Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.2.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Porto u19 - Salzburg u19, Salzburg u19  ide dalje 1.90 marathonbet 4/10 

Ovo igram dan ranije jer ocekujem pad kvote na goste. U19 selekcija Salzburga je osvajac Youth Lige prosle sezone, bili su ubedljivo najjaci i gazili sve redom. U istom ritmu idu i ove sezone, 5 pobeda u 5 meca, znaci 100% ucinak. U 1/16 finalu su izbacili Sporting u19 sa 5:2, inace Sporting u19 ima cak i jacu omladinsku skolu i mladi tim od Porta, zato je kvota na Salzburg bila 2.20 iako su igrali u Austriji. Ovde doduse Salzburg gostuje u Portugalu te mislim da jedino to ide Portu u korist. Sve ostalo ukljucujuci kvalitet tima, iskustvo u ovakvim mecevima itd ide u korist gostiju. Porto je izbacio Monaco u 1/16 finalu sa 2:1 a od istog izgubio u grupi, mislim da gosti ovde idu dalje i za mene su veliki favoriti za prolaz. 

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Manchester Utd.

Vrlo teške dvije utakmice osmine finala su ispred Manchester Uniteda. I zbog vlastitih minusa, ali i zbog opasnosti koje im može stvoriti suparnik Sevilla.

Sevilla je na lijepi način najavila ovu prvu utakmicu na svom stadionu. Dobila je svoje tri utakmice zaredom (dvije u Primeri i jednu u Kupu kralja).

Manchester United se ne može pohvaliti s takvim rezultatima jer je na dva gostovanja zaredom u Premierligi ostajao i bez bodova, ali i bez postignutog pogotka (2-0 poraz kod Tottenhama i 1-0 kod Newcastlea).

United općenito ne ulijeva povjerenje kao gostujuća momčad (u svom prvenstvu je već skupio tri remija i četiri poraza), a dolazak na Sanchez Pizjuan stadion nikome nije ugodna utakmica.

Uostalom, dovoljno je vidjeti Sevilline domaće brojke ove sezone u prvenstvu (sedam pobjeda, tri remija i jedan poraz) i mnogo toga će biti jasno.

Najbliže smo opciji 1X, ali ne vjerujemo niti u mnogo golova. Oprez će večeras voditi i jedne i druge tijekom utakmice.

Ozračje u Unitedu je sumorno, a dolaze jako teški dvoboji

Blijede li moć i ugled Josea Mourinha ili je i dalje kadar zadati smrtonosan udarac protivnicima? Je li se zakačio s Paulom Pogbom toliko ozbiljno da ga je u Kupu izostavio iz momčadi ili je Francuz izostao samo zbog zdravstvenih tegoba?
Upitnici pljušte, a Sevilla čeka. Za Portugalca slijedi serija iznimno važnih, određujućih utakmica, u Ligi prvaka klupske ambicije dosežu nebo jer stotine milijuna eura nisu uložene za prosječnost koja je i ove godine istina Olf Trafforda. U prvenstvu, gdje su drugi, imaju samo tri boda više od četvrtog Chelseaja, a nije daleko peti Tottenham, koji će učiniti sve da ne “izvisi“ iz Lige prvaka. Distanca je četiri boda. Mourinho, koji ništa veliko nije napravio s Crvenim vragovima i zasad nije ni nalik Alexu Fergusonu, u čiju je fotelju toliko želio uskočiti, nakon izleta u Andaluziju, a prije uzvrata, na “meniju“ ima Chelsea, Liverpool i između Crystal Palace. Hoće li mu biti u slast?
Još otkako s Realom nije osvojio Decimu prepustivši tu čast Ancelottiju, i gorkih dana na Stamford Bridgu gdje je okusio kako je tvrd trenerski kruh kad ti igrači okrenu leđa, Mourinho djeluje poput Supermana koji je izgubio moći. Sve rjeđe za njega će kazati - Special One. On, koji nikad nije stvarao vrhunsku ofenzivnu igru nego savršenim taktičkim rješenjima i disciplinom izvlačio maksimum od igrača i momčadi, u dvije sezone na kormilu Crvenih vragova nije bio ni blizu tituli u Premier ligi. Lani Antonio Conte i ove sezone Pep Guardiola ostavili su ga daleko u sjeni.
Manchester United je definitivno favorit protiv Seville. Iako je to sraz zadnjeg pobjednika Europske lige s “vladarom toga natjecanja“, kako su tepali Španjolcima, već neko vrijeme Andalužani nisu ni hologram ekipe iz proteklih sezona. U Primeri su ozbljno izvan zone Lige prvaka, Reala ne mogu skinuti, ostao je ganjati Valenciju, koja bježi 7 bodova. Premda su se oporavili od šamaranja u Baskiji, gdje ih je Eibar 3. veljače razbio 5:1, nanizavši tri pobjede, jest da su rivali Leganes, Girona i Las Palmas. I njih čeka Atletico, a nije daleko i dvoboj s Valencijom na Sanchez Pizjuanu, zadnja karta da se priključe u boj za mjesto u elitnom kontinentalnom natjecanju i sljedeće sezone.
Jedino to može tješiti Mourinha jer izvjestitelji iz Manchesterova kampa javljaju da je atmosfera na zadnjem treningu pred put u Sevillu bila sumorna, da Pogbu nisu ni vidjeli… Momčadi sastavljaju doktori, a Portugalac oblijeće ambulante. Kao da im nije dovoljan teret sterilan nogomet iz kojeg se nikako ne mogu izdignuti. Huddersfield su prošli bez pola momčad - Marcus Rashford, Ander Herrera, Marcos Rojo, Phil Jones, Antonio Valencia, Daley Blind, Marouane Fellaini i Zlatan Ibrahimović bili su out zbog ozljede. S njima i Pogba.
- U toj utakmici nije mi ostao niti jedan igrač na klupi. Morao sam aktivirati mladiće. Vjerujem da će se Rashford, Herrera i Valencia oporaviti. Hoće li igrati Pogba? Ne znam - kazao je Mourinho.
No, iz Portugalčevih izjava isijava borbeni gard:
- Mi smo momčad jakog karaktera i pobjedničkog mentaliteta, to ćemo dokazati.
U protivnom pitanje je koliko će imati strpljenja u upravi. Ispadanje od Seville bio bi težak udarac, bi li dopustili Mourinhu da još jednom potroši 200, 300 ili 400 milijuna za novi pokušaj? Jedino ako se povode primjerom Fergusona.
Sevilla i Manchester United nikad nisu igrali u Ligi prvaka, Mourinha čeka Vincenzo Montella, koji je dobio sedam od devet europskih utakmica u nokaut fazi. Iako je točno da kao trener još nije napravio velike stvari.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Shakhtar Donetsk - Roma

Sama činjenica da je Šahtar u skupini Lige prvaka bio ispred Napolija sasvim je dovoljna opomena za Romu prije osmine finala.

Šahtar u europskim okvirima ne zvuči zastrašujuće, no ta je momčad itekako neugodna. Već godinama ostvaruje vrlo dobre rezultate u Europi, sistematična je oko gradnje igračkog kadra i ne možemo je nikako nazvati autsajderom u ovom duelu protiv Rimljana.

Ne tako davno je Roma bila u krizi. Imala je niz od sedam utakmica bez pobjede (tri remija i četiri poraza). Ipak, nahranila se samopouzdanjem prije dolaska u Ukrajinu jer je dobila tri utakmice u nizu (Verona, Benevetno i Udinese).

Ali, i Šahtar djeluje dobro. Prvi je na ljestvici svog prvenstva, a prije nekoliko dana je u prvom ogledu nastavka sezone razbio Črnomorec (5-0).

Roma u Serie A igra vrlo tvrdo kao gost. Sa šest primljenih golova ima najtvrđu gostujuću obranu u ligi. Niti danas ne vjerujemo u mnoštvo golova, ali naš prvi znak je da - Šahtar ne gubi.

Hoće li se Rimljani smrznuti na -10?

Šahtar je jednom bio u četvrtfinalu Lige prvaka, tada je na klupi sjedio Mircea Lucescu, može li isto Paulo Fonseca? Po pojedinim talijanskim medijima Ukrajinci su nagrada Romi za prvo mjesto u teškoj skupini, iako pozivaju da ih se ne podcijeni, uživaju u ulozi favorita. Srnina diskvalifikacija najviše je po volji De Rossiju, s obzirom na obračune koje su imali u prošlosti.
- Šahtar je za nas izazov, proboj dalje bi bio veliki uspjeh i ponos, no izgledi su 50:50 - komentira pak trener Vučice Eusebio di Francesco.
Šahtar ima južnoameričku ofenzivu - Marlos, Taison, Bernard, Ferreyra, i domaći teren u Harkivu, koji nije dom poput Donbass Arene u Donjecku, ali temperatura bi se tijekom večeri mogla spustiti i do minus 10, što u Rimu nisu baš navikli. A i cijelu europsku sezonu igraju u tom gradu.
Roma je praktično kompletna s Džekom u napadu. Trener Di Francesco vjerojatno neće igrati hazarderski, stječe se dojam da se ne bi bunio ni protiv neodlučenog rezultata u prvom ogledu, da će se s obje strane dosta paziti na defenzivu. Analitičari fokusiraju dvoboje po bokovima, gdje će se na jednoj strani sudariti Marlos, novi reprezentativac Ukrajine, čiji je debi bio baš protiv nas u dodatnim kvalifikacijama za SP i Kolarov, pa Bernard i Florenzi, Srnina zamjena Dodo i Perotti, No, Lucescu, sad turski izbornik, kaže:
- Utakmica Šahara i Rome je ravnopravna, odlučivat će se sve u sredini terena. Šahtar igra 4-5 godina zajedno, s malo promjena, oni su i dalje najbolja momčad u istočnoj Europi, uz Bešiktaš. Šahtar je brz, superioran u kontroli prostora i posjedu lopte, Roma ima iskustvo i puno veću fizički snagu. Brazilska tehnika ili rimski mišići, vidjet ćemo što će prevagnuti.
Šahtar dva mjeseca nije u natjecateljskom nogometu, to je u veljači uvijek određeni problem za ekipe iz tih krajeva Europe. Koliko će se odraziti? 

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

SEVILLA – MANCHESTER UNITED

Sevilla se proslavila kao trostruki osvajač Europske lige prošlih godina, ali ova jesen je bila vrlo turbulentna na „Pizjuanu“, tako je i došlo do smjene trenera Beriza zbog loših rezultata u prvenstvu, a naslijedio ga Montella. Talijan je dobio momčad koja će već prošla u Ligi prvaka, iskoristila nadmoć nad Spartakom i Mariborom, te zajedno sa Liverpoolom izborila vizu (protiv Redsa su doma nadoknadila 0:3 do 3:3). I u Kupu su odlični, stigli su do finala sa Barcelonom, ostaje kao problem zaostatak u Primeri, kojeg će objektivno teško nadoknaditi.

Manchester United bi ove sezone trebao napraviti korak više nego lani (kad je osvojio Europsku ligu i Liga kup), ali ne ide sve baš dobro za Mourinha, koji je prebrzo odustao od bitke za titulu, dok je u Ligi prvaka imao lagan posao proći skupinu sa Baselom, CSKA-om i neprepoznatljivom Benficom. Stoga će se od Crvenih vragova tražiti da spase sezonu upravo u Ligi prvaka, a u ovakvom društvu nikako ih ne možemo svrstati među favorite, čak i nakon dolaska Alexisa Sancheza.

Brojke: Nisu se još susreli u Ligi prvaka.

ŠAHTAR – ROMA

Šahtar je izveo odličan rezultat u skupini, izborio prolaz zajedno sa Manchester Cityjem, a izbacivši Napoli i Feyenoord, unatoč svim hendikepima, od neigranja Srna zbog sumnje za doping, preko činjenice da su pauzirali više od 2 mjeseca,  do nastupa na „domaćem“ terenu u Harkovu (gdje će igrati i ovaj meč), što su doduše, već odavno navikli. „Rudari“ su dominirali i u prvenstvu Ukrajine, ali zbog par kikseva u finišu prvog dijela im se prednost nad Dinamom istopila i čekaju ih zaista naporna naredna 3 mjeseca.

Roma je imala ogromne oscilacije ove sezone: krenula je sjajno, bila u trci za vrh Serie A, te zauzela mjesto pobjednika skupine LP i to ispred favoriziranih Chelseaja i Atletica. No, u prosincu se rimska bajka ugasila, velikom krizom Vučica je bila skliznula čak do 5. mjesta, što znači izvan zone za LP. Pritisak navijača je, kao i uvijek, prevelik i to je svakako dodatno pogoršalo stane u svlačionici žuto-crvenih. Upitno je koliko su spremni izvući se….

Brojke: Roma je svladala Šahtar sa čak 4:0 u prvom međusobnom ogledu, u LP 2005. godine, ali potom i pretrpjela 3 poraza: iste sezone je u Donjecku pala sa 0:1, a potom i dvaput u osmini finala 2011. godine (3:2 i 3:0)!

CSKA – C.ZVEZDA

U Beogradu nije bilo golova, završilo je 0:0 pred 50-ak tisuća gledatelja na Marakani. Taj omjer je faktični, naravno, prednost za Ruse koji pobjedom na svom terenu idu dalje, ali u matematičkom smislu, Srbi su bliži prolazu, jer im je dovoljan i svaki remi sa pogocima. Kojih pak nije bilo u prvom meču, iako su se mogle tresti obje mreže.

Zvezda je preko Radonjića prokockala svoj zicer, potom ni le Tallec nije bio bolji, ali najveći zicer od svih ipak su imali Rusi, kad je kontru upropastio Musa u situaciji gdje se na jednostavan način moglo do pogotka. Još ranije, Vitinho nije bio uspješan u također obećavajućoj poziciji. Tako u konačnici i jedni i drugi imaju za čim žaliti. Moskovljani su, naravno, favoriti u uzvratu, ali Zvezda je pokazala da im može napraviti probleme i nije bezazlen suparnik.

Leganes – Real

Real je očajnim prvim dijelom sezone izgubio ne samo šansu za obranu titule, već je u jednom trenutku došao pod upitnik čak i plasman na 4. mjesto za ulazak u Ligu prvaka. Ipak, u pravom trenutku su se Merengues trgnuli, upisali u zadnjih 10 dana dvije pobjede zabivši po 5 golova: nadmašili su Sociedad na Bernabeu sa 5:2, a onda u nedjelju i Betis u Sevilli sa 5:3. Tako su se učvrstili na 4. mjestu (imaju 6 bodova više od Seville), a sad mogu pobjedom u zaostalom meču prvenstva (odgođen je kao su nastupali na Svjetskom prvenstvu klubova) doskočiti i na 3. poziciju, jer u ovom trenutku Valencia ima samo bod više. Tako Zidaneova momčad može dovesti u red svoje mjesto u Primeri, te se potom fokusirati na meč godine, skorašnji uzvrat osmine finala Lige prvaka u Parizu, gdje će braniti prednost od 3:1 protiv PSG-a. Ipak, ovo nije baš jednostavan susret.

Leganes dočekuje mali gradski derbi na 13. mjestu, ali ono najvažnije jest da ima čak 11 bodova više od klubova iz zone ispadanja, što znači da će i drugu sezonu zaredom izboriti opstanak. Međutim, domaćini su u očitom padu forme, upravo su ispali u polufinalu Kupa od Seville, a u prvenstvu upisali samo jedan bod u zadnja 3 kola. No, zbog ranijih uspjeha nemaju baš nikakvog razloga za paniku, ovaj meč za njih je zaista pravi praznik nogometa, kao i uvijek kad se sastaju sa “velikim bratom” iz susjedstva.

Brojke: Leganes je ove sezone već nanio možda i najbolniji poraz Realu, naime, u četvrtfinalu Kupa je Real na ovom terenu slavio sa 1:0, sve je izgledalo jasno uoči uzvrata na Bernabeu, a onda je Leganes izveo senzaciju, slavio sa 2:1 i izbacio prvaka! Inače, dotad je Real imao niz od 5 uzastopnih pobjeda nad Leganesom.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Danas očekuje zatvorene i tvrde utakmice u Ligi Prvaka. Prve su utakmice i mislim da momčadi neće puno riskirati. Kao nešto sigurniju opciju, idem sa granicama od 3,5 golova. Stvarno sumnjam da ćemo vidjeti 4+ golova i na jednoj utakmici. Samo rani gol bi mogao pokvariti planove a sumnjam da će se to desiti.

Po pitanju kartona preporučio bi da se pričeka sutrašnje uzvrate Europske lige te uzvratne utakmice Lige Prvaka koji su pred nama već sljedeći tjedan. Turpin je definitivno sudac koji zna škrtariti na kartonima, barem u Ligue 1. Collum je bolji po pitanju kartona, ali pitanje je kako će se razvijati utakmica i mislim da su granice korektno postavljene. Sa nestrpljenjem očekujem granice za Europsku Ligu zato. 

 

GkgZDdj.png cEODu5x.png

Link to comment
Share on other sites

Tottenham U19 - Monaco U19 | Više od 3.5 gola (1.875) bet365

Tottenham ne samo da je osvojio svoju skupinu na seniorskoj razini Lige prvaka, već su je osvojili i na razini mladih, a u domaćim utakmicama su postigli 11 golova u 3 utakmice, dok su porazili Dortmunda sa 4-0, Real Madrida sa 3-2 i Apoela sa 4-1. Monaco je ekipa koja igra napadački nogomet i postigli su golove u sve četiri utakmice koje su igrali u gostima u ovom natjecanju do sada, samo je njihova obrana bila krhka. Monaco U19 je završio svoju skupinu na drugom mjestu, u svojim gostujućim pobjedama su porazili Leipziga sa 4-1, zatim izgubili od Besiktasa sa 3-2 i Porta 2-1, koji je osvojio skupinu. Prošle sezone oba tima su bila dio iste skupine, a u utakmici koja se igrala kod Tottenhama U19 bilo je ukupno pet golova, dok je Monaco imao više udaraca na gol u igri i pobijedio na kraju sa 3-2. Iako bi sada rekao da je Tottenham U19 favorit za prolazak dalje, Monaco je trebao penale u gostima kod Molde U19 kao bi prošao dalje, jer je rezultat bio 2-2 u regularnom vremenu. Mislim da bi oni ovdje mogli da prime tri ili više golova, ali također vjerujem da bi trebali biti u mogućnosti da postignu jedan ili dva gola, tako da vjerujem da će ovo biti jedna vrlo zanimljiva utakmica sa golijadom. Koeficijenti na više od 2.5 gola su vrlo mali i zbog toga ću da odigram na više od 3.5 gola. Sretno!

Ik2gjMH.png

(Koeficijenti 21.2. u 12:06 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

CSKA Moskva - Crvena Zvezda To Qualify CSKA (1.50) bet365

Iako zaista ne bih bio ništa protiv da padnem na ovome, kada je kladionica u pitanju, isključujem emocije i tipujem isključivo rezonski. Zvezda je već napravila veliki, ogroman uspjeh u Evropi ove sezone, postavši prvi tim koji je od prvog kola kvalifikacija stigao do grupne, pa kasnije i nokaut faze, otkako se igra Lige Evrope u ovom formatu. U prvoj utakmici u Beogradu, CSKA je imao terensku inicijativu, iako je dvije najveće šanse na utakmici propustila Zvezda, Radonjić u kontri 1 na 1 i pokušaj Le Talleca koji je krajnjim naporima "izvadio" iz gola Akinfeev. Zvezda je ove zime ostala bez Guelora Kange, ponajboljeg igrača u svojim redovima, i to se itekako osjetilo u prvom meču u Beogradu, falio je neko ko umije da zadrži loptu i distribuira ju naprijed, kao što je to radio Gabonac, a osim toga, zbog povrede je duel morao da propusti i Richmond Boakye, kojeg neće biti ni večeras u revanšu, što je ogroman hendikep za ovaj tim Zvezde. U vrhu napada će ga zamijeniti Pešić, koji jeste dobar napadač, ali ipak nije klasa na nivou Boakyea, koji je prema navodima medija, bio čak i na meti Chelseaja. Ono što ide u prilog CSKA je to što imaju mnogo više iskustva u ovakvim utakmicama (nekoliko igrača iz defanzivne linije su tu više od 10 godina), što u Ligi prvaka, što u Ligi Evrope, dok će Zvezdi ovo biti najveća utakmica poslije rata i sankcija UEFA-e. Za vrijeme utakmice očekuje se ekstremna hladnoća u Moskvi, između -13°C i -15°C, što svakako mnogo više odgovara domaćoj ekipi. Mislim da će presuditi domaći teren i iskustvo moskovskog tima.

 

NAJAVA:

Ekipa CSKA Moskve nastavila je pripreme za nastavak sezone vrativši se odmah po okončanju meča sa Crvenom Zvezdom u Španiju, gde su međuvremenu odigrali prijateljski susret sa ekipom danskog Ejsberga i bilo je 0:0, zanimljivo je da je na tom meču trener CSKA Moskve izveo dosta jak sastav sa svega par promena u odnosu na meč u Beogradu, igrali su: Pomazun, Fernandes (Gordyushenko, 46), Nababkin, A. Berezutskiy (Tiknizyan, 46), Ignashevich (Khosonov, 46), Kuchaev, Natcho (Bistrovic, 46), Vitinho (Zhamaletdinov, 46; Zhironkin, 65), Dzagoev (Milanov, 46), Wernbloom (Golovin, 46), Musa (Chalov, 46). Kao i u prvom meču pokazalo se da je ekipi CSKA najveći problem realziacija koja se nije u mnogome popravila u odnosu na prvi deo sezone ni dolaskom Ahmeda Muse, nigerijskog napadača.

Što se tiče prvog meča, tim CSKA igrao je u formaciji 5-3-2, gde je cilj bio odigrati čvrsto i ne primiti gol uz pokušaj da se gol Zvezde ugrozi individualnim kvalitetima Muse i Vitinja, ali i igrača iz drugog plana Golovina i Džagoeva. Nismo puno toga videli od ovog tima, a odbrana ruskog velikana imala je nekih problema prilikom izlaska svojih visokih štopera dosta daleko od gola, jer su ih brzi napadači Zvezde jednostavno pretrčavali, što će ukoliko ne pronađu neko rešenje biti problem i u Moskvi, gde CSKA ne blista ove sezone, imaju skor 4-2-3 i gol razliku 14:7, u okviru Lige šampiona slavili su protiv Benfike, dok su poraženi od Bazela i Mančester Junajteda.

U ovom meču neće biti defanzivca V. Berezutskiy koji se opravio od povrede ali se ne očekuje da igra, kao ni defanzivac Šenjikov (14/2/1), dok zbog kartona nema jako važnog veznog igrača Golovina (17/3/2) zbog parnih kartona.

Izjava trenera Gončarenka: ,, Treba da znate da je rezultat 0:0 najneprijatniji za ekipu koja gostuje u revanšu. Statistika pokazuje da ekipe koji igraju revanš kod kuće češće prolaze dalje. Ipak, moramo da budemo svesni da je protivnik jako opasan i da ume da igra na kontranapade. Imaju jako dobro postavljenu igru. Postoje razne opcije: da napadnemo od prvog minuta ili da postepeno povećavamo pritisak tokom utakmice. Važno je da ispravno odgovorimo na ono to se desilo u prvoj utakmici, biće teško nadonkaditi kreaciju koju nam daje Golovin, ali ćemo pokušati“.

Crvena Zvezda je u prvom meču odigrala jako hrabro, ali nije srljala, pokušala je da iskoristi prednosti koje ima u brzini pre svega Radonjića i drugih ofanzivnih igrača, ali nije uspela ono najvažnije, da postigne gol, ali i dalje ima aktivan rezultat. Između dva meča tim je odigrao meč prvenstva protiv Javora i zabeležio u kombinovanom sastavu 3:0. Ono što bi mogla da bude prednost ovog tima u revanšu jeste upravo slaba realizacija kod domaćina i njihova sporost u poslednjoj liniji, što oni ne mogu promeniti jer imaju takav tim i sklop igrača, sa druge strane ostaju individualni kvaliteti igrača kao što su Džagoev, Musa, Vitinjo, koji mogu rešiti meč. Sa druge strane bočni igrači Zvezde, pre svega Stojković koji je odigrao izuzetan meč u oba pravca, mogli bi da budu prevaga na strani Zvezde ukoliko ponove partiju iz Beograda.

Za tim Zvezde neće igrati prvi napdač tima i najbolji strelac Boaći (27/21), što je veliki hendikep za tim.

Očekuje se da Zvezda zaigra u sastavu: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Jovičić, Donald, Krstičić, Radonjić, Ben – Pešić.

Izjava trenera Milojevića: ,, Na utakmicu protiv CSKA gledamo kao na sve prethodne. Ponoviću se: borićemo se za grb Crvene zvezde, za naše navijače, da prezentujemo Srbiju i naše klub na pravi način. Sigurno je da igramo protiv velikog protivnika. Oni su u Ligi šampiona stvarno igrali fenomenalno. Nemam dilemu da ćemo odigrati najbolje što možemo.Oni imaju sjajne individualce, ali i kolektiv. Ekipa su koja dugo igra zajedno… To je njihovo najjače oružje. Dobro su vođeni. Nije moj manir da ističem pojedince. Svi imaju dovoljno iskustva, igraju za reprezentaciju. Nismo vežbali penale.“

Ovih dana vremenska prognoza za Moskvu kaže da će u toku utakmice biti i do minus 15 stepeni, što podjednako može da bude protiv oba tima, ekipa CSKA je do pre par dana bila u toploj Španiji, dok su igrači Zvezde trenirali u nešto hladinijim uslovima u Srbiji, ali ne toliko ekstremnim, pa ćemo videti koliko će i kako to uticati na igrače.

izvor: SPORTSKENOVOSTI.NET

Link to comment
Share on other sites

Liverpool U19 - Manchester United U19 | Liverpool U19 -1 (2.50) bet365

Steven Gerrard trenira Liverpoolov tim do 19 godina i oni izgledaju kao mogući pobjednici ovog natjecanja u skupini koju su osvojili sa takvom lakoćom, nakon što su pobijedili Sevillu U19 u obje utakmice sa istim rezultatom od 4-0 i time su ostavili vrlo male šanse za svoje protivnike. Također su pobijedili obje utakmice protiv Maribora sa tri razlike, 4-1 u gostima i 3-0 kod kuće, dok su izgubili protiv Spartak Moskve sa 2-1 u gostima i pobijedili sa 2-0 kod kuće. Manchester U19 je igrao vrlo defanzivno u skupini i bili su prilično sretni što su se kvalificirali za dalje. Poraženi su od Basela u gostima sa 2-1, gdje su igrali na samo remi u toj utakmici, vratili su se nakon 2 gola zaostatka protiv Benfice, koja je čuvala svoje vodstvo od 2-0, no na kraju su uspjeli da remiziraju sa 2-2, ali bili su očajni zaista. Porazili su  Brodarac sa 2-0 u gostima, ali to je zaista lagan protivnik za njih. Liverpool U19 je bio nevjerojatan do sada u ovom natjecanju, dok Manchester United U19 na drugoj strani igra defanzivan nogomet i ta taktika neće baš raditi protiv trojca u napadu Liverpoolove ekipe u ovoj utakmici, tako da vjerujem da će Liverpool pobijediti ovu utakmicu sa dva gola razlike ili čak i više. To je i razlog zbog kojeg koeficijenti padaju na pobjedu Liverpoola. Sretno!

qYnv3LU.png

(Koeficijenti 21.2. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

CSKA - Zvezda // Pobjeda domaćina bet365 -1,75

Razlog zbog kojeg je kvota poprilično velika je taj što svi misle i vjeruju da je Europska liga nevažna za CSKA i da ce svu svoju pažnju usmjeriti na prvenstvo Rusije kako bi izborili plasman u LP naredne godine. Ja mislim da nije tako, jer i europska liga je mnogo jača zadnjih godina, pobjednik se direktno plasira u LP i takmičenje ima veći rejting nego prije, tako da za manje klubove poput CSKA osvajanje ovog takmičenja mnogo znači.

Rusi su bili bolji i u Beogradu, imali su mnoštvo prilika, a sada se u ekipu vraća kapite Ignasevich koji će svojim iskustvom i kvalitetom podići odbranu na mnogo veći nivo. Podatak da CSKA kreće sa najjačim sastavom sve govori. Igraju kući i ovolika kvota protiv ekipe kakva je Zvezda je ogromna. CSKA je u Ligi praka osvojio 9 poena što je u nekim grupama bilo dovoljno za prolaz. Podatak koji mnogo govori o njihovom kvalitetu. 

d4e98b5f92d3df6636a4e64b82de9523.jpg

Link to comment
Share on other sites

Derby - Leeds // Pobjeda domaćina bet365 - 1,90

Leeds je izgledao kao ekipa koja bi mogla biti jedan od glavnih kandidiata za promociju, ali sa lošom serijom rezultata pali su na 11 mjesto i kako sada stvari stoje od povratka Leedsa u elitu neće biti ništa. Zadnju pobjedu su upisali 26. decembra a poslije toga su uvezali 6 poraza i tri remija.

Derby igra odlično ove godine, bore se za plasman u PL nalaze se na četvrtoj poziciji i sa izglednim šansama da stignu ekipu Cardiffa koja se nalazi na drugom mjestu koje vodi direktno u Premier ligu.

Derby je ekipa sa mnogo isksnih igrača, u nešto lošijoj su formi ali za razliku od Leedsa koji je vjerovatno izgubio svu motivaciju i želju za plasmanom, Derby ima sve u svojim rukama. Sretno!

a8208561535e57ababb48b25bde08c6e.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, crash1 said:

CSKA - Zvezda // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="">bet365 -1,75

Razlog zbog kojeg je kvota poprilično velika je taj što svi misle i vjeruju da je Europska liga nevažna za CSKA i da ce svu svoju pažnju usmjeriti na prvenstvo Rusije kako bi izborili plasman u LP naredne godine. Ja mislim da nije tako, jer i europska liga je mnogo jača zadnjih godina, pobjednik se direktno plasira u LP i takmičenje ima veći rejting nego prije, tako da za manje klubove poput CSKA osvajanje ovog takmičenja mnogo znači.

Rusi su bili bolji i u Beogradu, imali su mnoštvo prilika, a sada se u ekipu vraća kapite Ignasevich koji će svojim iskustvom i kvalitetom podići odbranu na mnogo veći nivo. Podatak da CSKA kreće sa najjačim sastavom sve govori. Igraju kući i ovolika kvota protiv ekipe kakva je Zvezda je ogromna. CSKA je u Ligi praka osvojio 9 poena što je u nekim grupama bilo dovoljno za prolaz. Podatak koji mnogo govori o njihovom kvalitetu. 

d4e98b5f92d3df6636a4e64b82de9523.jpg

Kolega, moram da te demantujem u ovom dijelu gdje kažeš da su Rusi bili bolji, bio sam na utakmici, i CSKA jeste imao prividnu, terensku nadmoć, bili su bolji u statističkom segmentu (posjed, šutevi), ali najbolje šanse na utakmici imala je Zvezda preko Radonjića i Le Talleca, uz još nekoliko šansi van kategorije stopostotnih. Osim obećavajuće kontre u kojoj se Musa nije najbolje snašao, nije bilo naročito opasnih situacija pred Zvezdinim golom, koja se ove godine može pohvaliti izuzetno čvrstom, granitnom odbranom. Koeficijent je visok jer je Zvezda ove sezone pokazala da ju nikako ne treba otpisivati, jedini gostujući poraz je onaj u Krasnodaru, a savladani su Sparta i Koln, dok je sa Arsenalom i BATE-om bilo neriješeno. Osim toga, rusko prvenstvo počinje tek u martu, za razliku od srpske Superlige koja je startovala za vikend, pa bi to možda mogla biti mala Zvezdina prednost. Inače, CSKA je neposredno pred utakmicu doputovao iz Španije, gdje su se pripremali ove zime, što je pomalo neobična odluka s obzirom na dugačak put i surovo hladnu zimu u Moskvi. Slažem se sa tipom, možda su bookmakeri za nijansu bili darežljivi, ali sumnjam da ćemo vidjeti neku ubjedljivu pobjedu CSKA.

Link to comment
Share on other sites

J.Wilstermann-Vasco da Gama  1  1.85

 

U cetvrtak u 01:45 je na programu revans utamica izmedju Wilstermana i Vasca.Prvu utakmicu Vasco je deklasirao Wilsterman sa 4:0 i najvjerovatnije su odradili posao.Koliko sam citao po stranim forumima u vezi ove utakmice,naisao sam na informaciju da ce Vasco doputovati na ovaj mec bez skoro cijele ekipe koja je igrala u Brazilu kada su pobedili sa 4:0.Dakle prema informacijama u Boliviju nece putovati Rios,Wagner,Evander,Paulao,Paulinho,DeSabato .Oni koji prate Copa Libertadores znaju da su Bolivijske ekipe opaki domacini,vrlo je tesko pobjediti ih kada igraju na domacem tetenu.Otezavajuca okolnost za Vasco je to sto ce igrati na 2850m nadmorske visine i u takvim uslovima je zaista pretesko igrati.I Bolvija kao reprezentacija je veoma opasan domacin to smo videli u kvalifikacijama kada su pobjedili Argentinu,zaista su nehumani uslovi za sve ekipe koje ne igraju na ovoj visini i jednostavno nisu navilki na takve uslove.Wilsterman je koliko se sjecam proteklih godina u Copa Libertadoresu kod kuce vec pobjedivao favorizirane ekipe kao od sale.

 

Ovo ce kod mene ici na veliki ulog :)

 

Link to comment
Share on other sites

prije 17 sati, Pivaric said:

J.Wilstermann-Vasco da Gama  1  1.85

 

U cetvrtak u 01:45 je na programu revans utamica izmedju Wilstermana i Vasca.Prvu utakmicu Vasco je deklasirao Wilsterman sa 4:0 i najvjerovatnije su odradili posao.Koliko sam citao po stranim forumima u vezi ove utakmice,naisao sam na informaciju da ce Vasco doputovati na ovaj mec bez skoro cijele ekipe koja je igrala u Brazilu kada su pobedili sa 4:0.Dakle prema informacijama u Boliviju nece putovati Rios,Wagner,Evander,Paulao,Paulinho,DeSabato .Oni koji prate Copa Libertadores znaju da su Bolivijske ekipe opaki domacini,vrlo je tesko pobjediti ih kada igraju na domacem tetenu.Otezavajuca okolnost za Vasco je to sto ce igrati na 2850m nadmorske visine i u takvim uslovima je zaista pretesko igrati.I Bolvija kao reprezentacija je veoma opasan domacin to smo videli u kvalifikacijama kada su pobjedili Argentinu,zaista su nehumani uslovi za sve ekipe koje ne igraju na ovoj visini i jednostavno nisu navilki na takve uslove.Wilsterman je koliko se sjecam proteklih godina u Copa Libertadoresu kod kuce vec pobjedivao favorizirane ekipe kao od sale.

 

Ovo ce kod mene ici na veliki ulog :)

 

Nadam se da je netko ispratio ovo..

Znaci Bolivijci ubili Vasco 4-0 i ostali kratkih rukava nakon izvodenja udaraca s bijele tocke..

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use