Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 17.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

UFC Fight Night 126

Double:

J.Vick-F.Trinaldo 1 1,43 

N.Sage-T.Gouti 1 1,34

Ukupno: 1,916

Vick je u stvarno finom naletu, nakon poraza od Dariusha zaredao 3 pobjede, se tri zavrsio i to nad solidnim imenima, posebno je impresivan bio protiv Duffya(covjeka koji je poznat po tome da je dobio McGregora). Jedan od visljih boraca lake kategorije, zapravo je cisti velteras al uspijeva skinuti hrpu kila i nastupa u lakoj i tamo ima veliku prednost u visini i reachu. To samo po sebi naravno nije dovoljno za pobjedu jer bi tako Struve bio prvak teske, ali nije ni blizu. Trinaldo je bio u finom nizu od 7 pobjeda prije poraza od Leeja, pa se vratio pobjedom nad Millerom u proslom mecu nakon decisiona. Mislim da je Vick dosta kompletniji borac, i da ce ovu borbu odraditi u ritmu koji njemu odgovara, trebao bi biti dosta fizicki jaci i iskoristiti reach da odrzi borbu na distanci i time nastaviti seriju pobjeda.

Sageu se ovdje zapravo gura borac koji mu odgovara po match upu, UFC zeli od Sage napraviti zvjezdicu i shvatili su da mu ne mogu davati hrvace/grapplere jer je ocajan parteraš i tamo biva lakocom izdominiran i s toga mu danas Gouti treba posluziti kao zrtveno janje. Gouti se u zadnjim borbama iskljucivo boksao/kickboksao i drzao borbu na nogama, a tu mislim da je Sage jednostavno dosta bolji. Godine i godine karatea su ga ucinili masinom na nogama, i unatoc manjkavostima na parteru, jako je mlad i ima dovoljno vremena da popravi te rupe, u borbi na nogama bi jednostavno trebao imati prednost po svemu dosad videno i doci do pobjede. 

oeqbrvN.png

Genoa - Inter over 4.0 cards 1.85 bet365 2.5/10

Fabbri nije sudija po mom ukusu, kao ni cela Serie A ove sezone, ali 4.0 pod ovim okolnostima svakako dolaze u obzir za nesto manji ulog. Inter veceras bez bitnih igraca, nece igrati Icardi - prvi strelac, Perisic - verovatno najbitniji igrac veznog reda i Miranda u odbrani. Genoa u dobroj formi, vezali su dve pobede i to obe u gostima, misljenja sam da bi ovde mogli iznenaditi tj. uzeti bodove, makar i 1. Inter sramotna ekipa i ove sezone, skroz impotentni i da im nije Icardija u timu ne bi u dosadasnjem delu postigli ni 20 golova ukupno. Da ne govorim o odbrani u poslednje vreme koja skoro na svakom mecu primi po gol. 

Genoa 2.54 kartona po mecu, Inter 1.88 ove sezone. Fabbri prosecan, 4.81 karton po mecu sto i nije lose buduci da imamo granicu od 4.0. U prvom ligaskom mecu je zavrsnica bila bas nezgodna, u zadnjih 10 minuta smo videli sve kartona a palo je 2 crvena i 2 zuta. Mislim da bi se deo te "zle krvi" mogao prebaciti danas na ovaj mec, bilo bi mi cudno da pod ovim okolnostima zavrsi sa manje od 4 kartona, a naravno u slucaju tacno 4 imamo povrat uloga.

Polansky – Menendez – 1 1,50
Menendez dolazi ovdje nakon sinosnjeg poraza protiv Mannarina u ¼ finalu New Yorka. Tamo je odigrao 2 meca kvala, nakon toga prosao jos 2 kola, ali sinoc protiv Francuza nije islo. U tom porazu protiv Mannarina je trazio i MTO zbog zuljeva, vjeciti problem tenisaca i nesto sto jasno od sinoc do danas nije moglo biti u potpunosti sanirano. Ide na Polanskog koji trenutno nije u dobroj formi, ali Polansky moze fino odigrati na hardu koji mu je ujedno i najdraza podloga. 6.mec po redu za Menendeza u zadnjih 7 dana, veliki rezultat ostvaren u New Yorku i dan iza tog odmah kvale novog turnira, problemi sa zuljevima te jedan sasvim solidan protivnik za 1.kolo kvala, dovoljno razloga za ispratiti 1 ovdje. Ako ste u mogucnosti, svakako odigrati u kladi koja predaju racuna kao poraz jer ne bi me cudilo da Menendez ovdje ako izgubi 1.set i ne dovrsi mec.

prije 1 sat, LikIzBajke said:

Pa uzmi pa napisi nesto pametno umjesto sto psujes. Ja cu se sloziti da su kartoni ku*** i da se ovde 80% samo kartoni postavljaju. Ja ih ne igram, prestao prosle sedmice, ne interusuju me. Smatram da ima puno boljih opcija za kladjenje i da treba ''normalnih'' tipova. Ja licno na zalost puno radim i nemam vremena da pisem ali pratim forume raznorazne i moje je misljenje da su kartoni ovde precijenjeni sto se tice kladjenja. Svaka cast onome ko je u plusu od njih.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use