Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 18.2.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Primera

Real Sociedad - Levante (12:00)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.36)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 2.74
AOZE46v.png

Atletico Madrid - Athletic Bilbao (16:15)
Sudac: José González González (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.23
kA0a1oY.png

Espanyol - Villarreal (18:30)
Sudac: José Munuera Montero (6.10)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.77
XjUG0ZZ.png

Betis - Real Madrid (20:45)
Sudac: Jesús Gil Manzano (6.18)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 1.91
O70EUAA.png

Serie A

Torino - Juventus (12:30)
Sudac: Daniele Orsato (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.58
GTWevCK.png

Benevento - Crotone (15:00)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.60)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 1.78
DZdjKjr.png

Bologna - Sassuolo (15:00)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.40)
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 2.00
YDnCGeL.png

Napoli - SPAL (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.82)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 2.33
uD9ZunF.png

Atalanta - Fiorentina (18:00)
Sudac: Fabio Maresca (3.55)
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.88
BnkZRev.png

AC Milan - Sampdoria (20:45)
Sudac: Daniele Doveri (4.64)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.78
jP7AwJT.png

Bundesliga

Augsburg - Stuttgart (15:30)
Sudac: Tobias Stieler (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.71
NjgLi7O.png

Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund (18:00)
Sudac: Bastian Dankert (3.43)
Prosjek ekipe 1: 1.36
Prosjek ekipe 2: 0.86
BxYT4S3.png

(Koeficijenti 16.2. u 15:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Herr Otto jedva čeka derbi: Bit će to susret za 'prste polizati'

Dinamo je bio strašan u Osijeku, a onda mu je Hajduk u Vinkovcima poslao poruku i poziv. Splićani imaju strašnu navalu, godinama nisu imali bolji, kaže uoči derbija u Maksimiru Otto Barić

Idem u Maksimir! Ne smijem nikako propustiti ovaj derbi. Bit će to sigurno spektakularna utakmica, uzbuđen je prije nedjeljnog sraza Dinama i Hajduka, legendarni Otto Barić.

Iskusni se Otto nagledao raznih derbija u svojoj karijeri, naravno, mnoge je i vodio i uopće ne sumnja kako će ovaj derbi biti utakmica za “prste polizati”.

- Dinamo je bio strašan u Osijeku, a onda mu je Hajduk u Vinkovcima poslao poruku i poziv. Splićani imaju strašnu navalu, godinama nisu imali bolju i zbog toga u Maksimir dolaze napasti. Naravno, strašnu navalu i napad ima i Dinamo. Zbog toga očekujem utakmicu s puno prilika i golova - rekao je Herr Otto i nastavio:

- Zagreb treba jednu ovakvu utakmicu. Nadam se dobroj posjeti. Šteta što se derbi ne igra dva-tri tjedna kasnije. Ne bi bilo toliko hladno i sigurno bi bilo više ljudi. Ovakav Dinamo i ovakav Hajduk zaslužuje puno ljudi na tribinama.

Dinamo pobjedom u nedjelju praktički rješava prvenstvo, “bilima” bi pobjegao na plus 15 i tu bi sve bilo jasno. I s remijem bi Zagrepčani bili u sjajnoj poziciji, a pobjeda Splićana bi sigurno zapalila i pjacu i Rivu. Bili bi na minus devet, ali sigurno bi u gradu pod Marjanom nastala prava euforija.

I posljednji je derbi na Poljudu bio odličan, bila je to utakmica puna preokreta. Doista, baš kao i Otto Barić, jedva čekamo nedjelju i 15 sati. Oduševili su Dinamo i Hajduk u prvome vikendu proljetnog dijela. Jučer je određen i sudac velikog derbija u Maksimiru. Čast i odgovornost pripala je Tihomiru Pejinu iz Donjeg Miholjca.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/herr-otto-jedva-ceka-derbi-ma-bit-ce-to-utakmica-za-prste-polizati-560585

Link to comment
Share on other sites

'Dobili smo u gostima Osijek i Rijeku pa možemo i Dinamo'

Kup nam je bliži nego prvenstvo, no to ne znači da nećemo maksimalno odraditi svaku utakmicu. Pobjeda u derbiju je velika želja svih u svlačionici, i sve ćemo podrediti tome, kaže Zoran Nižić

Iako otvaranje utakmice u Vinkovcima nije bilo obećavajuće, konačna visoka pobjeda Hajduka od 5-0 popravila je dojam, i igračima ulila dodatno samopouzdanje uoči nedjeljnog gostovanja kod Dinama u Maksimiru.

- Uvijek je važno dobro startati u prvenstvo. Mi smo se nakon početnog nesnalaženja po jako teškom terenu posložili i odigrali kvalitetnu utakmicu. Nije lako nikoga dobiti 5 – 0, pogotovo ne u gostima. Cibalija je već zaboravljena, u nedjelju nas čeka nešto posve drugačije, čeka nas najveći hrvatski derbi, igraju dvije najbolje plasirane momčadi u HNL-u, i svi se radujemo novom izazovu – kaže Zoran Nižić, kapetan Hajduka koji od dolaska trenera Kopića ne zna za poraz.

- Pobjedom 5–0 smo zaključili prvi dio sezone, jednako uvjerljivo smo otvorili drugi dio, i sada se nadamo da će se niz pozitivnih rezultata nastaviti što duže. Nadamo se pravoj atmosferi i utakmici u Maksimiru, a mi se po svemu što smo pokazali do sada imamo čemu nadati, i biti optimisti kada je u pitanju rezultat.

Za mnoge bi remi u Zagrebu bio dobar rezultat, no kapetan Hajduka to gleda drugim očima.
- Nitko ne ide na utakmicu s idejom da izgubili ili da ostane neporažen. Mislim da je sportski ući u utakmicu sa željom za pobjedom. Ako damo sve od sebe i dobro odigramo, i ako se poklope neke stvari, sve moguće. Pokazali smo da smo dobra momčad, da imamo glavu i rep, i sigurno da imamo šansu pobijediti Dinamo u Maksimiru. Bilo bi lijepo nakon slavlja na gostovanjima kod Osijeka i Rijeke, slaviti i protiv Dinama. Bio bi to i lijep poklon klubu i navijačima za 107. rođendan – kaže Nižić, koji nije gledao derbi otvaranja sezone između Osijeka i Dinama. 

- Pogledao sam na brzinu samo sažetke, nisam gledao cijelu utakmicu jer ćemo je i onako gledati u video analizi pripreme za nedjeljnu utakmicu.

No ono što se zna i bez da se pogleda utakmica je da je Dinamo s Gavranovićem dobio dodatnu kvalitetu u napadu.
- Dinamo je kvalitetna momčad, sastavljena od skupine jako dobrih individualaca koji u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu. No to ne znači ništa, u dvije utakmice ove sezone oni nas nisu nadigrali, štoviše, u prvoj smo utakmici na Poljudu mi ispustili pobjedu u zadnjim trenutcima. Dinamo je kvalitetan, to nitko ne spori, ali nismo ni mi baš slabi, možemo im parirati i ostvariti dobar rezultat.

Dinamo ima 12 bodova prednosti, a kad se uzme u obzir njihova kvaliteta i slabašna konkurencija većine HNL momčadi, koje Zagrepčani pobjeđuju i prije nego li započne utakmica, teško je očekivati da će oni do kraja prosuti tako veliku prednost i dati priliku Hajduku da ih sustigne. 
- U nogometu je sve moguće, ali ne razbijamo mi glavu razmišljanjem kako stići Dinamo, kup nam je ipak bliži nego prvenstvo. No to ne znači da nećemo maksimalno odraditi svaku utakmicu koja je pred nama. Idemo utakmicu po utakmicu, već nakon nedjeljnog derbija znat ćemo jesmo li im se približili, ili ne. Mene osobno zanima vidjeti koliko smo jaki u odnosu na njih, jer utakmica protiv Cibalije ipak nije mjerilo. Pobjeda je velika želja svih nas u svlačionici, i sve ćemo podrediti tome.

Prošao je već drugi prijelazni rok u kome je kapetan Hajduka bio na izlaznim vratima, stizale su ponude iz Turske, Italije...., no čelnici kluba nisu ga pustili, nego su mu produžili i 'podebljali' ugovor. 
- Na tu temu mogu samo reći da sam ja jako zadovoljan u Hajduku, te da ne razmišljam o drugim klubovima. Momčad je dobra, želim napraviti još veći iskorak, osvojiti trofej, a nakon toga ćemo vidjeti što i kako dalje.

U HNL se vratio Nižićev veliki prijatelj i bivši suigrač Goran Milović.
- U Kini u zadnje vrijeme baš i nije puno igrao, a svaki igrač koji ne igra je nesretan. U Osijeku mu se otvara lijepa prilika da igra i radi ono što mu je najdraže. Dobri smo prijatelji, drago mi je radi njega, ali i radi mene. Sada smo barem u istoj vremenskoj zoni, pa ćemo se moći češće čuti i popričati – zaključio je Nižić. 

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/pobijedili-smo-u-gostima-osijek-i-rijeku-pa-mozemo-i-dinamo-560640

Link to comment
Share on other sites

DALMATINAC U DINAMU NAJAVLJUJE VELIKI DERBI 'Hajduk izgleda dobro, Ohandza je kao tenk, ali nema tu neke filozofije - Hajduk će pasti u Maksimiru!'

NIKOLA MORO Mladi veznjak prošao je već ‘vatreno krštenje’ protiv Hajduka

Nikola Moro (19) imao je vrlo zanimljivu zimu. Imao je ponudu Šahtara od 15 milijuna eura, priča se nije dogodila, ali tko zna, možda ljetni prijelazni rok donese i drukčiji rasplet. Do tada je iznimno talentirani mladić u plavom dresu. Pred nedjeljni okršaj s Hajdukom kaže:

Rupe u prezentaciji

- Naš zadatak je posve jasan. On glasi: pobjeda! Dobro smo startali, pobijedili smo Osijek, svi se super osjećamo, sad trebamo nastaviti u tom stilu. Dakle, nema neke filozofije, moramo ponoviti utakmicu iz Gradskog vrta i Hajduk će pasti u Maksimiru!

To su bile uvodne rečenice momka iz Solina. Ipak, podsjetili smo ga da su Modri imali i crnih rupa u Gradskom vrtu, a Hajduk je ipak jači od Osijeka.

- Jest, slažem se, imali smo nekih rupa u prezentaciji. No to se događa, rijetki su imuni na to. Moramo učiti iz takvih situacija, ispraviti ono što nije bilo dobro, a ponoviti ono što je bilo dobro. To je formula uspjeha u derbiju. Ako se to dogodi, bit će dovoljno za trijumf nad Hajdukom.

Pitamo ga kako je vidio Hajduk na startu proljetnog dijela sezone?

- Hajduk izgleda dobro! Stvarno dobro. Vidio sam ih protiv Cibalije, pokazali su mnogo dobroga. Bilo je mnogo hvale za igru Hajduka, međutim u prvom poluvremenu nisu bili dobri, ušli su dosta loše, Cibalia je imala svoje šanse. No dobro, Hajduk je kvalitetniji od Vinkovčana,u drugoj dionici su djelovali moćno. Međutim, to nije dovoljno da bismo se morali plašiti takvog dobrog Hajduka. Respektiramo našeg protivnika, naravno, ali mi u nedjelju idemo na pobjedu, kao i u svakoj drugoj utakmici.

U Osijeku je travnjak bio OK, ali u Maksimiru će biti mnogo bolji. To bi vam u Dinamu trebalo odgovarati, zar ne?

- Nama je uvijek super kad je teren bolji. Mi težimo igri, nadigravanju, zato nam bolji tereni odgovaraju. Naša momčad želi kontrolirati igru, stvarati igru. Kad se igra na lošim terenima, onda to i nije pravi nogomet. Nemaš prave volje igrati... Zapravo, da se krivo ne shvati, imaš volju, ali uvjeti ti ne dopuštaju pokazati što znaš, pa to frustrira.

Na pitanje je li ova vezna linija Modrih najbolja s kojom je ikad igrao, Moro se malo zamislio, pa rekao...

- Mogu kazati da se s Ademijem i Doumbijom osjećam jako dobro. Vjerujem da svi vide kako dobro djelujemo, to smo pokazali i na pripremama. U Osijeku smo pokazali da smo super uigrani. Razumijemo se u igri, što je najvažnije. Sad ne bih želio komentirati je li ovo najbolja vezna linija s kojom sam igrao, jer sa svima s kojima sam igrao bio sam dobar. No moram ustvrditi da nam dobro ide...

Franck Ohandza nameće se kao najveća opasnost po Dinamo. Kako vam izgleda taj Hajdukov napadač?

- Kao tenk! Protiv Cibalije je izgledao kao čovjek koji je nezaustavljiv. Zabijao je golove, asistirao, od njega su se suparnici odbijali kao od zida. Super izgleda, ali imamo mi svoje stopere koji će se pobrinuti za njega.

Nego, je li vam lakše igrati ovakav derbi koji s sobom ipak ne nosi preveliki pritisak? Imate 12 bodova prednosti u odnosu na Hajduk, čak i ako izgubite, neće biti tragedija?

- Ne razmišljamo o tome. Najbitnije je to što smo svi svjesni da dobro igramo. Recimo. prošle sezone smo bili svjesni da nije izgledalo idealno. Kad smo u Maksimiru izgubili s 0:2, bilo nam je sasvim jasno da nismo dobro djelovali, da nismo dobro izgledali. Naravno, ta velika razlika u bodovima jest bitna, ali znamo da nam nedjeljni derbi nije onaj koji odlučuje, nije, kako se kaže, “o glavu”. Zaista nemamo pritiska, ali opet je najvažnije kako se osjećamo. A osjećamo se super, jer smo dobri. Zato je u podsvijesti lakši ulazak u derbi.

Prognoza rezultata u derbiju?

- Najbitnije je da pobijedimo! Neka bude i 1:0.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/dalmatinac-u-dinamu-najavljuje-veliki-derbi-hajduk-izgleda-dobro-ohandza-je-kao-tenk-ali-nema-tu-neke-filozofije-hajduk-ce-pasti-u-maksimiru/7038568/

Link to comment
Share on other sites

Pred nama je NBA All Star utakmica, susret Zapada protiv Istoka. bet365 je upravo, prije nešto manje od pola sata izbacio granicu i moram priznati da sam poprilično šokiran istom. Evo i kako to izgleda.

EE66ceo.png

(Koeficijenti 17.2. u 01:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Ako vam granica za zbroj poena izgleda visokom i pitate se zašto sam šokiran postavljenom granicom evo i objašnjenja. Granica koja je postavljena je daleko niža od broja poena koji su bili u prošloj All Star utakmici. Prošle godine je na utakmici ukupno bilo 364 poena. Godinu ranije vidjeli smo 369 poena. Cilj All Stara jest zarada i marketing NBA-a, kao i igrača koji sudjeluju i obrana apsolutno nikome nije niti u interesu niti na pameti. Utakmica će obilovati poenima, atrakcijama te će se, do zadnjih 6 minuta igrati doslovno bez obrana a i zadnjih par minuta će obrane biti igrane više reda-radi. Igračima je ovo period kada se opuste i partyjaju, neki laganije neki žešće, ali definitivno svi ovo doživljavaju kao spektakl i odmor. Vidjet ćemo tko je u pravu i jako je teško, bez ikakivh osim povijesnih podataka odrediti granice za ovakve utakmice, ali baš zato i mislim da se u ovom slučaju radi o granici koju bi se trebalo uzeti. Očekujem 360+ poena. 

Link to comment
Share on other sites

NBA All Star veče (02:00 SK1) Donovan Mitchell pobjeđuje u natjecanju u zakucavanjima @3.00 bet365

Kreće se sa skills, zatim trice pa onda zakucavanja.

Skills: Spencer Dinwiddie (Nets), Joel Embiid (76ers), Al Horford (Celtics), Lauri Markkanen (Bulls), Buddy Hield (Kings), Jamal Murray (Nuggets), Andre Drummond (Pistons), Lou Williams (Clippers).

Trice: Eric Gordon (Rockets), Klay Thompson (Warriors), Bradley Beal (Wizards), Paul George (Thunder), Kyle Lowry (Raptors), Devin Booker (Suns), Wayne Ellington (Heat), Tobias Harris (Clippers)

Zakucavanja: Victor Oladipo (Pacers), Larry Nance Jr. (Cavaliers), Dennis Smith Jr. (Mavericks), Donovan Mitchell (Jazz).

Kako bi nam ovaj spektakl bilo zanimljivije pratiti, predložit ću okladu da Mitchell pobjeđuje u natjecanju u zakucavanjima, tečaj je odličan, a Mitchell je stvarno nevjerojatan u zakucavanjima. Po meni on prvi favorit. 
 

fCvHV8v.png


U tricama bi izabrao Bradley Beala, koeficijent je 8.50, itekako primamljiv, a Beal dobar tricaš :) Skills vjerojatno Lou Williams 4.50 koef. Međutim, za u Mitchella se najviše uzdam i on je main bet večeras :)

Edit: Kao zagrijavanje, najbolja zakucavanja Mitchella iz ove sezone. Uživajmo :)
 

 

Link to comment
Share on other sites

NBA ALL-STAR UTAKMICA: Team LeBron - Team Stephen - pobjeda Team Stephen @2.15 bet365

Iskreno, iznenađen ovakvom postavom koeficijenata. Team LeBron, po mišljenju kladionica su favoriti u večerašnjoj all star utakmici sa koef. 1.74, a taj koef. se vjerojatno 'oslanja' na LeBrona Jamesa, najboljeg košarkaša današnjice. Kao što vjerojatno većina znate, all star utakmica ove sezone nešto malo drugačija, i po mom mišljenju i bolje osmišljena. Više nije slučaj East vs West, gdje bi West uvijek bio favorit. 

Team LeBron: LaMarcus Aldridge, Bradley Beal, DeMarcus Cousins (injured), Anthony Davis (injured), Kevin Durant, Kyrie Irving, Kevin Love, Victor Oladipo, Kristaps Porzingis (injured), John Wall (injured), Russell Westbrook, Paul George, Andre Drummond, Goran Dragic, Kemba Walker.

Team Stephen: Giannis Antetokounmpo, Jimmy Butler, DeMar DeRozan, Joel Embiid, Draymond Green, James Harden, Al Horford, Damian Lillard, Kyle Lowry, Klay Thompson, Karl-Anthony Towns.

Po mom mišljenju, Team Stephen ima bolje tricaše što bi večeras moglo odlučiti pobjednika, iako je ovakav susret veoma teško predvidjeti. 

EgctHV9.png

Možda, još bolji tip over 336.5, koliko god vam se to činila kao ogromna granica i skoro pa nemoguće, sjetite se da smo prošle godine vidjeli rezultat 182-192. Sličan rezultat očekujem i večeras. Bez odbrane - 'easy buckets' :D

Link to comment
Share on other sites

DINAMO - HAJDUK

Ademija boli mišić, ali stisnut će zube?

Rekao je Mario Cvitanović da su svi igrači u kadru, da nitko nije, osim Matela, upitan zbog zdravlja, no, kako čujemo određenih problema ima kapetan Arijan Ademi! Osjetio je određene boli u mišiću već nakon utakmice u Osijeku, tijekom tjedna malo i prikočio na treninzima, međutim, teško je ikome pomisliti da bi Ademi mogao propustiti ovako važan susret. Iako očito nije 100 posto zdrav, predmijevamo da će kapetan ipak stisnuti zube i biti u momčadi u derbiju, njegov izostanak bio bi velik problem za Cvitanovića.

TORINO - JUVENTUS

Mandžukić zbog bolesti propušta torinski derbi

U 9. minuti prve utakmice osmine finala LP s Tottenhamom sve izgledalo bajno i krasno. Na semforu torinske Allianz Arene stajalo je 2:0 za domaćina, tribine su slavile Higuaina, ali završilo je 2:2. No, Bianconeri se brzo moraju “prešaltati” na Serie A. Danas je na rasporedu Derby della Mole. Torino će pokušati iskoristiti eventualne slabosti gradskog rivala, koji će ovom prilikom biti bez Marija Mandžukića.
- Mandžukić ima groznicu, temperaturu i poslao sam ga kući. Bernandeshi ima problema s mišićem, za sada je na dispoziciji, ali nisam siguran hoćemo li ga koristiti - rekao je Juveov trener Allegri pa dodao:
- Ako Bernandeschi ne bude mogao igrati naći ću zamjenu, nešto ćemo smisliti. Inače, Dybala je u dobrom stanju, ali ne dovoljno dobrom da krene od prve minute. Smatram da ima snage za pola sata igre.
Allegri je najavio kako će Buffona odmarati, dok će Pjanić i Khedira ordinirati veznim redom, zna Allegri koliko je ova utakmica važna i ne može si dopustiti luksuz da odmara pola momčadi...
- Miralem i Sami će krenuti od prve minute, ali još nisam siguran tko će im raditi društvo u vezi.
Strateg Juventusa konstatira da je Torino posložena momčadi i tvrdi da neće biti lako.
- Teren Mazzarri radi dobar posao, Torino je homogena ekipa, imaju glavu i rep i moramo ući s punim angažmanom u ovu utakmicu. Derbi nikad nije laka utakmica, moramo napraviti sve kako bismo pobijedili i nastavili lov na Napoli.
Napolitanci su pokazali da ih EL ne zanima, svjesni da je ovo povijesna prilika za scudetto.
- Naletjeli su na jakog protivnika, možda im je prvenstvo bilo u glavi, ali igranje u Europi je uvijek teško.
Allegri je govorio i o uzvratnom srazu s Tottenhamom i šansama njegove momčadi za prolaz...
- Iste su kao i prije prve utakmice, Tottenham je odlična momčad, a nama Liga prvaka ne smije biti opsesija, to nije dobro. Uglavnom, ima puno posla do tog 7. ožujka i okršaja na Wembleyju - završio je Talijan.

SLAVEN BELUPO - CIBALIA

Neće biti tragova traume od Hajduka

Koprivnica je za Nebeskoplave nerijetko bila mjesto sreće. Primjerice, od posljednjih deset gostovanja vinkovački su nogometaši u čak pet navrata neporaženi napuštali grad Vegete.
- To nam je osnovni cilj i u današnjoj utakmici - kaže Josip Tomašević, koji neće po dobrom pamtiti debitantski nastup u odori vinkovačkog prvoligaša.
No prvi se mačići ionako u vodu bacaju. Važno je da za njima ne ode i mačka...
- Poraz od Hajduka (0:5) uzdrmao nas je, ali ne i bacio na koljena. Dosta smo tijekom tjedna razgovarali o tome što nas je snašlo, a kako je vrijeme odmicalo, tako je i atmosfera u svlačionici rasla. Uvjeren sam da na današnjoj izvedbi neće biti tragova prošlonedjeljne traume. Čeka nas teška borba u zahtjevnim uvjetima, ali spremni smo se potući. I uzeti barem bod - poručuje Tomašević.
Bilo kakav pozitivan rezultat bio bi istinsko ohrabrenje za Nebeskoplave uoči još jedne “povijesne” utakmice. Sljedeće nedjelje, podsjećamo, u Vinkovce stiže Rudeš, koji se prišuljao na samo -1.

Milan - Sampdoria

Može se reći da je novi Milanov trener Gennaro Gattuso sada žestoko zgrabio uzde kluba i da Milan napokon igra na tragu velikih očekivanja.

U posljednjih sedam utakmica (Serie A, domaći kup i Europa liga) Milan je bez poraza. Ima pet pobjeda i dva remija, a impresivne su bile posljednje dvije utakmice, bez obzira na kvalitetu suparnika. Jer, ranije se Milan mučio sa svima, slabijima i boljima, bilo je svejedno.

U posljednje dvije utakmice Milan je na gostovanjima pobjeđivao Spal 4-0 i bugarski Ludgorec 3-0 te je favorit i današnje utakmice 25. kola Serie A, na San Siru protiv Sampdorije.

Na ljestvici talijanskog prvenstva Sampdoria je iznad Milana. Ima čak i dobru formu iza sebe (tri pobjede i dva remija u pet utakmica Serie A), ali ima i ne osobito impresivne brojke u gostima kroz sezonu. Na gostovanjima najčešće gubi (pet utakmica), dok je tri puta slavila i tri puta remizirala.

S obzirom na krvnu sliku Milana i način kako u posljednje vrijeme igra možemo očekivati uspjeh Gattusove momčadi. 

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

TORINO – JUVENTUS

Torino je imao dosta oscilacija ove sezone, nisu se odmah ostvarile ambicije o plasmanu u Europsku ligu, a krizu u središnjem dijelu platio je trener Mihajlović, kojeg je naslijedio Mazzarri. „Bikovi“ su nakon toga ostvarili pozitivan niz (2 pobjede i 4 remija u 6 kola), ali to ipak nije dovoljno da ulove vlak za Europu. No, potpuno neovisno o položaju u poretku, za Torino je ovo uvijek, utakmica godine, za koju se živi. Pobjeda u gradskom derbiju bi im vrijedila više od svake vize za EL i to nije pretjeravanje, u ovom ogledu će Belotti i suigrači dati 100 posto… Dobra uvertira bila im je prošlotjedna utakmica na svom stadionu sa Udineseom koju su dobili sa 2:0.

Juventus gostuje u drugom dijelu grada u nezgodnom trenutku, samo 4 dana nakon obračuna sa Tottenhamom u Ligi prvaka, a trener Allegri ne smije kalkulirati sa sastavom, jer Bianconeri vode strašnu bitku sa Napolijem za naslov i svaki izgubljeni bod može biti fatalan. Prošlog tjedna su uz puno sreće prebrodili teško gostovanje u Firenci (2:0), ali nema odmora za Mandžukića i suigrače, moraju po trijumf na stadion „Grande Torino“, taj imperativ pratit će ih do kraja sezone!

Brojke: Torino je svladao susjede jedan jedini put u zadnje 22 godine, kad je pred svojim navijačima trijumfirao sa 2:1. Sve ostalo je bila dominacija Juventusa, koji je ove sezone već dvaput dobio gradski derbi na svom stadionu – u prvenstvu sa 4:0, a u Kupu sa 2:0.

ATLETICO – ATHLETIC

Atletico je razočarao u Ligi prvaka, ispao već u skupini, Sevilla ga je izbacila iz Kupa, stoga je za Simeoneovu momčad ostao kao glavni cilj obraniti veliku prednost koju ima na 2. mjestu domaćeg prvenstva, završiti ispred susjeda Reala, a „usput“ pokušati i osvojiti Europsku ligu, kad su već tamo morali preseliti. Naravno, i te kako je Colchonerosima bitan sudar sa (skoro) imenjacima iz Baskije na novom stadionu Metropolitano, kojeg, očito, još ne osjećaju kao svoju kuću kako su to nekad radili na Calderonu. Treba im vremena. Uz to, pojavio se tračak nade čak i u borbi za naslov nakon što su slavili u Malagi (1:0, Griezmann), a Barcelona zapela na 0:0 sa Getafeom, te su joj se, uvjetno rečeno, približili na minus 7 bodova…

Athletic je razočarao u ligi, zauzima mjesto u donjem dijelu poretka, srećom, doduše, dovoljno daleko od ugroženih, ali to je zaista slaba utjeha za klub koji se redovito borio za europski plasman. A upravo ovaj meč igra između dva ispita u /16 finala EL sa moskovskim Spartakom, u Madrid su doslovce sletjeli nakon posjete ledenoj Rusiji. Ipak, nemaju alibija, pogotovo nakon što su prošlog tjedna odigrali mzernih 0:0 doma sa slabim Las Palmasom.

Brojke: Athletic nije slavio u međusobnim ogledima već 5 godina: u zadnjih 11 mečeva Madriđani su dobili 9, uz 2 remija!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Dinamo - Hajduk // over 2,5 bet365 - 2,30

Derbi u pravo vrijeme. Drugi dio sezone je tek počeo, i jedni i drugi su rasterećeni. Dinamo ima ogromnu prednost ispred Hajduka, u odličnoj su formi sa sjajnom gol razlikom 49:15. Sa druge strane Hajduk ulazi rasterećen u ovaj susret u gostima su ukupno postigli 25 golova te mislim da danas mogu postići barem jedan.

Hajduk je odličnu formu pokazao i u prijateljksim susretima gdje su visoko slavili protiv Zuricha 4-0, Trencina 4-2 i Lecha 1-0. Pod vodstvom novog trenera Kopića Hajduk u prosjeku postiže 3 gola po utakmici a posebno su učinkoviti u gostima. Mislim da po ovom koeficijentu ovo vrijedi odigrati. Pitanje je kakav će biti teren na Maksimiru, no mislim da će za ovaj derbi biti maksimalno pripremljen. Sretno!

7f44a336f246c5834703844aa9a7c8d5.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, crash1 said:

Dinamo - Hajduk // over 2,5 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 2,30

Derbi u pravo vrijeme. Drugi dio sezone je tek počeo, i jedni i drugi su rasterećeni. Dinamo ima ogromnu prednost ispred Hajduka, u odličnoj su formi sa sjajnom gol razlikom 49:15. Sa druge strane Hajduk ulazi rasterećen u ovaj susret u gostima su ukupno postigli 25 golova te mislim da danas mogu postići barem jedan.

Hajduk je odličnu formu pokazao i u prijateljksim susretima gdje su visoko slavili protiv Zuricha 4-0, Trencina 4-2 i Lecha 1-0. Pod vodstvom novog trenera Kopića Hajduk u prosjeku postiže 3 gola po utakmici a posebno su učinkoviti u gostima. Mislim da po ovom koeficijentu ovo vrijedi odigrati. Pitanje je kakav će biti teren na Maksimiru, no mislim da će za ovaj derbi biti maksimalno pripremljen. Sretno!

7f44a336f246c5834703844aa9a7c8d5.jpg

Slažem se,čak bi dodao oba daju i 3+ koji je nešto veći...... Isto računam da će Hajduk zabiti barem jednom,a Dinamo minimalno 2.... Vidjeli smo obranu protiv Osijeka da zan zaplivati jer nije uigrana,a Hajduk je na početku imao dosta problema kod Cibalije dok se nije otvorilo....

 

Kako bilo sretno,ja odo na tekmu ;)

Link to comment
Share on other sites

On 2/16/2018 at 15:24, IzudinB said:

Espanyol - Villarreal (18:30)
Sudac: José Munuera Montero (6.10)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.77
XjUG0ZZ.png

(Koeficijenti 16.2. u 15:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Ova granica mi se čini vrlo zanimljivom, prije svega zbog suca, a zatim i ekipa koje su među najgrubljim ekipama u Primeri. Espanyol ove sezone baš i nije u formi, jer se nalaze dva mjesta iznad zone ispadanja i osam bodova ih dijeli od 18-og Las Palmasa. Iako je to donekle i sigurna pozicija u ovom trenutku za katalonce, sigurno neće biti za par utakmica, tako da oni moraju da se trgnu i na svom terenu pokušaju ostvariti sva tri boda protiv šestoplasiranog Villarreala, koji se bori za mjesta koja vode na europska natjecanja, sa jednom utakmicom manje od Seville koja je na petoj poziciji i ima samo dva boda više od njih. Mislim da će ovo biti jedna utakmica popraćena sa mnogo kartona, jer objema ekipama trebaju bodovi i vjerujem da će u žaru borbe biti i mnogo prekršaja koje Jose Munuera Montero sigurno neće praštati. On je drugi najstrožiji sudac u Primeri sa prosjekom kartona 6.10 po utakmici. Kao što vidimo na statistici ispod da je Montero zaista lagan na kartonima, gdje je u par navrata pokazao 8-9 žutih kartona. Sretno!

9cQEYzb.png

Link to comment
Share on other sites

Midtjylland - Kopenhagen | Više od 3.5 gola (2.85) bet365

Ranije ove sezone Kopenhagen je imao vrlo tešku utakmicu protiv Midtjyllanda, gdje su uspjeli pobijediti sa samo jednim golom razlike nakon što su primili tri gola, da bi na kraju bilo 4-3 za njih. Ali sada ih dijeli čak 18 bodova na tabeli, gdje je Midtjylland lider lige. Kopenhagen je jedini danski klub u europskim natjecanjima, ali su upravo poraženi od Atletico Madrida kod kuće sa 4-1, gdje uopšte nisu bili loši u napadu, postigli su prvi gol u utakmici i mogli su postići barem još jedan ili dva, ali defanzivno su izgledali vrlo loše. Posljednja utakmica za Kopenhagen se završila sa pobjedom od 5-1 kod kuće protiv Randersa, a rezultat na poluvremenu te utakmice je glasio 4-1. Kao što vidimo njihov napad zna davati golove, ali obrana im je ponekad vrlo slaba, no sve u svemu šest golova u jednoj utakmici je fantastično. Pet golova zatim u utakmici protiv Atletico Madrida, sedam golova ove sezone u njihovoj utakmici protiv Midtjyllanda kod kuće, dok je Midtjylland postigao 31 gol u 10 domaćih utakmica ove sezone, primajući 11 golova u tom procesu. Gledajući na to, prosjek golova po domaćoj utakmici im je veći od 4 gola i s obzirom da i Kopenhagen daje mnogo i prima mnogo golova, vjerujem da će i u ovoj utakmici biti isti slučaj. Midtjylland ima devet pobjeda i jedan remi  kod kuće ove sezone, tako da mislim da će i oni u ovu utakmicu ući sa visokim moralom. Koeficijent je odličan ako mene pitate. Sretno!

NQxZfxg.png

(Koeficijenti 18.2. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, ikaij99 said:

NBA All Star veče (02:00 SK1) Donovan Mitchell pobjeđuje u natjecanju u zakucavanjima @3.00 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Kreće se sa skills, zatim trice pa onda zakucavanja.

Skills: Spencer Dinwiddie (Nets), Joel Embiid (76ers), Al Horford (Celtics), Lauri Markkanen (Bulls), Buddy Hield (Kings), Jamal Murray (Nuggets), Andre Drummond (Pistons), Lou Williams (Clippers).

Trice: Eric Gordon (Rockets), Klay Thompson (Warriors), Bradley Beal (Wizards), Paul George (Thunder), Kyle Lowry (Raptors), Devin Booker (Suns), Wayne Ellington (Heat), Tobias Harris (Clippers)

Zakucavanja: Victor Oladipo (Pacers), Larry Nance Jr. (Cavaliers), Dennis Smith Jr. (Mavericks), Donovan Mitchell (Jazz).

Kako bi nam ovaj spektakl bilo zanimljivije pratiti, predložit ću okladu da Mitchell pobjeđuje u natjecanju u zakucavanjima, tečaj je odličan, a Mitchell je stvarno nevjerojatan u zakucavanjima. Po meni on prvi favorit. 
 

fCvHV8v.png


U tricama bi izabrao Bradley Beala, koeficijent je 8.50, itekako primamljiv, a Beal dobar tricaš :) Skills vjerojatno Lou Williams 4.50 koef. Međutim, za u Mitchella se najviše uzdam i on je main bet večeras :)

Edit: Kao zagrijavanje, najbolja zakucavanja Mitchella iz ove sezone. Uživajmo :)
 

 

Jel iko igrao Mitchella? :)

Link to comment
Share on other sites

Twente-Sparta R. (live) 1 2,20 (b365)

Utakmica dva davljenika je u 15oj minuti i ja sam ovaj tip odigrao i prematch, ali situacija se na terenu razvija tocno onako kako sam i ocekivao. Twente se ofenzivno jako lijepo otvara i vec je bio u par poluprilika. Iako im forma u zadnjih par utakmica nije bajna, treba priznat da su imali jako tezak raspored. Ajax, AZ, PSV, Heerenveen u gostima su ipak teske utakmice, ali zadnja protiv Ajaxa gdje su dobrano namucili jaki Ajax mi daje vjere da ovdje u susretu protiv izravnog konkurenta u borbi za ostanak mogu doci do jako bitna 3 boda.

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, TazMan said:

Slažem se,čak bi dodao oba daju i 3+ koji je nešto veći...... Isto računam da će Hajduk zabiti barem jednom,a Dinamo minimalno 2.... Vidjeli smo obranu protiv Osijeka da zan zaplivati jer nije uigrana,a Hajduk je na početku imao dosta problema kod Cibalije dok se nije otvorilo....

 

Kako bilo sretno,ja odo na tekmu ;)

Ne može me niko ubijediti da ovo nije neka muljaža od strane kladionica, pogotovo bet365 kladionice. Većina ostalih kladionica je na over imala koeficijent oko 1,90. Ovi iz beta su povećali kvotu, navukli ljude da se klade, jer je sve sugeriralo na to da će biti utakmica sa dosta golova. Na kraju nekim čudom Soudani promaši 3-4 čiste prilike, Gavranović promaši čitav gol iz penala.. Završi utakmica under i mi svi popušimo. Ludilo.  

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use