 1-0, uprkos njihovoj dominaciji i Zenitovoj zahrđalosti, da tako kažem, jer im je ovo prva natjecateljska utakmica nakon zimske pauze. Vjerujem da Zenit neće biti tako loš kao u prvoj utakmici, ali oni nisu igrali niti jednu natjecateljsku utakmicu od poraza protiv Celtica. Celtic je mnogo više motiviran za ovu utakmicu, a u ligi su protiv St. Johnstonea napravili sedam izmjena, što nam govori da su se fokusirali na ovo natjecanje. Celtic bi možda mogao igrati malo defanzivnije ili će možda otvoriti utakmicu kako bi dali gol i ubili sve nade Zenita, no što god uradili mislim da to podržava ovu moju okladu. Denis Terentjev nije igrao za Zenit od studenog i vjerojatno će propustiti ovu  utakmicu zajedno sa Alexander Anyukova. Na drugoj strani Celtic će biti bez Craig Gordona, Leigh Griffithsa i Dedryck Boyate.

R9YDmY4.png

(Koeficijenti 22.2. u 12:42 CET)

Analize i uplate su od jutros, pa je moguce da su kvote promenjene. I da, zaboravio sam ono psovanje od prosle nedelje (iako su to uglavnom 2 ista lika koja se javljaju samo kad dodje negativan niz, nista novo), svi vi kojima se kartone ne svidjaju ja vas pozivam da preskocite svaki tip na kartone. Bilo bi jos bolje ako ste tako dobri tipseri da podelite neki svoj tip sa nama, ja sam prvi koji ce ispratiti nekog za koga vidim da poznaje taj segment. Ovo pljuvanje posle meceva je decija bolest, no to sad nije toliko vazno, toliko o tome. Da predjem na predloge :)

Lazio - Steaua over 4.5 kartona 
Plzen - Partizan 1X

1.86 Wwin/Unibet/SS 5/10

Ovo bi trebao biti jedan od glavnih meceva za kartone. Steaua je uradila veliki posao kod kuce jer su dobili a nisu primili gol. Tu je isto bilo brdo kartona, cak 8 komada. Lazio ce ovde traziti pobedu i gol razliku no mislim da ih ceka tezak posao bez obzira na razliku u kvalitetu. Steaua nije naivan tim kad govorimo o evropskim mecevima, znaju odigrati zatvoreno i tvrdo, sto uglavnom ukljucuje i kartone u ovakvim okolnostima. Sudi Slavko Vincic, moze se reci prosecan sudija koji je imao i svoje undere i overe, uglavnom su overi dolazili u neizvesnim mecevima poput ovog. Ocekujem jos jedan mec sa 5+ kartona...

Plzen - Partizan over 4.5 kartona 1.86 Wwin 5/10

I ovde jos jedan aktivan rezultat i po meni over kartona u najavi. Sudi Danac koji je meni ne previse poznat, no gledajuci samo statistiku u Evropi granica od 4.5 ima neki value. Iskreno, Plzen me je razocarao u prvom mecu jer su odigrali skroz mlako sto se kartona tice, ipak je to tvrd tim i ocekujem da odigraju pred svojim navijacima malo ostriji mec, za Partizan ne brinem previse jer su u Evropi redovno na 2-3 kartona po mecu, ukoliko bilo koji tim povede morace se protivnik otvoriti sto je uvek + za kartone

Partizan over 2,5 ž. kartona  1,93

Ovdje pušem i na hladno što se tiče Plzena pa ću radije izabrati gostujuću momčad,
ali isključivo zbog statistike.
U grupnoj fazi natjecanja br. kartona Partizana - 3, 3, 3, 3, 4, 3.
Oprezni pristup u prvoj tekmi vjrj je razlog zbog čega ih je bilo samo 2.
Danas bi trebao biti drugačiji pristup. Rani gol bi puno pomogao....

Villareal-Lyon 2 4.32

Gleda san ih proslu utakmkcu,iskreno ni jedna ekipa nije djelovala dominatno,sve je islo na invidualnost,ali sad 1.80 na Villareala mi nije realna,em zbog njihove forme koja nije toboze nesto em zbog optuznice Ruben Semeda,njihovog igraca u startnoj postavi.Dakle Ruben Semedo je optuzen za posjedovanja oruzja,pokusaj ubojstva,pljacka.Ovakve stvari psiholoski utjecu na motivaciju i duh ekipe a mslm da bi ih Francuzi na temelju toga mogli provocirati cime ce izazvati tenzije na terenu.Svakako bi valjalo ispratiti sa manjim ulogom

http://www.skysports.com/football/news/11844/11262136/villarreal-defender-ruben-semedo-charged-with-attempted-murder-by-spanish-judge

Destroyers - Oriente Petrolero // Pobjeda gosta bet365 - 1,55 (01:30 CET)

Ova utakmica se igra na stadionu Estadio Ramón Aguilera Costas a taj stadion je domaći stadion Oriente Petrolera, što znači da oni ovu utakmicu igraju faktički pred domaćom publikom. Destroyers je najlošija ekipa u ligi i glavni su kandidati za ispadanje. U prošlom kolu su primili čak 5 golova od Real Potosia, koji ne važi za kvalitetnu ekipu u ligi. 

Oriente je jedna od najboljih ekipa u Boliviji, a nakon playoffa za Kup Libertadores mogu se u potpunosti skoncentirati na domaće prvenstvo. Trener će na raspolaganju imati najbolju ekipu, i ja vjerujem u njihovu pobjedu. Hrabriji neka probaju i hendikep. Sretno!

fb17be9c6dd05f722bdff6bc743eb8e3.jpg

c1ac8414bfece8fd19fe4e912ddc6c19.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use