Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Monaco - Dijon 1 (1,33) bet365

Ove dvije momčadi dijeli 22 boda na ljestvici i jasno je da je Monaco daleko kvalitetnija i bolja momčad koja k tome igra i pred svojim navijačima. Zašto to napominjem? Zato jer je Monaco drugi najbolji domaćin Ligue 1, odmah nakon pogađate PSG-a. Dijon je sa druge strane najgori gost te su u 11 utakmica uspjeli uhvatiti samo 5 bodova u gostima. Od 11 gostovanja poraženi su čak 8 puta! Monaco je pak od 13 utakmica kod kuće slavio čak 10 puta i ima impresivnu gol razliku, te imaju drugi najefikasniji napad lige. Statistički ne vidim razlog da ova oklada ne prođe i mislim da se Dijonu treba posložiti jako puno stvari kako bi ovdje izvukli bod a taj scenarij mi djeluje poprilično nerealno. 
5dndLnX.png

yxQb2bs.png

Monaco - Dijon

Monaco se vratio na drugo mjesto ljestvice Le Championnatu, a tamo će pokušati i ostati nakon aktualnog 26. kola.
U petak Monaco na svom terenu igra protiv Dijona, dvanaeste momčadi na ljestvici, i stvarno bi se trebalo dogoditi veliko iznenađenje da Dijon ukrade i jedan bod s Louis II stadiona.
Monaco ima 22 boda plusa u odnosu na Dijon (53-31). Ima i deset domaćih pobjeda u trinaest nastupa, a ima i vrlo lijepe tri pobjede u nizu. Protiv Montpelliera u Liga kupu (2-0), pa prvenstveni domaći uspjeh protiv Lyona (3-2) i uvjerljivo slavlje prije nekoliko dana kod Angersa (4-0).
Pobijedio je Monaco večerašnjeg suparnika i u ranijem dijelu sezone. U gostima je bio super uvjerljiv (4-1), dok je prošle sezone na svom stadionu bio «milostiv» prema Dijonu i svladao ga «tek» s 2-1.
I Dijon je dobro odradio posljednje poslove (dvije domaće pobjede u nizu: Rennes 2-1 i Nica 3-2), ali ima i vrlo loše gostujuće navike ove sezone. Izgubio je čak osam puta na 11 gostovanja, a s 31 primljenim pogotkom ima najgoru gostujuću obranu cijele lige.

Hertha - Mainz 05

Prvu utakmicu 23. kola njemačke Bundeslige u petak će, u Berlinu, odraditi Hertha i Mainz.
Obje su momčadi, cijele sezone, u donjem domu ljestvice makar je jedanaesta Hertha daleko bezbrižnija i sasvim blizu sredine ljestvice.
Mainz, malo po malo, klizi prema dnu i trenutačno je na onom mjestu (16.) koje na kraju sezone vodi u dodatno razigravanje za ostanak (ulazak) u Bundesligu. Takvo što nije čudno jer je Mainz i dalje tek jedna od dvije momčadi u cijeloj ligi (uz Stuttgart) koja nije nikoga pobijedila u gostima.
Mainz ima na strani samo četiri remija (i sedam poraza), a ima i četiri poraza u nizu (tri u prvenstvu i izgubljen susret u DFB Pokalu). U gostima je Mainz gubio od Bayera (2-0) i Hoffenheima (4-2) te u DFB Pokalu od Eintrachta (3-0).
Hertha je, pak, ugodno iznenadila i u prošlom prvenstvenom kolu kada je uzela sva tri boda u Leverkusenu (2-0).
Razlika ove sezone između dotična dva kluba postoji. Hertha je bolja, a razlog za preporuku znaka 1 je i rečena činjenica o mukama Mainza na gostujućim utakmicama.

Leicester - Sheffield U.

Leicester bi večeras trebao biti veliki favorit osmine finala FA kupa. Na domaćem će terenu Leicester igrati protiv drugoligaša Sheffield Uniteda.
Tek prosječnim drugoligašem možemo nazvati klub iz Sheffielda koji je trenutačno osmi na ljestvici Championshipsa i koji, brojke ne lažu, u gostima češće gubi (sedam poraza) nego li dobiva utakmice (šest).
Isto tako, gostovanje kod Leicestera će biti teže od bilo kojeg odlaska na utakmicu druge lige, bez obzira što Leicester nije u svom prvoligaškom okruženju nikoga pobijedio u zadnje tri utakmice (remi i dva poraza, 2-1 od Evertona i 5-1 od Manchester Cityja).
No, prije te mini-serije loših rezultata Leicester je igrao dobro. Imao je niz od šest utakmica bez poraza (četiri pobjede i dva remija).
Poslije pospano odrađenog početka sezone Leicester se razbudio i trenutačno je u dobrom ritmu tako da bi šanse Sheffield Uniteda ovog petka zbilja trebale biti simbolične.

Legia V. - Slask Wroclaw

U poljskom prvenstvu 23. kolo otvaraju prvaci, nogometaši Legije, domaćom utakmicom u Varšavi protiv Slaska iz Wroclawa.
Legia, koju dobro vodi hrvatski trener Romeo Jozak, i ove je sezone najbolja u Poljskoj. Vodeća je na ljestvici s dva boda više od Jagiellonie i četiri više od Lecha iz Poznana.
Današnji suparnik Slask je na desetom mjestu i zanimljivo da je jedina momčad u ligi koja je još uvijek bez prvenstvene pobjede u gostima. Slask ima četiri remija i sedam poraza. Daje u gostima manje od gola po utakmici, a prima više od tri.
Takvo što je definitivno loša najava prije vjerojatno najtežeg gostovanja u ligi. Legia je favorit i zbog toga, ali i zbog vlastite dobre forme i kvalitete.
Legia je dobila osam od deset domaćih utakmica ove sezone (plus remi i poraz), a uspješno je odradila i prvu utakmicu u nastavku sezone kada je u gostima s 3-2 svladala Zaglebie Lubin.
Inače, u prvom dijelu sezone Slask je kao domaćin bio bolji od Legije (2-1).

Nordsjaelland - Odense

Nordsjaelland ipak gubi korak s vodećim dvojcem u danskom prvenstvu (Midtjylland i Brondby). A, gubit će ga dodatno i u nastavku prvenstva.
U prvom kolu proljetnog dijela sezone Nordsjaelland je izgubio na gostovanju kod Sonderjyskea (2-1) pa mu tako sada Midtjylland bježi za osam, a Brondby za sedam bodova.
Ovaj petak, pak, donosi igračima Nordsjaellanda domaću utakmicu protiv petog Odensea u kojoj ipak glasamo za domaćina i očekujemo slavlje Nordsjaellanda.
Taj je sastav cijele sezone vrlo dobar domaćin. O tome govore brojke: sedam pobjeda, dva remija i samo jedan poraz, a dominaciju protiv većine suparnika otkriva i gotovo dvostruko veći broj danih od primljenih golova (27-14).
Nordsjaelland je pobijedio Odense i u prvom dijelu sezone (u gostima 2-1), a Odenseu nećemo, pak, honorirati odličan ulaz u nastavak sezone kada je pred svojim navijačima razbio Helsingor (6-1).
Odense igra strašno tvrde utakmice u gostima. Daje točno pogodak po utakmici, a prima čak i manje od jednoga u prosjeku.

Izvor: lutrija.hr

Pozdrav 

Subota; Slovenia - Slovacka 1,1x,slo +1.5

Sve gore napisane opcije mi se jako svidjaju, to sta se je danas dogodilo Slo. je potpuno nebitno, cak i koristo za nase susjede. Kao sto im nije isla na ruku pobjeda Slovacke protiv Rusije im ovo svakako ide, psihicki sigurno nece pasti jer su ipak igrali protiv jedinog protivnika iz grupe za kojega su vec prije turnira znali da nemaju sta trazit, i to se vidjelo danas na utakmici a Slovaci bi znali to malo podcjeniti ipak su oni iznenadili svemoguce Ruse..Susjedi su dobili nesto sta je prakticki najbitnije za hokej, 4. Liniju, koja igra izvrstno(music, kuralt, pance/ograjensek) protiv rusa su imali +/- 0, Pance cak +1, za usporedbu Jeglic iz druge fore -4. Pogledajte povjest, na zadnjem SP je 4linija imala -19 od 36 primljenih golova, to je linija koja odmara 1. I 2. I iznimno je bitna za ovakve turnire. Slovaci su sigurno motivirani i ne bas tako mladi kao sto svi pisu i govore o nekakvom pomladjivanju, 1. i 2. linija na obje strani su poprilicno podjednake, susjedi bi znali gubiti na trecij fori koja je po meni najlosija (golicic,rodman,rodman/pance) ali i takodjer mislim da je Kroselj u boljoi formi od Konrada sto je jako bitno. Mislim da ce bit jako dobra utakmica, tjesna sa malo golova. Ja osobno vjerujem u tvrdo_lavog Kroselja koj znate i sami da je u KHL branio dobro a u ebelu katastrofalno, mislim da je dobar vratar,  mozda sa malim problemom motivacije, koja mu u ovoj utakmici sigurno nece faliti. Da podsjetim protiv USA je imao 38/36 i sigurno ce bit i sutra bitan faktor. Ocekujem i 2. napad na razini zadatka, tri igraca iz khl, odlicno se nadopunjavaju i samo se jos njih ceka, 100% sam da ce sutra zabiti. 

Malo sam pretjerao sa pisanjem, ali mislim da je koificient 5 na susjede extra, bas kao i money line od 3.20 ili pak ziheraskih +1.5 sa 1.90 koif. Ja idem u glavu, vjerujem da su bolji i ostavit ce srce na ledu sta danas nije vise tako cesto u sportu. 

Sretno

KK ZADAR - KK CIBONA - 1.60 Super Sport

Dns u 19:30 pred prepunom Krešinom dvoranom nas očekuje susret uzmeđu Zadra i Cibone.

Cibona se je jučer provukla kroz iglene uši protiv Škriljeva koji da nije ostao bez Konjevića koji je izašao zbog pet osobnih teško da bi danas igrala ovo polufinale.

Momčad Cibone je iskusna sve redom igrači preko trideset : Tomas,Žorić,Bilinovac,Novačić,Ratkovica,Rožić ... te je činjenica da su strašno umorni od ovoga ritma koji se igra dvije utakmice tjedno a jučer su se strašno izmorili u utakmici u kojoj nisu trebali te će dns to biti veliki problem a uz to im je ponajbolji igrač Tomas van forme.

Sa druge strane kod Zadra je atmosfera pred utakmicu sjajna.

Sezona je gotovo savršena u aba ligi su trenutno šesti te je malo falilo da se dokopaju final foura a u prvenstvu su na čelu.

Jučer su imali lagani trening sa Puntamikom koju su isprešili preko četrdeset koševa razlika te danas odmorni očekuju ovaj susret.

Ove sezone su se ove dvije momčadi susrele tri puta i sva tri puta je momčad Zadra izašla kao pobjednik iz susreta te danas očekujem isti scenarij.

Ne vidim razloga kako loša Cibona može pobjediti Zadar na punom Višnjiku te je ovo po meni Zicer dana.

Sretno nam 

prije 15 minute, tome1993 said:

KK ZADAR - KK CIBONA - 1.60 Super Sport

Dns u 19:30 pred prepunom Krešinom dvoranom nas očekuje susret uzmeđu Zadra i Cibone.

Cibona se je jučer provukla kroz iglene uši protiv Škriljeva koji da nije ostao bez Konjevića koji je izašao zbog pet osobnih teško da bi danas igrala ovo polufinale.

Momčad Cibone je iskusna sve redom igrači preko trideset : Tomas,Žorić,Bilinovac,Novačić,Ratkovica,Rožić ... te je činjenica da su strašno umorni od ovoga ritma koji se igra dvije utakmice tjedno a jučer su se strašno izmorili u utakmici u kojoj nisu trebali te će dns to biti veliki problem a uz to im je ponajbolji igrač Tomas van forme.

Sa druge strane kod Zadra je atmosfera pred utakmicu sjajna.

Sezona je gotovo savršena u aba ligi su trenutno šesti te je malo falilo da se dokopaju final foura a u prvenstvu su na čelu.

Jučer su imali lagani trening sa Puntamikom koju su isprešili preko četrdeset koševa razlika te danas odmorni očekuju ovaj susret.

Ove sezone su se ove dvije momčadi susrele tri puta i sva tri puta je momčad Zadra izašla kao pobjednik iz susreta te danas očekujem isti scenarij.

Ne vidim razloga kako loša Cibona može pobjediti Zadar na punom Višnjiku te je ovo po meni Zicer dana.

Sretno nam 

Sviđa mi se tip i sam ga mislim ispratit jedino mislim da si pretjerao sa pisanjem o atmosferi jer navijanje u zadru je komično i nema nikakav "boost" na domaću ekipu...samo zvižde deru se i tako...tako da je to komedija, ali svakako mislim da cibona jedino na poziciji Žorića ima prednost dok su sve ostale Zadrova prednost i svakako igram 1

FA Kup - Statistika iz liga u kojima igraju klubovi i FA kupu.

Chelsea - Hull City (21:00)
Sudac: Andre Marriner u FA kupu (1.00)
Sudac: Andre Marriner u PL (2.63)
Prosjek ekipe 1 u FA kupu: 1.67
Prosjek ekipe 2 u FA kupu: 1.00
Prosjek ekipe 1 u PL: 1.19
Prosjek ekipe 2 u CH: 1.87
M2i5uHd.png

(Koeficijenti 16.2. u 13:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Monaco - Dijon | Više od 2.5 gola (1.40) bet365

Dijon je jedan od timova u čijim utakmicama skoro uvijek bude golova, gdje su u 19 od 24 odigrane utakmice Dijona završile sa više od 2.5 gola i u gostima od 11 utakmica 10 njih se završilo sa više od 2.5 gola, tako da mi se ta oklada na golove čini vrlo primamljivom. Oni sada igraju protiv jednog od najboljih klubova u ligi nakon što su poraženi u gosrima sa 8-0 protiv PSG-a i 3-2 protiv Strasbourga također. Monaco je postigao sedam golova u posljednje dvije ligaške utakmice, gdje su pobijedili Lyona sa 3-2 kod kuće, gdje su cijelo drugo poluvrijeme igrali sa 10 igrača i postigli su treći gol sa igračem manje, dok su u posljednjem kolu nastavili sa pobjedama, gdje su pobijedili u gostima protiv Angersa sa 4-0. Činjenica je da su u posljednjih sedam utakmica igrali kup i ligu, gdje je šest od tih sedam utakmica završilo sa više od 3.5 gola, dok su također ranije ove sezone na Dijon stadionu do 22 minute vodili sa 3-0, gdje se utakmica na kraju završila sa 4-1 u njihovu korist naravno. Dijon je primio ukupno 48 golova u ligi, najgori defanzivni rekord, ali su uspjeli da postignu 36 golova i to je razlog zbog kojeg se nalaze iznad zone ispadanja u ovom trenutku. Vjerujem da će Monaco ovdje ostvariti pobjedu, no mislim da je oklada na više od 2.5 gola po meni ovdje pravi zicer. Sretno!

u5Tgntk.png

(Koeficijenti 16.2. u 16:40 CET)

Hertha - Mainz 1 (2.00) bet365

Mainz je u problemima u ovom trenutku, jer su primili barem po dva gola u svakoj od posljednjih šest utakmica koje su igrali nakon zimske pauze. Izgubili su četiri u ligi, zatim poraz od Frankfurta sa 3-0 u kupu, dok su uspjeli pobijediti samo Stuttgarta sa 3-2 kod kuće. Izgubili su od Augsburga sa 3-2, zatim 4-2 protiv Hoffenheima u posljednjem kolu, 2-0 kod kuće protiv Bayerna i 2-0 od Bayer Leverkusena u gostima. Kao što vidimo njihova četiri posljednja poraza su bila sa barem dva gola razlike i mislim da je Hertha također sposobna da uradi isto i pobijedi ovu utakmicu. Hertha u ovu utakmicu ulazi nakon teške pobjede protiv Leverkusena u gostima, gdje su uspjeli da zadrže mrežu netaknutom i njihov moral će biti na vrhuncu. Nakon zimske pauze, Hertha ne prima mnogo golova, možda čak uspiju zadržati mrežu netaknutom i u ovoj utakmici, ako netko želi igrati sa malo većim rizikom i boljom kvotom eto prijedloga, ali ja ću ići na pobjedu Herthe, jer mislim da su oni i više nego sposobni da to urade, a i ne želim da propustim ovako dobre koeficijente. Poslije zimske pauze, Hertha je kod kuće imala dva jaka tima, gdje su u obje utakmice remizirali sa 1-1 protiv Dortmunda i Hoffenheima. No u ovom slučaju protivnik je mnogo slabiji, dok se Hertha nalazi četiri boda od mjesta koja vode na Europska natjecanja i trebali bi barem zbog toga biti mnogo motiviraniji u ovoj utakmici, da ne spominjem prednost domaćeg terena. Vjerujem da će igrači Herthe malo zategnuti i ostvariti sva tri boda u pobjedi koja bi Mainza bacila u zonu ispadanja. Sretno!

wgHqIm6.png

(Koeficijenti 16.2. u 16:56 CET)

Volendam - Dordrecht // over 3.0, 3.5 bet365 - 2,00

Nakon slabog starta sezone Volendam je zaigrao mnogo bolje a sa istim igrama nastavili su i nakon zimske pauze i imaju odličan omjer 7-1-2 gdje su pri tome u čak 50% domaćih mečeva odigrail preko margine 2,5 sa fenomenalnim prosjekom od 3,2 pogodka po meču. 

Sa druge strane Dordrecht igra također sjajno te imaju 5 pbjeda u zadnjih 5 mečeva gdje su osvojili 15 bodova. Oni su 80% svojih gostujućih mečeva odgrali preko 2,5 golova sa izvrsnim prosjekom od 3,4 gola po meču. Za mene je ovo dovoljan razlog da ih odigram preko. Sretno!

2d656a4216892d48e4fdbf558a8bae4f.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use